Vaimo ehdotti kimppaa

Epätietoistaa

Vaimo ehdotti eilen halustaan kolmen kimppaan. Järkytyin asiasta kun hän kertoi, että haluaisi yhden kaverini mukaan. Ovat kuulemma pitäneet joskus jotain flirttiä ja keskustelleet, mutta eivät ole menneet pidemmälle. En tiedä, mitä pitäisi tehdä, jos vaimo kantaa tällaisia ajatuksia mielessään?

12

800

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • munkokemusonettä

      Miten aloituksesi liityy uskottomuuteen? Onko sun mielestä uskottomuutta haaveilla toisista miehistä? Tuliko sulle tunne, ettet riitä vaimollesi? Aika rohkea vaimo kun uskaltaa kertoa fantasiansa. Itsellä kokemusta asiasta ja näin naisena voin kertoa, että fantasiat on parempi pitää fantasiana. Ei se ollutkaan niin mukavaa, omituinen tilanne ja meni kauan, ennenkuin osasin suhtautua mieheni ystävään ihan kaverina.

    • tasapuolisuuden.nimissä

      pyydä sinä joku nainen mukaan.

    • intohimojayhdessä

      Mitä SINÄ haluat? Ja miten pitkälle te olette valmiita menemään? Voitte molemmat nauttiakkin siitä, jos saatte kolmanneksi petikaveriksi hyvin sensuellin persoonan jolla on hallussa se mitä tehdään. Jos sinua ei kiihota se sukupuoli tai koko henkilö jota naisesi haluaa niin kannattaa miettiä sitä, että teitä olisikin pedissä neljäs henkilö jonka sinä tunnet kiihottavana tai etsisittekö yhdessä jonkun uuden 3. henkilön joka sopii molempien makuun.

    • yleisestiasiasta

      Ei sun tarvitse tehdä muuta kuin sanoa ettet tunne halua tuota. On selvää että tuollainen vaikuttaa suhteeseen, ja kannattaa pysähtyä miettimään ja tutkimaan tilannetta, mikä sai hänet ehdottamaan.

      Jatko riippuu pääasiassa vaimosta, millä vaikuttimilla hän on päätynyt ehdotuksen tekemään. Voi olla että hän alkaa pehmittää sinua kaikella suostuttelutaidollaan, syytellä sinua "tosikoksi" tms. henkistä maanittelua. Tai sitten hän tajuaa innostuneensa hieman liikaa ja pyrkii todelliseen vuorovaikutukseen tilanteesta.

      Mut tärkeintä on että itse otat entistä syvemmin vastuun itsestäsi, eli et mene susostumaan noin intiimeissä asioissa sellaiseen, jota et itse tosiaan halua, vain muita miellyttääksesi. Opettele sanomaan ei, kun se on tarpeen, ja kyllä kun se on tarpeen.

      • Epätietoistaa

        Minusta nyt enemmän tuntuu, että olen julma ja liian suvaitsematon. Ei onnea kai ole tarkoitus vain itsellä säilyttää, itsekkäästi...


      • yleisestiasiasta
        Epätietoistaa kirjoitti:

        Minusta nyt enemmän tuntuu, että olen julma ja liian suvaitsematon. Ei onnea kai ole tarkoitus vain itsellä säilyttää, itsekkäästi...

        Toki susta tuntuu siltä, noin näet onnistunut syyllistäminen toimii. Tuollaisen ehdotuksen takana kun usein on "jääkylmä" laskelmointi, eli ehdotuksen tekijä tarkalleen tietää, miten saa puolison tuntemaan olonsa vaivautuneeksi ja syyllisyydentuntoiseksi.

        Älä lähde sellaiseen "suhde-peliin" mukaan, vain esittääksesi itseäsi "kaiken suvaitsevana" älykkönä ja järkeilijänä, vaikka sellainen ehkä imartelee itsetuntoa. Hanki ennemmin itsellesi henkiset työkalut tunnistaaksesi milloin sua hyväksikäytetään, ja milloin ei.

        Voihan nääs niinkin ihmeellisesti olla?, että vaimo on tehnyt ehdotuksen ihan vain sinisilmäisenä idealistina, luettuaan jonkun kiihottavan jutun ryhmäseksistä.


    • plalala

      Niin aivan. Heitäppä sinä naisellesi, että haluat sitten myös kolmenkipan naisesi ja toisen naisen kanssa. Ja jos naisesi heitti, että hän on flirttaillut jo miehen kanssa jonka haluaisi olla se kolmas, niin heitäppä sinä vaikka hänelle, että sinä sitten haluat että nainen on hyvännäköinen. Ihan yhtälailla se kirpaisee kuin se, että kuulee oman naisen jo flirttaileen miehen kanssa kenet haluaisi mukaan oman suhteen petipuuhiin. ;-)

      • hutsuilla_lanttu_haisoo_

        ehrotappa perspanoa anopin kanssa


      • Omaa_lääkettä_hutsulle
        hutsuilla_lanttu_haisoo_ kirjoitti:

        ehrotappa perspanoa anopin kanssa

        Just näin! Ja appiukko vois soittaa haitaria ja katsella toimitusta toisesta päästä makuuhuonetta..


    • perspanot

      Tottakai sinun pitää sustua. Sanot vaan että haluat itsekin siltä suikkarit ja perähoonauksen...

    • Älkääryhtykö

      Fantasioida on ihan eri asia kuin toteuttaa se. Jos totetutatte tuon, niin voin varmuudella sanoa, että vaikeuksia haette suhteeseenne. Harva kuitenkaan oikeasti haluaa jakaa rakkaimpansa jonkun kanssa.

    • Näinmeillä

      Mulla oli sitten vähän toisin päin. Emäntä toivoi aikoinaan, että olisin löytänyt sisäisen bisseni ja ehdotti, jos voisin harrastaa miespuolisen kaverini kanssa suuseksiä. En suostunut ehdotukseen ja siitäkös vaimo veti hirveät raivarit ja sanoi että kyllä hän voisi oman tyttöystävänsä kanssa. Että ei meistä miehistä ole mihinkään. Ollaan sittemmin erottu ja on jäänyt kaivelemaan, jos sittenkin olisi pitänyt kokeilla. Ei kai se kerta vielä suuntausta vaihda?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe