Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset Immosesta

Kannanotto Olli Immosen facebook kirjoituksen aiheuttamaan kohuun monikulttuurisuudesta

https://pohjois-kymenlaakso.perussuomalaiset.fi/kannanotto/kannanotto-olli-immosen-facebook-kirjoituksen-aiheuttamaan-kohuun/

Kansanedustaja Olli Immosen monikulttuurisuutta koskeva facebook kirjoitus ei sisältänyt ihmisten rotuun, etniseen taustaan tai biologisiin eroavaisuuksiin ja niihin liittyvään fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuuteen perustuvaa syrjintävaatimusta eli rasismia. Se ei ole yllättävää, onhan hänen vaimonsakin bosnialainen. Immonen ei myöskään kehottanut väkivaltaan. Kommentoimme siksi ainoastaan hänen monikulttuurisuutta koskevaa kannanottoaan.

Kansanedustaja Immosen monikulttuurisuutta koskevan mielipiteen tuomitseminen edellyttäisi, että kaikilla on sama käsitys siitä mitä monikulttuurisuus tarkoittaa. Hyväksyttävää monikulttuurisuutta on se, että maahamme asettuu eri kulttuureja edustavia ihmisiä tekemään työtä ja maksamaan veroja. Odotamme heidän hyväksyvän suomalaisen alkuperäiskulttuurin ensisijaisen aseman Suomessa, periaatteella ”maassa maan tavalla”. Heillä on oikeus noudattaa oman kulttuurinsa tapoja, niin kauan kun ne eivät ole Suomen lakien, suomalaisen arvomaailman ja hyväksyttyjen käytäntöjemme vastaisia.

Tuomittavaa monikulttuurisuutta on se, mikä nähdään esimerkiksi Ruotsin Malmössä, jossa monikulttuurisuuden asettaminen alkuperäiskulttuurin edelle on vähitellen johtanut kranaattien heittelyn asteelle. Kulttuurien välisten erojen ylläpitäminen valtiovallan toimesta on ollut virhe, jolla on ollut väkivaltaisia seurauksia eri puolilla Eurooppaa.

Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset eivät hyväksy sellaista monikulttuurisuutta, jonka seurauksena on yhteiskuntarauhan rikkoutuminen. Kansanedustaja Immosen myöhemmät lausunnot vahvistavat, että juuri se oli hänen kirjoituksensa todellinen sisältö. Keskustelun sijasta vastuuttoman maahanmuuttopolitiikan kannattajat tekivät Immosen kirjoituksesta propaganda-aseen. Toivomme, että hän muuttaa jatkossa kirjoitustyyliään tätä silmällä pitäen. Emme kuitenkaan tuomitse hänen vilpitöntä pyrkimystään yhteiskuntarauhan säilyttämiseen Suomessa.

Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset ry:n hallitus


--

Kantaa oli kysytty Kouvolan Sanomien toimesta jo viikon alkupuolella kuulemma, mutta Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaisista Jouni Suninen oli vastannut toimittajalle asioista päätettävän yhteisesti torstain kokouksessa ja että siitä laadittaisiin lehdistötiedoite. Tämä tiedoite postitettiin Kouvolan Sanomille, mutta sitä ei julkaistu lehdessä. Ilmeisesti Kouvolan sanomissa oli "tärkeämpikin uutisia" kuin paikallisyhdistyksen kannan tuominen esille kuntalaisia ja Perussuomalaisia äänestäjiä koskevissa asioissa. Eihän viime vaaleissa äänestäjiä ollutkaan kuin 28,9%.

Sen sijaan Ukko Bambergin lausunto Kouvolan Seudun Perussuomalaisista puoltakoot käsitystä mihin ryhmiin Perussuomalaiset on jakaantumassa. Aivan selvästi kahteen eri leiriin, näin selkeää eroa paikallisella tasolla ei ole missään muualla.

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2015/07/27/Kouvolan%20seudun%20perussuomalaiset%20tuomitsee%20Olli%20Immosen%20Facebook-tekstin%20%E2%80%94%20Lindstr%C3%B6m%20ei%20paljasta%20kantaansa/2015219352297/4

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paitsi_että

      Te, jotka olette Jyväskylän tapahtumia seuranneet tiedätte nyt, millaisia nämä persukansanedustajan kaverit ovat. Tätä he haluavat ja persujen tuki on taattu. Mitä seuraavaksi?

      • Entiennytkäänolevani

        Mullakin on päihdekuntoutujia kavereissa ja olen poseerannut heidän kanssaan samoissa kuvissa. Tarkoittaako tämä, että olen päihteiden väärinkäyttäjä? Haaveilen myös päihdeongelmattomasta Suomesta. Tarkoittaako tämä, että haaveeni toteutuu päihdekuntoutujien kuoleman kautta? No, ei todellakaan.


      • Jarza-72

        Luuletko sinä, että monikulttuurisuus ongelmat ratkeaa ottamalla lisää pakolasia Jyväskylän kaltaiseen opiskelijakaupunkiin missä tavallisen proletaarin ja työttömän lapset joutuu maksamaan opintolainoilla koulunsa siinä missä mamuille sossu kustantaa aivan kaiken. Onhan se hyvä, että opintolainaa saa vain ne joiden odotetaan maksavan.


      • Vastauksenkuvajainen
        Jarza-72 kirjoitti:

        Luuletko sinä, että monikulttuurisuus ongelmat ratkeaa ottamalla lisää pakolasia Jyväskylän kaltaiseen opiskelijakaupunkiin missä tavallisen proletaarin ja työttömän lapset joutuu maksamaan opintolainoilla koulunsa siinä missä mamuille sossu kustantaa aivan kaiken. Onhan se hyvä, että opintolainaa saa vain ne joiden odotetaan maksavan.

        Minä haluaisin, että media kertoisi minulle totuuden tästä ja muista asioista. Mutta mediasta on tullut tiettyjen tahojen asioiden eteenpäin viejä ja toisten piilottelija. Mediasta on tullut taho, joka varmistaa sen, että demokraattisuus ei toteudu, samalla saaden ihmiset uskomaan siihen, että se toteutuu. Ihmisille uskotellaan, että he voivat vaikuttaa. Todellisuudessa heille markkinoidaan asiat valmiina paketteina. Se on ihan hullua, että ne tahot, jotka uskovat eniten ajavansa omaa asiaansa, ajavatkin tietämättään vastapuolen tavoitteita.


    • tosi-tyhmää

      On aivan sama mitä PS esittää. Hirveä mölö alkaa heti. Huutamisella hukataan oikeiston rahan hukkaaminen sekä kansalaisten kurjuuttaminen. Mutta siitä vaan onnesta kiljuen hyväksymään Sipilän yhteiskuntasopimus. Tingikää vielä lisää ilmaistöitä että puoli miljoonaa täyttyy työkkärissä.

      • Onmullakinkykyajatella

        Kouvolalaiset perussuomalaisten kannattajat voisivat tehdä johtopäätöksen ja lakatatilaamasta kyseistä lehteä. Puuhamiehet voisit luoda uuden lehden Kouvolan alueelle, joka oikeasti olisi sitoutumaton. Sitä minäkin lukisin, enkä valmiiksi ajateltuja mielipiteitä ja mainoksia. Kouvolassa muutekin pyörii pienet piirit, jotka hyväksyvät mitä tehdään ja mitä ei. Nyt se alkaa menemään jo tasolle mitä kirjoitetaan, sanotaan, ajatellaan ja mihin kuulutaan.


    • kyllästynyt.vassareihin

      Vassarit vittuu Suomesta. Muuttakoon vaikka Somaliaan.

    • Jarza-72

      Nythän on väläytelty, että maahanmuuttajia haluttaisiin lisää 20000-30000 henkeä. Kysynkin nyt, kuka vittu sen maksaa? Minun mielestä meillä ei ole paljon vaihtoehtoja ellei ens kuntavaaleissa saada Persuenemmistö. Kouvolan alue on meinaan tapetilla kun asukasluku on tippumassa. Maahanmuuttajia on vähän ja paine on erityisen kova kurjistamaan jo muutenkin surkeaa työ- ja asuintilannetta juuri Kouvolan suuntaan. Voi olla, että Kouvola tulee olemaan yksi suurimpia mamukuntia vielä, jos tilanne pahenee. Persuenemmistö tarkoittaisi sitä, että kaupunki olisi jälleen kaupunkilaisten päätettävissä, eikä vain valtion ja rahanahneitten kokoomuslaisten. Miettikääpä sitä kenet tosiaan haluatte kaupungin pallille istumaan.

      • Kokkaritkattoon

        Et voi edes kysyä tuollaisia! Muuten olet rasisti, tyhmä ja vaikka mitä! Kaikki vaan tupaan suomineito kyllä maksaa...


      • Hyvinvoinninalasajo
        Kokkaritkattoon kirjoitti:

        Et voi edes kysyä tuollaisia! Muuten olet rasisti, tyhmä ja vaikka mitä! Kaikki vaan tupaan suomineito kyllä maksaa...

        Tässä kyllä luodaan hyvää pohjaa sille, ettei ihmiset halua enää veroja maksaa ja ylläpitää sosiaaliturvaa.


    • Näinhänsemenee

      Kyllähän kaikki sosiaalidemokraatit ja asianajatkin, joiden kanssa Juha Louhi on istunut samassa neuvottelupöydässä, ovat rikollisia Robinhoodeja. Sillä perusteella, että Juha Louhi ent. Turunen sieppasi miljoonaperijättären.

      Jari Larikka oli Facebookissa Kouvolan puukottajan kaveri.

      Mitäs muuta? Nyt aletaan vetämään yhteyksiä samoista kuvista, Facebook-tuttavuuksista, järjestöistä...

    • Kiäh_kiäh

      Ai että tuntuu hyvältä kun persut kiehuvat omassa liemessään.

      • Vaihdanko

        Sulle persu vihaaja.

        En ole persu. Olen maahanmuuttovastainen. Annan 100 %:n tukeni persuille taistelussa maahanmuuttoa vastaan. Olen ollut monesti työttömänä elämäni aikana ja pelkään, että mamut vievät ne viimeisetkin työpaikat. Töihin ei noin vain mennä. Jokainen työttömänä ollut tietää sen. Sinne päästään usein suhteilla. Niitä minulla ei ole. Kouvolassa ja Kotkassa on jo ennestään suuri työttömyysprosentti. En ymmärrä miten ihminen, joka haalii mamuja tänne, ajattelee näiden paikkakuntien etua. Tällainen ihminen kurjistaa kuntien talouden jo ennestään pahempaan jamaan. Valtio ei ikuisesti maksa pakolaisista kunnalle. Tuki loppuu aikanaan ja pakoilaiset jäävät kuntien eläteiksi. Sen lisäksi lähiöistä tulee ghettoja.

        Toinen puolue ajaa toistaiseksi paremmin minulle tärkeämpiä etuja. Se on ansiosidonnainen ja sosiaaliturva mahdollisen työttömyyden varalta. Jos tässä asiassa tapahtuu radikaaleja muutoksia puoleen tai toiseen. Eli persut tai kannattamani puolue muuttaa poliittista suuntaansa, olen valmis astumaan persujen kokoaikaiseksi kannattajaksi. Viime vaaleissa itse asiassa äänestinkin rakasta ystävääni Juho Eerolaa, en omaa puoluettani. Uskoin, että persut voivat saada maahanmuuton kriteereihin muutoksia. Mutta eduskunnassa noudatetaan kokoomuslaista politiikkaa olisi siellä sitten oikeisto tai vasemmisto.

        Jos julkista keskustelua yritetään luoda, heräävät niin sanotuttujen sitoutumattomien lehtien maahanmuuttomyönteiset toimittajat omine vakaumuksineen ja vaientavat keskustelun kuoliaaksi. Siksi en enää oikein usko mihinkään vaikutusmahdollisuuksiin, enkä median sitoutumattomuuteen. Uskon valmiiksi ohjattuihin päätöksiin ja valmiiksi ajateltuihin mielipiteisiin.

        Uskon, että vielä tapahtuu jotakin radikaalia. Joku räjäyttää pommin tai riehuu aseen kanssa jonkin lehden toimituksessa Allahin nimeen tai muuta vastaavaa. Se kyllä aukaisisi ihmisten mielen keskustelulle. Suomessa ollaan vielä sillä tasolla, että kaikki mitä yrittää sanoa on rasismia. Ystäväni tuntee monia mamuja ja on kertonut, että joukossa on voimakkaasti uskonnollisia ihmisiä, joiden luonteesta näkee, että jos asiat eivät mene oman mielen mukaisesti vedetään heti rasismikortti esiin, aletaan riehua vastaanottokeskuksessa, sosiaalitoimistossa ja vihaamaan koko suomalaista yhteiskuntaa. On vain heille todennut, että jos mielestäsi Suomi on niin paska maa, niin palaa takaisin omaan maahasi. Ihan oikein sanottu.

        Eli esimerkiksi sosiaalidemokraattien on ihan turha hekumoida millään rasisminvastaisuudella. Jutta Urpilainen oli muija paikallaan, kun sanoi, että maassa maan tavalla. Katsotaan nyt mikä on Antti Rinteen kanta asiaan. Sitä odotellessa. Vaihtuuko puolue lopullisesti vai ei.


      • myösmamuvastainenmä
        Vaihdanko kirjoitti:

        Sulle persu vihaaja.

        En ole persu. Olen maahanmuuttovastainen. Annan 100 %:n tukeni persuille taistelussa maahanmuuttoa vastaan. Olen ollut monesti työttömänä elämäni aikana ja pelkään, että mamut vievät ne viimeisetkin työpaikat. Töihin ei noin vain mennä. Jokainen työttömänä ollut tietää sen. Sinne päästään usein suhteilla. Niitä minulla ei ole. Kouvolassa ja Kotkassa on jo ennestään suuri työttömyysprosentti. En ymmärrä miten ihminen, joka haalii mamuja tänne, ajattelee näiden paikkakuntien etua. Tällainen ihminen kurjistaa kuntien talouden jo ennestään pahempaan jamaan. Valtio ei ikuisesti maksa pakolaisista kunnalle. Tuki loppuu aikanaan ja pakoilaiset jäävät kuntien eläteiksi. Sen lisäksi lähiöistä tulee ghettoja.

        Toinen puolue ajaa toistaiseksi paremmin minulle tärkeämpiä etuja. Se on ansiosidonnainen ja sosiaaliturva mahdollisen työttömyyden varalta. Jos tässä asiassa tapahtuu radikaaleja muutoksia puoleen tai toiseen. Eli persut tai kannattamani puolue muuttaa poliittista suuntaansa, olen valmis astumaan persujen kokoaikaiseksi kannattajaksi. Viime vaaleissa itse asiassa äänestinkin rakasta ystävääni Juho Eerolaa, en omaa puoluettani. Uskoin, että persut voivat saada maahanmuuton kriteereihin muutoksia. Mutta eduskunnassa noudatetaan kokoomuslaista politiikkaa olisi siellä sitten oikeisto tai vasemmisto.

        Jos julkista keskustelua yritetään luoda, heräävät niin sanotuttujen sitoutumattomien lehtien maahanmuuttomyönteiset toimittajat omine vakaumuksineen ja vaientavat keskustelun kuoliaaksi. Siksi en enää oikein usko mihinkään vaikutusmahdollisuuksiin, enkä median sitoutumattomuuteen. Uskon valmiiksi ohjattuihin päätöksiin ja valmiiksi ajateltuihin mielipiteisiin.

        Uskon, että vielä tapahtuu jotakin radikaalia. Joku räjäyttää pommin tai riehuu aseen kanssa jonkin lehden toimituksessa Allahin nimeen tai muuta vastaavaa. Se kyllä aukaisisi ihmisten mielen keskustelulle. Suomessa ollaan vielä sillä tasolla, että kaikki mitä yrittää sanoa on rasismia. Ystäväni tuntee monia mamuja ja on kertonut, että joukossa on voimakkaasti uskonnollisia ihmisiä, joiden luonteesta näkee, että jos asiat eivät mene oman mielen mukaisesti vedetään heti rasismikortti esiin, aletaan riehua vastaanottokeskuksessa, sosiaalitoimistossa ja vihaamaan koko suomalaista yhteiskuntaa. On vain heille todennut, että jos mielestäsi Suomi on niin paska maa, niin palaa takaisin omaan maahasi. Ihan oikein sanottu.

        Eli esimerkiksi sosiaalidemokraattien on ihan turha hekumoida millään rasisminvastaisuudella. Jutta Urpilainen oli muija paikallaan, kun sanoi, että maassa maan tavalla. Katsotaan nyt mikä on Antti Rinteen kanta asiaan. Sitä odotellessa. Vaihtuuko puolue lopullisesti vai ei.

        Aivan samaa mieltä!!
        Olen myös maahanmuutto vastainen, en rasisti!
        Enpä olisi aiemmin voinut kuvitellakaan äänestäväni persuja, mutta nyt vaan on pakko.
        100% tuki persuille lähtee myös täältä!
        En viitsi enää sanoa naapuri mamuille sanaakaan, koska heti haukutaan rasistiksi! Poliisit soittanut yöllä hiljentämään, ja soitan vastakin. Maassa maan tavalla, eikä hilluta yötä myöten keskellä katua ja sitten aamulla maataan keskipäivään pers..t homeessa.


      • Entilaa

        Niin Kouvolan Sanomien vasuritoimittajat. Onkos ne maahanmuuttovastaiset vain ja ainoastaan persuja. Siinä harhassa on hyvä elää. Väitänpä, että sosiaalidemokraateistakin noin puolet, pienyrittäjistä ehkä jopa 70 %:a.


      • Roskapussimateriaalia
        Entilaa kirjoitti:

        Niin Kouvolan Sanomien vasuritoimittajat. Onkos ne maahanmuuttovastaiset vain ja ainoastaan persuja. Siinä harhassa on hyvä elää. Väitänpä, että sosiaalidemokraateistakin noin puolet, pienyrittäjistä ehkä jopa 70 %:a.

        Kouvolan Sanomien toimittajat rakastavat omaa kirjoitustaan niin paljon, että nettisivuillakin on vain luetuimmat kolumnit ja pääkirjoitukset, ei esimerkiksi mielipidekirjoituksia. Yleensä skippaan toimittajien tekemät kirjoitukset ja menen suoraan mielipidekirjoituksiin. Niissä on joskus jollakin jotain oikeaa sanottavaakin. Etenkin kolumnit ovat ihan tyhjää täynnä. En viitsi mokomaa lehteä enää tilata. Ei kelpaa kuin biojätepussien taitteluun.


    • AarneKouvolasta

      On hyvä, että tämä toinen yhdistys antoi selvästi eriävän kannan verrattuna muihin yhdistyksiin. tämä tukee ajatustani äänestää Perussuomalaisia, mutta kuntavaaleissa juurikin sitä joka ei väistä vastuuta, kaveria ei jätetä.

    • seikku-

      Kiitos. Tässä Kouvolan kupeessa mökillä tätä kirjoittaessa tulee mieleen, että omiin muroihin kusijoita on jo ihan riittävästi persuissakin, mutta Kouvolasta löytyy vielä se talvisodan henki: kaveria ei jätetä!

      Tämä koko Immos-gate on vihavasemmiston yritys hajoittaa PS-kenttää. Jokainen, joka julkisuudessa sanoo asiaan yhtään mitään ennen Immosta, kusee omiin muroihin.

      Asian kommentoiminen tulee jättää niille, joile se kuuluu. Jokainen, joka koettaa kiillottaa omaa kilpeään tanssimalla vihavasemmiston tahtipuikon tahdissa, joutaa putoamaan seuraavissa vaaleissa.

    • Pienestämökistä

      "kaveria ei jätetä" johan persut jättivät äänestäjänsä viime vaaleissa, kuka enää luottaa puolueeseen mistä ei löydy kuin valehtelijoita.

    • Äänestäjät

      Kaverin jättäminen pulaan ei osota solidaarisuutta, missä on se paljon puhuttu solidaarisuus?! Omat kusivat toisten muroihin myös. Täytyy kyllä kehua Sunisen ja kumppaneiden aktiivista suhtautumista asiaan. Hyvin hoidettua paikallispolitiikkaa on ilo seurata.

    • ei-persu

      Heh, Jouni ja Pekkahan ne täällä, moro... ei teitä kukaan muu puolusta. Onneksi uusi porukka on maltillisempi ja kaikin puolin fiksumpi. Immonen on typerä kuvitellessaan voivansa kirjoitella kansanedustajana (hallituspuolueen vieläpä) mitä sattuu ilman seuraamuksia. ennustan ryhmästä erottamista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1600
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe