Epäoikeudenmukaista ja vastenmielistä toimintaa

invzoiui

toimittajilta, politikoilta kuin muiltakin massapsykoosiin herkästi menijöiltä jotka ovat nostaneet kiihkeästi jokun pahoinpitelyn otsikoihin jyväskylässä melkein kaikki uutisoivat suomessa tuosta ihmisten henkilökohtaisista kiistoista lietsoen politista agendaansa Vastaavasti : noin 100 lasta ja nuorta katujengit pahoinpitelivät, ryöstivät, hakkasivat, vainosivat, uhkailivat Kymmeniä nuoria tyttöjä raiskattu osa poltettu ja tapettu Pitseeria murhia joka sanana ällöttävä pitseeriasota jossa tapettu ja hakattu kuin kiristetty ja uhkailtu jne. Kaikissa noissa tapahtumissa syyttömiä kärsineet korvaamatonta vahinkoa, elinikäisiä vammoja listaa voisi jatkaa loputtomiin jne.

Ulkopuolisena tarkailija voi vaan ihmetellä miten rikokset toimittajat määrittelevät eriarvoisiksi Missään suomen lehdistössä eikä toimittajien jutuissa ollut edellä mainituista esiintynyt noin mielivaltaista kiihkoilua kuten nyt jossa jotkut tapelleet Kaikkineen nuorten naisten raiskaukset, murhat, lasten ja nuorten kohtaamat väkivaltaiset katujengiläisten pahoinpitelemät eivät sanaat minkäänlaista oikeudenmukaista käsitellyä julkisuudessa kun siitä vaikenivat vaikka kyseessä oli kaikkineen törkeysasteella ennekokematonta väkivaltaa syyttömiin lapsiin ja nuoriin joiden perusturvallisuuden tunnetta kohtaamansa väkivalta järkytti monikerroin enemmän kuin median itsensä lietsomaa jyväskylässä satunutta tappelun nujakkaa Todella törkeää ylilyöntiä koko uutisointi ja pelkästään vihan lietsomista jokaiselta toimittajalta joka suurentelee ja jättää paljon vakamnmat kuten raiskaukset murhapoltot ja lapsiin kohdituvat väkivallan teot kaduilla ja kodeissa välinpitämättömästi oman onnensa nojaan vähäisinä ja harmittomina "yksittäistapauksina " joita on satoja .

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • outfioå

      Yhdysvalloissa Donald Trump taistelee toimittajien valheita vastaan, toimittajat hävinneet järestään kun eivät massapsykosiissaan ehdi tarkistaa faktoja Oletan että Suomalaiset seuraavat amerikassa käytävää presitenntipeliä Eräs niistä monista valheista jonka Donald ampui alas että monetkin asintutijat häpeilivät epätarkkuuttaan kyseessä oli : eräs huippuyliopiston tekemä tutkimus jonka loppuosa maksullinen jota eivät ollet lukeneet vaan olettivat olevansa vain ovelia Tutkmus osoitti ensin että ammerikkalaiset nuoret tekevät enemmän kuin muunmaalaiset jne. Tosiasiassa kyseessä oli amerikkaan muuttaneet maahanmuuttajat :) Nythän Latinoita on ryhmittynyt äänestämään Donald Trumppia. Jos lukijat haluvat voivat itse haketua lukemaan ja katsomaan amerikkalaista presitenttipeliä joka muistuttaa vaan pienemässä mittakaavassa sitä mitä täällä perusuomalaisia kohtaan Siellä se presitenttipeli vasta hauskaa on loka lentää ja sodan lietsojia putoaa kuin miestä seinältä. Ei mulla muuta.

      • åouyioap

        Dalad Trumpin äänestäjiksi on tähän messä ilmoittatunut valtavasti maahanmuuttajia, rakennusalan, arkkitehtejä, stailisteja, sairaanhoitajia, opettajia monissa maissa jne. Hankkeita nousee edelleen ja työlistää sitä vauhtia että heikompi hirvittää Tuhannet ovat vaihtaneet puoletta ryhmittyäkseen Donaldin taakse Tätä ei suomalaiset toimittaja tahdo teille kirjoittaa kun pelkäävät väittelyä Ann Couteriakin :) varsinkin suomi 24 suosituinta " ann couteria " joka saa heidät kiinni asenteelisesta ja omaansa politista agendaansa kirjoitteleivina tekopyhinä . On toimittajia ja sitten täysin puolueettomia toimittajia joiden ei tarvitse "laulaa sen lauluja kenen leipää syövät "


      • mbczdaa

        Tässä on vielä sekin havainto mitä pitää oikaista mm. suomessa erinnäiset keskustelupalstat ovat jotain olleet näkevinään tästä presitenttipelistä Kuitenkaan heistä monikaan ei ole oikeasti seurannut kuin käväissyt vaan koska kommentointi ns. on mitä on on Muutama esimerkki. Donald ei ole missään sanonut että kaikki latinot kaikki maahanmuuttajat Myöskin sotaveteraanin solvaaminen ei pidä paikkaansa jne. montamontamonta turhaa sepitettyä juttua netissä koska eivät ole oikeasti seuranneet Donaldin tv haastetteluja eivätkä käyntejä meksikon rajalla Eivätkä myöskään säännölisesti seuranneet mitä amerikassa tapahtuu Ei ole kovinkaan fiksua lukea pelkästään netistä googlettamalla ja uskoa puolinaisiin totuuksiin vaikka ne Tuntuisivat :) tosiasioilta Yhdysvalloissa toimittajat jättävät tahalisesti osan haastetteluista pois jotta saavat vähemmän omilla aivoillaan ajattelevat räyhäämään ja sotimaan netissä joka näyttää olevan monille se ainoa puuuhastelu päivittäin Tosiasiassa Donaldin monikansaliset yhtiöt työlistävät monia tuhansia erimaalaisia monien eriammattien asiantutijoita sekä työväkeä jne.

        Katsokaa /lukekaa itse en ole mikään ilmainen tiedottaja suomi 24.ssä joka kantaisi ruuan valmiiksi pöytään Havaitsin vain tosiasian käydessäni muilla kuin suomi 24 keskustelupalstoilla että pelkästään goolettamisen ja huhupuheiden varassa monikin itseään pitää luulen tietävänsä vaikka ei ole edes säänölisesti seurannut ko. keskusteluita ja tv lähetyksiäkään mm. heinäkuussa amerikan aamu tv.ä kuten itse olen mainitakseni että tiedän mistä kirjoitan enkä luule tietäväni. "ei mulla muuta "


    • kysynvaant

      Tuolla lailla, kuten aloittaja kirjoitti, ajattelee tuntemani ihmisten enemmistö. On suorastaan käsittämätöntä tämä median toiminta näissä asioissa. Esim. Tapanilan raiskauksen jälkeinen keskustelu sai suorastaan raivon valtaan. Mikä s.......na näitä toimittajia vaivaa ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe