Haluaisin oman elämän

NaapurinReino

Olen kyllästynyt Sinikoihin ja Eiroihin ja Kirseihin ja kaikkiin mistä avopuolisoni vouhkaa. Sukulaiset ja tuttavat ja opiskelut ja työvuorot.. Asunto täynnä krääsää, kohta en mahdu omaan asuntooni. Ja vielä pannakkin pitäisi ja kun ei tee mieli. Luulempa että haluan entisen elämäni takaisin. Elelin vuosia poikamiehen elämää tuossa vuosia sitten ja voi sitä rauhaa. Saa tehdä mitä huvittaa, ei tarvitse tehdä mikäli ei huvita. Ei tarvitse olla tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa joista ei välitä. Voi elää niin kuin lystää ja asunto(ja kaikki muukin) on juuri niin kuin haluan. Saa vähän kaljoitellakkin jos huvittaa. Rahaa menee vain sinne minne haluan sitä laittaa. Siitä elämästä pidän, en tästä.
Mutta miten kerron sen tuolle...

8

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvääjatkoa

      No kerro vaikka kirjeellä, jos et uskalla suutasi avata. Ehkä on vain niin ettet saa suhteessanne tarpeeksi sitä omaa aikaa ja tilaa, jota kaipaat siis oma rauhaa. Suhdetta ei välttämättä tarvitse lopettaa, vaan tehdä selväksi puolisolle, että mitä itse myös haluat. Vaikuttaa siltä, että olet jotenkin tossun alla etkä saa ääntäsi kuuluviin enää vai oletko saanut koko aikana. Parisuhde terapiakin voisi olla yksi ratkaisukeino, jos haluat vielä kuitenkin yrittää. Vain itse tiedät, miksi olet halusi menettänyt ja vain sinä itse voit kertoa ne syyt.

    • ReinoNumero2

      Aloitusviesti on aivan kuin omasta elämästäni. Minultakin on seksihalut hävinneet ja olen niiin kyllästynyt avioelämääni. Kaverini sanoi että kilteille miehille käy juuri näin. En kuitenkaan aio muuttua pahaksi pojaksi, otan ennemmin eron. Elän varmasti onnellisempana yksin kuin nykyisen vaimoni kanssa. Etsiköön hän uuden pellen miehekseen, tai millaisen teräsmiehen sitten haluaakin.

    • sosiopaatti

      Ettei vaan Reinoilla olisi testosteroni- arvot alhaalla, kun noin haluttomia kaikkeen olette! Kipaiskaapas lääkärillä mittauttamassa ja jos sieltä ei syytä löydy, niin sitten voitte miettiä mikä helpottaisi elämäänne. Voisitte varmaan keskustella vaimonnekin kanssa ja kertoa tuntemuksistanne ihan suoraan? Ja ainahan se erilleen lähteminenkin on yksi mahdollisuus, jollei muu auta. Mutta toimikaa!

    • Ettässilleen

      Olen nainen mutta just noi sanomasi asiat toisinpäin pitäis sanoa

    • Oppeliini1

      Oletetaan että ette ole naimisissa. Silloin on niin helppo lähteä.
      Hankit vain oman asunnon ja muutat sinne tavaroinesi.

      Eihän teistä vihamiehiä tarvitse tulla! Voitte silti tapailla halutessasi ja olla kamuja, mutta nyt teillä kummallakin olisi oma tupa, oma lupa ja voisitte elää onnellisina omissa oloissanne.

      Kenties kumppanisi hakee tilallesi heti toisen, sinäkin löydät oman sukulaisielun. Ystävyytenne automaattisesti vaihtaa suuntaa ja saattaa pikkuhiljaa hiipua kokonaan. Sekin on ihan ok.

    • kuunteleva_kirkko

      Hei NaapurinReino.

      Kerrot ristiriidasta parisuhteessasi. Koet, ettet osaa tarpeeksi pitää omia puoliasi. Kirjeestäsi välittyy, että vaimo ikään kuin valtaa areenan. Mietit, olisiko parempi siirtyä takaisin sinkkuaikaan.

      Mielestäni vaihtoehtoja on ainakin kaksi.

      Ensimmäinen toki on, että jos perusteellisesti pohdittuasi koet, ettet tahdo sitoutua seurusteluun ollenkaan, silloin sinusssa varmasti on reinoa se myös lopettaa. Parisuhde perustuu vapaaehtoiseen sitoutumiseen.

      Toinen, vaikeampi mutta kenties antoisampi tie on ruveta käymään läpi parisuhteenne sisältöä, sen sääntöjä ja käytänteitä. Tällä tiellä joudut myös opettelemaan, miten osaat ottaa sopivasti tilaa itsellesi. Ja samalla sitä toista huomioon, ilman, että valtapeli alkaa. Tämä tie voi olla kivikkoinen ja rankka. Veikkaan kuitenkin, että sen käytyäsi joko suhde muuttuu läheisemmäksi, tai vaikka päätyisittekin eroon, on se lempeämpi ja vähemmän rikkova kun on ensin katsottu, missä kiikastaa. En usko, että näitä ongelmia voit välttää kenenkään toisenkaan kanssa. Sen sijaan voit itse, halutessasi, opetella uusia parisuhteessa keskustelutaitoja, siten että myös parisuhteessa eläminen on omaa elämää.

      Merja,diakoni

      • ReiskanPuolella

        Meniköhän ihan oikein? Syynä on siis se ettei Reino osaa sitoutua suhteeseen? Heti on syy miehessä, naisessa ei ole ikinä mitään vikaa. Reinon pitää opetella.. ja ottaa naista huomioon. Taas sama juttu. Reinon pitää opetella. Näitä ongelmia et voi välttää kenenkään toisenkaan kanssa! Ja taas pitää opetella keskustelutaitoja. Aina on vika miehessä ja nainen on pyhimys.
        Tämä Reino tuntuu olevan ihan kunnollinen mies(ainakin minun mielestä) ja rauhallinen, eikä mikään räyhääjä. Lisäksi asuntolaina tuli ja talon osti, eli asiansa hoitava mies on. Ei tyhjäntoimittajat taloja ostele. Mutta mikä on hänen suurin ja ainoa vika? Vastaus: Hän on mies.
        Jos aloitusviestin olisi kirjoittanut nainen, kaikki huutaisivat että jätä se sika. Mutta koska aloittaja on mies niin hän on itse se sika. Ja se on nyt todistettu.


    • NaapurinReino

      Iltaa vaan ja kiitos vastauksista.
      Kyllä siinä nyt niin kävi että päätin lähteä suhteesta. Kävelin samalla pankkiin ja hain asuntolainaa. Ostin pienen rintamamiestalon. Ensi kuussa muutan. En tosin ole vielä saanut suunvuoroa sen vertaa että voisin kertoa asiasta... mutta eiköhän tuo ajastaan selvene.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe