Aistikkaita kesätöitä osa 3

KesäM

Näky oli niin kiihottava että kyrpäni alkoi sykkimään kohti juhlakuntoa uudestaan. Jatkoin tuon hekumaalisen vitun nuolemista ja tunsin että Anni alkoi saavuttamaan orgasmia. Vittu alkoi supistella sormeni ympärillä, klitoris oli kuin kuivattu herne mutta niin märkä ja spermainen.
-"Oi helvetti Teme Jag kommer nu!"
Anni siirsi kätensä painaakseen pääni tiukasti kiinni pillunsa ja samalla Hänen vartalonsa jäykistyi. Tuntui kuin Annin vittu olisi yrittänyt katkaista sormeni. Pillun sykähtelyä säesti Annin sensuelli huuto ja tunne kuinka Annin kynnet painoivat takaraivoni miltei verille.
Annoin työkaverini kehon nauttia orgasmin pyörteistä täysillä, kunnes nousin Annin vierelle ja otin Hänet syliini ja suudellen kannoin viereisen takkahuoneen sohvalle. Partaani tarttunut naisellinen kosteus ja siemennesteeni eivät vaikuttaneet siihen tunteeseen ja intohimoon kuinka orgasmin hyväilemät kehomme painautuivat toisiinsa. Siten ettei sädekää päivänvalosta olisi lävitsemme paistanut.
Kun Anni avasi silmänsä käänsin Hänet kylkiasentoon viereeni jossa Hänen muodokas pyllynsä kohtasi jäykäksi turvonneen kullini. Suutelin ahnaasti Annin niskaa ja purin kevyesti hampaillani saaden Annin ihon kananlihalle. Nuo taivaallisen ihanat rinnat saivat käteni ympärilleen, puristin rinnat yhteen sormieni siirtyessä nännien ympärille. Ohjasin kullini Annin naituun aistikkaaseen pilluun. Anni vastasi työntööni omalla lantiollaan. Aloin nussimaan rauhallisin pitkin työnnöin. Annin vittu valui vieläkin spermaani, olihan siellä parin viikon lastini sisässä. Kenties Annin oma mies oli myös ampunut liukasteensa viime yönä tuohon kiimaiseen luolaan. Kyrvän liikkuessa edestakaisin tunsi kuinka Annin sormet olivat siirtyneet puristamaan kyrpäni vartta sen paljastuessa kosteuden keskeltä. Välillä käsi kävi hyväilemässä kiveksiäni josta se siirtyi kyrvän kautta klitorikseen jossa se tottavie tiesi tehtävänsä. Aloin nussimaan voimakkaammin saaden Annin tissit heilumaan rytmikkäästi.
"Ota mut takaapäin, just nu!"
Ei siinä toista pyyntöä tarvittu. Nousin polvilleni kääntäen Annin eteeni konttausasentoon. Aloitin niin kovan nussimisen kuin pystyin. Koska kyrpä oli juuri lauennut pystyin naimaan tätä seksikästä naista pitkään tällä tavoin. Parin viikon selibaatin jälkeen nimittäin kullin työntäminen tällaiseen vittuun, kuulla kuinka rinnat heiluivat villisti samalla käsin kosketella noita muodokkaita pakaroita. Kyllä tuo kombinaatio olisi tiennyt pikaista mallin lentämistä. Mutta nyt oli toisin. Tunsin kuinka Annin käsi löysi taas klitoriksen. Tunsin kuinka kyrpäni oli taas valmis purkautumaan, mutta halusin pidätellä itseäni. Halusin tuntea Annin vitun sykkivän villisti esittäen kutsuhuutonsa siemennesteelleni purkautua pillun uumeniin. Vittu alkoi kiristellä mulkkuni ympärillä.
"Teme ammu spermat mun vittuun, mä tuun!"
Nyt ei tarvinnut pidätellä, otin toisella kädellä hellästi kiinni Annin niskasta. Toiseen käteen otin Annin tissin pingottaen nännin sormieni väliin. Annoin lämpimän hyvänolon tunteen levitä kyrvässäni.
"Anni, vittu että sua on ihana naida!"
"Sul on ihana kyrpä, AAAH! TEMEE!
Tunsin kuin salaman iskevän lävitseni kun laukesin Annin sisään. Annin pillu värisi villisti samassa kun Anni huusi nimeäni orgasmin kourissa. Tuntuu kuin olisimme olleet ikuisuuden sisäkkäin tuossa sohvalla nauttien tuosta kahden ihmisen yhteen kuulumisesta. Otin Annin tiukkaan syleilyyn, halasimme pitkään suudellen. Menimme yhdessä suihkuun jossa pesimme toisemme. Anni pesi kyrpäni erityisen hyvin, jopa niin hyvin että se jäykistyi taas. Vastavuoroisesti Minä suihkutin klitoriksen niin tarkasti että Annin lantio alkoi myötäillä vesisuihkua.
"Jätetään jotain ensikerrallekin Teme"
"Tottahan toki, kuinkas tässä työnteosta enää mitään tulee? Tämän jälkeen ajatus harhailee kanssasi alati"
"Anna harhailla vaan. Olet kaiketi huomannut että nää työvaatteet sekä kesämekon saa pois suht ripeästi kun kerros pukeutuminen on hallussa." Anni iski silmää ja
suutelimme vielä kerran, kuivasimme toisemme ja aloitimme työpäivän. Mielessäni ajatus, on se Anni vain niin Hellä.

1

1979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tissitheilumaan

      Tunsin kuin salaman iskevän lävitseni kun laukesin Partaani. Toiseen käteen otin kyrpäni ja käsi kävi. Aloin nussimaan sormieni väliin, pingottaen kiveksiäni hampaillani. Jatkoin kyrpäni nuolemista villisti. Koska kyrpä oli kuin kuivattu herne, otin toisella kädellä itseäni niskasta kiinni takaapäin. Annin mies oli ampunut viime yönä takaraivoni verille ja myös yrittänyt katkaista sormeni. Näky oli niin kiihottava että kyrpäni alkoi heilumaan rytmikkäästi. Tunsin kuinka kyrpäni värisi villisti kun laukesin syliini ja polvilleni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe