JVA myi taas taloja

vuokrakas

Ksml uutisoi että jva myi 9 kerrostaloa sijoittajille! Halmekadulta, kirrinkydöntieltä, ja pupuhuhdasta olivat myydyt talot. Uskokaa pois JVA tulee myymään vielä lähivuosina lisää taloja. Vuokrasopimukset siirtyy kyllä uudelle omistajalle, mutta alkaa todella raju vuokrankorotuskierre! Aikaisemmin mitä on vastaavia taloja myyty niin vuokra noussut vuositain 15% !!

98

4288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ponttikaula

      Niin koska ne täytetään pakolaisilla, Suomi ja Eu maksavat vuokrat joten varma sijoituskohde. Sama tulee tapahtumaan muissakin kaupungeissa, sopeutus ennen isojen ikäluokkien pois menoa.

      • hikiliiks

        Kyllä Suomihan sai eu:lta jo varoituksen talouden hoidosta, asunto kupla puhkeaa ja sitä yritetään paikata pakolaisten otolla. Eu:n liberaalit ovat kiristäneet rehtejä Suomalais poliitikkoja olla tukematta Suomea jos eivät ota pakolaisia vastaan.


    • näinpnjoo

      Silläkös puparissa ja säykissä on kokonaisia kerrostaloja tyhjillään ehkä joku niitä ostaa vaan eri asia saavatko vuokralaisia niihin uskallan epäillä

    • Monikultturisoidutaan

      Kyllä se pakolaiskerääjä Rautiainen ne haalii itselleen ja kerää valtiolta hyvät vuokratulot. Sitäpaitsi nuokin aloittajan mainitsemat kiinteistöt ovat jo niin karbonatisoitumisen raiskaamat että purku tai pakolaismajoitus on ainoa järkevä vaihtoehto. JVA pääsee helpommalla kun myy halvalla pois.

    • nettoveronmaksaja

      Rautiainen on jo kerran tehnyt sen "kanin vetämisen hatusta" kun osti konnunsuon vankilan ja kappas kummaa teki siitä vastaanottokeskuksen. Euroopan sosiaalitoimisto suomi maksaa.. hattua nostan Rautiaiselle minä tekisin samoin jos olisi rahkeita.

    • Todellisuutta_JVA

      JVA :n politiikka on antaa asuntojen olla tyhjillään kun hankkia niihin vuokralaisia ylipäätään.

      • Todellistahan_tämä

        Turha on asunnosta haaveilla JVA:lta. Ainut mahdollisuus saada asunto on että olet nainen ja olet raskaana. Muiden ei kannata yrittää edes.


      • huonoinfirmaikinä

        Eipä se noillakaan kriteereillä onnistu.


      • sijoittajaguru

        Olkaa onnellisia te jotka ette ole saaneet sieltä asuntoa.Teillä on siis vielä mahdollisuudet hyvään elämään jossain muualla.


    • asfggg

      Eikä tuolta puljusta kämppää saa ties kuinka monta kertaa olen asuntoa hakenut eikä mitään tarjottu isännöitsijäkin kuulemma täys persläpi ei saa mitään aikaseks

      • Tottamaari

        Sepä se, asuntojonoja on JVA:lla mut eivät anna kämppää niin vajaakäyttöllähän ne
        ovat, myös pieniä asuntoja pidetään tyhjillään. Sitten mainostetaan lehdissä asuntoja ja jonossa hakijoita.
        Ovat tarkkoja ketä ottavat vuokralaisekseen nykypäivänä.


    • Kämppäkeisariko

      Rautiainen se näkyy olevan puikoissa Keuruullakin entisen varuskunnan kiinteistökaupoissa. Ilmankos YLE ennusteli sinne tulevan vastaanottokeskuksen "pakolaisille".
      Osteli tuo samainen ukko Vaajakoskeltakin pari kerrostaloa Satolta.

    • qerferwf

      Kuka tälläinen Rautianen oikein on?

      • SellainenonTapani

        Tapani Rautiainen
        Mystinen kiinteistösijoittaja, joka ei paljasta kasvojaan. Yhtiöitä, pankki, säätiö ja jopa puolueen paikallisosasto. Kasvotonta. Hahmotonta. Selvitimme, ketkä omistavat Jyväskylän Kävelykadun kiinteistöt. Uskovatko he Jyväskylän keskustan tulevaisuuteen?
        Jyväskylän Kävelykadun varressa sijaitsevassa toimistossa istuu mies, joka ei kadulla erotu mitenkään ihmisjoukosta. Kauluspaitaan, vetoketjulliseen collegepuseroon ja rentoihin housuihin pukeutunut mies on ystävällinen, mutta jännittynyt. Valokuvasta mies on kieltäytynyt jo haastattelusta sovittaessa, ja nyt hän kieltäytyy kuvasta yhtä ponnekkaasti.
        – Minun luonteelleni ei sovi elämäntarina lehteen, hän sanoo, mutta avaa joitakin suunnitelmiaan julkisuuteen.
        Mies ei asioi kuluttajien kanssa, vaan hänen kumppaneitaan ovat sijoittajat, vuokralaiset sekä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset.

        Yksi haastattelun ehdoista on, että pääpaino jutussa on Jyväskylässä, vaikka hän omistaa useita kiinteistöjä pitkin Suomea ja yhtiöidensä kautta noin kymmenesosan – eli noin kuuden miljoonan euron siivun – Helsingin pörssissä noteeratusta Orava Asuinkiinteistörahasto Oyj:stä, joka on ollut alkuvuoden pörssiraketteja.
        Tämä tavallisen näköinen mies on Tapani Rautiainen, 57, Jyväskylän Palokasta. Julkisuutta kaihtava yrittäjä on merkittävin isojen yhtiöiden, säätiöiden ja rahastojen ulkopuolinen kiinteistönomistaja Jyväskylän Kävelykadulla.
        Rautiaisen 95-prosenttisesti omistama yhtiö RH Offices omistaa Kauppakatu 37:n (jossa toimivat muun muassa Halosen tavaratalo ja Danske Bankin konttori) tavaratalo- ja pankkikiinteistön ja Kävelykatu 18:n toimisto- ja liiketalon (vuokralaisina muun muassa Voglia ja Nissen). Rautiaisen yhtiöllä on 75 prosenttia Kävelykadun ja Kilpisenkadun kulmatalosta, jossa toimii Nordea. Lisäksi RH Offices omistaa parin kivenheiton päässä Kävelykadulta, Vapaudenkatu 48–50:ssä, ison toimisto- ja liiketalon.
        Rautiaisen nimi on vilahdellut useissa kiinteistökaupoissa Jyväskylässä ja pitkin Suomea; viimeksi huhtikuussa hänen yhtiönsä osti Keuruun varuskunta-alueen. Verotilastoissakin hänen yhtiönsä ovat olleet korkealla. Vuonna 2012 Rautiaisen yhtiö Royal House Oy oli Keski-Suomen 16:nneksi suurin yhteisöveron maksaja. (lähde: KSML)


      • paljaatKasvot

        Aivan. Desantille pitäisi saada kasvot.


    • ddfghhj

      Voi herranen aika sentään onko täällä noin kateellista sakkia mitä väliä sillä on kuka mitäkin kiinteistöjä omistaa yks lysti

      • Veneenallemenet

        Heh, kyllä se alkaa siellä puparissakin olemaan kohta väliä.


      • Katsoppasniin

        Katsoppas amis kun yhteiskunnassa on älykkäitä ja valveutuneita henkilöitä jotka seuraavat mitä ympärillään tapahtuu. Jos ei näitä mainittuja henkilöitä kiinnostaisi mitä siellä yhteiskunnassa tapahtuu, esimerkiksi kusetetaanko heitä, niin sinunkin elämäsi olisi paljon surkeampaa.
        Ymmärrän toki että et kuulu noihin mainittuihin, joten jatka sinä vain sillä löylykauhalinjallasi.


      • Seuraaja

        Olkaa ylpeitä että joku pärjää paremmin kuun Osuuskauppa Keskimaa !!
        Tapani on todella hieno mies ja pitää sanansa
        Arvostan korkealle hänet
        Itse on tehnyt kaiken eikä olevperintöporsas.
        Yli 2400 asuntoa vuokralla ja yli 150 yritystä
        Todella kovan luokan kaveri


    • ddffggg

      Ei kait kukaan osta kiinteistöjä lystikseen ja pitää ne tyhjänä onko siinä mitään ideaa voi sentään

      • Lystinsäkullakin

        Sitä ei katsos amis kaikkea ymmärrä, ne on isoja asioita. Paljon isompia kuin Toyotan pakoputki.


    • Ex-jvalainen

      Miten voisi selvittää, kuinka paljon todellisuudessa asui asukkaita niissä taloissa, jotka JVA myi kiinteistösijoittajalle? JVA sai ARAlta vapautuksen rajoituksista ko. taloissa eli niiden myyntiluvan kuulemma sillä perusteella, että talot ovat vajaakäytössä. JVA on perustellut talojen myyntiä niiden vajaakäytöllä, mutta kuinka suurta tuo vajaakäyttö itse asiassa oli? Mistä vajaakäyttö johtui? Oliko tarkoituskin pitää talot ainakin osittain "asumattomina", jotta ne voisi sitten myydä tappiota tuottavina? Ja kuinka suurta vajaakäyttö ja sen aiheuttama tappio oli kunkin talon osalta?

    • Iwannatrash

      ei niissä pakolaisia asu vaan iha kotitekoista WhiteTrashiä, jonka vuokrat sossu maksaa suoraan asuntosijoittajan taskuun, mutta onhan se hienoa että valkoisella roskasakillakin on joku tarkoitus yhteiskunnassa, välikäsi yhteiskunnan rahojen puhalluksessa asuntosijoittajien taskuun

    • Kukkuluuruu.fi

      Tapani on tuon Tapsan naapuri josta on puhuttu täällä 2 kk ja sen Porschesta kovia yrittäjiä molemmat vaikka tää hörhö kirjoitusten aloittaja täällä kirjoittaa paskaa

    • niiuttaaallah

      Keuruun mukaan on mahdollista että entisen varuskunnan hätämajoituksesta tulee myöhemmin vastaanottokeskus. Näin on SK:n uutisen mukaan linjannut SPR:n Länsi-Suomen piiripäällikkö. Kasarmit omistaa Sarakallio Kiinteistöt Oy ja sen pääomistajana ilmeisesti toisen yrityksen kautta on ainakin ollut henkilö, jolla on sama melko yleinen sukunimi kuin SPR:n Länsi-Suomen piirin valmiuspäälliköllä. Onko kysymyksessä sattuma, sukulaisuus vai sama mies? Finder ei jostain syyystä asiaa paljoa valaise, mutta muista lähteistä voitte selvittää että AT-Rautiainen Oy nimisellä yrityksellä sekä Sarakallio Kiinteistöt Oy nimisellä yrityksellä on sama toimipaikan osoite Jyväskylässä.



      Sieltä löytyy Tapanin kotiosoite jonne AT-Rautiainen Oy on myös merkitty.
      https://www.fonecta.fi/profiili/Jyväskylä/377156/AT Rautiainen Oy?what=Rautiainen Jyväskylä
      Sama heppu omistaa Konnunsuon vankilan joka tätänykyä on vastaanottokeskus.
      http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/42161.htm
      Tämä at-rautiainen oy tuotto on pahasti pakkasen puolella.
      https://www.asiakastieto.fi/yritykset/at-rautiainen-oy/06512509/taloustiedot
      Tapani on myös vaikka kuinka monessa yrityksessä osakkaana.
      http://www.yritystele.fi/haku/yritykset/Tapani Antero Rautiainen/filters/tid:118566

      heinäirkka laumojen ykköstykki
      tienaa 10 kertaisesti kamelin paskalla kuin jos vuokraisi

    • miehinkäy

      Joko ne on myynyt kulottajantie 1 ja 4 talot?kuulin semmoista että on ja porukka pihalle.

      • Asukasparka

        JVA on kova ja säälimätön vuokranantaja. Myy asunnot pitkäaikaisten asukkaiden alta.


    • Tiesitteköettä

      Mulla jöpöttää näitä lukiessa

    • löylykauha

      Onnea seuraavien talojen asukkaat :Alasintie 4, Haukkamäentie 11, Pupuhuhdantie 18, Opettajantie 4, Tuulimyllyntie 14 sekä Valssikuja 6.

      Vuokrat nuosussa pian ;)

      • Utelias-Ulla

        Onko nämä talot niitä grynderille myytyjä?


    • kyylä-kalle
    • JVA_petti_asukkaat

      JVA laiminlöin myymiensä talojen asukkaiden informoinnin jättäen meidät asukasparat grynderien armoille. Meidät on jo myyty moneen kertaan puolen vuoden aikana.

      • Että_sellainen_JVA

        Keski-Suomen Vuokralaiset ry:n hallituksen puheenjohtaja kertoi jokin aika sitten, että JVA:n asiakaspalvelupäällikkö oli vastannut hänelle, että "Ei ole intressiä", kun ko. puheenjohtaja oli pyytänyt JVA:ta järjestämään tiedotustilaisuuden myydyn talon asukkaille, jossa olisivat olleet talon ostaneen yhtiön ja JVA:n edustajat kertomassa myynnin vaikutuksista asukkaille. Tuollainen tokaisu kuvaa hyvin JVA-nimistä "yleishyödyllistä yhteisöä" ja sen asiakaspalvelupäällikköä, joka on muissakin yhteyksissä päästänyt suustaan mitä sattuu. Ja asukas on aina väärässä!


      • Sontaaniskaan
        Että_sellainen_JVA kirjoitti:

        Keski-Suomen Vuokralaiset ry:n hallituksen puheenjohtaja kertoi jokin aika sitten, että JVA:n asiakaspalvelupäällikkö oli vastannut hänelle, että "Ei ole intressiä", kun ko. puheenjohtaja oli pyytänyt JVA:ta järjestämään tiedotustilaisuuden myydyn talon asukkaille, jossa olisivat olleet talon ostaneen yhtiön ja JVA:n edustajat kertomassa myynnin vaikutuksista asukkaille. Tuollainen tokaisu kuvaa hyvin JVA-nimistä "yleishyödyllistä yhteisöä" ja sen asiakaspalvelupäällikköä, joka on muissakin yhteyksissä päästänyt suustaan mitä sattuu. Ja asukas on aina väärässä!

        JVA Kärkkäinen Anu, asiakaspalvelupäällikkö 014 266 7078 [email protected]


      • JVA_suojatyö_paratiisi

        Suojatyöllistetty akka joka ei tee asioille mitään!!!


    • Asukasparat

      Tiedoksi, että JVA on taas myynyt taloja yksityisille kiinteistösijoittajille. Voi asukasparkoja noissa taloissa!

    • vuokrahyyryläinen

      Keltinmäestä on myyty, onko muualta?

    • Ymmärtäjät

      Totta kait JVA myy kannattamattomia kiinteistöjään pois ja sitten niillä rahoilla rakennutetaan uusia asuntoja. Paitsi uudiskohteisinkaan ei kovin paljon kysyntää ole paikan huonon sijainnin takia, eism. Kaijanlampi. Ihan loogista yritystoimintaa.

    • nettoveronmaksaja

      Ymmärrän kyllä myynnin logiikan taustalla, mutta veronmaksajana hieman ihmetyttää se että JVA myy asunnon sijoittajalle niin he onnistuvat myymään sen 1-3 viikossa eteenpäin n10% voitolla. Remonttivelkaa on noissa myydyissä taloissa riittämiin joka kyllä on erittäin relevantti myyntisignaali.

    • Voehyvääänenaeka

      Täytyy olla todella mielikuvitusrikas sijoittaja joka laittaa rahojaan noihin rähjääntyneisiin kiinteistöihin kuten jva:n ja saton myymät räjäytystä vailla olevat kohteet. Mitään kunnon korjauksia ei ole varaa tehdä ja entisestään rapistuneista kohteista ei myöhemmin saa kuin kulut pois.
      Rautiainenkin sai Vaajakoskella myytyä joillekin älypäille muutaman lähinnä purkukunnossa olevan Saton pilaaman kerrostalon. Oikein sijoittajan unelmia, heh.

    • Paha_yhtiö

      Mikä on myytyjen talojen asukkaiden kohtalo tulevaisuudessa?

      • BBBCCC

        Isoja vuokrankorotuksia on varmasti tulossa ennen pitkään.


    • Että_sillä_lailla

      Otteita JVA:n maaliskuun uutiskirjeestä niille, jotka ovat sen tilanneet:

      "JVA on myynyt helmi-maaliskuun vaihteessa kolme käyttö- ja luovutusrajoituksista vapautettua vuokratalokiinteistöään: Haperontie 2 Keltinmäestä (50 asuntoa), Noukanniementie 4 Haapaniemestä (41 asuntoa) ja Alasintie 3 Korpilahdelta (6 asuntoa)."

      Haperontie 2 kiinteistön on ostanut Asunto-osakeyhtiö Jyväskylän Hapero, jonka osakekannan omistavat Diretor Oy ja Nordic Business Investments Oy. Royal House Oy on ostanut JVA:n omistusoikeuden asunto-osakeyhtiöistä Jyväskylän Noukanniementie 4 ja Alasintie 3. Kiinteistön omistusoikeus on jo Haperontiellä siirtynyt ja muissa kohteissa siirtyy ostajille maaliskuussa 2017."

      JVA ei kerro kuten ei aikaisemminkaan, mikä oli myytyjen talojen käyttöaste.

    • VälivetoVille

      Royal House Oy on juuri tämän Rautiaisen osto- ja myyntiliike.

      • Suhariko

        Kysymys on todella osto- ja myyntiliikkeestä. Ostaa JVA:lta edulliseen hintaan veronmaksajien ja vuokralaisten rahoilla rakennetut ja ylläpidetyt talot ja myy ne markkinahintaan eteenpäin.


      • Suharihanse
        Suhariko kirjoitti:

        Kysymys on todella osto- ja myyntiliikkeestä. Ostaa JVA:lta edulliseen hintaan veronmaksajien ja vuokralaisten rahoilla rakennetut ja ylläpidetyt talot ja myy ne markkinahintaan eteenpäin.

        Mmies on Tapani Rautiainen Jyväskylän Palokasta. Julkisuutta kaihtava yrittäjä on merkittävin isojen yhtiöiden, säätiöiden ja rahastojen ulkopuolinen kiinteistönomistaja Jyväskylän Kävelykadulla.

        Rautiaisen 95-prosenttisesti omistama yhtiö RH Offices omistaa Kauppakatu 37:n (jossa toimivat muun muassa Halosen tavaratalo ja Danske Bankin konttori) tavaratalo- ja pankkikiinteistön ja Kävelykatu 18:n toimisto- ja liiketalon (vuokralaisina muun muassa Voglia ja Nissen). Rautiaisen yhtiöllä on 75 prosenttia Kävelykadun ja Kilpisenkadun kulmatalosta, jossa toimii Nordea. Lisäksi RH Offices omistaa parin kivenheiton päässä Kävelykadulta, Vapaudenkatu 48–50:ssä, ison toimisto- ja liiketalon.
        Rautiaisen nimi on vilahdellut useissa kiinteistökaupoissa Jyväskylässä ja pitkin Suomea; viimeksi huhtikuussa hänen yhtiönsä osti Keuruun varuskunta-alueen. Verotilastoissakin hänen yhtiönsä ovat olleet korkealla. Vuonna 2012 Rautiaisen yhtiö Royal House Oy oli Keski-Suomen 16:nneksi suurin yhteisöveron maksaja.
        (KSML 31.12.2014)


      • Tiedonhaluinen_asukas

        Kiitos tiedoista! Onko tietoa, kuinka kannattavaa bisnestä Rautiainen tekee JVA:n taloilla? Onko myynyt taloja/asuntoja jo eteenpäin ja onko saanut kaupoista voittoa? Miten näitä asioita voisi selvittää?


    • reaalirelle

      pahvimajoja ?

      • Kenen_on_vastuu

        Jos ovat pahvimajoja, niin miten ovat päässeet huonoon kuntoon? Onko talojen hoito ja korjaukset laiminlyöty ja kenen on vastuu silloin? Voivatko olla pahvimajoja, jos Rautiaisen kannattaa ostaa niitä?


    • isiosaa

      Rautainen kyllä osaa kyllä hommansa ja tietää mitä tekee. track record on niin vakuuttava ettei täällä palstalla tarvitse kenenkään olla huolissaan hänen ostoksistaan.

    • Viisaitajahölmöjä

      Rautiainen tekee vain Plus- merkkisiä kauppoja. Talot lienevät kuitenkin vain pikkubisnestä. Ostanut mm. vankilan ja edelläkin mainitun varuskunnan. Ostaa kun joku haluaa päästä nopeasti eroon ja myy itseään paljon hölmömmille muka sijoitukseksi. Asiantuntemattomalle on helppo myydä vaikka minkälainen sädesienipesä, noin yleisesti ottaen ja mitään yksittäistä kohdetta mainitsematta.
      Tässäkin pätee se totuus että ei se myyjä hölmö ole vaan se ostaja. (Myydään myyntihetkellä olevassa kunnossa). Joku rallikuski- tai "suurliikemies"- ostaja katsoo vain vuokratuottoa ymmärtämättä mitä kuluja kiinteistössä on tulossa.

    • Arkkivahti

      Suurin osa iäkkäämmistä JVA:n omistamista elementtirakenteisista kerrostaloista on jo karbonatisoitumisen, (kts.Google), tuhoamia ja välittömän korjauksen, jopa purkamisen, tarpeessa. Etenkin parvekkeet ja myöskin seinäelementit ovat jo tulleet elinkaarensa loppupäähän.
      On luonnollista että taloudellisesti ei niin vakaana toimiva JVA:kin yrittää päästä riskeistään eroon mikäli vain joku ostaa. Loppukärsijänä on sitten tietenkin asukkaat.
      Näin ollen on helppo ymmärtää ettei esim. sijoittaja Rautiainen älykkäänä businesmiehenä kovin kauan taloja käsissään pidä.

    • Tulivaanmieleen

      Vuokralaiset VKL ry on valtakunnallinen vuokralaisten edunvalvoja.
      Tarjoamme vuokra-asumiseen liittyvää asiantuntijapalvelua, neuvontaa ja koulutusta sekä jäsenillemme että muille vuokra-asumisesta kiinnostuneille.
      Annamme tietoa vuokralaisen oikeuksista ja velvollisuuksista. Teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja kauttamme voi pyytää apua lakipalveluihin, vuokra-asunnon löytämiseen ja vakuutusasioihin tutustumiseen. (kaappaus järjestön sivuilta)

      Kannattaa liittyä Jyväskylän osastoon. Saa ainakin tietoa ja apua ongelmatilanteissa.
      Mitä enemmän jäseniä, sitä enemmän vaikutusvaltaa.

      • Kaltoin_kohdeltu

        Oman kokemukseni mukaan Vuokralaiset VKL ry:n "Jyväskylän osastolta" eli Keski-Suomen Vuokralaiset ry:ltä ei saa mitään tukea, vaikka JVA olisi kohdellut kuinka kaltoin. Päinvastoin ko. "osasto" on tuhonnut pienetkin mahdollisuudet saada JVA:ta myöntämään eräiden työntekijöidensä vieheet ja laiminlyönnit ja oikaisemaan eri asukashallintoelimissä antamansa virheelliset ja yksipuoliset tiedot "Palokunnanmäen ongelmista". Ko. "osasto" majailee JVA:n talon kivijalassa ja maksaa tilasta nimellistä vuokraa JVA:lle. Lisäksi "osasto" saa JVA:lta toiminta-avustusta joka vuosi, jota ilman se ei pystyisi rahoittamaan vähäistä toimintaansa, eikä edes vuokraansa, koska jäsenmaksutulot ovat vähäiset. Viime vuonna "osastolla" oli hiukan yli 60 jäsentä, jotka maksoivat 15 euron jäsenmaksun, josta viisi euroa pitää pulittaa keskusorganisaatiolle eli Anne Viidan Vuokralaiset ry:lle. "Osaston" hallituksen pj. on kertonut, että hän ei lähde tekemään juttua JVA:ta vastaan, vaikka itsekin asuu JVA:n 1- 2 vuotta sitten Rautiaiselle myydyssä talossa. Ei sittenkään, vaikka JVA:n asiakaspalvelupäällikkö oli tokaissut hänelle, että "Ei ole intressiä", kun hän oli pyytänyt talonsa myyjää (JVA) ja ostajaa (Rautiaisen firma) järjestämään yhteisen tiedotustilaisuuden asukkaille, jotka olivat olleet huolestuneita tulevaisuudestaan. Näin ko. "osaston" pj. itse kertoi viime vuonna. Että sellaisesta "osastosta" on kysymys! Vuokralaisten pitäisi perustaa uusi yhdistys, joka olisi todella kiinnostunut jäsentensä huolista.

        Toisessa viestiketjussa kerrotaan, miten ko. "osaston" hallituksessa oleva iäkäs henkilö (voimakastahtoinen nainen) jyräsi jäsenen, joka kääntyi "osaston" hallituksen puoleen tultuaan kaltoin kohdelluksi JVA:n taholta. On ihan turha kääntyä "osaston" puoleen niin kauan kunin ko. tädit toimivat "osaston" puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana.


      • Omaapuparas
        Kaltoin_kohdeltu kirjoitti:

        Oman kokemukseni mukaan Vuokralaiset VKL ry:n "Jyväskylän osastolta" eli Keski-Suomen Vuokralaiset ry:ltä ei saa mitään tukea, vaikka JVA olisi kohdellut kuinka kaltoin. Päinvastoin ko. "osasto" on tuhonnut pienetkin mahdollisuudet saada JVA:ta myöntämään eräiden työntekijöidensä vieheet ja laiminlyönnit ja oikaisemaan eri asukashallintoelimissä antamansa virheelliset ja yksipuoliset tiedot "Palokunnanmäen ongelmista". Ko. "osasto" majailee JVA:n talon kivijalassa ja maksaa tilasta nimellistä vuokraa JVA:lle. Lisäksi "osasto" saa JVA:lta toiminta-avustusta joka vuosi, jota ilman se ei pystyisi rahoittamaan vähäistä toimintaansa, eikä edes vuokraansa, koska jäsenmaksutulot ovat vähäiset. Viime vuonna "osastolla" oli hiukan yli 60 jäsentä, jotka maksoivat 15 euron jäsenmaksun, josta viisi euroa pitää pulittaa keskusorganisaatiolle eli Anne Viidan Vuokralaiset ry:lle. "Osaston" hallituksen pj. on kertonut, että hän ei lähde tekemään juttua JVA:ta vastaan, vaikka itsekin asuu JVA:n 1- 2 vuotta sitten Rautiaiselle myydyssä talossa. Ei sittenkään, vaikka JVA:n asiakaspalvelupäällikkö oli tokaissut hänelle, että "Ei ole intressiä", kun hän oli pyytänyt talonsa myyjää (JVA) ja ostajaa (Rautiaisen firma) järjestämään yhteisen tiedotustilaisuuden asukkaille, jotka olivat olleet huolestuneita tulevaisuudestaan. Näin ko. "osaston" pj. itse kertoi viime vuonna. Että sellaisesta "osastosta" on kysymys! Vuokralaisten pitäisi perustaa uusi yhdistys, joka olisi todella kiinnostunut jäsentensä huolista.

        Toisessa viestiketjussa kerrotaan, miten ko. "osaston" hallituksessa oleva iäkäs henkilö (voimakastahtoinen nainen) jyräsi jäsenen, joka kääntyi "osaston" hallituksen puoleen tultuaan kaltoin kohdelluksi JVA:n taholta. On ihan turha kääntyä "osaston" puoleen niin kauan kunin ko. tädit toimivat "osaston" puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana.

        Keski-Suomen Vuokralaisyhdistys ry
        www.ks-vuokralaiset.com
        Nisulankatu 21 B, 40720 Jyväskylä
        Toimisto puh. 0400 150 534 / arkisin
        Puheenjohtaja Pirjo Misukka
        Puh.040 844 7804
        [email protected]

        Onko Nisulankatu 21 JVA:n talo?


      • On_se

        Yhistyksen toimisto sijaitsee JVA:n talon kivijalassa. Näin ovat kertoneet.


      • Paljastititsesi
        On_se kirjoitti:

        Yhistyksen toimisto sijaitsee JVA:n talon kivijalassa. Näin ovat kertoneet.

        Ehkä se on kuitenkin siellä sisätiloissa eikä kivijalassa!
        Onko nimim. "kaltoin_kohdeltu" jäänyt montakin vuokraa maksamatta?


      • Itsensäpaljastajalle

        Ei yhtään vuokraa eikä muutakaan maksua ole jäänyt maksamatta. Entä itselläsi, kun tuollainen asia tuli ensimmäisenä mieleesi? Osaat kyllä viisastella, mutta osaatko mitään muuta? Nimimerkkivalintasi osoittaa, että itsensä paljastaminen taitaa olla sinun itsesi ongelma. Hakeudu hoitoon ajoissa, jos tuollaiset asiat pyörivät mielessäsi.


      • Paljastititsesi
        Itsensäpaljastajalle kirjoitti:

        Ei yhtään vuokraa eikä muutakaan maksua ole jäänyt maksamatta. Entä itselläsi, kun tuollainen asia tuli ensimmäisenä mieleesi? Osaat kyllä viisastella, mutta osaatko mitään muuta? Nimimerkkivalintasi osoittaa, että itsensä paljastaminen taitaa olla sinun itsesi ongelma. Hakeudu hoitoon ajoissa, jos tuollaiset asiat pyörivät mielessäsi.

        Sehän osui näköjään. Teikäläiset narisijat ovat yleensä itse syypäitä koettuaan tulleensa kaltoinkohdelluksi.


      • Trollille

        JVA-trolli "Paljastaitsesi" yrittää estää vuokra-asumisen epäkohtien esilletuomisen. Tällainen henkilö saa sairasta tyydystä keskustelujen sabotoinnista. Kun muut kirjoittavat vuokra-asumisen epäkohdista ja vuokralaisten vaikeudesta saada apua vuokranantajan mielivaltaa vastaan, niin trolli hyökkää kimppuun typerine viisasteluineen ja nimittelemällä narisijoiksi ja syypäiksi. Usein tällainen tyyppi on ollut koulukiusaaja ja jos on päässyt vahingossa töihin, niin toteuttaa jo lapsena kieroutunutta luonnettaan työpaikkakiusaajana ja vapaa-aikanaan muiden nettikirjoitusten sabotoijana. Mene peilin eteen, katso siitä heijastuvaa kuvaasi ja mieti, millainen olet ihmisenä ja lähimmäisenä! Jos et itse kykene itseanalyysiin, niin hae ajoissa apua ammattiauttajilta. Tosin haaste olisit varmaan heillekin.


      • Paljastititsesi
        Trollille kirjoitti:

        JVA-trolli "Paljastaitsesi" yrittää estää vuokra-asumisen epäkohtien esilletuomisen. Tällainen henkilö saa sairasta tyydystä keskustelujen sabotoinnista. Kun muut kirjoittavat vuokra-asumisen epäkohdista ja vuokralaisten vaikeudesta saada apua vuokranantajan mielivaltaa vastaan, niin trolli hyökkää kimppuun typerine viisasteluineen ja nimittelemällä narisijoiksi ja syypäiksi. Usein tällainen tyyppi on ollut koulukiusaaja ja jos on päässyt vahingossa töihin, niin toteuttaa jo lapsena kieroutunutta luonnettaan työpaikkakiusaajana ja vapaa-aikanaan muiden nettikirjoitusten sabotoijana. Mene peilin eteen, katso siitä heijastuvaa kuvaasi ja mieti, millainen olet ihmisenä ja lähimmäisenä! Jos et itse kykene itseanalyysiin, niin hae ajoissa apua ammattiauttajilta. Tosin haaste olisit varmaan heillekin.

        Taas pamahti kymppiin. Kyllä se on näköjään punikille vaikea pala hyväksyä se tosiasia että kuuluu yhteiskunnan pohjalle ja joutuu kitumaan toisten armoilla vuokrakämpissä kaltoinkohdeltuna. Hyväksy itsesi ja olotilasi, et sinä mahda millekään mitään.


      • Trollille

        Hei trolli! En ole punikki enkä kuulu yhteiskunnan pohjalle, joten siinäkin häirikkö ammuit harhaan. Toisin kuin sinä kykenen tuntemaan myötätuntoa niitä kohtaan, jotka eivät kykene pitämään puoliaan sinun kaltaistesi yhteiskunnassa, jossa poljette muita pohjalle. Kaltaisesi älykääpiö suppeine ja sairaine ajatus- ja tunnemaailmoineen ei kykene mihinkään muuhun kuin kiusaamiseen. Osunko hyvinkin oikeaan, kun tunnistan sinussa ivallisen ja pirullisen ihmisen, joka saa tyydytystä piruilustaan?


      • OmaanArvoosa

        "Keskusteluanne" seuraanneena neuvon, että ei kannata vastata nimimerkin "Paljasta itsesi" provokatoorisiin heittoihin. Kysymyksessä on todennäköisesti itse yhteiskunnan pohjalle kuuluva henkilö, joka projisoi omaa elämäntilannettaan ja mitättömyyttään muihin, joilla kuvittelee asioiden olevan vielä huonommin kuin hänellä itsellään. Neuvon siis jättämään ko. piruparan omaan arvoonsa.


    • suomenlainarahaapalaa
    • Perkeleniin

      On kyllä käynyt selväksi että Rautiainen on monimiljonääri ja välistävetäjä. Täytyy kuitenkin muistaa että törkein rosvo on JVA joka ei kykene hoitamaan kiinteistöomaisuuttaan hyvän kunnossapitotavan mukaisesti ja joutuu myymään ihmisten kodit välivetoporukalle. En tiedä montako henkilöä JVA:n hallinnossa toimii, mutta vedän aika varman faktan hatusta että viidellä henkilöllä moinen kaupunginyhtiö pyörisi vallan mainiosti, ilman politiikkaa.
      Voidaan tietysti elvistellä ettei vuokra-asuntojen omistaminen kuulu kaupungin ydintoimintaan, mutta ei siihen kuulu surkeiden voimalaitostenkaan ylläpito!
      Mitä se ydintoiminta sitten on? Hallinnon paisuttamistako?

      • Näin_on_marjat

        Hyvällä kiinteistöjen hoidolla ja asukkaita kunnioittavalla asiakaspalvelulla saadaan vuokralaiset pysymään taloissa. Silloin taloja ei tarvitsisi myydä, sillä asunnontarvitsijoita riittää Jyväskylässä. Kiinteistöistä huolehtiminen on ollut retuperällä JVA:ssa ja monet talot ovat päässeet huonoon kuntoon. Vai päästetty, jotta asukkaat eivät viihtyisi niissä ja voitasiin myydä pois?


    • Minna12345678

      Voi hyvänen aika!
      Rojal House Oy myi Haapaniemen talot.
      Nyt ostaja Entervision Oy
      Mikä peli se on?

    • Kunhalavallasaa

      Entervision. Vastuuhenkilöt
      Mika Petteri Jokiranta, toimitusjohtaja (12/2015), hallituksen jäsen (12/2015)
      Sami Tapio Hämäläinen, hallituksen puheenjohtaja (12/2015)
      Hanna Mari Hämäläinen, hallituksen varajäsen (12/2015)
      Lähde: Kaupparekisteri
      IT- konsulttiyritys joka myös sijoittaa asuntoihin. Varmaan näitä ostaa-pitää myy - tyyppisiä. Samantapaista kuin Rautiaisen häsläyksetkin asuntomarkkinoilla.

    • Turhamutkuttaa

      Aivan normaali kuvio: JVA hakee ja saa Aralta vapautuksen aravarajoituksista ja myy Rautiaisen firmoille jäljellä olevilla veloilla, jotka ovat olemattomat eli kauppasumma on...no talot on tehtykin vain 600 eurolla/m2 sis.tontin...velkoja on jäljellä ehkä 200 euroa/m2. Aravapautuksen junailee Aran ylijohtaja ja Rautiainen tai ehkä joku orava. Ei asialle mitään voi, niin maailma pyörii, myös muualla kuin Jyväskylässä. Kaikki on aivan varmasti laillista. Jäähän asukkaille edes jonkinlainen aika hakeutua muualle asumaan, kun taloja ei heti pureta. Koska sijoitettu pääoma on pieni, Rautiaisen firmakin pärjää, vaikka tyhjäkäyttöä olisikin. Jossain vaiheessa kaikilla taloilla on kuitenkin sama kohtalo kuten kaikilla taloilla: ne tullaan purkamaan. Mutta ehkä vasta 20v. kuluttua.

    • Siinäkohtalopapalle

      Jumala rankaisee Rautiaista, olen sopinut niin. Juippi joutuu Helvetin pupariin mättämään hiiliä 1000- kerroksisen talon lämmmityskattilaan 90asteen lämpötilassa.

    • huhuja

      Kuulin että JVA olisi taas myynyt palokan suunnalta taloja?
      Onkohan myös muualta?

      • Toivoton_ja_onneton

        Onko tarkempaa tietoa myydyistä taloista? Osoite tms?

        JVA on härski yhtiö, joka viis välittää vuokralaisistaan!!!


    • JoutilainenMane
    • JuotilaisenMane

      Asukkailla on jo pelkoa tulevasta ja luulen ettei se ole turhaa valitettavasti

      https://www.ksml.fi/kotimaa/Kodin-rauha-järkkyi-vapun-alla-Jyväskylässä-–-Tökerösti-mainosten-välissä-toimitettu-paperi-tietää-mullistuksia-arvelevat-Kaakonpyrstön-asukkaat/1193005#comments

    • köyhänasialla

      Paljonko ay-liike kuittaa kaupoista.

    • loimaankassa

      Ay-liike itkee lisää liksaa kun asuminen on kallista mutta seuraavassa hetkessä herra ay nostaa vuokria ja saa ne vielä verottomana

    • veronmaksaja

      JVA oli myyntihousut jalassa jälleen....

    • NäinOn

      Palokunnankatu 7 kuulemma myyntilistalla

      • RahaaRahaaAylle

        Myyvät varmaan jollekin ay-liikkeen omistamalle vuokrafirmalle ja vuokrat nousevat pilviin


    • serkkuasuu

      Tikkakoskelta, Korpilahdelta ja pupuhuhdasta on jva taas myynyt talot.

      • Anonyymi

        Ja nyt sitten Jva Keihäsmiehenkatu 4 myyty. Samainen henkilö pyöritää..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nyt sitten Jva Keihäsmiehenkatu 4 myyty. Samainen henkilö pyöritää..

        Rautiainen vai Tossavainen?


    • Anonyymi

      Olit oikeassa Keihäsmiehenkatu 4, Kypärämäki talot myyty,kaikki 5... Royal House...

      • Anonyymi

        Elikä Rautiainen vasalleineen.


      • Anonyymi

        Oli 3 ostajaa jotka porukassa hommasivat talot. Omistajuus siirtyy 1.11


    • Anonyymi

      Myytiinkö kypärätien puutalot vai kerrostalot?

      • Anonyymi

        Ne valkoiset kerrostalot Keihäsmiehenkatu 4,liikenneympyrän lähellä Killerille mentäessä


      • Anonyymi

        Miten niin rauhoittuu, kai niihin vuokrakasarmeihin jää suunnilleen sama sakki asumaan vaikka vuokran perijä muuttuukin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin rauhoittuu, kai niihin vuokrakasarmeihin jää suunnilleen sama sakki asumaan vaikka vuokran perijä muuttuukin

        Jää jos osaavat jatkossa elää häiriköimättä naapureita muuten se on häätö koska uusi omistaja ei häiriköitä suvaitse...
        Jva olikin sellanen jotta eipä vois vähempää kiinnostaa kunhan vuokransa maksaa


    • Anonyymi

      Vuokran maksaja, eli Kela, pysyy kuitenkin samana. Vuokranantajan kannalta parempi.

      • Anonyymi

        Se on varakas se Kela, mistahän ne saavat niin paljon rahhaa, onko niiillä ihan oma setelipaino


      • Anonyymi

        Aivan sama kuka sen vuokran maksaa kunhan ylipäätään hoitaa vuokransa


    • Anonyymi

      Onko Vaajakoskelta myös myyty Jva-taloja?

      • Anonyymi

        Ei Vaajakoskella asu niin epäsosiaalista väestöä että siellä olisi JVA:n asuntoja. Haapaniemi on niitä kai täynnä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Vaajakoskella asu niin epäsosiaalista väestöä että siellä olisi JVA:n asuntoja. Haapaniemi on niitä kai täynnä.

        Kyllä Vaajakoskelta on myyty keskustasta se vanha kivitalo. (Vaajakoskentie 127)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Vaajakoskelta on myyty keskustasta se vanha kivitalo. (Vaajakoskentie 127)

        Nyt maalia pintaan ja laminaatti lattiaan ja on myynnissä yksittäin etuovi.com nämä vaajakosken kämpät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt maalia pintaan ja laminaatti lattiaan ja on myynnissä yksittäin etuovi.com nämä vaajakosken kämpät

        Niissä ei ole huoneistokohtaista ilmastointia. Melkoinen puute nykyisin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe