miehille kysymys

jiodsajgöa

miten kauan teillä yleensä menee siihen, kun saatte suihinotossa? tuntuu, että miehet haluaisivat, että otetaan loppuun saakka, mutta mutta....leukoihin alkaa sattua. eli miten kauan teillä yleensä menee? entä mikä on paras tekniikka? onko hyvä imeä vai olla imemättä? onko hyvä ottaa käsi mukaan vai olla ottamatta?

24

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • v3ikko

      riippuu ihan kaikesta,mielen tilasta kielen pyörittelystä ym ym ym mut jos kuun asento natsaa ni 2min joskus voi mennä 20min.

    • Imisinitekki

      Ite ainaki tykkään et on käsi mukana ja imee ahnaasti. Ja peppuu voi samal laittaa vaikka sormia tai dildon ite tykkään ainaki

    • SuckMyDick

      Hyvä suihinottaja saa laukeamaan todella nopeasti. Ja tietenkin pitää ottaa loppuun asti. Eli niellä.

    • Joo se aika riippuu niin monesta jutusta ja ennenkaikkee omasta tilasta, kuinka kiihottunu on. Ihan suihinottajan kannalta se käsi kantsii pitää siinä varrella kyllä ja sillä samalla hyväillä ja hieroa, sit sitä imua tilanteen mukaan, mut se lämmin ja kostea suu ja sillä hyväily, kosketus ja leikittely... ai...ai... ja parasta tietty on sen vieminen loppuun saakka ihan jälki hoitoineen kans... tekis hyvää...

    • KariRunkkari2

      Kättäkin tarvitaan jollet tai ellet saa suutasi niin tiukasti mutterin päälle että se edes tuntuisi kuin olisi pillussa tai kädessä.Tarvitaan sis sitä että esinahka liikkuu kuten käteen vedossa tai naisessa aiheuttaen ärsytystä penikseen jolloin laukeaminen on mahdollista.Pelkkä imutus ei miestä saa laukeamaan.

    • nautinnostanautintoon

      En ole mies, mutta naisena haluan kertoa miten itse teen.. Ensinnäkin minusta suihinotto on nautinnon antamista miehelleni, joten en missään nimessä halua hänen laukeavan nopeasti. Haluan itse antaa tuon nautinnon kestää mahdollisimman pitkään. Nautin itse ainakin siitä valtavan paljon, kun saan naitua mieheni näin melkein tainnoksiin nautinnosta.
      Itse ainakin käytän käsiäni ja kieltäni sekä imuttelen ja puristelen huuliani eri tahdissa ja voimakkuuksilla. Nuolen hyväillen penistä, pusseja ja mieheni ainakin pitää, kun nuolen hänen pussien ja pyllyreiän väliä ja sen ympärystää. Leikittelen ja hyväilen huulillani ja kielelläni peniksen päätä ja aina välillä otan sen vain vähän suuhuni ja vaihtelen tosiaan siinä imun/puristuksen määrää. En myöskään anna mieheni laueta liian aikaisin vaan hidastan tahtia ja puristan peniksen varresta niin, ettei laukeaminen vielä tapahdu. Ja tottakai imen lastin suuhuni aivan kokonaan viimeistä tippaa myöten, pidän penistä vielä senkin jälkeen suussani ja hiljaa hyväilen sitä vielä tovisen.
      Helpompi olisi näyttää mitä kaikkea voit tehdä kuin tässä kirjoitella :). Mutta tee kaikki itse niin, että seuraat mistä mies tykkää ja pidä penistä omana tikkarinasi jota nauttien syöt (älä sentään pure ;)). Tässäkin asiassa harjoittelu tekee mestarin ja vain kokeilemalla voit tietää mistä mies tykkää ja ei.

      • nytseisoojakovama

        Voihhhh.ottaispa joku multakin noin suihinsa. Nytkyl tahtois. Mä voisin olla tos näyttökaverina. Mikä ihana nainen!!!


      • CunnilingusFani

        Sinulla on ainakin asenne kohdallansa, moni nainen voisi ottaa sinusta mallia! Ja kun nainen on antanut miehellensä kunnon suuhoidot, niin on vastapalveluksen vuoro. Mikään ei tunnu sen paremmalta kuin naama (ja miksei kielikin) syvällä naisen huulien välissä :-)


    • eiköhän se 20 min mene

    • MI_KMAQ

      leukoihin alkaa sattua
      # suihinotto ei saa sattua jos et itse sitä halua.

      loppuun saakka,
      # riippuu vaihtoehdoista

      eli miten kauan teillä yleensä menee?
      # 2–5 min, riippuu paljolti naisen tyylistä ja esenteesta

      paras tekniikka?
      # vaihteleva ja näytä, että haluat itsekin

      onko hyvä imeä vai olla imemättä?
      # sekä, että

      onko hyvä ottaa käsi mukaan vai olla ottamatta?
      # molemmat kädet mukana, toinen kalun varressa ja toinen hyväilee munia

    • kyllä siihen 10min menee ennen kuin saan

    • Imeminen tuntuu hyvältä ja terskanpään kiusoittelu kielellä ja jos samalla vielä puristelee pusseja niin 5 min sitä kestää korkeintaan..

    • 0218

      No joo...

      Ehkä kaikkein kiihoittavinta on se jos silmistä näkee että nainen pitää suihinotosta. Se kiihottaa todella nopeasti lähelle huippua.

      Toinen on se että nainen katsoo silmiin. Se ettei tuijota alaviistoon on kanssa todella kiihoittavaa.

      Kolmantena, ainakin itsellä suu tuntuu peniksen ympärillä kylmemmältä kuin pimpsa. Se pidentää orgasmin saantia. Ja siksi kielellä pyörittaminen siitä missä ihopoimu ja terska yhtyy, tekee todella herkäksi.

      Itse en ole kivesten imeskelyn, pyllyreiän enkä kädellä runkkaamisen pauloissa. Jos haluat antaa nopsasti miehelle orgasmin niin rinnat paljaiksi ja edellä mainitut opit käyttöön. Ja jos ei vieläkään meinaa irrota pikavauhtia, niin tietänet miehesi halut. Ei kun kyselemään minkälainen blondi/brunetti/punapää olisi hyvä. Ja jos pitää isorintaisista tai isopyllyisistä niin ei kun fantasiakyselyä suihinottoon mukaan.

      Jo on ihme jos ei tule nopsaan... Pakko ei ole niellä. Sen voi sylkeä poiskin. Mutta jos saa tulla suuhun, niin sitä odottaa seuraavan kerran innolla. Eli, säästät aikaa tulevaisuudessa.

    • 5min riittää kun runkkaa kädellä ja samalla ottaa suuhun

    • 5min riittää jos käyttää kättä apuna suihinotossa ennen kuin saan

    • alkuperäinen

      Kiitän vastauksista. Ilolla niitä luin. Kaikki olivat hyviä ja kiihottavia. Nyt on aika lisäkysymyksille. Jostain vastauksesta tuli tunne, että pitäisi vetää käteen ja suu tai suihinotto olisi sivuseikka. Itsellä on tosi surkea rytmitaju, eli tekisin kaiken päinvastaisessa järjestyksessä-jos tiiät mitä tarkoitan. Pidin kaikista vastauksista, mutta jäin miettimään 0218 vastausta. mitä tarkoitat fantasiapuheella? Tommosen kanssa pitää olla varovainen, jos haluaa miehen nähdä uudestaan. Olen blondi itse (luojan luoma) ja jos mies haluaakin bruneten voisi siitä minulle muodostua joku este uusille tapaamisille. Ja tuo nieleminen, siis ei kai mies voi tietään nieleekö sn vai ei. En halua, mutta tämä mies, jonka suunnittelen siis tapaavani haluaa minun nielevän. Miten se voi lisätä nautintoa? Siis nieleminen. Haluan ottaa suihin siis todella paljon, haaveilen ja kuvittelen, mutta esim tuo nielemisjuttu on vaikea asia ajatella. Olen muutenkin tarkka sen kanssa mitä nielen. hmmm.... Siis todella unelmoin siitä, että saan ottaa suuhun, mutta monet asiat mietityttävät.

    • alkuperäinen

      Ja vielä lisää. Olen ottanut joskus suihin joltain toiselta, silloin tämä mies sanoi, että haluaa, että kullin tyvestä pidetään kädellä kiinni samaan aikaan, mutta juuri tässä touhussa leuat kipeytyivät en jaksanut. Ja tämä uusi mies haluaa, että häneltä otetaan loppuun asti. Tietäen miten aikaisemman kanssa meni pelottaa tämä uusi. Haluan siis itsekin sitä todella paljon mutta jossain vaiheessa se on todellista pakkopullaa. Siksi sitä kyselin tulevatko toiset miehet nopeammin. Huoh...

      • tutustuaveriin

        "Siksi sitä kyselin tulevatko toiset miehet nopeammin. Huoh..."

        Se riippuu paljolti ajasta ja paikasta ja mielentilasta ja se että onko runkannnu kovasti viikon putkeen ja sitte ei tule varsinkaan jos joku hellästi hieroo ja nuolee.
        Tämän takia pitäisti tuntea partneri vähän paremmin, kuin yhden illan.


    • Tanko

      Kylla joo se on kuunasennoista ja naisen taidoista kiinni kuis nopeesti tulee. Nopsin tuloni oli ku olin kahden tummaihosen mimmin kanssa, toinen imutti ja toinen herkisteli pallejani samalla..ei tää jäyhä suomipoika sellast touhuu kahta minuuttiikaa kestänyt. Normi touhus kait sellane 10-15min kestää ja sit sylkee.

      • 10min

        Itellä on se "paha"tapa kun vaimo ottaa suihin niin siinä h hetkellä rupeen runkkaamaan ja lasken sit nesteet nieluun. Vaikka vaimo antaa loistavaa suuseksiä mut silti siinä yleensä käy niin. Ehkä haluan siihen loppuun niin nopeasti että on otettava oma käsi antamaan tahtia. Vaimo kyllä joskus vähä suuttunutkin kun ei voi viedä iha loppuun.. en tiedä.. tarviin vaa siihen loppuun nopeutta ja sessioon yleensä menee yht.10min.


    • tehokasimu

      Oma kumppani harvemmin ottaa loppuun asti, mutta kun ottaa mielummin imee satsin suuhunsa ja vain terskanpää on suussa sisällä ja huulet tiukasti kalun varren ympärillä ja käsi runkkaa...laukeamisen kesto vaihtelee 5-10 min sisällä.

    • Wau

      Saman tyyppinen kokemus, mutta yksi nainen. Paksut huulet, tiukka suu, imu ja syvään. En tiennyt, että niin kovaa voi yleensäkään tulla. Ja nopeesti!

    • Maiskutus ja välillä käsityö nopeuttaa asiaa selvästi! Ja hyvä alkutyö tietty.

    • Sui-Hin

      Kyllä se on suihinottajan taidoista kiinni ja suihinantajankin. Mitä syvemälle pääsee, niin sitä paremmalta tuntuu. Yleistämään ei kai voi lähteä, mut siis taitolaji tämäkin.
      Hyvää Joulua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe