Moporallia?

virkeäkaupunki

Mukava nähdä että nuoret pojat harrastaa mopoja ja mopoilla ajamista etteivät ole pahan teossa, parempi harrastus tuo mopoilu on kun vetää tupakkaa ja viinaa kylillä.

Mopoilu tuo elämää kaduille ja teille, olisi aika tylsää ja kuolleen tuntuinen kylä ilman mopopoikia, se on elämän merkki ja ääni.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeuvoTeppoJaSeppo

      Suomi lahjoittaa mamuille 300 pappa tunturia että he pääsevät kulkemaan hakkuille, uudet moottorisahat ja työasut. Aivan kuin kantaväestölle aikoinaan, vai miten se meni?

    • TanjaRiikonen

      Vttuun mopopojat ja tilalle komeat pakolaismiehet. Kerralla kulttuuria äänekoskelle.

      • yksvaihtoehtotäällä

        Äläpäs RiikosenTanja nyt hättäile, odotas vielä tovi niin johan alkaa näistä mopopojista komeita tulla kunhan alkaa parta kasvamaan ja kivekset laskeutuu, jos mulukun tarpeessa oot akuutisti niin eiköhän joku oman kylän julli jeleppaa vaikka siwan kassi päässä jos ei oo tangokuningas-ainesta ulkonäöltään.


    • iskäjapoju

      Ihme vinkumista, just laitoin pojan kanssa pojan mopoon tehoputken ja mahtavat saundit lähtee ja omaan prätkään laitoin suorat putket, v***u mitä seireenien laulua korvalle, siinä tärisi tiiliseinät kun väänsin kahvan kaakkoon, ensi viikonloppuna aion lähteä hieman Jyväskylän raittia rallattelemaan, Vaajakosken keskustan läpi hieno täräyttää mäkeä ylös niin että rappaukset putoo seinistä kun jytinää puskee putkesta. Siinä heikkohermoiset kaivelee jo nitrojaan.

    • PEUHKU

      Mikähän siinä on ettei nuoret saa ajaa mopoilla, niin on aina ollut ja niin tulee olemaan =) menee se meidänkin telkkari välillä pimeeksi mopoista kun ajaa ohi,mutta mitä sitten, miksi pitää vääntää kairaa kiveen! Nuoret ajaa mopoilla, niInkuin suurin osa valittijoista nuorempina, ANTAKAA JUMALAUTA LASTEN AJELLA ! NE KASVAA JA TULEE AIKUISIA!

      • kolmannenkerroksenväkeä

        Joo, turhaa valittamista mopon äänistä ja samoin kuten jos minä perjantaisin pidän kavereiden kanssa pienet pippalot kerrostalo-asunnossani ja hieman soitetaan poppia ja volumit on ehkä loppu-illasta hieman korkealla niin eikö vaan aina joku naapuri valita pelkästä musiikin äänestä, muuten ei meluta ja kiroilla kovinkaan paljoa, mitä nyt kättä vähän väännetään ja tietysti toiset kaverit kannustaa äänekkäästi mutta se on sitä urheiluhenkeä.


    • Dr.Dellortto

      Ajattelisitte vähän niitä jotka ei pääse liikkumaan tai osaa ajaa mopoilla. Ei kaikilla ole isisiä joka virittää mopoa, teharit jää haaveeks. Vapaus on unelma joka ei toteudu, kaasarissa aina hiekkaa, männät lämpöleikkaa kiinni, ainut mahdollisuus on ikuinen paratiisi, jonka voi vain saada toteuttamalla Allanin kännissä keksimää tarinaa, kurkun irroitus ja ikuisen polttoaineen johdannon saavutus sylinteriin.

      • kaikkealöytääkunkaivaa

        Sitten pitää virittää jotain muuta, vaikka sähkökitaraa tai jos ei ole rahaa kitaraankaan niin netissä kaahaaminen on helppoa ja halpaa, voi keksiä vaikka mitä, lentää vaikka kaikille maailman lentokentille netin lentosimulattorilla tai seilata pitkin sisävesiä tai valtameriä..voi tutkia avaruutta isolla teleskoopilla kun liittyy "Jykylän avaruusjengiin" niin pääsee käyttämään lainaten Hankasalmen observatorion teleskooppia netillä kauko-ohjaten. Rajaton on avaruus ja netin ihmeellinen maailma.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe