Mielipiteitä muslimimaahanmuutosta

islamisoituminen

Mitä mieltä olette muslimimaahanmuutosta ja koetteko sen uhkana seksuaalivähemmistöille Suomessa? Nythän viimeaikoina turvapaikanhakijoiden (suurin osa muslimeita) tulo Suomeenkin on räjähtänyt käsiin. Ja noista tulijoista saa tilastojen mukaan oleskeluluvan 45% perheenyhdistämiset päälle joka moninkertaistaa muslimien määrän suuren syntyvyyden ohella. Tulevaisuuden Suomi tulee olemaan näillä tulijamäärillä todennäköisesti huomattavasti suvaitsemattomampi ahdasmielisen islamin takia.

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rampoqueen

      Tuliko mieleen, että moni muslimi pakenee siksi, että ahdasmielinen hallinto on käyttänyt esim. Islamin pyhiä kirjoituksia omien tarkoitusperoiensä ja mielenvikaisuutensa pönkittämiseksi, ja että se ahdfasmielisyys ei kosketa likikään kaikkia muslimeja. Pakistanilaisia ja kurdilaisia muslimeja tunnenkin jonkin verran eikä mun epäselvällä sukupuoli-identiteetillä ole niille hevon**tunkaan väliä.

    • Inshallah

      Poliitikoista ainakin Nasima Razmyar ja Ozan Yanar kannatti avioliittolakiuudistusta eikä Abdirahim Husseinkaan ollut aitoavioliittolaisten änkyröiden puolella (missä joukossa en ole nähnyt yhtään muslimia). Jos eivät jo kannata translakiuudistusta niin eivätköhän tajua kun selittää.

      Hyvä jos voidaan antaa turvapaikkoja, tervetuloa.

      • fuckislam

        Islam ei kuulu sivistysvaltioihin.


      • Inshallah

        Sun mielestä ilmeisesti uskonnonvapaus ei kuulu sivistysvaltioihin?

        Oon eri mieltä.


      • rajansa_uskovapaudella
        Inshallah kirjoitti:

        Sun mielestä ilmeisesti uskonnonvapaus ei kuulu sivistysvaltioihin?

        Oon eri mieltä.

        Sivistysvaltioon ei kuulu naisia alistava islam. Siis kyseessä nimenomaisesti ns. kehitysmaaislam. Eikä saudiarabialainenkaan järkyttävä versio. Ei tuollaista paskaa voi puolustella millään "uskonnonvapaudella"! Mitenkähän punavihreiden suvakkiääliöiden käsitys muuttuisi "uskonnonvapaudesta", jos tänne jostain kumman syystä alkaisi ortodoksijuutalaisten hillitön maahanmuutto? Siis näiden päätään itkumuuriin takovien "oikeaoppisten" kahjojen invaasio?


      • Jgerhikkjhg

        No, yhtä realistinen uhkakuva sekin.

        Islam- ynnä muut maahanmuutofoobikot on mun kokemukseni mukaan jokseenkin poikkeuksetta myös sovinistisia homo- ja transfoobikoita. Voisitteko lähteä Suomesta vaikka sinne Saudi-Arabiaan?


    • Eri_asia

      Olen työskennellyt muslimien kanssa eikä heillä ole ollut mikään ongelma transsukupuolisuuteni. Ehkäpä asiaan on vaikuttanut se etten kuulu seksuaalivähemmistöön.

      • aivanko

        Eikä transsukupuoliset kuuluu seksuaalivähemmistöön?


      • Seonsilleen

        Ei-heterot transsukupuoliset kuuluu, heterot transsukupuoliset ei kuulu.


    • todellisuusonkarua

      Otetaan Suomi täyteen muslimeita niin katsotaan mitä tapahtuu. Sittenhän se tiedetään. Jossain islamilaisessa maassa heittivät jopa homoja katoilta. Mm. Iranissa homot saa pelätä tosissaan.

      • Täyteenkö

        Sittenhän voisi huolettaa ottaa ainakin pari miljoonaa. Vähemmistössä olisivat edelleen. :)

        Ainakin Venäjän suunnalta tuleville on myönnetty turvapaikkoja seksuaalivähemmistöön kuulumisen perusteella, eikä se virta varmasti oo tyrehtymässä. Jos joku maahanmuuttokriitikko on huolissaan homovastaisuuden kasvamisesta, hänhän voi toimia sen puolesta että otetaan juuri homoja yms.


      • miespari_Venäjältä
        Täyteenkö kirjoitti:

        Sittenhän voisi huolettaa ottaa ainakin pari miljoonaa. Vähemmistössä olisivat edelleen. :)

        Ainakin Venäjän suunnalta tuleville on myönnetty turvapaikkoja seksuaalivähemmistöön kuulumisen perusteella, eikä se virta varmasti oo tyrehtymässä. Jos joku maahanmuuttokriitikko on huolissaan homovastaisuuden kasvamisesta, hänhän voi toimia sen puolesta että otetaan juuri homoja yms.

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1435892679298


    • 2015____
    • Olisi äärimmäisen ikävää, jos sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöissä ruvetaan maahanmuuttajia niputtamaan yllä esitetyllä tavalla. Kerrotte kauheuksista maista, joista nämä pakolaiset ovat lähteneet juuri kauheuksia pakoon. Ei kaikilla ole tietenkään selkeää ja positiivista kuva meistä, mutta sellainen on yksi tavoite, jota "Minulla on unelma"-tyyppisessä aktivismissa halutaan edistää.

      Suomen natsit ovat tähän saumaan yrittäneet iskeä ja saaneet joitakin asioita pidemmälle ajattelemattomia innostumaan ajatuksistaan. Sellainen yhteistyötaho ei varmasti ajattele meidän parasta, ja kaikkea rasismia lietsovaa yhteistyötä heidän kanssaan on syytä karttaa!

    • Kaikkein ongelmallisin ryhmä ovat olleet suomalaiset kristilliset fundikset. Ne näitä "Aito avioliitto" -kansalaisaloitteita värkkäävät, eivät muslimit. Päinvastoin, kun keräsin Tahdon 2013-aloitteeseen nimiä, jokainen muslimi, jolta satuin kysymään allekirjoitti sen.

    • aitoarealismia

      Joo ei mitään ongelmaa. Hyviä pointteja jo esitetty ja samanlaisia kokemuksia itsellänikin. Huonot kokemukset lähes yksinomaan (kännisistä) suomalaisnuorista ja setämiehistä. Muutenkin Suomen maahanmuuttajamäärät ja vähemmistöt ovat niin pieni osa ja tulevatkin olemaan prosentuaalisesti pieni osa homogeenisuuteensa rakastunutta rakenteellisesti umpirasistista Suomea, että mitään näiden natsien kuvaamia juttuja ei tapahdu. Eikä tapahtuisi vaikka olisivat vähän suurempiakin määriä. Nämä ovat vain keppihevosia natsien ym. pyrkimyksessä saada enemmän valtaa ja päästä toteuttamaan oikeasti touhujaan, joissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöillä ei myöskään ole mitään tilaa.

      Todella turha "maahanmuuttokriitikoiden" yrittää ratsastaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöillä ja naisten oikeuksilla. Se on jopa raivostuttavaakin.

      "Otetaan Suomi täyteen muslimeja niin katotaan" ja öhöhö.

      Kympin arvoista ajatuskulkua hei. Joissain kristityissä maissa muuten ampuvat transihmisiä ja mustia ihan avoimesti kadulle, monesti poliisin toimesta.

    • pelottava_tulevaisuus

      https://www.youtube.com/results?search_query=muslims in sweden

      Näissä linkin videoissa vähän esimakua mitä tulee Suomessakin tapahtumaan kunhan tuo turvapaikanhakijoiden vyöry vaan kiihtyy. Näistä turvapaikanhakijoista kun on ylivoimainen enemmistö muslimeita jotka ovat tunnettuja ahdasmielisyydesttään ja suvaitsemattomuudestaan. Suomi on selvästi kulkemassa Ruotsin viitoittamaa tietä.

      • Kaikki_muslimitko

        Oman kirjoituksesi ja logiikkasi perusteella kaikki suomalaiset ovat ahdasmielisiä vierasta pelkääviä ja erilaisia ihmisiä yleistäen vihamielisesti leimaavia.


      • Tyypillistä rasistipaskaa. Jossain on tutkittu uskontojen suhtautumista seksuaalivähemmistöihin ja omat kristilliset hihhulimme pitivät kärkisijaa yhdessä Jehovan todistajien kanssa ahdasmielisyydessä. Kuten jo aikaisemmissa postauksissa on ollut, nämä ihan kotoisat hihhulit ovat olleet noin sataprosenttisesti vastuussa elämän tekemisestä v i t t u m a i s e k s i.


      • koira.on.kiva.eläin
        colaptes kirjoitti:

        Tyypillistä rasistipaskaa. Jossain on tutkittu uskontojen suhtautumista seksuaalivähemmistöihin ja omat kristilliset hihhulimme pitivät kärkisijaa yhdessä Jehovan todistajien kanssa ahdasmielisyydessä. Kuten jo aikaisemmissa postauksissa on ollut, nämä ihan kotoisat hihhulit ovat olleet noin sataprosenttisesti vastuussa elämän tekemisestä v i t t u m a i s e k s i.

        Tyypillistä maailmanhalaajan unelmahöttöpaskaa. Tuossa vähän linkkiä millainen suvaitsematon muslimivaltio Ruotsi on ja eikun pahenee. Siellä menettää jo lääkärikin päänsä keskellä päivää huonekaluliikeessä asioidessaan.

        https://www.youtube.com/watch?v=dlG75wb7lLw


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe