Tehokas epilaattori?

hermoraunio

Olisiko kenelläkään antaa vinkkiä, mikä epilaattori olisi oikeasti tehokas? Useampaa on tullut kokeiltua, ja olenkin epiloinut sääret ja reidet jo vuosia, mutta edelleen on yhtä turhauttavaa käyttää se 4-5 tuntia viikossa epiloimiseen. Epilaattori ei siis poista kerralla kaikkia karvoja, vaan samaa kohtaa saa ajella vaikka kuinka moneen kertaan.

4

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nostonosto

      Mä tulin tänne itseasiassa etsimään juuri samaan kysymykseen vastausta. Eli vinkkejä tulemaan, mielellään perusteluineen. Kipu ei haittaa jos on tehokas. On mulle kuitenkin sen hintainen sijoitus, että apua kaipailisin epilaattorin valinnassa. Ja sillä pitäis saada myös häpykarvat pois.

    • Vuosia_ajellut

      Eipä varmaan mikään epilaattori pysty nyppimään kaikkia karvoja kertavedolla. Jo senkin vuoksi ettei kaikki karvat kasva samansuuntaisina. Jonkun verran pitää lykkiä ristiin-rastiin ennen kuin on täysin sileää.
      Oman laitteeni on vanha ja halpa Braun eikä sillä tarvinnut edes ensimmäisellä kerralla ajella noin pitkään "täydessä pehkossa". Kunhan ensimmäiset ajot oli ajettu, viikottaisiin ajoihin riitti ehkäpä vartti. Nyt ei tarvitse ajella aina kuukausittainkaan.
      Häpykarvojeen ajaminen epilaattorilla on melkoinen "urheilusuoritus" pahimmillaan veri ja kyyneleet lentää. Itse luovutin kun olin kerran kokeillut bikinirajan ajelemista.

    • ghgfgfgfgfgfgfgfgfjgfjf

      Pitää olla vähän armeliaampi lopputuloksen suhteen. Ei sitä kukaan toinen suurennuslasilla katso. Uusia karvoja tulee koko ajan ihon alta esiin, siksi karvoja on jo pian ajon jälkeen lisää. Voi myös olla, että osa karvoista katkeaa irtoamisen sijaan, jolloin epilointi onkin lopputulokseltaan enemmänkin sheivaus.

      Intiimialueiden suhteen teen niin, että nypin pinseteillä niitä, joita en saanut ajeltua kerralla. Sillä saan vähän pidennettyä ajeluväliä. Ajan n. 1 x /vko ainakin alapään. Sääret ja kainalot voin epiloida vähän harvemmin (ehkä joka toinen viikko) ja käsivarret vieläkin harvemmin (ehkä kerran kuussa). Ihan karvaton en siis ole, mutta tulos näyttää riittävän siistiltä. Jos ajan kaikki alueet, niin yhteen kertaan menee noin tunti (josta suurin osa menee alapäähän, koska se on arin alue).

      Luulisi olevan iholle valtava rasitus, jos epiloit noin monta tuntia viikossa.

      Jos ei ole ennen epiloinut häpykarvoja, niin niitä ei kannata epiloida pitkinä, vaan sheivata ensin, ja epiloida sänki pari päivää myöhemmin. Ekalla kerralla tuskin edes kärsii poistaa kaikkia, vain pienen alueen kerralla. Kannattaa nyppiä pinseteillä ne, jotka eivät millään epilaattoriin tartu. Siitä tulee vähemmän vaurioita iholle/limakalvolle, ja seuraavilla kerroilla on helpompi ajella. Ainakin häpyhuulissa osa karvoista menee itselläni niin ihon myöten, ettei niitä saa epiloitua.

    • hgjhgjhghjg

      Mä voin lämpimästi suositella braunin silk epilia (mulla taitaa olla vitonen). Tulee sileää jälkeä ja nopeammin kuin yhdelläkään kokeilemallani epilaattorilla. Epiloin sääret, reidet, koko alapään ja kainalot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe