Pitäiskö uskonnot kieltää?

Mietittävää

Näyttää uskonnot olevan suurin sotien aiheuttaja, pitäisikö suomessa kieltää ne kokonaan?

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosijytky

      Eikös se ole jokaisen oma asia?

      • Quiseppe

        Niinpä tietysti, sota on jokaisen oma asia!


      • KansalaisKonsultti
        Quiseppe kirjoitti:

        Niinpä tietysti, sota on jokaisen oma asia!

        Sekä että riippuen siitä kenennäkökantaa puollat. Hyvä ja paha on vain näkökannasta kiinni ja näkökanta siitä että kenen joukoissa seisot ja kenen etua-ajat.

        Täällä on turha tehdä mitään kokokansan barometria kyseisestä asiasta sillä näin äkkiä ajateltuna koko homma kuulostaa mahdottomalta eli siis uskontojen kieltäminen lainnojalla, onhan sitä lakialotteita turhemmistakin asioista tehty kuten esimerkiksi kannaiksen vapauttamisesta.


      • Yleistäpähkäilyä
        Quiseppe kirjoitti:

        Niinpä tietysti, sota on jokaisen oma asia!

        Sota on yhteisöjen itsenäisesti tekemä päätös jota muut yhteisöt joko puoltavat tai kieltävät. Joten tavallaan se on oma päätös hyväksyttiin sitä sitten tai ei.


    • HunniJassi

      Luopukaa uskosta, luottakaa vain totuuteen. Usko on heikkoja varten, niitä joilla ei ole mitään muuta elämässään.

      • Filosofiasofia

        Ehkäpä vähän filosofinen kysymys, mutta mikäpä on tuo totuus kokonaisuudessaan sillä tiede ei ainakaan edusta absoluuttista totuutta ja ihmisten käsitys maailmankaikkeudesta on aistihavaintojen sekä ihmismielen rajallisen käsityskyvyn varassa.


      • supersani

        ehkäpä sinä itse olet heikko? ehkäpä sinulla itselläsi on siellä pään sisällä jotakin heikkoa?:)


      • Soofikkoteoreetikko

        Uskovaisilla on keskimääräistä enemmän mielenterveysongelmia kuin ei uskovaisilla. Tietäähän nyt sen kun uskovat lähtökohtaisestikkin satuolentoihin kuten pikkulapset joka kyseenalaistaa myös heidän älykkyytensäkin.


    • kielto-laki

      Kaikki mitä ylhäältä tulee pitää kieltää, vain talkoo ja muu kerhotoiminta voidaan sallia.

      • Vastaa-hönö

        Mistä ylhäältä? Taivaastako hönö?


    • Uskonnolliset

      Ei uskonnot synnytä sotia vaan ihmiset ja vallanhimo !

      • Pahuudentiede

        Vallanhimo johtuu sosiopatiasta. Sosiopatia liittyy yleensä otsalohkon toimimattomuuteen jolloin sosiaalisuutta käsittelevä serotonerginen hermojärjestelmä ei toimi.

        Vamma tai serotoniinin puute voi aiheuttaa otsalohkon toimimattomuutta. Serotoniinin puutetta on havaittu väkivaltaisilla alkoholisteilla ja vegaaneilla. Hitler mm. oli vegaani. Vegaanit monesti tosin harrastavat kannabiksen käyttöä mikä rentouttaa mieltä serotoniinin kaltaisesti. Vegaaneilla on myös tosin yleensä matala testosteronitaso jota tarvitaan psykologisesti agressioon ja dominoivaan käytökseen.


    • mustujoieli

      Eihän esimerkiksi Kristinusko ole sotiin eikä väkivaltaan syyllinen,vaan ihmiskunna tapa toimia kautta aikain on se syyllinen sotiin ja väkivaltaisuuksiin sekä se että tämä maailma on muuttunut kaiken sallivaksi nykyisin jopa sellaiset asiat sallitaan jotka Raamatussa selkeästi ovat kiellettyjä,esimerkiksi homous on yksi tääläinen asia joka Raamatussa selkeästi kielletään mutta nykyisin kaikkialla maailmassa jopa meillä Suomessa siitä on tehty jopa valtion taholta hyväksytty,onko sellainen toiminta normaalia? ei ole! eli kun yhteiskunta on esimerkiksi selkeästi samaa sukupuolta olevien avioliitto lakia vastaan ja etteivät samaa sukupuolta olevat saa adoptiooikeutta olemme oikeilla jäljillä,on hyvä katsoa kauas historiaan.

      • jumalatontamenoa

        onneksi meillä on yksi hihhuli joka jaksaa seistä torilla ja kerätä nimiä tasavertaisen avioliittolain kumoamisen puolesta. Jos tällaisia jihadisteja olisi enemmän olisi Suomikin yhtä ihana maa kuin saudiarabia ei homot hilluis eikä naiset ajais autolla.


      • UrpilaisenUrpoilut

        Antiikin kreikassa julkihomous on ollut jopa suosittua joten ei maailma ole mihinkään muuttunut vaan kreikkalaisuus on levinnyt maailmalle. Kreikan vika kaikki tyynni.


      • Selitys
        jumalatontamenoa kirjoitti:

        onneksi meillä on yksi hihhuli joka jaksaa seistä torilla ja kerätä nimiä tasavertaisen avioliittolain kumoamisen puolesta. Jos tällaisia jihadisteja olisi enemmän olisi Suomikin yhtä ihana maa kuin saudiarabia ei homot hilluis eikä naiset ajais autolla.

        Arabialaiset naiset lienee huonompia ajotaidoiltaan mitä suomalaisnaiset joten siinä varmaan syy ajokieltoon.


      • iltatorinpainajainen

        Ja tämä hihhuli saa torilla häiritä ihmisiä. Todella suomi olisi arabian tasolla jos tuollainen saa valtaa.



      • Se hihhuli on kuullut sisällään jumalansa sanovan että pitää ihmisiä häiritä. Kannattaa katsoa lääkärikirjasta mikä on diagnoosi päänsä sisältä juttelua kuuleville.


      • Sapienssi
        iltatorinpainajainen kirjoitti:

        Ja tämä hihhuli saa torilla häiritä ihmisiä. Todella suomi olisi arabian tasolla jos tuollainen saa valtaa.

        Puolusta vaan homoja puolusta mmm, mikäs sitten olitkaan?


      • Sairausseon
        Perskeles kirjoitti:

        Se hihhuli on kuullut sisällään jumalansa sanovan että pitää ihmisiä häiritä. Kannattaa katsoa lääkärikirjasta mikä on diagnoosi päänsä sisältä juttelua kuuleville.

        Vittu ihan sama vaikka olis hullu jos homoja haukkuu niin ihan oikein niille että hakeutuvat hoitoon.


      • rajuerkki
        Sairausseon kirjoitti:

        Vittu ihan sama vaikka olis hullu jos homoja haukkuu niin ihan oikein niille että hakeutuvat hoitoon.

        tuskimpa homoja kukaan haukkunut on,saahan ne homostelijat siellä hihhuloida suomessa marssiessaan jopa liiankin vapaasti,mutta samaa sukupuolta olevat eivät saisi adoptoida itselleen lapsia siihen tulee laittaa selvä kielto:)


      • Valtakunnankanslerinen
        rajuerkki kirjoitti:

        tuskimpa homoja kukaan haukkunut on,saahan ne homostelijat siellä hihhuloida suomessa marssiessaan jopa liiankin vapaasti,mutta samaa sukupuolta olevat eivät saisi adoptoida itselleen lapsia siihen tulee laittaa selvä kielto:)

        Homoilta pitää kieltää marssiminen! Ainoastaan heterot varusmiehet, reserviläiset tai kantahenkilökuntaan kuuluvat ovat oikeutettuja marssimaan. Marssiminen on sotilaita ja miehisiä miehiä varten ei hinttejä tai feministi tanttoja.


    • Oikeallatiellä

      Suomalaisten oikea uskonto eli perinteinen Ukko Ylijumala...Tapio Metsänjumala....kunniaan. Muiden vääräuskoisten toiminta pitäisi kieltää.

      • Uskonhistoriaa

        Ukko on on kiertoilmaisu baltian rannikkoa pitkin tulleelle ukkosen jumalan opille josta täällä käytettiin nimeä perkele joka on lainattu eestin kielen perkunas nsanasta mikä tarkoittaa ukkosenjumalaa.

        Baltian ukkosen jumalan usko on peräisin asatru uskovaisilta jotka uskoivat odin jumalaan eli viikinki uskosta on alunperin kyse.

        Kristin uskon "miekkalähetys" aikoinaan mustamaalasi pakana uskontojen jumalat ja kielsi niiden harjoittamisen ja niinpä ei esimerkiksi perkele nimeä löydy muuta kuin suomen kielisestä raamatusta jossa sitä on käytetty synonyyminä raamatun paholaiseen.

        Viikinkien suuresta herkusta omenastakin mustamaalattiin kielletty hedelmä vaikkei sitä alunperin mainittu raamatun kertomuksessa ja vain siksi että huomattiin sen kohottavan testosteroiinitasoa(boori) joka aiheuttaa dominoivaa käytötä tehden kansan vaikeammin hallittavaksi.

        Myös olut ja sahti pilattiin katollisen kirkon käskystä antamalla määräys lisätä niihin humalauutetta minkä huomattiin alentavan teststeroiini tasoja(fytoestrogeenit)

        Viikinkejä ei koskaan lyöty vaan heidät nimen omaan aivopestiin uskonnon avulla aloittaen viikinki johtajasta joka huijattiin rakastumaan ja naimaan kristitty nainen ja moninaisilla muilla illuusiotempuilla sekä filosofienkehittämillä psykologisilla mielenhallinta tekniikoilla joita papisto harjoitti salatieteenä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe