Suomella on velkaa 100 000 000 000e mistä löytyy

RailiVirta

rahat pakolais-ja maahanmuuttoon? Kehitysavusta leikataan, koulutuksesta leikataan, työttömyyspäivärahoista leikataan, lasten iltapäiväkerhoihin ei ole tavallisella perheellä varaa, kun hintaa nostetaan 100%. Mistä voisimme leikata lisää, jotta maahanmuuttaja saisi 1170e/kk/hlö ja asumisen? Haluan, että lapseni eivät joudu maksamaan kaikkien muidenkin velkaa. HERÄTYS!
Eikö suurimmassa hädässä olevat ole turvassa päästyään rajan yli turvaan sotaa käyvästä maasta?
Minä olen valmis puolustamaan viimeiseen hengen vetoon Suomea, omaa isänmaata ja lapsiani. Kaadun ase kourassa, jos tilanne niin vaatii. Suomeen pyrkii pääasiassa nuoria asepalvelusikäisiä poikamiehiä. Miksi?

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toimimatonmalli

      Kela lomat ja täysylläpito suomessa tulee tosi kalliiksi.
      Massa-työttömyys maassa jo nyt työttömänä lepäävän pakolaisväestön asuttaminen verovaroin on tosi kallista.

      Suomesta puuttuu tehtaat ja työpaikat. Siksi Ei ole mitään järkeä asuttaa väkeä kela-lomille lepäämään ja rukoilemaan ja lisääntymään......

    • fsd_D

      Mitä jos 1941 ois suomen miehet lähtenny karkuun jättäen naiset ja lapset kotiin. Eipä lähtenny, tarttuivat asioihin, raivasivat pellot ja rakensivat torpat uusiks.

      • kiitosvaivasta

        ja kiitos on tässä - NYT maa alasAjetaan ja tehdään pohjolan intiA.....
        rikkaat on käpykaartissa ja ahneina....


    • kansanedustajasi

      Mitä väliä kunhan minä saan kansanedustaja eläkkeeni ja asun alueella missä mamuja ei näy..

    • Rajat-kiinni

      Nyt pitää nopeasti sulkea rajat. Shengenin sopimus takaa vapaan liikkuvuuden ja sen seurauksena tänne tulee kansainvaellus elämään sosiaaliturvallamme. . Se sopimus pitää purkaa välittömästi. Myös kaikki muut sopimukset joiden seurauksena tänne virtaa koko ajan lisää laittomasti väkeä, pitää purkaa. Jos tätä hulluutta ei saada loppumaan aivan lähikuukausina, koko eurooppa on täynnä lähi-idästä ja afrikasta tulleita. Emme voi sallia tätä.
      Kun Syyriassa on sisällissota, eikö nuorten miesten pitäisi olla sotimassa omalla puolellaan. Käsittämätöntä että eurooppaan päästetään näin paljon laittomia maahantulijoita. Rajavalvonta ja rajojen puolustusta ei ole ollenkaan. Miten tämä on mahdollista. Eikös jokaisen maan pidä puolustaa rajojaan vaikka aseilla. Nyt näköjään vain autetaan tulijoita rajan yli.
      Euroopan kantaväestöllä on nyt kyllä kärsivällisyys loppu tähän hulluuteen. Jos viranomaiset eivät tee mitään asian lopettamiseksi, on meidän tavallisten ihmisten sitten varmaan tartuttava toimeen.

      • Mietiskelijä88

        Immonen oli aikaansa edellä kommenteissaan. En ihmettele, jos tämän tilanteen myötä Suomen Sisun jäsenmäärät kasvaa räjähdysmäisesti. Tulevaisuudessa uumoilen, että PS alkaa olla liian vasemmalla suurelle osalle äänestäjiä. Sama on käynyt Ruotsissa. saas nähdä, miten tämä päättyy.


    • jatimantteja

      Äkkiä maksettu, mamuilla on taskut täynnä dollareita!

    • eueitoimi

      tilanne karannut käsistä - mutta brysselin turhajoukko ei toimi --siksi on aika irrota eu-pelleilystä ja nopeaan... on kiire !!!!

    • Lukekaa-kaikki

      Tässä on yhden maahanmuuttajan ajatuksia. Hän ihmettelee juuri sitä, miksi suomen päättäjät vihaavat omaa kansaansa, mutta auttavat maahanmuuttajia. Lukekaa teksti.
      "Batlo on asunut miehensä kanssa Suomessa 2000-luvulla. Hän saapui maahanmuuttajana. Batlo on seurannut, mitä maahanmuuttoyhteisössä tapahtuu. - Suomalaiset ovat tyhmiä lampaita, orjakansaa, jotka hyväksyvät mitä vain. Osa maahanmuuttajista ja pakolaisista raiskaa naisenne ja vie rahanne käyttämällä väärin sosiaalijärjestelmäänne. He myös tekevät rikoksia ja ryöstävät ihmisiä ja ajoneuvoja. Miten voitte olla niin tyhmiä lampaita, että ette tee mitään asioille. En voi arvostaa sellaisia ihmisiä. Kertoo Batlo ja sylkee maahan ja jatkaa. Näin vähän arvostan lampaita, jotka eivät pidä oman maan kansalaistensa puoliaan ja sylkee maahan uudelleen. Annatte liian paljon liian helposti. Se tulkitaan heikkoudeksi ja sitä käytetään häikelemättömästi hyväkseen. En voi ymmärtää miksi maahanmuttajia ja pakolaisia ei kohdella tasavertaisesti suomalaisten kanssa. Samat lait ja edut kaikille. Teidän poliisinne pelkää rasismi syytteitä, eikä uskalla puuttua ulkomaisiin rikollisten toimiin. Se on suuri häpeä. Teidän hallitus on tyhmiä täynnä. Miksi äänestätte tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Miksi annatte maanne pois muille. Miksi yksinäinen suomalainen saa tukia vain 400-680 euroa kuussa, kun yksinäiset ulkomaalaiset saavat tukia 1500-2500 euroa kuussa. Ulkomaalaiset saavat myös paljon muita etuja mitä suomalaiset eivät saa. Ihmettelee Batlo. Se on väärin. Missään muussa maassa omia kansalaisia ei kohdella yhtä huonosti, kuin teidän maassa. Missään muualla ulkomaalaiset eivät saa yhtä paljon etuja ilmaiseksi, kuin teidän maassanne. Teillä sanotaan olevan demokratia, mutta en ymmärrä miksi lait ja etuudet eivät ole samat kaikille. Te itse olette syyllisiä, koska äänestätte hyvin tyhmiä ihmisiä päättämään asioistanne. Siksi te kärsitte omasta tyhmyydestänne. Kertoo Batlo."

      • AhmettiMohabed

        Nain se menee, te tyhmat.Suomalilaiset, te nuolette meidan persetta, Suomen paattajat lampaita ja nynnyt ihmiset hyysaa, kommonisti ja vihrea luontoja suojeleva. Siitas saatte HOLMOT. Me valtaamme taaman maan viela kohta ja sitten tiedatte,idiotit..


    • nykyisyydentutkija

      Lappeenrantaan pitäisi myös saada korvaavaa väestöä tulevaisuutta silmällä pitäen, jos kantasuomalaisten määrä vähenee tai äkillisesti romahtaa. Maahanmuuttajia pitäisi sopeutumisen edistämiseksi ottaa myös työpaikoille oppimaan erilaisia ammatteja. Esimerkiksi työantajat, varsinkin julkiset, voitaisiin velvoittaa rasismin vastaiseen taistoon ottamalla käyttöön minimikiintiöt ulkomaalaistaustaisille työntekijöille.

    • Sign2

      Suomi on kriisissä mutta niin ovat myös muut EU maat, ja ne ajattelevat EU:sta kuten suomalaiset ajattelevat.

      Kansalaisaloite Itävalta.
      Itävallassa yli 250 000 allekirjoitusta - aloitteesta EU:sta eroamiseksi. Tämä on
      yli 4 % äänestäjistä. Itävallan hallituksen on järjestettävä kansanäänestys, koska allekirjoittajien määrä ylitti 100 000 allekirjoittajan rajan.

      Britanniassa pääministeri David Cameron järjestää kansanäänestyksen maansa jatkosta Euroopan unionin jäsenenä kesäkuussa 2017.

      Ranskassa Marine Le Pen, Front National Party, on luvannut järjestää äänestyksen EU:sta eroamiseksi, jos hänet valitaan virkaan presidentin virkaan 2017.

      Hollannissa ja Italiassa huomattavaa kritiikkiä EU:ta kohtaan.

      SUOMI
      "Kansalaisaloite kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa 16.7.2015."
      Allekirjoituksia lähes 40 000 ja kansalaisaloitteen vaatima äänestys järjestetään, kun 50 000 raja ylittyy.

      Allekirjoita Suomen EU-jäsenyydestä eli vaadit kansanäänestyksen ja sinä päätä mitä Suomessa tapahtuu, ei EU.
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372

    • saunantakanaontilaa
      • RahatSuomenköyhiltä

        Multimiljonääri pääministerin on hyvä esiintyä laupiaana samarialaisena....


    • Niihseosse

      Hei hei nyt on unohtunut ne talkoon johon jokaisen on osallistuttava!

      Pääministeri Juha Sipilän (kesk) mukaan turvapaikanhakijoiden määrän lisääntyminen maksaa Suomelle tänä vuonna jopa 100 miljoonaa euroa.

      • Herätys-herätys

        Kyllä maahanmuuttajien täälläolo maksaa joka vuosi miljardeja. Suomessa jo olevat plus tänä vuonna tänne tulevat siis maksavat meille noin 3 miljardia euroa. Tällainen arvio oli joskus esillä. Näistä luvusta ollaan hyvin hiljaa, koska eihän siihen saa puuttua ja sitä arvostella.

        Ihmettelen kovasti kun suomalaiset jaksavat maksaa maailman korkeinta veroa. Veroista yhä suurempi osa menee ulkomaalaisten elättämiseen. Suomi osallistuu myös kymmeniin ellei satoihin projekteihin ukomailla ja rahoittaa niitä. Eivät nekään rahat tule suomalaisten hyväksi. Odottelen vaan, koska tällaiseen rahan tuhlaukseen tulee loppu. Suomi on todennäköisesti vielä ihan hyvin rahoissaan, koska mitään leikkauksia ei tehdä ulkomaalaisille meneviin rahoihin.

        Suomalaisia kyllä pelotellaan koko ajan suurilla leikkauksilla. Missä on päättäjien iänmaallisuus ja kiitollisuus esim. sotaveteraaneja kohtaan.


      • ex-vasemmistolainen

        Onhan se aina tosi tuottoisaa«bisnestä»» tämä«sosiaalisyöpäläisturismiteollisuus ja ihan suomalaisten veronmaksajien verorahoilla.muutama tämän alan«yritys» nettoaa vuosittain valtavat rahat tästä «bisneksestä».saattaa olla kysymys monesta kymmenestä tai sadoista miljoonista,ellei jopa kymmenistä miljardeista.kyllä siinä kannattaakin kurkku suorana kiljua rasismista,ettei vaan «bisnekset» lopu tai ettei niitä lopeteta yhteiskunnan toimesta.eipä ole vielä kukaan pölhöpolitrukki hallituksessa tai eduskunnassa uskaltanut kertoa suomalaisille tätä « mamutuksen» ja maahanmuuton hintaa.


    • Osaamispulaaon

      Tilanne karannut käsistä. Maan johto on täysin osaamaton toimitakyvytön.
      Ja maassa on massa-työttömyys pääällä. Sekin massa-tyttöömyys-asia on hoitamnatta.
      Vain pervo homoaviolitto on ollut tärkeä asia hoitaa !!!!!! MIKSI ON NÄIN ?

    • Herkules7777

      Jos homma homma jatkuu näin, niin pian on odotettavissa Afrikan ja monen muun maan tapaan kansannousu. Poliitikot elelee ihan omassa kuplassaan. Soini kommentoi vain siksi, että olisi edes jotakin uskottavuutta. kokoomuksen piilokärkihanke on lisätä maahanmuuttoa ja rutkasti, jotta saataisiin halpatyövoimaa, nyt on oiva tilaisuus. Käteinen pakeni Brysseliin Stubin avustamana, kun ennakoivat jo mitä tuleman pitää.

    • gfgfgfgfgfgffgdddd

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe