Mikä määrittelee miehen tason?

piilotettuhelmi

Liityin deittipalstalle ja viikon kuluttua kyllästyin ja päättelin, ettei tämä ole minua varten ;)

Analyysissäni järkevyystä luin tällä muiden mielipiteitä ennen kuin totesin homman olevan muita varten. Mielestäni yllättävää on, että naiset näyttävät hakevan miehiä -10/ 5 haarukalla. Toinen keskeinen kriteeri vaikuttaisi olevan 'taso'.

Mikä määrittelee tason?

Miesten mielestä ainoastaan ulkonäkö. Mikä rooli on koulutuksella, entä harrastuksilla tai varallisuudella.

Tosiasia on, että suurin osa perheriidoista liittyy tavalla tai toisella talouteen.

Jos komea mies (mallin näköinen) on 10. Näin voidaan ymmärtää. Tavallinen, ei ruma mies on 7. Voiko hoikka, akateemisestikouluttautunut ja fiksuja harrastuksia omaava mies nousta 8 tai 9 mieheksi? Jos hänellä onkin hyvä varallisuus, esimerkiksi pari miljoonaa osakkeissa, onko hän 'kympin mies'?

Jos naiset etsivät -10/ 5 haarukalla, niin laajeneeko haarukka, jos tällainen 'ei malli kympin mies' onkin 10 tai 15?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jännääpitääolla

      Pitää olla jännämies, isolla kalulla että vientiä riittää.

    • Vastaan vain omalta osaltani, en kaikkien naisten puolesta.

      Olen kritisoinut kuviteltuja tasoja vastaan koko sen ajan, kun niistä olen kirjoitellut. Minulle Hunks-tanssija ei todellakaan olisi 10 tai edes 9. Sen sijaan tasokas mies tarkoittaa minun termeissäni kouluttautunutta, älykästä, huumorintajuista, sosiaalisesti lahjakasta miestä, joka on _minun silmissäni_ puoleensavetävä.

      Itselleni mies, joka etsii seuraa kehumalla varallisuudellaan, on aina ollut totaalinen turn-off. Jos siis profiilissa lukisi, että on osakkeita, niin siirtyisin seuraavaan.

      Oma ikärajani ei ole koskaan joustanut yli kymmentä vuotta ylöspäin, ja kymmenenkin on ollut tosi paljon. Suurin ikäero, mikä parisuhteissani on ollut, oli kun mies oli kahdeksan vuotta minua vanhempi.

      Netissä ohitin kaikki profiilit, joissa mies haki yli 10 vuotta itseään nuorempaa naista.

      • tasoac

        mut sä olet ns. helka. Sellaisista hyvät miehet eivät ole kiinnostuneita.


    • villiarvaus

      Taidat siis olla setämies?

    • rivienvälistälukien

      Kyllä siellä monella naisella on ikäluokka -10 ja jopa -15 ja max. oman ikänsä päälle 2 näön vuoksi että kyllä se seksinhakuilmoitus on vaikka kuinka peittelisivät sitä jollain "parisuhteen" hakemisella.
      Parisuhteen hakemissen on toisenlaiset kriteerit.

    • ikuinen-sinkku

      Naisen taso nousee seiskasta kymppin aamulla kun nainen menee peilin eteen meikkaamaan. Seiskan naiset ei halua seiskan miestä, ulkonäkö on se joka saa naisen haluamaan miestä. Suurin osa on taviksia eli seiskoja mutta naiset ei vaan halua niitä. Miksi muuten miljoona ihmistä asuu sinkkuna suomessa. Tasot ei kohtaa, naiset ei halua tutustua miehiin.

    • Nainen_jalat_maassa

      Ensimmäinen kriteerini on se, että miehen pitää olla älykäs ja positiivinen. Katkerat, jännämiehistä jankuttavat miehet eivät herätä tutustumisen halua. Eivät myöskään pillunvonkaajat. Luonnollisesti miehen pitää olla ulkonäöllisesti makuuni. En kuitenkaan pidä perinteisesti "komeista" miehistä. Ikähaarukka on noin /- 5 vuotta
      vuotta. En ole kiinnostunut pojanklopeista enkä papparaisista. Varallisuudesta puhuminen on vastenmielistä.

    • Ms_August

      Ap, miksi etsit noin paljon itseäsi nuorempaa naista? Pistä sinäkin kriteeriksi -10 - 5v, äläkä mollaa naisia. Ne ajat ovat kaukana menneessä, kun naiset tarvitsivat miestä (lue: miehen rahoja ja/tai asemaa) pönkittämään itsetuntoaan. Nythän naiset ovat kouluttautuneempia ja hyvissä työpaikoissa. Meille kelpaa nuoremmat, viriilit miehet. Kas, silmänilo on tärkeämpää kuin vatsakkaan paksu lompsa.

    • piilotettuhelmi2

      Ms August! Niin, se on tietysti toiveajattelua, mutta en enää elä elämää, jota _melkein kaikki_ mun tuttuni tekevät. Eli en ole mahakas setämies paksun lompakon kanssa, vaan haluaisin seuralaiseksi matkoille, lenkeille, vaelluksille jne. jne. aktiivisen ja innokkaan positiivisen tyypin. Ikävä kyllä, olen havainnut, että elintason turruttamista ikäisistäni ei enää tahdo löytyä tyyppiäni. Mieluummin teen reissuni yksin. Mukaan tarvitsisin mieluummin sielun 'siskon', kuin perässä vedettävän.

      Mutta kuten alkukirjoituksesta kävi ilmi, niin tältä osin olen luovuttanut. Livenä tulkoon vastaan joku, jos on tullakseen ;)

    • Ajanhaaskaustasanonma

      Nämä nettideitit ovat kyllä ihan silkkaa baskanderia. Tavallisella miehellä ei ole toivoakaan löytää kumppania, ellet etsi ongelmakimppua (sellaisenkin saaminen vaatii hirmuista tuuria, ellet ole ihan helvetin hyvän näköinen).

      IRL homma on huomattavasti helpompaa, kun pystyt tuomaan paremmin persoonaasi esiin. Nettideiteissä olen huomannut, että 5-6 naiset hakevat kympin miestä. En kelpaa edes sellaisille naisille, joita en itse edes huolisi (ylipainoisia, huono elämäntilanne, ei minkäänlaista käsitystä elämänhallinnasta tai edes ihan perusasioista).

      Ajanhaaskausta koko homma, jos minulta kysytään. Jos olet ihan perhanan hyvän näköinen, niin ei sitten muuta kuin kuva profiiliin ja haaremia pyörittämään (nettideittien naiset ovat suuremmilta osin ihan helvetin tyhmiä ja pinnallisia olentoja ja heille itselleenkin olisi parasta, että joku tiputtaisi neitoset pois pilvilinnoista).

      • No kai olet osannut vetää johtopäätökset ja siirtyä live-elämään? Moni täällä tuntuu mesoavan kuinka homma ei toimi, mutta jatkaa siitä huolimatta pään hakkaamista seinään.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe