ylihinnoilteltu

mara49

Pidetäänkö ylihinnoilteltua tatuointipaikkaa superhyvänä paikkana? otin tatskan sellaisen spiraalin eikä mikään iso edes niin 200 euroa!!!! kaupunki jossa asun niin ei ole kuin 2 tatuointipaikkaa ja tämä missä otin niin on se suosituin.....kaikenlisäksi en saanut edes kuittia!! No tatskaan olen tyyväinen mutta nyt jälkkenpäin harmittaa kun en kuittia pyytänyt.

11

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • boredi

      Niinhän sitä sanotaan, että se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Etenkin sellaisissa kaupungeissa, joissa kilpailu ei ole suurta, on helppo pyytää vähän enemmän. Vertailitko hintoja tai kysyitkö edes hinta-arviota etukäteen? Jos et, niin miksi et? Jos kysyit niin silloin on turha enää räpistellä. Tatuointia ei ole pakko ottaa oman kaupungin liikkeissä, jos hinta tai laatu tuntuu huonolta. Aina on vaihtoehtoja ja niitä olisi sinunkin pitänyt tutkiskella ja vertailla etukäteen. Toivottavasti olet sentään tatuointiisi tyytyväinen vaikka koetkin, että maksoit ylihintaa. Tatuointia näkemättä on myös vaikea sanoa oliko hinta kohdallaan vai ei. Aina se hinta ei ole pelkästä tatuoinnin koostakaan kiinni.

      • mara49

        Kysyin hintaa kahdesta paikasta ja sanoivat saman..nooh tyhmä mä sitten kai oon...mutta tykkään tästä tatskasta..


      • boredi

        Tarkoitus ei ollut väittää sinua tyhmäksi, tuli vain tuo sanonta mieleen. Ei oikeasti millään pahalla :) Ja pääasia taitaa kuitenkin olla se, että tykkäät tatskasta ja olet siinä saanut rahoille vastinetta. Jos olet kahdesta eri paikasta saanut saman hinta-arvion, on kyseessä varmasti ihan oikein hinnoiteltu tatuointi tai ainakin alueellisen hintatason mukainen.


      • mara49

        kiitti:)


    • Tiedätvarmaan

      Ei se ole tyhmä joka maksaa...

    • faktapäällikkö

      Hinta määräytyy yleensä tarvittavan ajan perusteella, ja ammattilaiset osaa arvioida ajan melko tarkkaan. Siksi hinnoissa ei kovin suuria heittoja ole, heitot johtuvat lähinnä tilojen vuokrakuluista (ison kaupungin keskusta kallis, syrjäkylä halpa).

      Mitä olisit tehnyt kuitilla? Verovähennyksiin?

      Minulla on ollut aina elämässä se periaate, että se, minkä rahalla saa, on halpaa. Sitten jos jotain ei saa edes rahalla, sitten sitä voi pitää kalliina.

    • Nisikka

      En nyt kommentoi hintaa, vaan tiedätkö sinä, minkälainen terveysriski tatuointi on.

      • GaryConnery

        Sinä varmaan palat halusta päästä kertomaan sen? Antanet samalla varmaan linkit lähteisiin joihin tietosi perustuu ja vertailukohtia verrattuna sen vaarallisuudesta esim. tupakanpolttoon tai vaikka kaupungissa asuvaan ihmiseen joka altistuu pakokaasuille. Eikö niin?


      • tilt

        Myös minä kaipailen virallisten tahojen linkkejä tatuointien vaarallisuudesta, joten ole hyvä Nisikka, areena on sinun. Me tatuoidut voimme linkata tähän ainakin tällaisen tutkimustuloksen, jossa todetaan, että tatuoinnit eivät ainakaan syöpää aiheuta: http://www.cancercouncil.com.au/86107/cancer-information/general-information-cancer-information/cancer-questions-myths/clothing-cosmetics-tattoos/tattoos-do-not-cause-cancer/

        Joten mitkähän mahtavat olla nämä terveysriskit, joista puhut? Tietysti sinulla on myös tarjota omaa näkökantaasi puoltavia linkkejä, koska olet selvästi perehtynyt asiaan, koska päätit kommentoida. Niitä odotellessa.


      • faktat.paukkuu

        Tatuointi aiheuttaa mielenterveysongelmia tatuoimattomille, kuten esim. tom jonesille on käynyt. Breivikiä ihaileva kylähullu käy spammaamassa tänne vuodesta toiseen mielipiteitään faktoina, ja komppaa omia kirjoituksiaan useilla nimimerkeillä. Jollain keinollahan se pitää peräkammarinpojan saada naurettava pilinsä kovaksi, ja hyvän keinon on keksinyt. Harmi vain, kun meidän työssäkäyvien pitää kustantaa sellaisen elättäminen. Minun puolesta tomppa joutaisi polttokelpoisiin jätteisiin, olisipahan edes jotenkin hyödyksi tälle yhteiskunnalle.


    • totuustekeekipeää

      Toiset myy tauluja kympeillä, toiset tonneilla. Ei se sen kummempi asia ole. Jos kerran asiakkaita riittää kovasta hinnasta huolimatta niin tottakai niitten hintojen pitää olla mahdollisimman kovat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe