Narsisti nainen ja turvakodit

hjgjhlkgkjgkg

Siinä missä oikean kotiväkivallan uhrit harvoin lähtevät hakemaan apua tai lähtevät turvakotiin, niin narsistit käyttää tätä palvelusta surutta hyväkseen.

Turvakodit tarjoaa naiselle (ja vain naisille) paikan, minne hän voi viedä yhteiset lapset isältä "turvaan". Turvakoti lähtee siitä, että kukaan ei tule sinne ilman syytä ja tarjoaa hyvän verkoston ja koneiston tulevaa avioeroa varten. Esimerkiksi monet lastensuojeluviranomaiset ja lastenvalvojat tekevät läheistä yhteistyötä turvakodin ja heidän asiakkaiden kanssaan.

Iltasanomissa oli hyvä artikkeli pari vuotta sitten asiasta ja siinä haastateltiin naisia, jotka olivat käyttäneet järjestelmää hyväkseen ja olivat ylpeitä siitä. Yksikin naureskeli sillä, että lastensuojelu uskoi sitä paremmin, mitä pahempi vale oli kyseessä.

Siellä ei ole minkäänlaista todistustaakkaa ja vaikka kaikki järki sanoisi naisen valehtelevan, niin sillä ei ole mitään merkitystä.

Narsistit ovat täysin häikäilemättömiä ja heille tämä järjestelmä on kuin suunniteltu. Voit valehdella ummet ja lammet ilman että kukaan kyseenalaistaa, saat ilmaiseksi kaiken avun, joka on mittava, pääset kunnolla kostamaan sille joka on aiheuttanut sinulle narsistisen romahduksen.
Saat esittää raukkaa ja hyväksikäytettyä...

Sitten taas ihmiset jotka on siellä vapaaehtoistöissä saa kuulla juuri sellaista tarinaa, mitä he haluavatkin kuulla, tarinaa joka todistaa kaikki väärän sukupuolen edustajat pedoiksi. Saavat kokea olevansa sankareita kun ovat taas pelastamassa yhtä uhria hirviön keskeltä... ja tässäkään ei tietysti ole välttämättä oikeasti mitään yhtymäkohtaa todellisuuden kanssa, mutta sillä ei ole merkitystä näille ihmisille.

Jos on ilmiselvää, ettei fyysistä väkivaltaa ole ollut, niin sitten sen on täytynyt olla henkistä. Jos vain miehellä on arvet ja kokenut todistettavasti kotiväkivaltaa, niin sitten se on vain uhriksi joutuneen itsepuolustusta. Jos nainen on jo uudestaan kihloissa ja kenties raskaana jo uudelle, niin sekin on edellisen puolison, sortajan syytä. Uusi suhde on myös hyvä tekosyy, jonka perusteella voi väittää entisen olevan niin mustasukkainen, että saattaa tehdä jotain.
...paitsi narsisti tietenkin vielä väittää entisen puolison uhanneen vaikka millä ja päälle kenties hyväksikäyttöepäillyt.

Olenko katkera?
Nyt kun terapioiden ja vertaistuen avulla on päässyt takaisin maailmaan ja alkanut oikeasti nähdä asioita ...niin kai minä olen.
Uskonko enää Suomen oikeuslaitokseen, niin kuin lapsena ...en

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voisin_uskoa

      Voisin uskoa osan kirjoituksestasi, jos et yleistäisi ja leimaisi turvakoteja noin kuin teet. Nyt en usko sanaakaan.

      • tottajavaletta

        Kun luin aloituksen koin näin:
        Totta ...valehtelelija voi hyödyntää mitä vain järjestelmiä (nähty on).
        Ja mitä muhevampi ja moraalittomampi vale, sitä useampi sitä kuuntelee suurella mielenkiinnolla.
        Mutta tuo ilmiö ei ole riippuvainen sukupuolesta tai paikasta laajassa mittakaavassa.
        En kannata asetelmaa miehet vastaan naiset tai naiset vastaan miehet, tai minkään muidenkaan ryhmien vastakkaisasettelua, vaan enemminkin todenpuhujat vastaan valehtelijat riippumatta yhtään mistään muusta...

        Noh, mutta minun lojaalius on ehkä siitä vähän erikoista, että kiistassa voin vaihtaa puolta sen mukaan minkä osapuolen lause on tarkemmin totta, jos lause tarkoin tutkitaan.
        Voin vaikka koko ajan vaihtaa puolta aina sen mukaan kenen lause on varmimmin totta. Sitten yritän poimia ne tosimmat lauseet ja koota niistä oman käsitykseni. En asettaudu kenenkään henkilön kannalle siksi, että hän on mies tai nainen, valkoinen tai musta, vaan minua kiinnostaa kuinka asia ON.

        Mutta miksi ihmisiä innostaa ällöttävät valeet välillä suurin joukoin ???


      • "Kun luin aloituksen koin näin:"

        No minä koin että aloitus on joko provo tai tosiaan jonkun erittäin katkeran ihmisen kirjoittama, joka pitää omaa käsitystään turvakodeista ja niiden käyttäjistä totuutena, leimaten suurimman osan turvakotien käyttäjistä narsisteiksi...

        En toki väitä etteikö joukkoon joku sellainenkin mahtuisi, mutta aloittaja yleisti rankasti ja väitteensä "todisteena" esitti muinaisen lukemansa ilta-sanomien artikkelin, jonka artikkelin olemassaolo asiasisältöineen (naiset käyttävät turvakoteja hyväkseen ja ovat ylpeitä siitä) on ilmeisesti vain aloittajan oman pään sisältöä, kuten sekin että OIKEAA väkivaltaa kokeneet harvoin lähtevät hakemaan apua turvakodeista, joka kommentti jo sisältää vihjauksen, ettei turvakodeista apua hakeneet naiset ole kokeneet OIKEAA väkivaltaa

        Mutta joo, aiheena naisten narsismi ja naisten harjoittama perheväkivalta on hyvä ja keskusteluarvoinen, koska se on lisääntynyt ja saattaa olla erittäin rakaa ja kohdistua miehen lisäksi myös lapsiin.

        Myös miehet voivat hakea apua turvakodeista, mutta kynnys siihen on varmaan hyvinkin korkea, koska miehet varmaan häpeävät tunnustaa tilannettaan, koska hyvinkin saatetaan vielä ajatella ettei ole mies eikä mikään joka ei saa vaimoaan kuriin, mihin jossain kohtaa hiljattain "tossun alla olemisesta"viitattiinkin...

        Yksittäinenä kokemuksena ymmärrän kyllä aloittajan katkeruudenkin, jos se kohdistuuu aloittajan puolisoon, mutta sen oman kokemuksen perusteeella ei pidä yleistää, eikä leimata muita turvakodeista apua hakevia naisia hyväksikäyttäjiksi, valehtelijoiksi..


    • narsistinlapsi

      Äitini oli juuri tuollainen

    • 4plus9

      Taas huomaa naisten herkkänahkaisuuden täällä. Tehän olette pyhiä, Jumalan jälkeen seuraavia. Jos joku täällä erehtyy väittämään että nainen voi olla narsisti, on mökä täällä valmis. Pitkästä aikaa täällä ja huomaan että meno ei ole muuttunut. Uskon vakaasti että tällä palstalla on paljon narsisteja ketkä aivan aidosti luulevat olevansa uhreja ja he ovat naisia. Aloittajalle kiitokset hyvästä kirjoituksesta. Siinä käsiteltiin aihetta mikä on nykypäivää, niin pelottavaa kuin se onkin.

      • hyrre

        Eikö tänne kirjoiteta sen takia, että muut voivat kommentoida? Kyllä sitten tulee eriäviäkin mielipiteitä mukaan.
        Ja kyllä aina joku katkeroitunut mies laittaa vihakommenttinsa että naiset taas puolustavat naisia! Niinkuin esim sinä.
        Aloittajan vaimo on todennäköisesti ottanut eron mentyään ensin turvakotiin. Itsessään hän ei näe mitään pahaa. Miksi sitten tuli ero? Ai niin, naisessahan se vika aina on!
        Tätä narsistivillitystä en enää ymmärrä. Aikoinaan kun haluttiin loukata pahasti toista, naista haukuttiin huoraksi ja miestä homoksi. Nykyään narsisti on kuin uusi kirosana.


      • ggjjg
        hyrre kirjoitti:

        Eikö tänne kirjoiteta sen takia, että muut voivat kommentoida? Kyllä sitten tulee eriäviäkin mielipiteitä mukaan.
        Ja kyllä aina joku katkeroitunut mies laittaa vihakommenttinsa että naiset taas puolustavat naisia! Niinkuin esim sinä.
        Aloittajan vaimo on todennäköisesti ottanut eron mentyään ensin turvakotiin. Itsessään hän ei näe mitään pahaa. Miksi sitten tuli ero? Ai niin, naisessahan se vika aina on!
        Tätä narsistivillitystä en enää ymmärrä. Aikoinaan kun haluttiin loukata pahasti toista, naista haukuttiin huoraksi ja miestä homoksi. Nykyään narsisti on kuin uusi kirosana.

        Naiset viljelee sitä täällä(kun). Täällä ei ole tilaa miehille, kuten sinunkin kirjoituksestasi tuli ilmi. Naisissa ei ole koskaan mitään vikaa-vain miehissä ja he ovat aina niitä parisuhteen narsisteja. Muunlaiselle ajattelulle ette te, hyvät naiset, anna täällä sijaa. Näin se vaan on.


      • suomineidot_vauhdissa
        ggjjg kirjoitti:

        Naiset viljelee sitä täällä(kun). Täällä ei ole tilaa miehille, kuten sinunkin kirjoituksestasi tuli ilmi. Naisissa ei ole koskaan mitään vikaa-vain miehissä ja he ovat aina niitä parisuhteen narsisteja. Muunlaiselle ajattelulle ette te, hyvät naiset, anna täällä sijaa. Näin se vaan on.

        Komppaan!!!! Suurin osa täällä naisia samoine stooreineen. On tilastollinen mahdottomuus että heidän kokemuksensa ja väitteet olisi paikkaansapitäviä. He mitä tod.näk.ovat itse tyranneja suhteissa. Kaulin kouraan, valitusta jos mies juo yhden oluen, mökötystä jos asiat ei mene juuri niinkuin he haluavat, lapsilla kiristämistä.....


      • "Naisissa ei ole koskaan mitään vikaa-vain miehissä ja he ovat aina niitä parisuhteen narsisteja. Muunlaiselle ajattelulle ette te, hyvät naiset, anna täällä sijaa. Näin se vaan on."

        Jaa no mun mielestä täällä ny kuitenkin suht usein käsitellään tai sivutaan myös naisen narsismia, kun puhutaan narsistista äitinä jolla käsitääkseni enimmäkseen tarkoitetaan naista, samoin on puhuttu narsistista työtoverina, ystävänä tms.

        Eri asia sitten on jos oma näkökulma aiheeseen on niin kapea, että narsisti nainen on vaan se oma puoliso ja mies vaan hänen ainoa uhrinsa ja unohdetaan täysin , että se sama narsisti puoliso on myösäiti lapsillen , jonkun työtoveri, naapuri tms. että useat ihmiset kärsivät ja varsinkin lapsille asialla on kauaskantoiset seuraukset...

        Mieleeni onkin juuri tuohon "putkinäköön" liittyen jäänyt palstahistorian aikana erityisesti eräs miesuhrina kirjoittanut joka ensin toi esille miten kauhea nainen hänen puolisonsa oli ja perään hehkutti vapauttaan kun oli päässyt eroon vaimostaan, joka hänen puheidensa mukaan oli sadistinen hirviö narsisti ja psykopaatti...

        Mutta kun tuli puhetta hänen lapsestaan ja hänen mahdollisuudestaan ottaa lapsi luokseen asumaan, kun äiti oli hirviö, niin hän totesi, ettei halua viedä lapselta äitiään, jota jäin miettimään, ja kommentoinkin , että oikeastiko hän ajatteli lapsen parasta lauseellaan ettei halua viedä lapselta äitiään, jotenkin ajattelee, että millä logiikalla mies ajattelee, että narsisti äidin kanssa asuminen/eläminen on lapsen parhaaksi...

        Mutta joo, naisesta, äidistä net on lähtöisin ne miesnarsistitkin, että hyvinkin usein Matti/Tepon renkutuksen sanoja mukaellen, "kaiken takana on nainen", kun entisakoinahan äidit pääsääntöisesti vstasivat lasten hoidosta ja kasvatuksesta...

        Mutta onneksi nykyään miehetkin ovat enemmän kasvaneet vanhemmuuteen, että voivat tosiaan isinä kompensoida mahdollisesti sen narsisti äidin aiheuttamia vääryyksiä, sanotaanhan että lapselle riittää yksikin ihminen joka rakastaa häntä, aihe, mies/nais näkökulma tuossa toisessa keskustelussa, jossa pohditaan onko narsisti vanhemman sukupuolella merkitystä, jossa niinikään voi keskustella myös naisen narsismista...

        Että kyllä täällä keskustellaan myös naisen narsismistakin, useinkin noissa narsistinen vanhempi keskusteluissa, hiljattain laitoin linkinkin kirjaan joka käsittelee aihetta, naisen/äidin narsismia...

        Tuohon näkyy tulleen joku muukin kommentoija puhuen samoista stooreista tällä palstalla. Kannattaisko lukea ja tutustua aiheeseen muutenkin kuin vain lukemalla tätä palstaa, käsittääkseni nphoon kriteerit ovat samat sukupuolesta riippumatta ja tosiaan naisnarsistitkin vihaavat naisia ja rakkautta siinä kuin miesnarsistitkin, asia jonka monet narsistiädin tyttäret ovat todeksi saaneet kokea...


      • joopajoo___
        yhteenlaskutoimitus kirjoitti:

        "Naisissa ei ole koskaan mitään vikaa-vain miehissä ja he ovat aina niitä parisuhteen narsisteja. Muunlaiselle ajattelulle ette te, hyvät naiset, anna täällä sijaa. Näin se vaan on."

        Jaa no mun mielestä täällä ny kuitenkin suht usein käsitellään tai sivutaan myös naisen narsismia, kun puhutaan narsistista äitinä jolla käsitääkseni enimmäkseen tarkoitetaan naista, samoin on puhuttu narsistista työtoverina, ystävänä tms.

        Eri asia sitten on jos oma näkökulma aiheeseen on niin kapea, että narsisti nainen on vaan se oma puoliso ja mies vaan hänen ainoa uhrinsa ja unohdetaan täysin , että se sama narsisti puoliso on myösäiti lapsillen , jonkun työtoveri, naapuri tms. että useat ihmiset kärsivät ja varsinkin lapsille asialla on kauaskantoiset seuraukset...

        Mieleeni onkin juuri tuohon "putkinäköön" liittyen jäänyt palstahistorian aikana erityisesti eräs miesuhrina kirjoittanut joka ensin toi esille miten kauhea nainen hänen puolisonsa oli ja perään hehkutti vapauttaan kun oli päässyt eroon vaimostaan, joka hänen puheidensa mukaan oli sadistinen hirviö narsisti ja psykopaatti...

        Mutta kun tuli puhetta hänen lapsestaan ja hänen mahdollisuudestaan ottaa lapsi luokseen asumaan, kun äiti oli hirviö, niin hän totesi, ettei halua viedä lapselta äitiään, jota jäin miettimään, ja kommentoinkin , että oikeastiko hän ajatteli lapsen parasta lauseellaan ettei halua viedä lapselta äitiään, jotenkin ajattelee, että millä logiikalla mies ajattelee, että narsisti äidin kanssa asuminen/eläminen on lapsen parhaaksi...

        Mutta joo, naisesta, äidistä net on lähtöisin ne miesnarsistitkin, että hyvinkin usein Matti/Tepon renkutuksen sanoja mukaellen, "kaiken takana on nainen", kun entisakoinahan äidit pääsääntöisesti vstasivat lasten hoidosta ja kasvatuksesta...

        Mutta onneksi nykyään miehetkin ovat enemmän kasvaneet vanhemmuuteen, että voivat tosiaan isinä kompensoida mahdollisesti sen narsisti äidin aiheuttamia vääryyksiä, sanotaanhan että lapselle riittää yksikin ihminen joka rakastaa häntä, aihe, mies/nais näkökulma tuossa toisessa keskustelussa, jossa pohditaan onko narsisti vanhemman sukupuolella merkitystä, jossa niinikään voi keskustella myös naisen narsismista...

        Että kyllä täällä keskustellaan myös naisen narsismistakin, useinkin noissa narsistinen vanhempi keskusteluissa, hiljattain laitoin linkinkin kirjaan joka käsittelee aihetta, naisen/äidin narsismia...

        Tuohon näkyy tulleen joku muukin kommentoija puhuen samoista stooreista tällä palstalla. Kannattaisko lukea ja tutustua aiheeseen muutenkin kuin vain lukemalla tätä palstaa, käsittääkseni nphoon kriteerit ovat samat sukupuolesta riippumatta ja tosiaan naisnarsistitkin vihaavat naisia ja rakkautta siinä kuin miesnarsistitkin, asia jonka monet narsistiädin tyttäret ovat todeksi saaneet kokea...

        Minua lähinnä koskettaa naisen narsismi miestään kohtaan parisuhteessa. Se on asia mitä täällä ei myönnetä. Eipä mulla muuta. Sain tarpeekseni taas tästä palstasta. Ehkä taas puolen vuoden päästä....


      • Sinä_et_

        "naisen narsismi miestään kohtaan parisuhteessa. Se on asia mitä täällä ei myönnetä. "
        Sinä et myönnä että asiassa ei ole tällä palstalla ongelmia, koska olet vain riidanhaluinen, sukupuolestasi en tiedä enkä välitäkään.


      • nbnvxbcxn

        Niin, on totta, ettei haluta nähdä sitä malkaa omassa silmässä, vaan ajetaan heikompi sitten vaikka hulluuteen tai tarttumaan jopa pulloon. Yhä olen vakaasti sitä mieltä, että narsisti, se virallinen narsisti, on narsisti alusta asti alkaen johtuen elämänsä alun traumaattisesta äitisuhteesta. Traumaattisista kokemuksista 2-3 vuotiaana, kovista menetyksistä, joita ei aikanaan selvitetty. Häiriö äidinrakkaudessa, jopa niin, että joutui lapsena kantamaan vastuuta ja huolehtimaan äidistään, on raskas taakka, joka ei voi olla vaikuttamatta myöhemmin omiin parisuhteisiin ja omiin lapsiin. Tarvitaan vahvuutta, joka voi sitten jossain vaiheessa kääntyä ihmistä itseänsä vastaan. Oikea narsismi tulee esiin kaikkien kanssa, ei siis vain joidenkin tiettyjen ihmisten, kuten exien kanssa - tämän halusin sanoa.

        Ihmiselämässä on niitä iällisiä rajapyykkejä, joissa sitten tulee pohtineeksi elämäänsä sen loistokkuutta tai arkisuutta ja sitä myöten niitä pettymyksiä. Sitä voi tuntea jotakin sielunkumppanuutta kun keskustelee pettymyksistään ja avautuu syvemmin toiselle ihmiselle, että tässä hän nyt on ikuinen kuuntelijani ja auttajani, johon turvaan. Harvoin tulee ehkä ajatelleeksi, että hyvä kuuntelija ja ymmärtäjä ei tarkoita samaa kuin rakkaus ja se sotkee mielen, tulee ahdistus ja tarve loata auttajansa, kun hän ei minua kokonaisena halunnutkaan. Halusi ehkä vain auttaa vaikeimman yli. Sitten se poks räjähtää tietoisuuteen, kun jostakin luki narsismista, että ihan varmasti nyt tämä oli narsisti. Tekisi oikeastaan mieli kysyä, että jos ei kitkaa olisi ollut, niin silloin tuo parjattu ei olisi narsisti ollutkaan, vaan unelmien puoliso?

        Meissä kaikissa on sellaista tervettä narsismia ja hyvin harvoissa sitten sitä sairasta narsismia. Yhtälailla meissä kaikissa on uhriutta, joillakin on kyky asettua uhrin asemaan, siihen poteroon loppuelämäkseen ja joillakin se uhriutuminen on välivaihe, josta on tarkoitus kasvaa ylöspäin. Ja vielä toisilla meistä on taipumus syytellä aina toisia epäonnestamme ja toisilla tällaista ei ole, vaan nähdään se oma osuuskin tapahtuneeseen. Jotenkin vain tuntuu, että nuo edelliset ovat sitä perintöä lapsuuden perheestä, jota kannamme mukana halusimme tai emme.


      • Paksunahkainen_

        "Traumaattisista kokemuksista 2-3 vuotiaana,"
        Paksunahkainen narsismi 1-2 vuotiaana koettu liian vähä hoiva, vai.


      • Kuulehan_Sinä
        nbnvxbcxn kirjoitti:

        Niin, on totta, ettei haluta nähdä sitä malkaa omassa silmässä, vaan ajetaan heikompi sitten vaikka hulluuteen tai tarttumaan jopa pulloon. Yhä olen vakaasti sitä mieltä, että narsisti, se virallinen narsisti, on narsisti alusta asti alkaen johtuen elämänsä alun traumaattisesta äitisuhteesta. Traumaattisista kokemuksista 2-3 vuotiaana, kovista menetyksistä, joita ei aikanaan selvitetty. Häiriö äidinrakkaudessa, jopa niin, että joutui lapsena kantamaan vastuuta ja huolehtimaan äidistään, on raskas taakka, joka ei voi olla vaikuttamatta myöhemmin omiin parisuhteisiin ja omiin lapsiin. Tarvitaan vahvuutta, joka voi sitten jossain vaiheessa kääntyä ihmistä itseänsä vastaan. Oikea narsismi tulee esiin kaikkien kanssa, ei siis vain joidenkin tiettyjen ihmisten, kuten exien kanssa - tämän halusin sanoa.

        Ihmiselämässä on niitä iällisiä rajapyykkejä, joissa sitten tulee pohtineeksi elämäänsä sen loistokkuutta tai arkisuutta ja sitä myöten niitä pettymyksiä. Sitä voi tuntea jotakin sielunkumppanuutta kun keskustelee pettymyksistään ja avautuu syvemmin toiselle ihmiselle, että tässä hän nyt on ikuinen kuuntelijani ja auttajani, johon turvaan. Harvoin tulee ehkä ajatelleeksi, että hyvä kuuntelija ja ymmärtäjä ei tarkoita samaa kuin rakkaus ja se sotkee mielen, tulee ahdistus ja tarve loata auttajansa, kun hän ei minua kokonaisena halunnutkaan. Halusi ehkä vain auttaa vaikeimman yli. Sitten se poks räjähtää tietoisuuteen, kun jostakin luki narsismista, että ihan varmasti nyt tämä oli narsisti. Tekisi oikeastaan mieli kysyä, että jos ei kitkaa olisi ollut, niin silloin tuo parjattu ei olisi narsisti ollutkaan, vaan unelmien puoliso?

        Meissä kaikissa on sellaista tervettä narsismia ja hyvin harvoissa sitten sitä sairasta narsismia. Yhtälailla meissä kaikissa on uhriutta, joillakin on kyky asettua uhrin asemaan, siihen poteroon loppuelämäkseen ja joillakin se uhriutuminen on välivaihe, josta on tarkoitus kasvaa ylöspäin. Ja vielä toisilla meistä on taipumus syytellä aina toisia epäonnestamme ja toisilla tällaista ei ole, vaan nähdään se oma osuuskin tapahtuneeseen. Jotenkin vain tuntuu, että nuo edelliset ovat sitä perintöä lapsuuden perheestä, jota kannamme mukana halusimme tai emme.

        "avautuu syvemmin toiselle ihmiselle, että tässä hän nyt on ikuinen kuuntelijani ja auttajani, johon turvaan. Harvoin tulee ehkä ajatelleeksi, että hyvä kuuntelija ja ymmärtäjä ei tarkoita samaa kuin rakkaus ja se sotkee mielen, tulee ahdistus ja tarve loata auttajansa, kun hän ei minua kokonaisena halunnutkaan. Halusi ehkä vain auttaa vaikeimman yli. "
        Kuulehan. Sinä olet kirjoittajana selvä sähläri.
        Kyllä se narsismiasia on hyvin paljon mutkikkaampi ja sitä puidaan hyvin paljon monesta näkökulmasta. Missä noita sinun väittämiäsi "poks" havaintoja on?
        Ja miksi kukaan haluaisi "auttaa" ketään pahimman yli hyper itsekkään narsistin tavoin huumamalla tämä "autettava" ns. "rakkauteen", kosimalla, tunkemalla tämän elämään hyvin syvälle, valehtelemalla ummet ja lammet, tutkimalla "autettavan" omaisuus, ja jos rahaa ei ole suuria määriä ja jos "autettava" ei anna rahojaan "auttajalle" niin tämä romahduttaa suhteen yleensä mahdollisimman rumalla tavalla mahdollisimman paljon loukaten "autettavaa" niin, että tämä ei ehkä vuosiin koe olevansa edes ihminen...
        HALOO!
        Siinä sinulle sähläri-paskiainen varsinaista AUTTAJAA. HAHA.


      • "Minua lähinnä koskettaa naisen narsismi miestään kohtaan parisuhteessa. Se on asia mitä täällä ei myönnetä."

        Minä tiedän ja myönnän kyllä, sitä samaahan se on, nainen alistaa, mitätöi, halveksuu miestään, mikään ei riitä, koskaan et voi tehdä mitään oikein, muut miehet on parempia kuin sinä, sinusta ei ole mihinkään ja sitä rataa, miehen annetaan ymmärtää kaikki tuo, lisäksi mies joutuu katselemaan miten narsisti nainen liehakoi muita miehiä, on uskoton yms.

        Ymmärrän kyllä, että että jos puoliso on narsisti, niin miehen elämä on yhtä helvettiä, mutta sitä en ymmärrä, että viha, pettymys, katkeruus ja oma paha olo yritetään siirtää palstalla kirjoittavien täysin vieraiden naisten kannettavaksi...

        Ikäänkuin me täällä olisimme jotenkin syyllisiä sinun tilanteeseesi, naisina vastuussa siitä, että kumppanisi on narsisti

        Silmiinpistävää tässä ketjussa on mielestäni, että sen oman kokemuksen perusteella leimataan muutkin, jopa täysin tuntemattomat naiset narsisteiksi, jopa sen perusteella että ovat hakeneet/hakevat apua turvakodista...


      • ällijatällineyhteensopii
        yhteenlaskutoimitus kirjoitti:

        "Minua lähinnä koskettaa naisen narsismi miestään kohtaan parisuhteessa. Se on asia mitä täällä ei myönnetä."

        Minä tiedän ja myönnän kyllä, sitä samaahan se on, nainen alistaa, mitätöi, halveksuu miestään, mikään ei riitä, koskaan et voi tehdä mitään oikein, muut miehet on parempia kuin sinä, sinusta ei ole mihinkään ja sitä rataa, miehen annetaan ymmärtää kaikki tuo, lisäksi mies joutuu katselemaan miten narsisti nainen liehakoi muita miehiä, on uskoton yms.

        Ymmärrän kyllä, että että jos puoliso on narsisti, niin miehen elämä on yhtä helvettiä, mutta sitä en ymmärrä, että viha, pettymys, katkeruus ja oma paha olo yritetään siirtää palstalla kirjoittavien täysin vieraiden naisten kannettavaksi...

        Ikäänkuin me täällä olisimme jotenkin syyllisiä sinun tilanteeseesi, naisina vastuussa siitä, että kumppanisi on narsisti

        Silmiinpistävää tässä ketjussa on mielestäni, että sen oman kokemuksen perusteella leimataan muutkin, jopa täysin tuntemattomat naiset narsisteiksi, jopa sen perusteella että ovat hakeneet/hakevat apua turvakodista...

        Oho..en sano muuta..kieputa ja käännä..jotain sekaan väännä..

        Kenen puolison nyt tulkitset olevan narsisti, kun selittelet, että täällä syytetään jo kaikkia naisia siitä?


      • "Kenen puolison nyt tulkitset olevan narsisti, kun selittelet, että täällä syytetään jo kaikkia naisia siitä?"

        No aloittajan ny tulkitsin olevan naisnarsistin uhri, kerto olleensa terpapisssa ja hakutuneensa vertaistuen piiriinkin, mutta ainakaan katkerutta eivät ole poistaneet, mikä katkeruus on laajentunut koskemaan muitakin naisia...

        Toki sillä varauksella aina, että jotkut aloitukset voivat olla silkkaa provointia, kuten ensimmäisessä kommentissani jo ilmaisin ja hän ihan selvästi vihjasi ellei peräti väittänyt että turvakodeista apua hakevat naiset ovat enimmäkseen narsisteja, eikä oikeaa väkivaltaa kokeneet naiset moisesta paikasta apua hae...

        Sitten ilmestyikin joku komppaaja joka sitten taas syytteli tämän palstan naiskirjoittajia etteivät he myönnä naisen narsistisuutta, eikä siitä saa täällä keskustella...

        Ihan mieluusti kuulisin ainakin itse enemmän myös miesten tarinoita aiheeseen liittyen, miten mies kokee , halveksunnan, mitätöinnin, mikä naisnarsistissa koukuttaa miestä, miksi mies antaa kohdella itseään huonosti jne...

        kuin miesten keinoja selvitä, miten he rakentavat itsetuntonsa uudelleen, selviävät kokemuksestaan, kykenevät vielä luottamaan ja rakastamaan...

        Sellaisia mies tarinoita täällä on tuskin koskaan, enemmän on vaan näitä joissa ollaan katkeria ja halveksitaan ja vihataan koko naissukuntaa, mikä on hyvinkin myös narsistin tapaista...


    • nula2012

      Olen 45 v. naisnarsistin miesuhri ja haluaisin keskustella miesuhrin kanssa asiasta...Annan puhelin numeroni heti jos vastat minulle [email protected]

      Henkinen väkivalta parisuhteessa!! Se on loputon taistelu !!!

      Odotan vastauksia Kiitos!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe