Älyttömät Finskin lentoajat Goaan

Muualle

Vilkaisin ensi talven Goan matkoja ja täytyy sanoa, että nyt jää Intian reissu väliin. Ja syynä ovat älyttömät lentoajat. Nyt puhutaan siis pakettimatkoista, ei reittilennoista. Lähtö 10.40 ja perillä 0.25, tarkoittaa, että hotellissa siinä 02.00 maissa.
Ja paluulento lähtee 1.25 ja sitten aamuyöstä välilasku, niin kyllä on kuuppa sekaisin molempien saapumisien suhteen.
Mikä ihme siinä, että joka vuosi näitä aikoja pitää veivata, viime talviset ajat olivat paljon inhimillisempiä, mennessä ehdit vielä ulos syömään ja paluukin oli inhimilliseen aikaan. Ovatko nämä slotit halvempia ?

16

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi_vain_Goalle

      Mene reittilennoilla ja mikä pakko Intiassa on Goalle mennä, onhan sitä muitakin paikkoja Intiassa ja reittilennoilla pääsee halvemmalla.

      • hakkameminemä

        Niin mikä pakko on mennä jollain hikisillä pakettimatkoilla Goalle, kun voit mennä reittilennoilla Intiaan, säästät rahaa ja matkustaminen tapaahtuu mukavasti omaan tahtiin.
        Ja jos on ihan pakko mennä Goalle, niin kokeile ostaa matka Virosta, ei ole mahdoton homma mennä virolaisten mukana Goalle, saat vielä Tallinan matkankin siinä samalla, tuot mehut paluumatkalla samantien, on sitten vasta kotona kuuppa sekasin... http://www.estlive.ee/tours_post/goa-india/#ad-image-0


    • MN_64

      JOs nyt joku haluaa mennä Finskillä niin miks ei saisi mennä? Ei kaikille sovi noi turkkilaiset ym lentöyhtiöt, jotkut vaan ovat valmiita maksamaan hieman siitä että pääsee ns vaivattomaswti matkalle. Onneksi on valinnan varaa ja jokainen löytää varmasti mieleisensä tavan matkata Goalle tai sitten mualle Intiaan...

      • W222

        Ap valitti kyllä älyttömistä lentoaikatauluista finskillä, jos et täysin käsittänyt...


      • niin_juuri

        Eihän tuossa ollut yhtään kommenttia, etteikö voisi finskillä mennä reittilentoa käyttäen Intiaan. Sinä nimim. MN_64 vasta toit turkkilaiset esille.
        Tosin itse matkustan Intiaan turkkilaisen yhtiön lentokoneilla, mutta voin lentää toki finskilläkin, jos hinnat ja aikataulut passaa. Finski vaan lentää Delhiin, eikä se aina sovi kaikille, Delhistä kun pitää sitten lentää taas jollakin. Monihan siirtyy Mumbaista jo heti autolla rannoille, eikä mene lainkaan Goalle.


      • Miksi_vain_Goalle

        Minäkin ehdotin reittilentoja, en erikseen maininnut mitään turkkilaista yhtiötä.


    • tukka-hulmuten

      Finskin ajat ovat nyt hieman hankalat, paitsi tuo aamulähtö Suomesta. Onkohan Goan kenttä jo miten valmis, ja voiko sitä viikolla käyttää turistilentoihin päiväsaikaan?Viime vuonna syy oli juuri tuo, vaikka ajat vähän paremmat olikin. Täytyypä tiedustella asiaa. Mutta voihan käydä niinkin, että lentoajat muuttuu syksyn mittaan. Eikä tuo välilasku kovin paljon haittaa, nykyään kun ei koneesta useinkaan edes poistuta. Jos joku haluaa nukkua, voi varmaan sen tehdä.
      Jokatapauksessa Goalle mennään, tavalla tai toisella.

      • miepamahan

        Haloo!!!! aloittaja kyseli MATKATAVAROIDEN PAINORAJOITUKSISTA!!! Ei kuka mitenkin matkustaa. Taas nämä omatoimihörhöt tunkee muka viisaat ajatuksensa joukkoon. ei voi olla totta ja vieläpä sitten pitävät itseään "parempina", kun matkustavat omatoimisesti, vaikka ovat maailman tyhmimpiä otuksia, ällöttää!!!!


      • pamahavaa
        miepamahan kirjoitti:

        Haloo!!!! aloittaja kyseli MATKATAVAROIDEN PAINORAJOITUKSISTA!!! Ei kuka mitenkin matkustaa. Taas nämä omatoimihörhöt tunkee muka viisaat ajatuksensa joukkoon. ei voi olla totta ja vieläpä sitten pitävät itseään "parempina", kun matkustavat omatoimisesti, vaikka ovat maailman tyhmimpiä otuksia, ällöttää!!!!

        Siis missä kohtaa ap kyseli matkatavaroiden painorajoituksista? Onkohan sulla lääkitys kohdallaan...
        Älyttömistä lentoaikatauluista on ollut koko ajan kyse, on tarjoiltu reittilentoja ja virolaisten pakettimatkoja vaihtoehdoiksi mielestäni varsin asiallisesti.


    • MN_64

      Siis aloittaja kyseli valmismatkojen, tarkoittaa matkatoimistojen Finnairin lennättämiä matkoja, aikatauluja. Nehän ovat ns suoria lentoja pienellä välilaskulla, jolla ei poistuta koneeesta, tankkaus. Helsinki-dubai-Goa.
      Turkkilainenhan tuli tietenkin siitä Viron maatkatoimiston käyttämästä turkkilaiseseta lentoyhtiöstä, jonka joku linkkasi. Kiitti muuten siitä linkistä kun aiemmin olen kysellyt virolaisia matkatoimistoja niin sainkin vain tämän saitin vakio vastauksen kyselyyn, kato kooklesta.

      • linkintarjoillut

        Etkö osaa googlettaa matkoja tai mitään?


    • ihmettelen_suuresti

      Ettekö te Goan kävijät osaa mennä mihinkään muualle Intiassa, jos yhdestä finskin lentoaikataulusta pitää jo jättää matka tekemättä? Matkatoimistojahan on vaikka kuinka, jos ei itse uskalla omatoimimatkalle.
      Ruotsistakin matkatoimistot järjestävät pakettimatkoja Goalle ja muuallekin Intiaan, jos ei suomalaiset ja virolaiset matkatoimistot riitä pakettimatkojen tarjontaan. Muutenkin tavistiitiäiset matkustaa laivoilla Ruotsiin ja Viroon, niin samallahan sitä voi lähteä niistä kauemmaksikin, laivamatkat on niin halpoja.

    • MN_64

      Matkat ruotsista ei ole enää niin edullisia ja matka-aikakin tietty pitenee parilla päivällä tai ainakin tunneilla.
      Ja jos nyt jonkun makuun on Goa niin miks ei sinne saisi mennä? Käyhän jotkut kanariallakin joka vuosi tai turkissa, joku tykkää matkata muualla intiassa eikä voi sietää goaa niin mitä väliä sillä nyt on. Mikä määrittää sen "oikean" paikan mihin matkustaa? Käsittääkseni se mikä nyt on kenenkin makuun ja missä kukin viihtyy ei ole jonkun muun vallassa tuomita, viihtyyhään jotkut sähköttömällä ja vedettömällä kesämökilläkin niin miks. Omituista jengiä tällä palstalla. Mun mielestä kaikki matkakohteet ovat oikeita ja hyväksyttäviä kohteita, enkä voi sanoa etteikö johonkin kannattaisi mennä...

      • vvmpaa

        Tätä on täällä ihmetelty, kun Intiassa on paikkoja vaikka kuinka matkustella, niin monelle tuntuu Goa olevan ainut vaihtoehto Intiasta. Jos matkustaa Goalle tai Kanarialle, ei siinä ole mitään pahaa, mutta tuntuu aika "turhauttavalta" lukea, ettei Intiasta osata löytää mitään muuta kohdetta.
        Intiahan on mainio maa matkustaa, meni sitten minne hyvänsä. Hienoja rantoja löytyy kilometrikaupalla ja monenlaista nähtävää, jos sellaisia haluaa nähdä.
        Nuo matkat Ruotsista tai Virosta taasen ovat ihan hyvä vaihtoehto, jollekin nekin voivat käydä aikatauluineen.


    • MN_64
    • MN_64

      Ei ne ruotsalaistenkaan lentoaikataulut nyt mitkään kovin mukavat ole

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe