Kutsuisitko Jasminia "kullankaivajaksi"?

Mitä.Sanotte

"Gold digger" (suom. "kullankaivaja") - nuori nainen, joka viettelee rikkaan vanhemman miehen pikemminkin rakkaudesta hänen rahaansa tai elämäntyyliinsä, kuin häneen itseensä. Avioliitto, avioero tai leskeytyminen takaa tulot.

Tuossa referenssiä teille tapauksista: https://youtu.be/uaeqB2S9xX0

48

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dgafhdfss

      Pappalla ei ole rahaa edes tekohampaisiin.

      • jjjuuuttr

        ajan kysymys Jasminille koska tajuaa ettei ne denniksen hampaat ole kultaa, vaikka keltaiset ovatkin. Kyllä minä pitäisin golddiggerinä Jasminia, mutta kun se kapsahti turvalleen köyhän miehen mukana, sanokoot itse mitä sanoo.


    • huomiohoro

      Ennemminkin huomiohoroksi, julkisuuden vuoksi mitä vaan. Jassun Se Juttu on vanhojen miesten pokaaminen, oli ne rikkaita tai köyhiä, naimisissa tai vapaita. Ikäeroa on oltava vähintään 30v, muuten ei pääse yhdenkään juorulehden paakanteen.

      Nyt sitten kehitellään kohua kohun jälkeen ja vuodetaan "syrjähypyt", alkoholismit, kaikenlaiset "kriisit" ja kaikki muu mahdollinen, mitä hymy ja seiska saattais ostaa, itse julkisuuteen. Ei Jassua paparazzit vainoo eikä kukaan muuten tietäis mitä se Borootissa tai Skotlannissa puuhaa ellei itse myis juttuja ulos.

      Elämän sisältönsä on tuottaa hupia juorulehtien lukijoille, muutamasta sadasta eurosta per kohu. Halpaa on joidenkin elämä, just saying.

      • totuusvalkenee

        Oskari on sitten valehdellut ikänsä, kun väittää olevansa alle 50:nen.


      • teatterin_kummitus
        totuusvalkenee kirjoitti:

        Oskari on sitten valehdellut ikänsä, kun väittää olevansa alle 50:nen.

        Kun hän jatkaa tuota, mistä lehdissä kirjoitetaan, ikä on lopulta vain numeroita eli hän saattaa lopulta näyttää yli kymmenen vuotta todellista ikäänsä vanhemmalta.


    • rouskiss

      Jassu pitää Dennistä ja avioliittoaan täysin pilkkanaan. Repii irti mitä saa ja kun kohulehdet ei enää osta siltä juttuja, niin se on hyvästi vaan, muru. Seuraava "rrrakkaus" laitetaan myyntiin. Show must go on ja pitäähän lehtien myydä. Jassu vois laittaakin olevansa keltaisen lehdistön sisällöntuottaja ja poistaa kaikki mallin, juontajan, pr-henkilön ja poliitikon tittelinsä.

    • AliSuoritumista

      Jassu pelkää ikäistensä miesten jättävän?
      Puuttuu substanssi. Ja vanhatkin jättää ;-)

    • JassuJuudas

      Toivottavasti joku kertoo jutusta papan lapsille.
      Saisivat edes he suojella papsun yksityisyyttä...

      • vartioinako

        Mitähän hittoa papsun ja Jassun elämä lapsille kuuluu?


      • HopeaRahat

        Jassu rikkoo Papsun yksityisyydensuojaa. Lapsensa lienee ainoita, joille Papsun elämänlaatu merkitsee. Jassulle vain kauppatavaraa.


      • paaveli77

        Mistä tiedät vaikka Pappa juonessa mukana ?


      • eisetyhmäole
        HopeaRahat kirjoitti:

        Jassu rikkoo Papsun yksityisyydensuojaa. Lapsensa lienee ainoita, joille Papsun elämänlaatu merkitsee. Jassulle vain kauppatavaraa.

        Höpön, höpön yksityisyydensuojan kanssa. Eiköhän papsu tiedä tasan tarkkaan Jassun kirjoittelut.


      • Turun_tekopenis

        "Toivottavasti joku kertoo". Stalkkeri on niin paskahousu, että on aina panemassa muita asialle.


    • YKSIT

      Tietää tai ei, Jassun käytös on rumaa ja törkeää. Ei voi puolustella mitenkään.

      Jassu valittaa hymyssä että papsu ei halua keskustella eli jauhaa Jassun tekstiviesteistä enää. En minäkään jaksais. Lisäksi Jassu valittaa ettei papsu luota Jassuun. No en minäkään luottais jos mun elätettävänä oleva nainen postailis pyllykuviaan instaan. Siis nehän on Jassun ITSE OTTAMIA kuvia joita se laittaa jakeluun, eivät ole ammattilaisen ottamia eivätkä liity työhön tai ammattiin mitenkään. Jassu jakelee pyllyään ihan itse. Aivan sekopää nainen. Tarkotan tällä myös sitä että terve järkinen nainen ei alunalkaenkaan olis lähtenyt sille tielle mille Jassu lähti.

      Säälin Dennistä, ei hän oikeasti tiennyt mihin paskaan sormensa työnsi. Jassu esitti kilttiä ja kivaa, kirkossakin käyvää rakastunutta naista, mutta paljastuuhan ne todelliset karvat aina lopulta, myös papsulle. Suomessahan ollaan jo kauan tiedetty mikä mätäpää Jassu on. Indeed. Luulen että se on lopulta Dennis joka eroa hakee. Aihetta on. Ei Jassu muutu.

      • kaikkimyydäänlehdille

        Todellakin törkeetä käytöstä toi jassin julkisuuskiima aiheuttaa. Sit selittelee kaikki "avautumisensa" sillä, että on niiin rrrehellinen, et haluu kaiken kertoo. Ei oo kyllä sivistyksellä ja toisten kunnioittamisella jassia siunattu. Ihan samaa luokkaa on tuksun kanssa.


      • paaveli77

        Mitä tuota aikuista ukkoa säälimään ? Nuori kaunis vaimo , eiköhän se saa pildeä. Hampaattomalla läskillä juntilla käynyt flaksi. Tuskin tuolla papalla ees rahaa. Jos sua niin säälittää pappa mee antaan sinäkin sille pildeä. Tuollainen brittijuntti vie saatana Suomen naiset.


      • ghjkbj
        paaveli77 kirjoitti:

        Mitä tuota aikuista ukkoa säälimään ? Nuori kaunis vaimo , eiköhän se saa pildeä. Hampaattomalla läskillä juntilla käynyt flaksi. Tuskin tuolla papalla ees rahaa. Jos sua niin säälittää pappa mee antaan sinäkin sille pildeä. Tuollainen brittijuntti vie saatana Suomen naiset.

        Kyllä jonku jassun saaki viedä. Eltaantunu riippurinta kun on.


      • paaveli77

        Ois vieny sut mielummin, vähemmän läskejä rumiluksia, enemmän Jassun kaltaisia naisia vaan tänne miesten iloksi.


      • TyhmyysEiKiihota

        Ei kyllä kiihota pienipäiset leveäahartiaiset riippurinnat, sorry. Laiskamadoista puhumattakaan. Ei sivistystä, ei uraa, ei älliä...


      • ddddddddddddd

        Ja sullako sitä on ? ja oot varmaan täydellisen näköinen?


    • urologi_jassu

      Ei kullan vaan kullInkaivaja on hän. Löytää aina vanhemmat kullit.

    • PlatedSilver

      Kissankullan kaivaja, koruistaan päätellen :-)

    • 13v_tyttö

      Termi taitaa olla suomeksi onnenonkija :-)

      • opettavainen_kipale

        Aivan, mutta kullankaivajan saalis kuulostaa konkreettisemmalta.
        "Joku kultaa saa, joku valtaa saa, tumma nainen tietää, ketä onnistaa..."

        Eino Grön Povas mulle mustalainen
        https://www.youtube.com/watch?v=eMRMU1CwEps


      • boomboomk

        Sekin kyllä, mutta eikö "onnenonkija" ole terminä laajempi? Ei koske ainoastaan suhteita?


    • KaikkiKaupan
      • OppimatonOululainen

        Minkäs teet kun ei ole sivistystä kertynyt, missään muodossa.


      • sisäpiiritietoa

        Rikkaat ja koulutetut ne vasta pettää ja juonittelee ja tekee sairaita juttuja. ne esittää vaan fiksuja ja sivistyneitä,tietäisit mitä siellä kulissien takana tapahtuu. ihminenhän on pohjimmiltaan primitiivinen eläin ei kone.


      • vabbadoo
        sisäpiiritietoa kirjoitti:

        Rikkaat ja koulutetut ne vasta pettää ja juonittelee ja tekee sairaita juttuja. ne esittää vaan fiksuja ja sivistyneitä,tietäisit mitä siellä kulissien takana tapahtuu. ihminenhän on pohjimmiltaan primitiivinen eläin ei kone.

        Ne tekee juttunsa kuitenkin sivistyneesti eivätkä pese likapyykkiänsä julkisesti, eivät avaudu seiskan, hymyn, iltiksen ja blogien sivuilla.


      • sisäpiiritietoa

        Eli he ovat tekopyhempiä, mielummin lörppö kuin tekopyhä pönöttäjä. mua ärsyttää teennäiset hapannaamat


      • pöljmikäpöljä
        sisäpiiritietoa kirjoitti:

        Eli he ovat tekopyhempiä, mielummin lörppö kuin tekopyhä pönöttäjä. mua ärsyttää teennäiset hapannaamat

        Uskotsä oikeesti et Jassu kertoo asiansa suoraan ja rehellisesti? Et esim skottimiehen kanssa ei muuta kuin viestittelyä? Ettei kenenkään muun kanssa yhtään mitään? On jäänyt jo niin monesta valheesta kiinni ja joku tollukka uskoo edellenkin sen satuja, OMG täytyy olla jopa Jassuakin yksinkertaisempi tyypi.


    • ihan_hirrrveeen_rikas

      Taitaa olla kaivos köyhtynyt jo ajat sitten ennen nykyisen valtaajan tuloa?

      • EhtynytKultaSuoni

        Reps ja Kops :-D


    • vabbadoo

      Miehet haluaa naisiltaan muutakin kuin sitä pildee, pelkkä sen saaminen ei ole hyvän ja kestävän parisuhteen perusta. Tässä Bramleyn pariskunnan tapauksessa tuskin papsua Jassun pilde edes enää kiinnostaa. Miehet ei halua vaimoikseen jakorasioita. Toivottavasti hakee pian eroa ja heittää Jassun pihalle.

    • annikanni
    • ToooosiRupsahtanut

      Täytyy kyllä sanoa että jaska on vanhentunut kymmenellä vuodella papan kanssa vietetyn kolmen vuoden aikana. Juoko se liikaa vai se onko sairas?

      • ddddddddddddd

        Minusta nuoremman näköisempi kun 20 vuotiaana, raikas freesi meikki parempi kuin tunkkainen liian meikattu naama.


      • LiikaaPämppäystä

        Hanki silmälasit? Kuluttavat elämäntavat.


      • dddddddddd

        Höpö höpö . Hanki itse :D Minä olen nähnyt oikeasti ihmisiä joilla mennyt ulkonäkö juomisesta ja ne on kaukana Jasminin ulkonäöstä. Hampaat menetetty, hampaat tummuneet tai mädät. Naamat turvonneet ja punaiset. Hiukset lähteneet. Sen takia minua ärsyttää tuollainen epätasapainoinen ihminen joka keksimällä haukkuu nuorta naista sen takia kun et pidä Jasminista,et tiedä oikeasti mitään isoista ongelmista tai ihmisen varjopuolista jos sinun suurin ongelmasi Jasmin Mäntylä, olisipa omakin elämä noin helppoa kuin sinulla ja noin pienet murheet. Tule joskus katsomaan ihmisiä alkoholistiparantolaan, käännä tuo vihasi ja katkeruutesi iloksi ja auttamisenhaluksi , auta ihmisiä sen sijaan että lyttäät. Annat hyvää esimerkkiä siinä lapsillesi ( jos sinulla on )


      • ymmärtäisipälukemansa
        dddddddddd kirjoitti:

        Höpö höpö . Hanki itse :D Minä olen nähnyt oikeasti ihmisiä joilla mennyt ulkonäkö juomisesta ja ne on kaukana Jasminin ulkonäöstä. Hampaat menetetty, hampaat tummuneet tai mädät. Naamat turvonneet ja punaiset. Hiukset lähteneet. Sen takia minua ärsyttää tuollainen epätasapainoinen ihminen joka keksimällä haukkuu nuorta naista sen takia kun et pidä Jasminista,et tiedä oikeasti mitään isoista ongelmista tai ihmisen varjopuolista jos sinun suurin ongelmasi Jasmin Mäntylä, olisipa omakin elämä noin helppoa kuin sinulla ja noin pienet murheet. Tule joskus katsomaan ihmisiä alkoholistiparantolaan, käännä tuo vihasi ja katkeruutesi iloksi ja auttamisenhaluksi , auta ihmisiä sen sijaan että lyttäät. Annat hyvää esimerkkiä siinä lapsillesi ( jos sinulla on )

        Tässä hyvä kommentti palstan vakituiselle rääväsuulle, joka on jatkuvasti Jassun kimpussa.


    • paaveli77

      Kutsuisin kullanmuruksi jos voisin

    • klonkku2

      uppista

      • klonkku2

        uppista


    • EpäsopivaEsimerkki

      Jassu ei ole enää nuori. Ei ole kultaa, mitä kaivaa.
      Kaikki keltaiset hampaat ei ole kiiltävää kultaa ;-D

    • Tekohampaatliiankalliit

      Papan hampaantyngistä ei kaiveta kuin ruuantähteitä, ihan kirjaimellisestikin. Halpislomia halpishotlissa halpishintaan sesongin ulkopuolella, eläkeläiskerhon bussimatkoja lähiseudulle, palvelutalon luukussa asumista, halpisketjujen tuotteita. Papalla ei varaa EDES omien hampaidensa hoitoon!

    • Itserakkaushuipussaan

      Voihan sitä kutsua kullankaivajaksi mutta koska se lyö kirveensä eli hakkunsa jatkuvasti kiveen, on epäonnistunut kullankaivaja. Sellaset palaa maitojunalla kotikomeroon, wooohooo ja niin muah! Ei se pysty varakasta miestä ikinä saamaan, rakkaudestahan se ei tiiä mitään.

      • miunmaunmukkaan

        Hänhän on jo löytänyt mieluisensa miehen. Ei teidän makujenne mukaisen, vaan omansa.


    • Halpahintainentyrkky

      Ei taida olla edes oman makunsa mukainen kun pitää hakea seuraa ja huomiota muilta miehiltä, wooohooo! Tarjota tissiä ja persettä ihan tyrkyttämiseen asti, huonosti menee jassun parisuhteessa, hah hah!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe