Turun Sanomat sensuroi keskustelua

Tammisiltalainen

Heinänokkaa koskevassa keskustelussa joku ehdotti että TS sulkisi kommentoinnin turhanpaikanhakijoita koskevista uutisista.

Nopeasti se tapahtuikin kun TS ei julkaissut vastinettani tuohon. Se meni suunnilleen:

"Niin, sensuuri ratkaisee ongelmat piilottamalla ne maton alle.

Neuvostoliitossa ei koskaan ollut onnettomuuksia tai muita ongelmia. Pikku pioneerit punahuiveissaan hymyilivät kameralle ja työn sankari Stahanov louhi hiiltä ennätysmääriä. Tätäkö halutaan Suomeenkin?"

Sopii kysyä tuleeko enemmän hyötyä vai haittaa jos valtamedia alkaa rankasti rajoittaa julkaisemiensa uutisten kommentointia tai että vain "sopivat" kommentit julkaistaan? Onhan TS tehnyt valikointia jo ennenkin mutta tuntuu että se on ollut moderaattorista kiinni, ei siis aiheesta riippuvaa systemaattista syrjintää.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eisaaarvostella

      Rikkaat hyötyy kun vuokrat nousee, rakennetaan lisää asuntoja ja yhteiskunta kustantaa mamuille kaikkea mahdollista.

    • 234567890

      13 karua, kiistätämätöntä faktaa mamutuksesta ja näistä "pakolaisista", joita valtamedia ja poliitikot eivät halua missään nimessä myöntää.
      1) Nämä Suomeen nyt tulleet pakolaislaumat eivät ole edes Syyriasta, yli 97% on muualta kuin sieltä. Lähde: Junes Lokkan tutkimukset.
      2) Nämä eivät ole sotaa paossa, vaan tulleet esim. Turkista ja etelä-Euroopasta tänne elintason perässä loisimaan. Lähde: Junes Lokkan tutkimukset.
      3) 3/4 näistä tulijoista ovat aikuisia miehiä, eivät lapsia eivätkä naisia. Raavaita, partasuisia äijiä siis. Lähde: MTV3 tai parempi lähde MV-lehti.
      4) Näillä pakolaislaumoilla ei ole lain ja kansainvälisten sopimusten mukaan EDES OIKEUTTA TULLA TÄNNE, EIKÄ OIKEUTTA HAKEA TURVAPAIKKAA tms. koska heidän tulee hakea sitä ensimmäisestä EU-maasta, johon astuvat ja se ei voi olla Suomi (ks. kartta, jos et tajua miksi). Lähde: Maahanmuuttovirasto.
      5) Huolimatta siitä, että tänne tulijoilla ei ole mitään oikeutta tulla tänne, ei mitään oikeutta edes jättää turvapaikkahakemuksia, ei mitään oikeutta saada ylläpitoa eikä sosiaaliturvaa, Suomen viranomaiset tietoisesti rikkovat lakia eivätkä aio estää näiden rikollisten toimintaa jatkossakaan. Lähde (em. lisäksi): Suomen Rajavartiolaitos.
      6) Muslimeille me olemme alempaa kansaa, meidän kuuluu palvella heitä, alistua heidän tahtoonsa täysin. Muslimit eivät koe mitään syytä totella meitä, integroitua meidän yhteiskuntaamme eikä kunnioittaa meitä tai lakejamme. Me olemme vääräuskoisia koiria heille, emme mitään muuta. Vääräuskoiset naiset saa raiskata, vääräuskoisten omaisuuden saa viedä ja vääräuskoisille saa valehdella mielinmäärin islamin oppien mukaan. Lähde: Koraani.
      7) Hukkunut "syyrialaislapsi" hukkui, koska lapsen isä halusi Turkista Eurooppaan, jotta saisi uudet hampaat. Ei heillä Turkissa mitään hätää olisi ollut, olisivat olleet siellä turvassa sotaa. Lapsi kuoli, koska isä halusi elintasopakolaiseksi Eurooppaan. Kuvia tehtaillaan lisäksi propagandatarkoituksessa kasapäin. Lähde: Video yms. Juttu kuvista jne.
      8) Nämä elintasopakolaiset eivät kelpuuta ruokaa, juomaa, petivaatteita jne. jos ei ole ilmeisesti "riittävän laadukasta". Ei voi kovin paha hätä olla, kun on varaa ruikuttaa, heittää pois annetut ruoat ja vedet, sekä polttaa vaikkapa vaatteet, joita "kafir ja/tai tyttö on käyttänyt".
      9) Valtamedia valehtelee ja vääristelee massiivisesti kaikkea mamutusmokutukseen liittyvää. Kun kansalaiset sitten oikaisevat näitä vääriä tietoja, niin seurauksena uutisten kommentointi estetään valtamediassa kokonaan.
      10) Maahanmuuttajat, etenkin muslimit, ovat huomattavan yliedustettuja rikostilastoissa. Esimerkiksi somalit tekevät n. 50x raiskauksia ja 100x katuryöstöjä verrattuna kantaväestöön. Lähde: Rikostilastot.
      11) Islam sallii lapsiavioliitot ja lapsiseksin, Ruotsissa on jo alettu vihkimään alaikäisiä avioliittoihin muslimien painostuksesta. Muhammed oli pedofiili ja Muhammedin kaikki toimet ovat kaikkien muslimien ikuisen jäljittelyn kohteita ikuisesti. Lähde: Mitä islam opettaa pedofiliasta ja Ruotsi hyväksyy muslimien lapsiavioliitot.
      12) Muslimien maahanmuutto ei ole missään Euroopan maassa koskaan onnistunut. Yhdessäkään Euroopan maassa muslimit eivät ole koskaan integroituneet yhteiskuntaan millään muotoa. Kaikkialla on tullut vain ongelmia. Ajatus siitä, että Suomi onnistuisi siinä, missä mikään muu maa ei ole koskaan onnistunut, on lapsellinen. Lähde: Jussi Halla-ahon blogkirjoitus.
      13) Kyse on laajamittaisesta mamutusmokutuksesta, jonka tarkoitus on hävittää länsimainen kulttuuri ja islamisoida länsimaat.

      • onneekommentista

        No olipa hyvä kommentti, tässä on kaikki tärkeimmät faktat, kiitos !


      • eipulaamistään

        Unkariinkin jättävät yöpymispaikoille valtavat määrät makuupuseja, vaatteita ja kenkiä, varastavat aina uusia tai saavat avustuksina. Unkari liian köyhä maa jäädä elintasopakolaisille, takaisin vaan jokaikinen, turvapaikan saavat lähempääkin omasta kulttuuristaan.


    • jkjk2323

      Laita hei tää 3.59 kirjoitettu kommentti jonnekin isommalle foorumille kuin tälle Turun, niin täyttä asiaa kaikki !

    • MB-220

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      34
      1461
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      6
      1224
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe