Juutalaisena pelkään kaupungin muslimeja

suomalainenjuutalainen

En uskalla enään liikkua iltasin ulkona. Varsinkaan yksin.
Turun seudun muslimit uhkaavia naisille, teinitytöille, ja juutalaisille.
Tästä ei vielä kerro edes juutalaisten yhteisöt koska rabbit elää suojattua elämää. En halua julkisuutta oman ja perheen turvallisuuteni tähden.

Runsaat muslimi pakolaisjoukot lisää turvattomuutta keskustassa, kaupungilla ja Varissuon lähiössä. Viikonloppuisin en uskalla lähteä enään ulos ravintoloihin. Koska päivisin kahvilat ja iltasin ravintolat ovat usein uhkaavasti ja ylimielisesti käyttäytyvien maahanmuuttajataustaisten muslimien päivä ja iltahoito paikkoja.

64

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PersuX

      Mistä ne sinun juutalaisuutesi tietävät? Jos sinua uhkaillaan, tee ilmoitus poliisille. Sinä olet suomalainen, ne muslimit eivät, eikä niistä koskaan tule. Ne pysyvät aina pelkkinä ulkomaalaisina loiseläjinä.

    • Juutalaiset.Herran.omia

      Mokomien koirien tulisi suudella jalkojasi, sillä Juutalaiset ovat Jumalan Valittuja, Herrakansaa. On aivan oikein että Juutalaiset halveksivat gentiilejä, sillä me luovuimme uskosta Tooran ja Vanhan Testamentin J-malaan. Jeesus oli eksyttäjä ja väärä profeetta josta VT:in profeetat varoittivat.

      Ole siunattu Herran nimessä. Toivottavasti muslimitkin kääntyvät vielä ainoaan oikeaan uskoon, Juutalaisuuteen.

      • jshgdkslksk

        Oletko sinä päästäsi sekaisin vai pelkästään pöllyissä. Jos juutalaiset ovat jumalan valittu kansa niin siinä tapauksessa natsitkin olivat. Molemmathan harrastivat joukkomurhia ja piikkilanka-aitoja. En tiedä on Israelissa tuhoamisleirejä mutta ihmettelisin ellei olisi.


    • KTSEiKirj

      Olen vuoskymmenet soljunut Helsingissä muslimien seassa eikä mitään ongelmia.

      Ongelmia aiheuttavat kotoperäiset rasistiset paskiaiset jotka haisevat pääasiassa suolikaksnelosella kuten arto.

      • Pitäisikö

        tuon jotenkin lohduttaa toista osapuolta? Vai mitä yrität todistaa?


      • totust

        Kyllä ne on iso ongelma ainakin Suomessa!


      • vastaustaodotellessa

        Uskallatko pitää hihamerkkiä kun liikut Helsingissä, siinäpä kysymys..........


      • vastaustaodotellessa kirjoitti:

        Uskallatko pitää hihamerkkiä kun liikut Helsingissä, siinäpä kysymys..........

        Ei Suomessa juutalaisen tarvi pitää Daavidin tähteä näkyvillä. Se oli Natsi-saksassa kun niin määrättiin.


    • Bibi.kutsuu

      Muuta Israeliin, se on juutalaisten luvattu maa.

    • VarppaTosiaanNiitä

      Tokihan ne juutalaisen tunnistaa. Pitkä konkkanokka näkyy ensin kulman takaa ja sitten kuivankikkarapehkopää.

      • Raz.dvaa.trii

        Juu, näin se on. Niillä on hirveä koukkunokka ja polvien alle ulottuva kikkeli.

        Tällasia. Ei saa katsoa! Kurkistan sittenkin, varovasti, ettei se huomaa... http://jewishmag.com/50mag/wanderingjew/title.gif Ristus, mikä jätkä!

        Sitte ne soittaa viulua, laittavat poskikiharansa papiljoteille ja pitävät keskenään kaikenlaisia hyppäjäisiä ja juonivat tsaaria vastaan. Joku niistä ilkiöistä piilottaa pommin kaapunsa alle ja se on kristikunnan menoa, se!

        Vaeltava juutalainen on heppu, jota et tahdo tavata pimeällä. Ennenkuin huomaat, se on jo myyny sulle koko Raamatun tietosanakirjan, jiddishiksi tietenkin, pirulainen ja sitten sapattiviintä naukkailen rabbinsa kanssa (se on niiden pappi, muka) kihertävät ja köhertävät, että sainpas taas ristityltä nyysättyä huntin.

        Tällasia ne on kaikki. Jokaikinen. Hyi. Pthyh!


      • justiinniin

        Hyvä! Mainio kirjoitus.


    • jegser

      Minun motto ennen juutalainen kuin musliimi Juutalaiset on olleet täälä kaun .
      Odotkaa kun musliimet on yhtä kaun --Suomea ei enää tunne maaksi mikä oli sharia laki on laki jota pitää seurata tai menetät pään tai kivitetään - ja kaikki on vel nähneet ja lukeneet mitä tapahtuu ja varsinki naiset sekin kaikki tietätää jos vähän seuraa maailmanmenoa!

    • lisäämuslimeja
    • Haistakaa5

      Ihmekkös tuo. Juutalainen amerikka on surmannut kymmenien tuhansien kilometrien päässä olevissa valtioissa (lähi-idässä) muslimeja aivan huviksensa vaikka kuinka paljon. netissä on jopa ollut juttu, kun sotilaanne kusee ruumiiden päälle siellä.
      Voit pelätä ihan rauhassa.

      • Kaikkea.oppii

        Aijaha. "Juutalainen Amerikka."


    • kintakunta

      Keiltä Suomen rabbeilta olet saanut noin tylyt vastaukset?

      • lkh8

        et vastaa?


      • Sibeliuksenhengessä

        Juutalaiset israeliin kun on vain kaivettu ensin kullat ja timantit taskusta.. Jo Suomalainen AINO SIBELIUS kauhesteli juutalaisten valtaa raha ja media markkinoita kirjoituksissaan ennen toista maailmansotaa.. elä ikinä luota kuokkunokkaan


      • shalommoposket
        lkh8 kirjoitti:

        et vastaa?

        käherrän ohimo kiehkuroitani


    • Herran.pelko

      Herran pelko on viisauden alku.

    • 9876oiu

      Niin varmaan. Mistäs vitusta susta näkee, että olet juutalainen?

    • allahuakbar123

      Niin kyl herää kysymys ,mistä he tietävät että olet juutalainen, ja miksi kirjoitat naiset, lapset, ja juutalaiset, vaik vois olla esim hindu tai valkoinen joka on kääntynyt muslimiksi.

    • Teuvoo

      Kyllä minä juutalaisena hipsisin sivukatuja salaa piilossa muslimeilta, sillä juutalaisethan ovat muslimien pääruokalaji, ristityt taasen jälki, sekä välipalaa.

      • mmhhff

        Ei kannata kulkea juutalaisena kadulla. Kulje romanina kadulla ja kanna romaania kainaossa. Esim Sota ja rauha lisää uskottavuuta romaniuuteesi.

        Kulje koirana kadulla ja ärise, niin sinua potkitaan ja saat purra kinttuun. Lopuksi nostat koipea ja pissaat kengille.


    • velineuvo

      Se on sinun ongelma että pelkäät.Hae psykiatrisen hoitoon pikaisesti

    • mustahevonen

      Juutalaisena tuleekin pelätä Islamin uskoista muslimia !

      Onhan juutalaiset perustaneet valtion nimeltä Israel 1948 ja ajaneet Islamin uskoisia pois synnyinmaastaan Palestiinan pakolaiset.
      Amerikan Sionistit ovat tuhonneet useat sivistysvaltiot Islamilaisesta maailmasta ja näiden Kristillisten Sionistien ja Sionistien yhteistyö jatkuu tähtäimenään koko Levantin valtaaminen sotimalla.
      Nyt on n, 10 miljoonaa ihmistä paennut noita sotia , pelkästään Syyriasta ja Irakista Sionistien aiheuttama pakolaisvirta vielä näyttää kiihtyvän entisestään.

      MUTTA HUOMAA JUUTALAISUUS ON USKONTO , enemmän kuin kansa.
      SIIONISMI on harhaoppi joka on tuottanut Israelin valtion !
      Kristillinen Sionismi on myös harhaoppi Jeesuksen paluusta ja muusta siihen liittyvästä.

      • Herra-elää

        Arabi liittouma Egyptin presitentti Nasserin johdolla alkoivat sodan Israelia vastaan ja käskivät "palestiinalaisia poistumaan pois Israelin alueilta siksi aikaa kun Juutalaiset on ajettu mereen. Mutta Israelin Jumala itse soti arabiliittoutumaa vastaan ja Israel on ja pysyy.

        Jumalan hyvä käsi ohjasi hamasin ohjuksen mereen, eikä allah mahtanut mitään. Kun ohjus iskun onnistumiseen oli enää noin neljä sekunttia. Iron Dome -järjestelmä havaitsi itä tuulen nouseen ja ohjuksen lentorata muuttui ja ohjus ohjautui mereen. Olimme kaikki ihmeissämme. Nousin ylös ja huusin: "Jumala on olemassa!" Näin ihmeen omin silmin. Jumalan käsi painoi ohjuksen mereen.Ylistys Jumalalle joka sotii kansansa puolesta. Amen


      • Herra-Elää

        "Onhan juutalaiset perustaneet valtion nimeltä Israel 1948 ja ajaneet Islamin uskoisia pois synnyinmaastaan Palestiinan pakolaiset."
        Kyllä muslimit yritti tuhota tuon kansan, mutta he eivät siihen kyenneet ja nyt he ovat joutuneet ulos islamilaiseen avovankilaan nimeltä Gazza. Ei Juutalaiset heitä ajaneet ulos, vaan he uskoivat Nasserin valheen ja lähtivä luikkimaan Israelista, etteivät jäisi arabiliiton armeijan jalkoihin.

        "Jer12:Näin sanoo Herra kaikis- ta minun pahoista naapureistani, jotka koskevat siihen perintöosaan, minkä minä olen antanut kansalleni Israelille: "Katso, minä tempaan heidät pois heidän maastansa, ja Juudan heimon minä tempaan pois heidän keskeltänsä.
        Mutta senjälkeen kuin minä olen temmannut heidät pois, minä jälleen armahdan heitä ja palautan heidät, itsekunkin perintöosaansa ja itsekunkin maahansa.Ja jos he oppivat minun kansani tiet, niin että vannovat minun nimeeni: 'Niin totta kuin Herra elää', niinkuin he opettivat minun kansaani vannomaan Baalin (baal allahin) kautta, niin heidät rakennetaan minun kansani keskeen. Mutta jos he eivät kuule, niin minä tempaan pois ja hukutan sen (palestiinalaiset PLO, Hamas jne) kansan, sanoo Herra."


      • mustahevonen
        Herra-elää kirjoitti:

        Arabi liittouma Egyptin presitentti Nasserin johdolla alkoivat sodan Israelia vastaan ja käskivät "palestiinalaisia poistumaan pois Israelin alueilta siksi aikaa kun Juutalaiset on ajettu mereen. Mutta Israelin Jumala itse soti arabiliittoutumaa vastaan ja Israel on ja pysyy.

        Jumalan hyvä käsi ohjasi hamasin ohjuksen mereen, eikä allah mahtanut mitään. Kun ohjus iskun onnistumiseen oli enää noin neljä sekunttia. Iron Dome -järjestelmä havaitsi itä tuulen nouseen ja ohjuksen lentorata muuttui ja ohjus ohjautui mereen. Olimme kaikki ihmeissämme. Nousin ylös ja huusin: "Jumala on olemassa!" Näin ihmeen omin silmin. Jumalan käsi painoi ohjuksen mereen.Ylistys Jumalalle joka sotii kansansa puolesta. Amen

        Noita kertomuksia Jumalan puuttumisesta maailman politiikkaa kertovat jos jonkinlaiset Kristilliset Sionistit .
        Teot ovat ihmisten tekoja sotatantereellakin.

        - Arthur BALFOUR JULISTUS 2.10.1917.
        ja Nasser syntyi 1918 , oli presidenttinä 1956-1970.
        Juutalaisvaltio perustettiin 1948 Britit antoivat sen juutalaisille juutalaisten lainoittaessa suurilla summilla Brittihallitusta.

        Jeremia kertoo aikalaisistaan,
        Israelin juutalaisvaltio tuhottiin n, 722 eaa.
        Juudan juutalaisvaltio tuhottiin n, 586 eaa.
        ja juutalaiset palasivat Babylonian pakkosiirtolaisuudesta ja Assurian siirtolaisuudesta.
        ----------------------
        Perustivat Makkabialaisvaltionsa , joka joutui Rooman vallan alle ,vain papiston uskonnollinen valta säilyi, juutalaiset kapinoivat Roomaa vastaan .
        Tituksen sotajoukot hävittivät Jerusalemin ja sen juutalainen temppeli paloi , sekä ajoi juutalaiset pois Palestiinasta.

        Ja nyt koko Eurooppaan aiheutuneen pakolaistulvan syy on Sionistien perustamassa juutalaisvaltiossa 1948 , jonne on kokoontunut juutalaiseen uskontoon kuuluvia ihmisiä.

        USA ON TUKENUT JUUTALAISTEN SIONISMIA, hävittämällä arabilaailmaa sotimalla hallituksia ja valtoja vastaan.
        Amerikan Sionisti juutalaiset ovat suuri tekijä heidän sotateollisuudessa ja maailman rahavarojen , "TYHJÄSTÄ " luojia.
        Sionistien ja Kristillisten Sionistien valta on ja vaatii jatkuvia sotia taloudellisen vallan ylläpitämiseksi USAssa .


      • Asiat
        mustahevonen kirjoitti:

        Noita kertomuksia Jumalan puuttumisesta maailman politiikkaa kertovat jos jonkinlaiset Kristilliset Sionistit .
        Teot ovat ihmisten tekoja sotatantereellakin.

        - Arthur BALFOUR JULISTUS 2.10.1917.
        ja Nasser syntyi 1918 , oli presidenttinä 1956-1970.
        Juutalaisvaltio perustettiin 1948 Britit antoivat sen juutalaisille juutalaisten lainoittaessa suurilla summilla Brittihallitusta.

        Jeremia kertoo aikalaisistaan,
        Israelin juutalaisvaltio tuhottiin n, 722 eaa.
        Juudan juutalaisvaltio tuhottiin n, 586 eaa.
        ja juutalaiset palasivat Babylonian pakkosiirtolaisuudesta ja Assurian siirtolaisuudesta.
        ----------------------
        Perustivat Makkabialaisvaltionsa , joka joutui Rooman vallan alle ,vain papiston uskonnollinen valta säilyi, juutalaiset kapinoivat Roomaa vastaan .
        Tituksen sotajoukot hävittivät Jerusalemin ja sen juutalainen temppeli paloi , sekä ajoi juutalaiset pois Palestiinasta.

        Ja nyt koko Eurooppaan aiheutuneen pakolaistulvan syy on Sionistien perustamassa juutalaisvaltiossa 1948 , jonne on kokoontunut juutalaiseen uskontoon kuuluvia ihmisiä.

        USA ON TUKENUT JUUTALAISTEN SIONISMIA, hävittämällä arabilaailmaa sotimalla hallituksia ja valtoja vastaan.
        Amerikan Sionisti juutalaiset ovat suuri tekijä heidän sotateollisuudessa ja maailman rahavarojen , "TYHJÄSTÄ " luojia.
        Sionistien ja Kristillisten Sionistien valta on ja vaatii jatkuvia sotia taloudellisen vallan ylläpitämiseksi USAssa .

        1948
        Ingenjör_81
        8.6.2012 0:57
        Se mikä käynnisti lopun lähtölaskennan oli vuosi 1948. Tai paremminkin vastapelurilla tuli silloin kiire, kun edeltävänä vuonna jo sovittiin Israelin perustamisesta.

        Globalismin synty:

        - Länsi-Euroopan unioni (EU:n edeltäjä, ne 10 sarvea Ilmestyskirjasta). http://fi.wikipedia.org/wiki/Länsi-Euroopan_unioni

        - Amerikan valtioiden järjestön synty. http://fi.wikipedia.org/wiki/Amerikan_valtioiden_järjestö

        - NATOn edeltäjä Brysselin Sopimus/Liitto kirjoitettiin. http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Brussels

        - Maailman terveysjärjestö perustettiin. http://en.wikipedia.org/wiki/World_Health_Organization

        - Tonavan-komissio perustettiin Belgradissa. http://fi.wikipedia.org/wiki/Tonava-komissio

        - Euroopan palautumisohjelma laitettiin todella toimintaan, vaikka aloitti jo vuotta aikaisemmin. http://en.wikipedia.org/wiki/Marshall_Plan

        - Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus, joka on ollut Israelin kimpussa alusta asti. http://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeuksien_yleismaailmallinen_julistus

        - YYA sopimukset neuvostoliiton kanssa (Suomi, Romania jne.). http://fi.wikipedia.org/wiki/YYA-sopimus

        - Israelin paluumuutto liikenne alkoi ja mm. Jemenistä. http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Magic_Carpet_(Yemen)

        - Muslimiveljeskunta salamurhasi Egyptin presidentin, koska hän sitoi rauhan Israelin kanssa. Sen jälkeen mikään ympäristövaltio ei ole rauhaa tehnyt, vain aselepoja. http://en.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_an-Nukrashi_Pasha

        - Ekumeniaan ja uskontojen yhdistämiseen suuntava elin syntyi: http://en.wikipedia.org/wiki/World_Council_of_Churches

        - Vapaat raha markkinat syntyivät. http://fi.wikipedia.org/wiki/GATT

        - IMF laajeni huomattavasti ja mm. Suomi liittyi siihen. http://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainvälinen_valuuttarahasto

        - Transistorin synty mullisti tietotekniikan: http://en.wikipedia.org/wiki/Transistor

        - Ohjelmiston synty. Ensimmäinen talletettu tietokoneohjelma ajettiin tietokoneella, Manchester Mark I: http://en.wikipedia.org/wiki/Manchester_Mark_1

        - Ensimmäinen kasetti nauhuri myytiin 1948: http://en.wikipedia.org/wiki/Tape_recorder

        - Ensimmäinen "Pikakamera" valmistettiin. http://en.wikipedia.org/wiki/Instant_camera

        - Mainos TV:n syntyi ja transistorin keksisen avulla TV tuli jokaiseen kotiin (pumppaan propagandaa): http://en.wikipedia.org/wiki/1948_in_television

        - GPS, Satelliitti-TV, globaali IT ja monta muuta otti ensiasekeleensa kun US julkisti satelliiti ohjelmansa. http://en.wikipedia.org/wiki/Satellite#Early_conceptions

        - Informaatioteorian syntyi ja ensiaskelmat Internetin syntymään tehtiin. http://en.wikipedia.org/wiki/Information_theory

        - Hologrammit sekä kybernetiikka syntyivät: http://fi.wikipedia.org/wiki/Dennis_Gabor http://en.wikipedia.org/wiki/Cybernetics

        - Ensimmäinen supermarketti avataan Briteissä. http://www.information-britain.co.uk/famdates.php?id=851

        Etniset levottomuudet, maanjäristyksien lisääntyminen ja moraalisen rappio:

        - Egypti, Transjordan, Libanon, Syyria, Irak ja Saudi-Arabia aloittivat ensimmäisen sodan Israelia vastaan. http://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_itsenäisyyssota

        - Brittiläinen imperiumi alkoi hajoamaan ja alkoi Burmasta: http://en.wikipedia.org/wiki/Burma http://en.wikipedia.org/wiki/British_Empire#Decolonisation_and_decline_.281945.E2.80.931997.29

        - Myös Sri Lanka itsenäistyi ja erosi. http://fi.wikipedia.org/wiki/Sri_Lanka

        - P-Korean synty. http://en.wikipedia.org/wiki/North_Korea

        - Intian ja Pakistanin välisien suhteiden akilleen kantapää, Kashmir. http://en.wikipedia.org/wiki/Kashmir#Year_1947_and_1948

        - Gandhi salamurhattiin. http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Mohandas_Karamchand_Gandhi

        - Maanjäristyksen alkoivat yleistymään, ja valtaosa suurista maanjäristyksistä on tapahtunut sen jälkeen 1900-vuosisadalla. http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/world/10_largest_world.php

        - 110,000 kuoli Turkmenistanissa (USSR) maanjäristyksessä http://en.wikipedia.org/wiki/1948_Ashgabat_earthquake

        - Ecuadorissa yli 100,000 taloa hautautui maanjäristyksen alle. http://en.wikipedia.org/wiki/1948_Salta_earthquake

        - Japaniin iski myös kova maanjäristys 7.3 magnitudia. http://en.wikipedia.org/wiki/1948_Fukui_earthquake

        - Nooan arkki tuli maanjäristyksessä esille Ararit vuoristossa Turkissa. Mitat tästää raamatun kanssa (1. Moos. 6:9-22). http://www.noahsark-naxuan.com/1.htm

        - Yksi merkittävimmistä raamatun tekstin löydöksistä "Kuolleenmeren kääröt" löydettiin luolasta ja löytöjä tehtiin seuraavat 10v: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolleenmeren_kääröt

        - Rokki syntyi 1948, alkuun siistinä bluessina, mutta tänä päivänä suoraa Saatanan palvontaa örinää. http://www.britannica.com/blogs/2008/01/1948-and-the-birth-of-rock-and-roll-music/

        - Helvetin Enkelit -moottoripyöräkerho perustettiin. http://en.wikipedia.org/wiki/Hells_Angels

        - Kinsey raportin julkaisu, joka avasi ovet "vaapaalle" seksille. http://en.wikipedia.org/wiki/Kinsey_Reports


    • suomalainenjuutalainen
    • mustahevonen

      RAJAT KIINNI JA HETI !

      Sionistit ovat juutalaisvaltion turvaamiseksi ja sen laajentamiseksi suunnitellun toiminnan seurauksena saaneet aikaiseksi valtavan kansainvaelluksen Eurooppaan.

      Emme tarvitse suurta Islamilaista maahan ryntäystä, vaikkakin suuri joukko kansastamme on Kristillisen Sionismin opin pauloissa ja näin ollen osasyyllinen USAn harjoittamiin sotiin muslimi maissa.

      Kun me saamme kerrottua Islaminuskoisille muslimeille sen tosiasian miksi heidän maansa ja synnyinseutunsa on USA johtoinen sionismi tuhonnut viha on valtava koko Amerikan juutalaista sota ,valuutta ja valta hierarkiaa kohtaan, sekä Levantissa olevaa juutalaisvaltiota Israelia kohtaan.

    • suomalainenjuutalainen

      Suomi24 rasistinen ylläpito poisti asiallisia vastauksia. Suomi24 ylläpito sallii vihaviestit ja antisemitistiset vihapurkaukset tässä keskusteluketjussa.

      • mustahevonen

        En ole kirjoittanut vihaviestejä ja tulen toimeen niin muslimin kuin juutalaisenkin kanssa , kirjoitan asiaa ja vastaan ,kysyn ja mieti saamieni kontaktien sanomaa.

        Yksi oikoinen usko on monesti jo vihaa , koska siinä ei vaihtoehdoille anneta sijaa eikä oteta huomioon toisen näkökantoja.


    • Juutalaisena_aina

      Herran pelko on viisauden alku, ja ihmisten pelko panee paulan jokaiselle ihmiselle.

    • Vain_Jumalan_Henki

      vapauttaa ihmisten pelosta, ja antaa rakkauden Jeesusta kohtaan.

    • Tietysti_juutalaiselle

      aloittajalle, nämä kaksi edellistä totuutta olivat itsestään selvyyksiä sillä tuntee Raamatun pyhät kirjoitukset, ja saamme juutalaisia niistä kiittää Jeesuksen nimessä.

    • ttkkl

      Antikristus!
      Se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Enkelelien sanoma Jouluyönä Beetlehemissä:"Teille on syntynyt Vapahtaja Kristus Herra Daavidin kaupungissa!"

    • Juutalaisetrocks

      Se on kyllä ikävää että juutalaiset saavat nyt kärsiä. Teidänkään vähemmistöä ei näissä typerissä päätöksissä otettu huomioon. Olen pahoillani meidän kusipää-päättäjien ratkaisusta. Voimia sinne.

    • tuokaikkihuoletJumalal

      Rovaniemen Sdp kunnallisallisvaltuutettu kertoi salaisen pakkolain valmistelusta 1.250.000 pakolaista Suomeen (muslimeita?). Jokaiseen kuntaan 25% suhtessa kunnan väkimäärän. lähde: Liisa Mariapori sdp Rovaniemi facebook keskustelu ja mvlehti uutinen 28.9.2015

      • mustahevonen

        Luulisi jo "meillä on unelma " huutelijoiden silmät avautuvan .

        Sionismin aikaansaamalle kansainvaellukselle !

        RAJAT KIINNI JA HETI !


      • asioihinperehtynyt

        Rikas Saudi-Arabia ei ota vastaan muslimi pakolaisia koska tietää heidän olevan pitkässä juoksussa uhka valtiolle. Samoin muslimit ovat uhka myös suomessa ja EU:ssa. Suomi ja Saksa on käynyt öljy ja pakolaiskauppaa Saudien kanssa. Kansainvaelluksen taustalla on koraani ja islam. Muslimi johtajat ja imaamit. Näyttöä löytyy euroopan historiasta kun länsi ja islam kohtasivat. Jokaisen sukupolven kohdalla noin vuoden 600 jälkeen kun islam syntyi.

        Kukaan ihminen ei tarvitse islamia löytääkseen Aabrahamin Jumalan.

        ps. kirkkojen maailmanneuvoston tukema globaali korvausteologia on raamatun vastaista


    • fffgsgsdsdgsgwd

      Virallisen valheen mukaan Osama Bin Ladenin organisoima 19 hengen saudiryhmä suoritti 911 päivän terrori-iskut (Rakennukset WTC 1,WTC 2,WTC 7 ja Pentacon).

      Mutta todellisuudessa Usan ja Israelin neonconnat nämä illumiNaZionisti juulataiset räjäyttivät pilvenpiirtäjiä ja autopommeja Usassa.

      Seuraavina päivinä juulatainen illumiNaZionisti Dr. Philip Zack murhasi asiasta liian totuudenmukaisesti kirjoittaneita toimittajia ja poliitikkoja työpaikaltaan Usan aselaboratoriosta varastamallaan pernarutolla.

      http://www.youtube.com/watch?hl=en&v=AoAwj5bRGTo 9/11 Finnish television. A car bomb exploded outside the State Department.

      http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
      9/11: Car & Sewer Bombs?

      2001
      Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
      Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojainta.

      Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.

      Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.

      Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
      Ja vielä:
      Toimittaja Ashleigh Banfield kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista räjähdyksistä jotka kuulimme"
      Poliisi "En tiedä"
      Toimittaja "Olivatko ne autopommeja"
      Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
      Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
      Poliisi "Ei...."
      Toimittaja "Etsivätkö ne lisää pommeja"
      Poliisi ".........
      Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa

      http://www.youtube.com/watch?v=BeGCusfqF8c&feature=related 9/11: Ashleigh Banfield reports secondary explosions

      Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan.

      LAUK KUMIES NYÖKKÄÄ MERKIT.SEVÄSTI HIP PITUKKAISELLE.

      Siis näiden juulataisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.

      Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.

      Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.

      Löytyykö samat, S I V A N ja P A U L. K U R Z B E R G, O D E D. E L L N E R, O M E R. M A R M A R I, ja Y A R O N. S H M U E L mo SS adin ag entit tästä videosta. Tanssivat is ra elin juulataiset, joiden -tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat.
      Kuka antoi heille tämän tehtävän?

      http://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw&feature=related Five Dancing Israelis Arrested On 9/11

      New Yorkin poliisi on pidättänyt viisi is rae lilaista mo SS adin agenttia, jotka yrittivät räjäyttää autopommilla George Wassingtonin sillan.

      Aikaisemmin he olivat räjäyttäneen autopommin, jonka kyljessä oli ollut kuva lentokoneesta syöksymässä New Yorkiin. Myös yli 60 muuta juutalaista on pidätetty.

      Heidän pakettiautostaan löytyi rä jäh teitä, po rukka pidädettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen

      http://www.youtube.com/watch?v=fgYtAs_PVHw
      The Mossad and 9 11

      The five Iselrais arrested on 9/11 for videotaping the WTC attack and then cheering about it (see 3:56 p.m. September 11, 2001) are released and deported to Israel.

      Some of the mens names had appeared in a US national intelligence database, and the FBI has concluded that at least two of the men were working for the moSSad, according to ABC News.

      However, the FBI says that none of the Iseralis had any advanced knowledge of the 9/11 attacks, and they were released as part of a deal between the US and the Israeli government.

      After their release, they claim to have been tortured.

      911 terrori-iskua kuvanneet ja tornien sortumista juhlineet pidätetyt viisi iselrailaista on vapautettu ja toimitettu Iselraiin.

      Joidenkin miesten nimet löytyivät Usan kansallisen tiedustelupalvelun tiedoistoista, ja F B I:n mukaan ainakin kaksi miehistä on mo SS adin agentteja.

      Kuitenkin F B I väittää, ettei näillä iselrailaisilla ollut etukäteistietoa 9 1 1 iskuista, ja miehet vapautettiin Usan ja Iselrain tekemän sopimuksen perusteella (Vakoilijoiden/agenttien koskemattomuus ja vaihtosopimus)

      vapautuksen jälkeen, miehet väittivät kokeneensa kidutusta vankeusaikana.

      • iuvvvkkhhhlojh

        Kylähullukin aktivoitui, olet suoltanut noin 500 kertaa saman paskan.


      • rfghudfiolgs
        iuvvvkkhhhlojh kirjoitti:

        Kylähullukin aktivoitui, olet suoltanut noin 500 kertaa saman paskan.

        Suomennettuna: iik apua millä toi kumotaan?


    • mustahevonen

      Tämä pakolaisvirta on Sionistien ja Kristillisen Sionismin aikaansaannosta.

      Ja persianlahden sodille ei ole löytynyt perusteita niistä syistä jotka USA ILMOITTI OLEVAN SOTATOIMIEN SYY !

    • Järkyttävä ketju ja tässä ei takuulla ole yhtään juutalaista, ainostaan ateisteja ja monijumalaisia kristittyjä, jotka ovat Koraanin mukaan Helvetin soraa.

    • Jari Tervo sanoisi teistä, että valkoinen roskasakki.

    • kunnioitaihmistä

      Kunnioita ihmistä rodusta riippumatta, niin sinuakin kunnioitetaan.

      • RäyhisRuttotollo

        Myös alempia rotuja tulee kunnioittaa!


    • rabbi.jeshua

      Juutalainen. Varaa pekonia ja punasta maitua kotio ravinnoksesi niin ei tartte hiipiä nurkkia pitkin pakanain ravinteleihin.

    • henrywanderlust

      Niko hei et ole juutalainen ja sinulle on hyväksi ettet mene ravintoloihin

      • rabbi.jeshua

        Mustaamakkaraakin voit sinä semmoinen juutalainen varastoida komeroihisi hiukopalaksesi! Ja sitä puolukkahilloa. Nam!


    • shoshanamiriam

      Benkahjola. Tampereelta, ei turusta. Ei suomenjuutalainen eikä mikään juutalainen.

    • aronteräs

      Rabbia heebo ei ole nähnyt kuin unissaan.

    • KTS--

      Tänään just lyötiin yläfemmat kaupungin muslimien kans.

      No problems.

    • bnffndgndfn

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=13157

      Kenraali Wesley Clark: Liittolaisemme rahoittivat ISIS:tä tuhotakseen Hizbollahin

      Kenraali Clarkin lausunto on suorastaan hätkähdyttävä, koska se selittää useita Lähi-idän tapahtumia. Siihen nähden, että haastattelu julkaistiin CNN:n laajuisella uutiskanavalla, on se saanut mediapiireissä mitättömän vähän julkisuutta muuhun ISIS-uutisointiin nähden.

      Clarke kertoo, että mikäli haluttaan luoda kuolemaan asti Hizbollahia vastaan taisteleva joukko, ei silloin tule rekrytoida parempaa maailmaa tavoittelevia vapaaehtoisia. Tarvitaan ”fanaatikkojen” ja ”uskonnollisten fundamentalistien” muodostama joukko. Näin päädyttiin rahoittamaan fundamentalistista takfiri-ideologiaa kantavaa ISIS:stä.

      Clark ei mainitse ISIS:n rahoittajien nimiä, mutta epäilemättä kyseessä on Yhdysvaltain liittolaiset Lähi-idän alueella (Israel, Saudi-Arabia, Jordania, Turkki, Irak, Kuwait).

      -----------
      http://svenska.yle.fi/artikel/2015/05/22/kontrollerar-nu-halften-av-syrien

      Turkiskt stöd för IS

      Den turkiska underrättelsetjänsten ska ha hjälpt till med att förse islamistiska rebeller i Syrien med vapen.

      Det kommer fram i hemliga dokument som nyhetsbyrån Reuters tagit del av. Turkiet vill få bort Syriens president Bashar al-Assad.

      Vapensmugglingen har hjälpt extremistgruppen IS eftersom flera rebeller senare anslutit sig till extremistorganisationen.

    • Bortnoita

      Käyttääkö Turun seudun juutalaiset vielä häikäilemättömästi vanhuksia kotiorjinaan?

      • Moshe.Ben.Shalom

        Käytämme nykyään enämpi lapsityövoimaa...


    • Sosiaalitutkija
      • Gideon.Bomolokowaxi

        Niin käytämme!


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe