GANG STALKING LUULOISUUS 2.

jatkaja

Aloitan uuden ketjun, kun edellinen tuli täyteen ja lopetettiin. Että jatketaan saman hyvään tyylin.

27

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • linkki.vanhaan
    • rikollisia

      No niin, nyt tasokasta juttua kehiin.Minulta ei irtoa muuta kuin omia stalkkauskokemuksia. Ja niitä on tuossa bannatkaa ketjussa niini paljon,ettei sinne oikein kukaan viitsi kirjoittaa. -Tällä hetkellä kokemuksiani ja tilannettani voi käydä katsastamassa Riihimäki-palstalla. Siellä eivät enää pysty kieltämään,etteikö sellaista olisi, työntävät vastuuta toisilleen.

      • ghubub

        "rikollisia " sanoitko, että uhreista tehdään uhreja? Tällaiset juttusi menevät poistoon, koska joku niistä ahdistuu. He hakevat tukea yksin ollessaan. Valitettavaa, että kommentteja ei poisteta, ellei poistata koko ketjua. Mun vika ei ole tämän saitin reagoimaton poistopolitiikka.

        Sinä ole kovis, korkealla pallilla, omalla jalustalla, kai?

        Älkää muut vastatko tähän, tehdään uusi, poistatan tämän.


    • yq53y5

      Hoitakaa ensin psykoosinne pois ja jatkakaa vasta sitten trollikirjoitteluanne, kiitos.

      • semmoista

        Ihan hyvä ehdotus, mutta minulla ei ole psykoosia, mielisairaus asuu gs-pomon päässä ja stalkkeritkin suurelta osin ovat joukkopsykoosissa.- Sinulta taitaa olla todellisuudentaju poissa. Missähän kuplassa elät. -- Nettitrolleja on tutkittu, yli tuhannen trollin otos. Heillä on korostunee paljon persoonallisuushäiriöitä, joissa korostuu sadistisuus. Kuula kalloon, ainoa tehokas hoito niillekin.


      • rwgg
        semmoista kirjoitti:

        Ihan hyvä ehdotus, mutta minulla ei ole psykoosia, mielisairaus asuu gs-pomon päässä ja stalkkeritkin suurelta osin ovat joukkopsykoosissa.- Sinulta taitaa olla todellisuudentaju poissa. Missähän kuplassa elät. -- Nettitrolleja on tutkittu, yli tuhannen trollin otos. Heillä on korostunee paljon persoonallisuushäiriöitä, joissa korostuu sadistisuus. Kuula kalloon, ainoa tehokas hoito niillekin.

        Toisten mollaus ja nimittely sekä tappamisella uhkaaminen kielivät mt-ongelmasta joka on jo vaarallinen ulkopuolisillekin.


      • luuseri.huutelija.olet

        Kyseessä ei ole nimittely, vaan tutkimustulosten kertominen.GS_pomoja on tutkittu, stalkkereista on tehty tilastollisia tukkimuksia, sekä muitakin tutkimuksia, omista vainoajistani olen pyytänyt asiantuntijatahon arvion ja lausunnon. Trolleista, yli tuhannen otoksesta on tehty tutkimus. Ei auta trolleille eikä gs-pomoille hoito eikä lääke. Vanha kansan sanonta on,ettei auta enää muu kuin viedä saunan taakse ja ampua. -Itse sinä ihan tyhjin perustein moralisoit ja diagostisoit. -Olet yliherkkä vainoharhainen, jos tulkitset,että joku uhkaa tappaa.-Nimimerkki yg53y5:hän se nimittelee psykoottisiksi trolleiksi aitoja uhreja nk.minä. -On sekoittanut potan ja netin.Kannattaisi ripuloida siihen ensimmäiseen.


      • RahoittavaSana

        " yq53y5.10.2015 10:42
        Hoitakaa ensin psykoosinne pois ja jatkakaa vasta sitten trollikirjoitteluanne, kiitos."

        Haetteko te suorastaan jännitystä? Ei kannata, läpinäkyvä osittain tää meno, niin ei stalkata.

        Älkää reagoiko enää tähän. Kovis uskoo jo, kukin hoitaa itsensä siinä tahdissä kuin onnistuu. Tuo alku on lokakuun alusta, 7.10. joten muutos on tullut nyt 28 .1

        En anna itse itseäni stalkata. Jospa ei muutkaan? Hyvää illanjatkoa.


    • huomioita

      Trollaaminen on tämän palstan perusteella tehokkaampi keino pitää koko palsta /kaikki s24-palstat hallussa itsellä, kuin vastaanvänkääminen ja toisten hulluksi leimaaminen, vaikka gs-rikolliset siinäkin (toistovänkyröinti) ovat täysin omaa luokkaansa.

      • pätemisen.tarvetta

        Minä en ole trolli.Kun vuosien vainon jälkeen törmäsin gang stalkingiin ja sain siitä viitekehyksen ja termit, rupesin lajittelemaan ja käsittelemään muistini takapihalle kertynyttä gs-ongelmajätekasaa.Valitsin bannatkaa-ketjun, kun huomasin,että tällä forumilla ei lopeteta ketjuja niin nopeasti kuin muualla.- Minä en hallitse gang stalking luuloisuus ketjua, en yhteiskunnan salaliittoketjuja ekä laki ja rikos -ketjuja. Jotakin olen kaikkiin kirjoittanut, mutta enimmäkseen muut. -NIIN ETTÄ MIKÄHÄN YLHÄÄLTÄPÄIN PAREMMINTIETÄJÄ JA ARVOSTELIJA OIKEIN YRITÄT OLLA.Taidat oikeesti olla joku luuseri.


    • totuuden.torvet

      Jossakin mt-alstan ketjussa on vainoharharhaisuus määritelty hyvin. Tai osui minuun. Hän onIhminen, joka näkee, kuulee, huomaa ja tajuaa, mitä on kyse, mutta ei älyä pitää suutaan kiinni Kaikkea, mitä huomannut, ei piätisi sanoa ääneen. -----Eikä juuri tällaiset joudu gs -uhreiksi.

      • elämä.jatkuu

        ihan vaan nstan, jos joku innostuisi kirjoittamaan


      • elinikäisestikö10kk

        Tänään ennen puolta päivää miesstalkkeri yritti lähentyä matkimalla äitiä: "neljä vuotta mykkäkoulua", "lähestymiskielto ei tehoa" jne. Viikoittain hän on kytännyt raajojeni fyysisyyttä, sillä hänen mielestä olen vasta 10 kk:n ikäinen, kuten äiti on aina pitänyt minua 10 kk:n ikäisenä, vaikka invaliditeettiä ei ole koskaan diagnosoitu.

        Muutenkin vuosien aikana olen havainnut, että naisstalkkerit matkivat uhrin isää ja miesstalkkerit uhrin äitiä.


      • Wellam
        elinikäisestikö10kk kirjoitti:

        Tänään ennen puolta päivää miesstalkkeri yritti lähentyä matkimalla äitiä: "neljä vuotta mykkäkoulua", "lähestymiskielto ei tehoa" jne. Viikoittain hän on kytännyt raajojeni fyysisyyttä, sillä hänen mielestä olen vasta 10 kk:n ikäinen, kuten äiti on aina pitänyt minua 10 kk:n ikäisenä, vaikka invaliditeettiä ei ole koskaan diagnosoitu.

        Muutenkin vuosien aikana olen havainnut, että naisstalkkerit matkivat uhrin isää ja miesstalkkerit uhrin äitiä.

        Minä en ainakaan pidä jälkeläisiä 10 kk tasolla,en usko, että uutkaan. Jos äitiä joku lähestyi, eikä täällä tullut vastausta, syy ei hkä ollut kuitenkaan henk.koht. vaan se, ettei jostain syystä ehtinyt tai tuntui , ettei ole pahin asia, kuten poistettavat.


    • kirjoitelkaa.nyt

      Palautellaan mieleen, vaikka seuraava: Vain aloittajarotta on empatiakyvytö, täysin rajaton psykopaattirotta, jolle muut ovat välineitä, joita voi ohjata ja manipuloida erilaisin keinoin hyödyttämään häntä itseään.-------MUUT:---laumasieluisia---sadistisia-----kateellisia ---tyhmiä----pahansuopia----ilkeitä---pelon ohjaamia----epäitsenäisiä --- ajattelukyvyttömiä --- empatiavajeisia --- narsistisia ---itsekkäitä ---haluaa pomon hyväksyntää----

    • targeted.individual

      USA:ssa on saatu tehtyä tilastoa kohteista:ovat useimmten koulutettuja, naimattomia ja työttömiä - mikä on syytä, mikä seurausta esim.työttömyys

      • okdn

        Mt- ongelmat on se suurin syy.


    • oivalluksia

      Taas epämiellytävä tajuntaan tunkeutunut oivallus, jota olen yrittänyt olla huomamatta.--Kohtaloni on olla mielisairaan psykopaatin vainon tuottamaan sadistiseen nautiintoon addiktoitumisen uhri. Nistin pitää saada annoksensa joka päivä ja aina vaan suurempia annoksia. ---Siihen menee saamani jatkoaika elämässä, jonka jo ehdin luulla kokonaan menettäneeni.

      • KivojaTekstejäSuuriOsa

        Älä, puhut aina niin surkeita. Minä ainakin sinänsä pidän sun rauhallisesta tekstistä, ja niistäkin, jotka jouduin poistamaan. Suuri osa oli erittäin hyvää juttua, mutta kun Aller ei suostu poistaman nimiä, muuta henkilöihin liittyvää, niin siinä ei auta mikään muu kuin lätätä siihen eka aloituskommenttiin ilmoitus poistosta. Arat saa pois helpommin, jos alkaa hävittää koko ketjua.

        Ei sua hyvä ihminen täällä stalkata, ei sulla olla mun suunnalta uhkaa, älä pelkää. Tarkoitukseni on, ettei ole arkaa tietoa, sitä on niin vaikeaa sanoa, koska en tiedä, kelle sen sanoo.

        Pidän tärkeänä sanoa, jos jotain epäilään, ettei tulisi väärinkäsityksiä, eikä ainakaan luultaisi heitä stalkattavan.


    • rtqy

      ota lääkkeesi, kyllä se siitä.

    • valistamaan

      luuloisuus 1 ketju joutui trollien poistamaksi. Oli tasokas ketju. Tämä kakkosketju ei innostanut ihmisiä. -Jäin unholaan. -Nythän voitte kirjoittaa tähän asiaa.

      • joskelaisitaaksepäin

        Luuloisuus 1 tuli täyteen.Sen takia suljettiin. oli pitkään luettavissa, mutta kopioiminen ei onnistunut.


    • Targeted_Finn

      Kaikkia asiapitoiset viestit poistetaan muista ketjuista, joten en tiedä, kannattaako tähän sellaista kirjoittaa. Ainakaan ei kannata laittaa linkkiä minun blogiin, mutta se löytyy googlettamalla "Gang stalking Suomessa". Viimeisin kirjoitus käsittelee täällä vainottujen puolentoista viikon takaisen tapaamisen jälkeen alkanutta ketjujen ja viestien mielivaltaista poistamista eli sensuuria.

      • Ei.Huolta

        No, minä ne poistin. Siellä saattoi olla minusta tietoa. Älä sure, ei huolta, tavan ihminen ei halua, että sukset lipsuu. Ei muut poista mitään, kaikki arka tieto jää saitille, olen yhtä 136 kommentin ketjua poistanut jo 3 kertaa, ei poistu, laiskat modet tai sitten uo yksi lavertelija on niiden suosikki, joka aina jää, vaikka muut poistattaisi. Hänen poistot lähteävät ihan heti, mun työt ei tehdä. Jos voin alan modeksi.

        Allerin työntekijä tai omistaja se on kai?


    • UusiFoorumi

      Onko muuta foorumia johon voisimme siirtyä? Moden poistot kertoo Modesta itsestään ja asian arkuudesta.

    • järkyth

      Ne paisuttaa ja löysentää huulia, varsinkin silloin kun ne on saanu ihmisen itkee.

    • tosihyvä.ketju

      Ensimmäisen keskustelun oli avannut todennäköisesti joku terveydenhoidon ammattilainen. Oli sitä mieltä että psykiatria on ehkä muutosten edessä. Olisi todella jo aika!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe