Soini=Juudas

Näinonjusteikämelkein

Myi periaattensa "kultarahoista".

43

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rynkkynen

      Sampo Terho selosti tilanteen hyvin pätevästi.
      Tilanne on Suomessa muutenkin kyllin vaikea. Annetaan hallituksen tehdä parhaansa aiheuttamatta turhia kiistoja. Aina on joku joka yrittää vaikeaa tilannetta käyttää hyväkseen.

      • Soininhyväasema

        Oletko oikeasti sitä mieltä, että PS on pysynyt vaalilupauksessaan ja toteuttavat omaa, luvattua hallitusohjelmaa, kuten hallittua maahanmuuttoa, Kreikan lainoittamisen estämistä ja köyhän kansan etujen puolustamista?

        Ilmeisesti olet aivan kykenemätön ajattelemaan itse tai oikeasti edustat jotakin muuta puoluetta.


      • MNMNMN

        Perussuomalaiset ajaa maahanmuuttoa, Soini vaatii että maat, jotka eivät ota mamuja niitä täytyy rangaista. TAKINKÄÄNTÄJIÄ, PASKOILLE EI ENÄÄ ÄÄNIÄ.


    • Kauppamiehet

      Persut ovat pettäneet kaikki äänestäjänä ja tulevaisuus on huono. Mitään vaalilupauksia ei ole pidetty ja nyt tanssitaan kokoomuksen pillin mukaan. Tämä on petos,josta kuuluisi seurata rangaistus. Suomi ei tarvitse tämmöistä puoluetta,joka ei pidä omia periaatteitaan ku pääsee valtaan. Alamäki on alkanut ja se on raju.

    • asmd

      Totta on että persut vaalipuheissaan ja koko oppositiossa olo aikanaan vastustivat esim. Kreikan lainapaketteja ym. käyttäen värikkäitä ilmaisuja kuten " persut ei persettä myy "

      Nyt kun ovat hallituksessa joutuvat tekemään kompromissejä saadakseen omiakin tärkeänä pitämiään asioita ajettua.

      Kukaan Suomessa ei osannut odottaa tällaista kansainvaellusta rajoillemme, kyllä nämä turvapaikanhakijat ovat tulleet tänne meidän pyytämättämme ja ovat jokaisen päättäjän tuskana täällä.

      Onneksi Soinilla on päättäväisyyttä pysyä hallituksessa ajamassa koko kansan etua, eikä vain oman puolueensa opposition miellyttämistä.
      Perusuomalaisissa on mielestäni hyvät ministerivalinnat, Jussi Niinistö tekee hyvää työtä puolustusministerinä, sekä kansanedustajista Sampo Terho vaikuttaa mieheltä jolla on vielä suuri tulevaisuus edessään.

      • MNMNMN

        Miten Soini ajaa suomen etuja myönteisellä maahanmuuttopolitiikallako? Rajat kiinni, avatkaa ne sokeat silmänne!!!


    • KalsaritkinKääntyy

      Persu ei myy persettään, mutta antaa välittömästi ilmaiseksi.

    • klakkögögögöö

      Perussuomalaiset ymmärtävät Suomen vaikean tilanteen ja toteuttavat hallituksen yteistä linjaa, jossa myös maahanmuutto ollaan järjestämässä hallituksi. Suomi ei voi yhtäkkiä EU:n jäsenenä sulkea länsirajaansa, mutta EU:ssa ollaan parhaillaan mm. Turkin kanssa neuvottelemassa pakolaiskriisin ratkaisusta, josta on jo olemassa suunnitelmia.

      Persut voittavat kansan luottamuksen juuri niin kuin Soini kumppaneineen nyt toimii.

      Tynkkysen sopii todellakin erota puolueesta ja perustaa oma.

      • totuus_on_toinen

        Suomella olisi Dublinin sopimuksen mukaan täysi oikeus käännyttää jokainen turvapaikanhakija länsirajalla takaisin Ruotsiin.


    • Isänmaallinen

      Suomen tilanne ei paranisi mitenkään siitä, että persut lähtivisiät nyt halituksesta lipettiin, ei maahanmuuttokysymys eikä talous.

      Siirtyminen oppositioon räksyttämään näyttäisi naurettavalta, eikä puolueen pääsystä hallitukseen enää olisi toivoakaan. Ei ollut persuista vastuunkantajiksi, laulaisi kansa.

      Pyrkimys hyötymään tilanteen vaikeudesta on epäisänmaallista, sanon vain.

    • 0100010

      "Suomen tilanne ei paranisi mitenkään siitä, että persut lähtivisiät nyt halituksesta lipettiin, ei maahanmuuttokysymys eikä talous"

      Höpö höpö Sinulleko on ihan sama, että sätkynykke Soini ei edes yritä auttaa niitä ihmisryhmiä joista vaalipuheissaan oli muka huolissaan? Ei hallitus ole paikka jonne mennään takkia käännellen myymään perse! Mikäli Soini ei olisi pettänyt äänestäjiään JO HALLITUSNEUVOTTELUISSA, ei hän "mukaministeri" istuisi nyt hallituksessa. Joten Soini on petturi siitä huolimatta, että koko maapalloa vaivaa pakolaiskriisi, ja omat kotimaan asiat ovat päin helvettiä!

    • asmdi

      Antakaa nyt herran tähden persuillekin aikaa tottua hallitustyöskentelyyn.
      Ovat ensimmäistä kauttaan puolueen 20-vuotisen olemassaolon aikana hallitusvastuussa ja se ei ole miltään kokeneemmaltakaan puolueelta tälläisenä aikana helppoa.
      Vain sota-aikoja koko itsenäisyytemme ajalta voi pitää vaikeampina kuin nykyistä.
      Sotien jälkeen Suomi joutui uudelleen asuttamaan 400 -tuhatta siirtolaista heidän kotiensa jäädessä rajan taakse, maksamaan raskaat sotakorvaukset ja maksamaan sotaa varten otetut ulkomaan lainat sopimusten mukaan ajallaan.
      Nuoria, parhaassa työiässä olevia miehiä kaatui rintamalla ja sotainvalideja oli satoja tuhansia.
      Silloin kansa teki parhaansa ja Suomi nostettiin työllä siksi hyvinvointivaltioksi joka se nyt on.
      Nykyiset ongelmat eivät ole mitään verrattuna aiemmin koettuun.

      Yhteisellä tahdolla ja ymmärryksellä, että voimme kukin joutua tinkimään omasta elintasostamme, voimme saada yhteiskuntarauhan säilymään vakaana.

      Nyt ei todellakaan ole aika horjuttaa hallitusta. Sille on annettava työrauha keskittyä niihin suuriin rakennemuutos asioihin, jotka täytyy saada mitä pikimmin ratkaistua.

      • Hyvä_kommentti

        mutta minä aikaisempaan keskusteluun osallistumattomana olen sitä mieltä että turvapaikanhakijat on seulottava tarkkaan ja eroteltava pelkän elintason perässä juoksevat takaisin sinne mistä ovat alunperin lähteneet eli suurelta osin Irakiin.


      • Gunguli
        Hyvä_kommentti kirjoitti:

        mutta minä aikaisempaan keskusteluun osallistumattomana olen sitä mieltä että turvapaikanhakijat on seulottava tarkkaan ja eroteltava pelkän elintason perässä juoksevat takaisin sinne mistä ovat alunperin lähteneet eli suurelta osin Irakiin.

        Siihenhän ollaan juuri pyrkimässäkin. Miten persujen hallituksesta karkaaminen sitä edistäisi?

        Suomi on selvinnyt vaikeimmat ajat yksimielisyydellä. Yksimielisyys on nytkin voimaa!


      • Tietäjä1

        Ilmeisesti et näe kokonaiskuvaa. Zoomaa hiukan suuremmalle.

        "Sotakorvauksia" maksamme mm. Kreikalle ja rajummin kuin sotien jälkeen, koska taloutemme on totaalisen taantuva. 100 000 000 000e lainaa on enemmän kuin ikinä aiemmin. Lainan ottaminen on tapahtunut Kokoomuksen valtuutuksella, jossa piilo-"opetussuunnitelmana" on ollut hyvinvointiyhteiskunnan alasajo ja työreformi Keskustan avustuksella. Täydellinen talouden ymmärtämättömyys tai tarkoitushakuisuus on lähtökohta Kokoomuksen vastuuajalla tehtyyn politiikkaan, jota taloutta ymmärtävänä en voi hyväksyä, enkä ymmärtää.

        Pakolaisia tulee satoja tuhansia=ei lopu tähän, jollei EU ala noudattamaan omia sääntöjään! Afrikan pakolaisaalto on vasta tulossa.Kyllä Suomi voi laittaa rajat kiinni, jos haluaa, koska sääntöjä EI ole NOUDATETTU tähänkään asti! Miksi Meidän pitäisi noudattaa? Siksikö, että Saksan kansa saisi anteeksi oman julman historiansa? Huomasivat (Annika Merkel), että pääomalla ei ole omaatuntoa=raha loppuu tietyssä pisteessä, kun kuluttajia on enemmän kuin maa pystyy kantamaan.

        Kyllä tulette huomaamaan, että tämä todellakin on sotaan verrattava kriisi, toivottavasti ei johda siihen, lähellä on. Vuonna 2017 tulee ratkaiseva isku maailmantalouteen, kun Kiina romahtaa. Nyt Kiina peittelee todellisia kupliaan, mutta Kiinan taloudelle käy samoin kuin USA:lle. Kuplat romahtaa 2017 ja samalla maailmantalous romahtaa. Mietitään sitten, miksi emme olleet kaukoviisaita, jälkiviisauden sijaan.MOT


    • kukkuukukkuu

      "Nyt ei todellakaan ole aika horjuttaa hallitusta. Sille on annettava työrauha keskittyä niihin suuriin rakennemuutos asioihin, jotka täytyy saada mitä pikimmin ratkaistua."

      Juuri noin.

      Ajatelkaa, mitä lähtö hallituksesta merkitsisi? Tilanne ei muuttuisi miksikään, mutta muut oppositiopuolueet räjähtäisivät ivanauruun. Siitäkö PS hyötyisi? Menettäisi kokonaan oman uskottavuutensa vakavasti otettavana puolueena. - Vain joku pyrkyri ehkä hyötyisi nostaakseen omaa profiiliaan.

      Suomi ei voi sulkea rajojaan, on odotettava EU:n yhteisiä päätöksiä, joita näyttää olevan piankin tulossa.

      Hallitusvastuu ei ole todellakaan mitään showta, jota PS on tähän asti saanut vapaasti harjoittaa. Mutta jos vastuullisena puolueena onnistuu, maine kestää.

    • puupupup0upupupua

      Miten niin Suomi ei voi sulkea Ruotsin rajaa?? Yhä useampi euroopan maa sulkee jo rajojaan mm. Saksa

    • iiippo

      No nyt se Soini valehteli ettei hallintarekisteristä ei ole puhuttu.Sipilä sanoi että koko trio on tietoinen.

      • MNMNMN

        Kuvottavaa tuo persujen käytös Soinilta ja kumppaneilta ihan oksettaa!!!


    • ToivotontaKusetusta

      Joissain vastauksissa on nähtävissä persujen lapsenusko puolueensa kykyihin. Soini on puolijumala vaikka röhnottää nakkikuppi kourassa koomassa.

    • A_vot

      Pojat, te alatte ymmärtää mitä populismi on. Vielä keväällä meni täydestä kuin väärä raha.

    • Spruutia

      Nyt persut alkavat haukku omiaankin. No, eihän se siellä uutta ole, ennenkin ne ovat riidellet keskenään ja puolue on revennyt useaksi eduskuntaryhmäksi ja puolueeksi. Varsinaista porukkaa!

      Vastuutako kantamaan moinen sakki? Ja nyt jos koska olisi tilaisuus näyttää että pystyvät vastuunjakoon. Soini kumppaneineen ilmeisesti pystyisikin.

      • dementiapotilas

        Kyllä nyt on ikävä Urpilaista, ja varsinkin Kataista. Molemmat tekivät isänmaan puolesta kaikkensa.


      • Tietäjä1

        Joo lainasivat suomalaisten rahat "kreikkaan", tietämättömyyttään toinen arveli köyhyyden rajaksi 3000e/kk ansaitsevat, kun ei oikeasti köyhyydestä ollut mitään käsitystä-olisi vieraillut esimerkiksi lastenkodissa ja tutustunut suomalaisen köyhyyden perustaan-työttömyyteen ja syrjäytymiseen, mutta ei omassa ylemmyydessään kyennyt siihen! Edustaen SDP:tä! Köyhien perinteistä puolustajaa... Ai vai Rinteesen-oma perse lämmin perse...

        Toinen sumpli itsensä, rintamakarkurina, Stubbin avustamana EU-lobbaajaksi. Kataisen suusta /toimesta ja lobbauksesta ne poliittiset viestit EU:n finanssimiehille on laitettu suuhun-muuten eivät tiedä, eivät ole perehtyneet Suomen talouteen lainkaan. Erilaisia ja niin samanlaisia huijareita suuri osa politiikoista, katsomatta puoluekantaa. Ei ole aihetta unohtaa Keskustan vanhasen lautakasoja, Juhantaloa tai taulukauppoja, josta joku/jotkut joutuivat jopa lusimaan! Ei ole luottamista Kokoomuksen huijareihin-järjestetään omistukset siten, että todelliset omistajat kätkeytyy kulisseihin.

        Paskanpuhujia kaikki poliitikot, tavalla tai toisella valehtelevat sekä itselleen että kansalle. Työreformi-Sipilä toteuttaa Ahon ja Vanhasen unelmaa kustannusloikka nimellä, mikä hautautuu pakolaisaallon kustannuksien alle-kohta pyydetään lisää palkanalennuksia, seuratkaapa. Esimerkiksi ylisuuriin, kansan maksamiin eläketoimijoiden ulosmittaamiin palkkoihin ei puutu kukaan-rahat laitetaan caymansaarille. "Nallen" edustajana Stubb vedättää kaikkia...


    • HerraHoppula

      HÖHÖHÖÖ! Persuraukat syöksyvät alaspäin kuin Häkä Häkkinen aikanaan. Jytkyt on muuttuneet mäytkyiksi ja Vihreätkin kiilasi jo ohi. Naurettava pellepuolue käy kuolinkamppailuaan ja sitä on ilo seurata :)

    • Kynkkynen

      Kestäisi vain Soini kmppaneineen haukut. Jos kestää, lopussa kiitos seisoo, kun maa saadaan pelastetuksi. Puolue vahvistuu silloin ja tynkkyset saavat pitkän nenän.

      • KöyhienKusettajat

        Älä unta nää. Äänestäjät ovat huomanneet tyhjänpuhujien kuplan. Seuraavissa vaaleiss ei perseitä enää ole.


    • Jarde44

      Olipa Tynkkynen oikeassa ja etukäteen. Soini ei ymmärtänyt vielä edes tästä, mutta ylimielisyydestä rangaistiin PS:n johtoa. Unohtivat kaiken luvatun , kun saivat valtaa, eli ihan perinteiset kävi luikuri-soinille-terholle-niinistölle, eli valta ja asema sokaisi periaatteet romukoppaan-näinhän tässä oikeasti kävi, vai kiistääkö joku. PS löytyy paskakasan pohjalta seuraavissa vaaleissa -fakta. Valehtelijat eivät kuulu mihinkään päätöksen tekoon. Mitä vaalilupauksia PS on pitänyt hevonpaskan polton laillistamisen lisäksi ?

    • EeehehEhehehHeh

      Soinilla on jo eläkerahat omassa säätiössään. Kyllä kelpaa kölliä nakkimuki kourassa.

    • soiniulos

      Soini ei voi mitenkään olla seuraavissa vaaleissa puolueen puheenjohtajana. Persut tarvitsee uuden johtajan, soinin voisin kuvitella luikkivan jossain vaiheessa eurooppaan jyrki käteisen tavoin. Uusi johtaja voisi olla Terho, Halla-Aho tai Slunga-Poutsalo. Itse voisin vielä äänestää persuja jos timo"vitun"soini potkitaan pihalle.

    • Poutasalot

      Soini huuteelee iltapäivälehtien otsikoissa, että puoluetta ei johdeta varapuheenjohtajan paikalta. Soini unohtaa samalla, että hänen johtamisensa on ollut katastrofi ja lupauksien pettämisen politiikkaa, ei varapuuheenjohtajien, jotka halusivat puoluekokouksen koollee. Kokouksessa olisi pohdittu juurikin vaalilupauksien pitämistä ja mihin suuntaan puoluetta ajetaan tämän hallituskauden aikana. Nyt PS on Kokoomuksen ja Keskustan hyvinvointiyhteiskunnan alasajopolitiikan tae.MOT

    • hgfd

      Hallitus on ollut pystyssä vasta muutaman kuukauden ja on vielä hyvin ennenaikasta sanoa miten sen kaavailema hallitusohjelma toteutuu kun maailmalta tulee ennalta arvaamattomia yllätyksiä jotka sotkevat täydellisesti valtion budjetin.
      Oli hallituksessa mikä puolue tahansa, ongelmat ovat suuret ja niitten ratkaiseminen vaatii hallituksen yksimielisen päätöksen ja sitoutumisen.
      Tähän asti hallituksen ministerit ovat osoittaneet pystyvänsä seisomaan yhteisrintamassa päätöksiensä takana puoluepoliittisista paineista huolimatta.
      Pahinta mitä perusuomalaiset voivat tehdä puolueelleen tällä hetkellä, on kylvää eripuraisuutta ja riitaa jäsenistön keskuuteen.
      Oman kaupunkini, Lappeenrannan, perusuomalaiset "silmäätekevät" ovat antaneet julkisen tukensa puolueensa johdolle.

      • Gointhemotionand

        Odotellaan seuraavia vaaleja. Nyt näyttää siltä, että silmäätekevät vaihtuu ja siitä päättää kansa. Ilmeisesti ette ole kannatuslukuja paljoa katselleet-SDP paineli JO ohi ja pysyy johdossa tästä lähtien. Seuraapa. Kusettaa voi vain kerran, on vanha sanonta, joka pitää harvinaisen hyvin paikkansa


    • syväpuhdasta

      Perussuomalaisten ensimmäisellä nousulla lyötiin kiila silloisen Kepun Paavo Väyrysen johtamaan kekkoslaiseen politiikkaan. Koska tuolloin oli todella otollinen maaperä Paavo Väyrysen vaalivoittoon. Soini tuli kuin tornaado metsän takaa ja lakasi äänet persujen haaviin yllätysmiehenä. Jos Persuja ei olis tuolloin ollut tai heidän radikaali populisminsa olisi ollut paljon vaisumpaa, olisi Väyrysen johdolla varmaan kepu voittanut, eikä nyt olisi tilanne se mikä se on. Väyrynen kuitenkin koettiin liian Venäjäystävällisenä johtuen Kekkoslaisesta poliittisesta taustasta ja tämä ei NATO mielisille porvareille sopinut pirtaan.Sipilä on paljon sopivampi vaihtoehto, koska on itsekin miljonääriporvaribusinesmies. Sipilä paremminkin on kokkari, kuin kepulainen. Kepulaisuus on enemmän ns. muu Suomi politiikkaa kirkonkylineen ja "kansa elää maasta" ajatuksellaan. Sipilä kepun johdossa on kuin musta pellava parooni joka pieksää omiaan käsittämättä, että omat valakiat käet paskaantuu siinä tohinassa. Soini taas on poliittinen myyntitykki, kuin huutokauppakeisari jota kuunnellaan ja ostetaan ylihintaan tahko vaikka kotona olisi kymmenen smirkeliä. Suomen kansa tykkää shoumiehistä ja he ovat sellaiset saaneet. Nyt vain on uudet huutokaupattavat ja uudet puheet. Ja se ei miellytä kansaa kun kaupattavana on sellaista mitä ei haluta myydä. Soini ihmisenä tuskin on muuttunut mihinkään, asiat muuttuu. Ja populistinen sooloilu Hallituksessa on vaikeampi juttu, koska siellä hengitetään niskaan koko ajan.Soinilla on vielä ilmeisesti tallella kaksi perussanaa: "poliittinen vastuu". On helpompi luovia ja ohjastaa maltilla myötävirrassa ja tehdä havaintoja, kuin hakata rystyset verillä lautasia ja saada kaviosta kalloon ja lentää kärriltä kansankonin pillastuessa. Suomen valtionhallinto tarttis oikeasti isomman poliittisen siivouksen.Jonka pitäisi lähteä siitä kysymyksestä, mikä on tämän päivän päätösten moraali, vai onko sitä edes enää? Se millä tämä kansan ajama viskuri lähtee käyntiin, on nappi missä lukee "kytkökset".Soini taitaa olla melkosen puhtonen poika moneen muuhun poliitikkoon verrattuna, jotka ovat vuosien aikana ottaneet oman sankollisensa valtion vuotavasta sahtitynnyristä.

      • IsäTimo

        on paljon uskottavampi piereskelijänä, kuin "väykkä, siitä se johtuu


    • Hätipiti

      Uutiset: PS:n puoluehallitus kuitenkin tyrmäsi Tynkkysen aloitteen äänin 11–2. Ennakkoon aloitetta oli ilmoittanut julkisesti tukevansa Tynkkysen itsensä lisäksi kaksi jäsentä.

    • Persuulleen_meni

      Soinilla oli aika paha paikka vaalien jälkeen. Jos puolue olisi jäänyt toisen kerran perätysten isolla kannatuksella oppositioon olisi ollu täysin mahdollista että iso osa äänestäjistä olisi todennut että turha se on Persujakaan äänestää kun mikään ei kuitenkaan muutu. Ainoa varma vaihtoehto oli lähteä nyt hallitukseen jotta Soini saisi 25 vuoden odotuksen jälkeen sen ministerinsalkun. Myönnytyksiä joutuivat tekemään sen verran paljon että puolue todennäköisesti putoaa muiden "takiaisten" kannatuslukemille. Mutta mitäpä hyvä puoluejohtaja ei tekisi oman henkilökohtaisen edun saavuttamiseksi.

      • Sahuritylsälläterällä

        Laardi kulkee Audin takapenkillä aika kepeästi ja kansasta siten viis. Tuleva marginaalipuolue PS = pienin sittiäinen :) :) ja lisäksi timppamaiset hö,hö,hö


      • Seurataanpa
        Sahuritylsälläterällä kirjoitti:

        Laardi kulkee Audin takapenkillä aika kepeästi ja kansasta siten viis. Tuleva marginaalipuolue PS = pienin sittiäinen :) :) ja lisäksi timppamaiset hö,hö,hö

        Näinhän sedn Soinin kerrotaan txt-tv:n mukaan sanoneen, että hän ei välitä pätkääkään, mitä kansa, kannattajat tai muut sanovat-aika omahyväinen, takiaispuoluetta ennakoiva kommentti, jos pitää paikkansa.


    • kkföaffkööaf

      Ei pidä paikkaansa, noin tyhmästi Soini ei ole missän sanonut.

    • Totuuson

      Ei uutinen, mutta totuus. PS:n kannatus on takiaispuolueiden tasolla. PS:n hallituksen omalla päätöksellä asialle ei tehdä mitään.

    • mestarikehiin

      Toivottavasti Halla-Aho suostuu puolueen uudeksi puheenjohtajaksi kun Soini joutuu todennäköisesti hommasta väistymään seuraavan puoluekokouksen jälkeen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe