Koiran kanssa Playa del Inglesiin

Chesko

Miten pääsen Las Palmasin kentältä Inglesiin jos taksi tai bussi ei ota koiraa. Kyseessä on chihu joka matkustaa kassissa.

12

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä chihu kassissa huolitaan taxiin. Ja jos ei meinaa ottaa, pyydä taxi-pomo paikalle ja sano, että jo nyt on h..tti, kun tämä koira pääsee lentokoneeseenkin!!
      Noin mulle kävi Madridissa, ja koiralle löytyi heti taksi. Selitin myös, että luuletteko että kävelen moottoritien reunaa kapsekkien ja koiran kanssa hotelliini?

      Tsemppiä ja pysy kovana!!!

      • Sipulimössö

        Mikä ihmeen taksipomo? Onko kuskeilla takakontissa "taksipomo" kysy kohteliaasti "por favor senor, es no grande perro, solo pequenito" tai kysy toista kuskia, tuedoksi että Titsa paikallinen bussifirma ottaa uuden lain mukaan koiria, joten voit muistuttaa kuskia sanomalla "titsa admiten perros" eres idiota?...jälkimmäisen lauseen voit unohtaa


    • suomalaisetmöllit

      Ei sitä pidä lomamatkalla lähteä kuin sotilas taisteluun. Saman olisit saavuttanut ystävällisyydellä ja kohteliaisuudella, jos tiedät. mitä se on.

    • Heti aluksi sinulle suomalaisetmöllit: Tiedän mitä se on. Ei auttanut hymyt eikä ystävällisyys.
      Selvitänpä sinulle tilanteeni tarkemmin. Ystävällisesti tietysti kysyin takseilta ensin, mutta 4 kuskia vain käänsi selkänsä ja sanoi että ei käy. Yksi heistä sentään tarjoutui pistämään koiran kasseineen auton takakonttiin. Lämpöä oli yli 40 astetta. SIINÄ vaiheessa pyysin sen pomon paikalle ja olin jo aika kypsä minäkin. Siinä vaiheesa minusta löytyi se amatsooni..
      (Perussyy taisi kuitenkin olla kuskien mielestä liian lyhyt ajomatka).

      Hirveässä ryysiksessä kentällä, läkähdyttävässä kuumuudessa kapsekkien ja kassien kanssa ei paljon herttaisia hymyjä löydy, kaikki haluavat äkkiä päästä hotelliinsa viileään.

      Vuosien kokemuksella tästä ´macho´-kulttuurista tiedän, että topakka tyttö saa helpommin tahtonsa läpi. Äänen korottaminen täällä ei ole niin dramaattista kuin Suomessa. Koko ajomatkan hotellille lörpöttelimme ystävällisesti kuskin kanssa ja annoin vielä hyvän tipinkin..

    • SääliEläintä

      Miksi rääkkäät eläintä kuumuudessa,aivosi ovat pehmenneet.Jätä paras
      kaverisi viileään,vähälumiseen suomeen.

      • Chesko

        Taitaa sinun aivot olla hiukka pehmenneet. Talviaikaan Kanarian saaren lämpötilat tuskin ylittää 25 astetta. Et taida tietää että Chihuahua rakastaa lämmintä, talviaikaan Suomessa jo kymmenen asteen pakkasilla koira pitää kantaa ulos koska kärsii kylmyydestä. Heti kun pakkanen menee yli neljän asteen koira hannaa uloslähtöä. Kesällä nauttii makoilla auringossa.


    • No mutta juuri Suomeenhan me olimme matkalla!
      Ties vaikka aivotkin ovat pehmenneet näiden vuosien aikana jotka olemme täällä asuneet. Vaan Suomessa ne taatusti jäähtyivät. Vettä tuli putkeen muutama viikko. Eli saimme kesäloman asemesta talviloman. Kyllä oli ihanaa, nautimme suunnattomasti sateesta ja sen tuoksuista. Ja raitista oli, muutamana päivänä vain 11c, täällä ei talvellakaan mene noin alas. Upea oli loma, taisimme olla ainoat jotka nauttivat viime kesän sateista!

    • lö-dsdf

      Miksi ihmeessä haluat koiran mukaan? Vai siis oletko muuttamassa kyseiseen paikkaan? Jos kyseessä on lomamatka niin älä ota koiraa mukaan.

    • Oli pitkä lomamatka 3 kk.
      Tämä koira on matkustellut ympäri Eurooppaa eri kaupungeissa jo kymmeniä kertoja. Eli reissannut jo pennusta lähtien. Mikäli tunnet koiria lainkaan, tietänet että toiset koirat riehaantuvat jo pelkän kapsekin näkemisestä. Näin meillä, se on tottunut reissaamaan myös väliä Canarias-Hel-Canarias. Mikäli se kärsisi, en misään nimessä ottaisi sitä mukaan. Se kuitenkin vietti pentukautensa Suomessa. On suomalainen koira ja silläkin on kavereita siellä.
      Aina kuitenkin pidän huolen siitä, ettei se joudu olemaan kassissaan yli 4 tuntia, tämän takia lennämme Hesaan aina Madridin kautta. Yö Madridissa ja suora lento aamulla Suomeen. Sitä ennen kunnon lenkki, joten se jo innolla odottaa pääsevänsä lepäämään kassiinsa. Mikäli se olisi iso/painava koira ja joutuisin sen laittamaan ruumaan, en ottaisi sitä mukaan. Nyt se matkaa kassissa jaloissani ja pystyn sitä rapsuttelemaan ja juttelemaan sille. Vaan eipä tartte, se nukkuu tyytyväisesti koko matkan ajan..
      Älä kuule opeta äitiä uimaan..

    • Chesko

      Haluaisin asiallisia kommenteja . Miksi koiraa ei saisi ottaa mukaan kanarialle? Chesko on omistajiin todella paljon kiintynyt. Onko koiran psyykkeelle parempi hoitola jossa pelkää koko ajan.

    • Mikäli tulet suoralla lennolla, yli 6 tuntia kassissa on mielestäni liian pitkä aika.
      Ja riippu ihan siitä millä lennät Kanarialle. Muistaakseni lomalennoille ei koiraa saa ottaa kabiiniin. Eli vaikka se olisi pieni koira, kasseineen alle 6-8 kg, se joutuu ruumaan.
      Ennen matkaasi, muista myös tarkistaa pitääkö koiran saada Espanjassa ekinokokki lääkitys, ennen paluuta Suomeen. Sen antaa ellääkäri ja siitä tulee merkintä koiran passiin. Pidä myös huoli siitä, että koirllasi on kirppulääkitys voimassa. Täällä koirissa ja kissoissa on roimasti kirppuja.

      Jos menen lomalle Suomeen esim. vain kahdeksi viikoksi, en ota koiraa mukaan.
      Rehellisesti sanoen, jos matkasi kestää vain viikon kaksi, on paras jättää koira Suomeen. Mikäli sillä on hyvä hoitola, tiedät että se kyllä siellä pärjää. Ne stressitilanteet joihin se matkallaan joutuu, voivat aiheuttaa sille suuremman trauman kuin hoitolassa olo.

    • TVCanarian aamu-uutisissa juuri kerrottiin, että TENERIFFAlla tästä (22.10) päivästä lähtien TITSAn busseihin saa otta koiran mukaan! Sen tulee painaa alle 10 kg ja olla kassissa tai kopassaan. Vihdoinkin.
      Tämä on kuitenkin ihan niinkuin jenkeissä, jokaisella saarella ja kunnalla on omat lakinsa. Tuo ei virallisesti vielä onnistu muilla saarilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe