Siljalla pk-seudun paras kalaravintola

Hyvä-kalapaikka

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/325643-merta-edemmas-kalaan-tassa-on-lukijoiden-suosikkiravintola

LUKIJAÄÄNESTYS Merta edemmäs kalaan? No, ainakin lähtevään laivaan, jos mielii pääkaupunkiseudun parhaaseen kalapöytään.
Äyriäisvati ja hyvä palvelu. Siinä kaksi päällimmäistä syytä, miksi Silja Linen Happy Lobster oli lukijoidemme mielestä paras kalaravintola pääkaupunkiseudulla.

25 vuotta Silja Serenadella ja Silja Symphonylla toiminut konsepti on sekä takuuvarma että sopivasti uudistunut.

Äänestys oli äärimmäisen tiukka. Kärkikuusikko oli vain muutaman äänen päässä toisistaan ja kuusi ensimmäistä kalaravintolaa saalisti liki 70 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Havis sai tyylipisteitä sijainnista historiallisen tunnelmallisessa rakennuksessa, jossa erinomaisen ruuan kruunaa erinomainen palvelu. Ääniä rapsahti myös rapsakoille silakoille.

Meripaviljongista totesi esimerkiksi äänestäjä Espoosta: Ruoka on tuoretta ja taivaallista, sijainti on huikea ja tunnelma ihanan merellinen!

FishMarket sai ison peukun etenkin osteriperjantailleen.

Merimakasiinia kiitettiin tasaisesta laadusta, jonka takia sinne tulee poikettua toistekin.

Nokasta totesivat muun muassa äänestäjät Espoosta: Aina tuoretta lähivesien kalaa tarjolla ja maut tosi mahtavat. Rakkaudella kotimaisista kaloista tehtyä laaturuokaa. Särki, lahna, silakka, hauki ja kaikki muut kestävän kalastuksen kalat.

Silakka-annoksista äänestettäessä kaksi oli ylitse muiden. Ne ovatkin legendoja.

Salven paistetut silakat sai 24 prosenttia ja Sea Horsen rapeaksi paistetut silakat 18 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Ainoa Helsingin ulkopuolinen menestyjä äänestyksissä oli Heikintorin Kalabaari, josta kuulemma saa aina tuoretta ja jonka annokset ovat pelkistettyjä perusmakuja.

Kalabaari on mutkaton lounaspaikka, johon on helppo tulla ja istahtaa aterialle. Ehkäpä tällaiselle olisi kysyntää muuallakin?

---------------------------------------------------------

Kieltämättä paikka on aina täynnä.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palstavalintasi

      Olisikohan tämä juttusi ollut kuitenkin lähinnä laivat ja merenkulku palstan keskusteluun sopivaa/liittyvää, laivan tiloja linkissä tutkien ei edes sitä ...

      Mutta ei liity keskusteluun laivamatkailun alalta, jos olisi, olisi ilmeisesti keskustelun avaaja ollut itse tuolla laivalla linkin tapahtumahetkellä, eikä kyselisi tyhmiäpalstalla jolle hänen juttunsa ei liity ei edes sovi. Palstavalintahan pitäisi tehdä siten jotta asia tulisi parhaiten sopivalle keskusteluille, eikä ravintolamieltymys oikein ole laivamatkailun asioita, ei sitten edes kirveellä vuollen saati päätäsi seinään mänttäämällä

      • EriMieltä

        Jos palstan aiheena on "Keskustele laivamatkoista ja risteilyistä" niin eikö siihen sovi oikein hyvin aloitus siitä että gallupin mukaan pääkaupunkiseudun parhaat kalaravintolat ovat Silja Serenadella ja Silja Symphonylla toimivat Happy Lobster -ravintolat?

        Noilla Silja Serenade- ja Silja Symphony -laivoilla käsittääkseni tehdään risteilyjä. Onhan se risteilylle lähtijöiden mukava tietää että laivalla on hyvä ja suosittu kalaravintola.


      • Ravintolat-JA-häiriköstä
        EriMieltä kirjoitti:

        Jos palstan aiheena on "Keskustele laivamatkoista ja risteilyistä" niin eikö siihen sovi oikein hyvin aloitus siitä että gallupin mukaan pääkaupunkiseudun parhaat kalaravintolat ovat Silja Serenadella ja Silja Symphonylla toimivat Happy Lobster -ravintolat?

        Noilla Silja Serenade- ja Silja Symphony -laivoilla käsittääkseni tehdään risteilyjä. Onhan se risteilylle lähtijöiden mukava tietää että laivalla on hyvä ja suosittu kalaravintola.

        Ihan vain tiedoksesi:
        Palstalla kukutteleva tenava on päässyt tällä kertaa kopionti linjalle jola hän aikoinaan terrorisoi keskusteluita. Nyt hän on ilmeisesti mielestään löytänyt hyvän kirjoituksen jota hän käyttää häiriköinnissään, on nimittäin viimepäivinä viljellyt tuota koneelleen taltioimaansa kirjoitusta useampaan eri aloitukseen saadakseen sekasortoa aikaieksi, odotettavissa lienee vielä tulossa hänen yksi bravuuri: Tallinkin pomot, ne oli oikea hitti häiriköinnissä hänellä aikoinaan. Suomi24:lle hänestä on tehty usein ilmoituksia, mutta suomi24 on hyväksynyt päätä silitellen hänen toimintansa.

        Tosin kirjoittaja Erimieltä hakee ajatustaan hieman kaukaa, taitanee nuo laivat olla kattausaikana jo aika kaukana pääkaupunkiseuduista, on sitten kyse kummasta pääkaupunkiseudusta vain (Hki/Tuk), ei oikein sovi pääkaupunki seudun ravintola arvosteluihin, ovat niin vähän aikaa rannassa kiinni ja vieä kattausajat huomioiden.
        Ravintoloihin liittyvä keskustelu olisi ehkä sopiva paikka näille pääkaupunkiseutujen ravintola arvosteluista oleville kommentoinneille


      • Et-siis-silleen

        Olet siis sitä mieltä, että nimimerkki Palstavalintasi on juuri oikealla asialinjalla.


    • Tiedetty.on

      Onhan tuo tiedetty jotta parhaat ravintolat löytyvät Tukholman seudulta, ainahan suomi tulee kaikessa ruotsin vanavedessä

      • Noin-se-menee

        Jos tukholmalaiset toeavat, että kalaravintoloista Happy Lobster on paras, on se silloin Tukholmaan ajettaessa sitä, takaisin palattaessa taas Hesan seudun paras.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe