Nihtisillan vastaanottokeskus

HuolestunutAsukas35

Voisiko joku kertoa missäpäin Nihtisiltaa tämä uusi vastaanottokeskus sijaitsee? Entisessä Tieto Oyj:n pääkonttorissa, mutta missä tämä kyseinen konttori on?

17

4350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hurraa-jippii

      Onko tuo varma tieto, että juuri tuohon paikkaan se tulee? Kyseinen pääkonttorirakennushan on Nihtisillantien ja Kauniaistentien liittymässä.
      Eli Googlen kautta katseltuna tämä talo.
      https://goo.gl/maps/31mMCNwzaKv

      Nyt saa ABC huoltamo pysyvästi uutta värikästä porukkaa, pihaansa notkumaan. Kauniaisiin ei ole kuin 1 kilometri matkaa, joten toivottavasti RKP-kielisetkin saa uutta väriä riittää sinne ostarillensa saakka.

    • Nuoria

      Kutojantiellä. Ajo-ohje: Aja ohi Kilon kierrätyskeskuksen ja siitä n. 100 m, vastakkaisella puolella kierrätyskeskusta. Siellä näin irakilaisten näköisiä nuoria miehiä S-marketissa, myös Kierrätyskeskusessa jossa miehet ostivat toppahousuja, kenkiä ja takkeja.

    • Miehiä

      Kutojantiellä, Kilon Kierrätyskeskusesta 100 M eteenpäin vastakkaisella puolella tietä. Siellä niitä miehiä näkee Kierrätyskeskuksessa ostamassa talvikenkiä, toppahousuja jne.

      • On-joustettava_

        Saisi Kierrätyskeskus joustaa maahantulijoiden kohdalla. Niilla on annettava kamppeet ilmatteeksi, koska nyt on kaikkien joustettava. Näin sanoo maan Hallitukselta tullut ohjeistus. Kaikkien joustettava, että mamut tuntee olevansa tervetulleita..

        Sama joustamisen asia koskee myös Sellon vaatekauppoja, jos vähävaraiset 25-vuotiaat muslimimiehet tulee sinne talvitakkeja sovittelemaan. Ilmatteeksi on annettava kaikki rekistä ulos, tällä kertaa.


      • epätietoinen-
        On-joustettava_ kirjoitti:

        Saisi Kierrätyskeskus joustaa maahantulijoiden kohdalla. Niilla on annettava kamppeet ilmatteeksi, koska nyt on kaikkien joustettava. Näin sanoo maan Hallitukselta tullut ohjeistus. Kaikkien joustettava, että mamut tuntee olevansa tervetulleita..

        Sama joustamisen asia koskee myös Sellon vaatekauppoja, jos vähävaraiset 25-vuotiaat muslimimiehet tulee sinne talvitakkeja sovittelemaan. Ilmatteeksi on annettava kaikki rekistä ulos, tällä kertaa.

        Saanko antaa heille puolet palkastani ?


    • KiinteistöjenArvo

      Miksei vastaanottokeskusta voisi sijoittaa Westend- Haukilahti alueelle? Varmaan nousisi "pieni" älämölöö sillä alueella asuu tiettävästi päättäjiä ja heidän tyttäriään. Mutta noin niinkuin tasapuolisuuden nimissä....

      • West_End_Girls

        Se ei käy koska Alexander Stubb perheineen asuu West Endissä.


      • Anonyymi

        Heh.. nyt on sun toivomus käynyt toteen 😁


    • maitojunaan

      Pelottavaa!! Ennen uskalsi huoletta lenkkeillä kauniissa Kilossamme. Eikö enää?

    • MatuRaiper

      Nyt oli Espoossakin sitten raiskaus. Poliisi vaitonainen. Ei kerrottu tuntomerkkejä. Miksi???? Epäilyttää hiukka tämä touhu...

    • mamukans

      milloin palautukset alkaa?

      • VeiVei

        Fyysisesti - tuskin koskaan. Paperilla todennäköisesti noi saa kielteisen turvapaikkapäätöksen jo tänä vuonna ja sitten heidän pitäisi lähteä pois maasta, mutta tuskin lähtevät minnekkään. Tästä on jo paljon kokemuksia muissa euroopan maissa. Ainoastaan tuon 92 euron kk-maksu lopetetaan ja sillä on omat sivuvaikutuksensa. Kun noita saapuu maahan alkaa heti naisten ahdistelu ja raiskaukset (nuoremmat on tullut tänne naisten vuoksi). Seuraavaksi kun niillä ei ole enää rahaa alkaa varkaudet ja kansalaisten ryöstöt.
        Orpohan on kuulemma kaavaillut pakkopalautuksia, mutta onnistuuko se käytännössä ? Irak ei tee palautussopimusta koska suomen hallitus ei ymmärrä ettei kehitysmaasta saa mitään maksamatta lahjuksia.
        Ainoa keino välttää nämä mamutusongelmat on olla päästämättä ketään maahan ja se on näille nykyisille selkärangattomille nilviäispoliitikoille liian vaikea juttu. Ainoa tapa on äänestää vaaleissa sellainen eduskunta joka yli 50 %:sti maahanmuuttovastainen. Tämä mahdolisuus on edessä vasta kolmen vuoden päästä johon mennessä näitä paskiaisia on täällä jo kuin satiaisia bordellissa.
        Toivottavasti joku kansalainen uhrautuu ja tappaa jonkun näistä SSS-miehistä, josko se herättäisi hallituksen kuuntelemaan kansaa edes vähän.


    • Kutojantie10

      Ei hätää, Espon rakennuslautakunta on päättänyt remontoida Kutojantie 10:n 5 vuodeksi vok asumiskäyttöön ja ottaa lisää asukkaita: 575 henkilöä -> 820 henkilöä. Kyllä se tästä elämä iloksi muuttuu.

    • kyseleepi

      Mikä on meininki nykyään Luonan Nihtisillan VOK:issa? Onko miesvahvuus entisellään? Entä hälytystehtävät ja vaikutus asuinympäristöön? Siinähän on se pientaloalue vieressä..

    • Suomiopiskelija

      Alaikäiset maahanmuuttajat saa täyden työmarkkinatuen 560€, sekä kulukorvausta 200€ suomenkielen opiskelusta ja ilmaisen ruoan. Puhtaana käteen 760€. Aika paljon kun ei tartte vuokraa maksaa itse, se on vähän niinkuin vanhempien luona asumista mutta erinomaisilla viikkorahoilla.

    • Anonyymi

      Moskovassa ei ensimmäistäkään mustaa eikä arabia mutta Espoo on niitä pian täynnä . Suomen kaikki kolmansista maista tulleet mamut pääkaupunkiseudulle jotta ymmärtäisitte mitä olette tilanneet .

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe