Keskisuomalainen valehtelee

jeremia2

Keskisuomalaisen etusivulla on kuva kolmesta hymyilevästä matusta, jotka otsikon mukaan eivät hyväksy Pariisin hyökkäystä. KSML valehtelee, mielipide on lehden itsensä keksimä, ja se laitetaan matujen suuhun vain suomalaisten kusettamistarkoituksessa. Todellisuudessa suurin osa matuista on salaa hyvillään siitä, että vääräuskoisten eurooppalaisten lukumäärää vähennetään. Se on jo koraanissa opetettu strategia ja siitä on jo tälläkin vuosikymmenellä lukemattomia esimerkkejä.
Muslimimiehet eivät ole täällä vainoa paossa, vaan ovat tulleet ottamaan haltuunsa sen maan, jota rappeutuvat kansat eivät halua tai pysty pitämään hallussaan. Haltuunottokeino on heille se helpoin: käyttävät hyväkseen typerää ihmiskäsitystämme ja vielä maksattavat meillä koko operaation.
Monikulttuurisuus loppuu sinä päivänä, kun islam on tarpeeksi vahva.

30

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahvensanoi

      Pakkohan noiden pakolaisten on näytellä ja paheksua terroristeja,jos meinaavat turvapaikan saada!Kenelle muille,kun suvakeille tuollainen näytteleminen menee läpi onkin sitten eri asia.

    • KellotsoikokoajanHerätys

      Monikulttuuri roskalla lumottujen ihmisten pitää herätä psykoosistaan. Tällä lapsellisella tyhmyydellä Eurooppa tuhoutuu. Muslimien invaasio on lopetettava ja heidät palautettava sinne mihin he kuuluvat. Miksi ihmiset ja poliitikot eivät näe muslimien valheiden ja kieroilun läpi? Media valehtelee meilläkin jutuissaan ja haastattelemalla ohjelmissaan aivopestyjä unelmoiviaä ihmisiä,jotka yrittävät tehdä teistä samanlaisia idiootteja,jotka maksavat muslimien oleskelun jonka tarkoitus on vallata vain tilaa islamistiseen yhteisölle kristityistä maissa. Heidän invaasionsa on johdettua toimintaa. Oikeasti tulijat halveksivat ja vihaavat demokratiaa ja vapautta ja naisia,jotka ovat vain uusien sotilaiden synnyttäjiä. Euroopan muuttaminen islamilaiseksi on heidän tavoitteensa. Ei tänne sopeutuminen,lakien noudattaminen ja työnteko. Kyse ei ole ihonväristä,hiusten väristä,kielestä,silmien väristä. Aasialaiset sopeutuvat ja elättävät itsensä kaikkialla. Kyse on siitä minkälaisen kuvan itse muslimit antavat yhteisöstään,itsestään ja käytöksestään.

    • 33336

      Sauli Niinistökin puhuu demokratiasta, ja kuitenkin omalle kansalle valehdellaan suut silmät täyteen. On jotain tapahtunut presidentille, ei kai ole dementoitumassa

    • Voiteitä

      Että te sitten jaksatte.

      • jeremia2

        Tää on viimeinen taisto.
        Sen jälkeen ei ole suomi24 sivuja.


    • erwfq

      Voi helvetti oksetti se virnistys ja hymyily kuvissa.

    • nytkö-heräsitte

      Ainahan Keskisuomalainen valehtelee, ei siinä ole mitään uutta!

    • hienoatoimintaa

      kyllä se hymy hyytyy vielä täälläkin!! ranskassa poltettu calaisissa iso pakolaisleiri ihmisiä suututtaa isis hoitaa homman "kotiin"
      tälläistä tämä elämä tulee olemaan jatkossa
      kiitos siitä kuuluu hallitukselle heidän "hyväveli" kaverit pöyrittää meidän
      veronmaksajien rahoilla TODELLA hyvätuottoista liiketoimintaa
      spr ei kannata mainitakkaan se on niin saastunut kamelin paskaan ettei
      sillä ole mitään tulevaisuutta enää koskaan

    • Synltrc

      Kuinkas paljon täällä keuruulla on oikein tapahtunut noita mamujen tekemiä rikoksia ja terroritekoja, sen jälkeen kun turvapaikanhakijat muuttivat tänne?

      • jeremia2

        Niitten hakemuksia ei ole vielä käsiteltykään. Arabi ja kameli ovat kärsivällisiä. Jihadistit tietävät, kuinka täällä toimitaan.
        Ensi kesänä on organisaatio valmis isomman joukon saapumiselle. Sen jälkeen hukutetaan Suomen hallinto perheenyhdistämishakemuksiin.
        Kukkahatut ja suvakit luulevat, että tästä selvitään paperisodalla ja sormenjälkirekistereillä. Ei selvitä.


      • VIHREÄ14

        No nyt oli Keskisuomalaisessa kun paikallinen asukki häiriköinyt ex avopuolisoaan vuoden verran ja sai tuomion teostaan Oli kuulemma vain halunnut hyviä välejä exänsä kanssa. Valettahan se tuokin juttu var
        maan on häiriötähän eivät aiheuta suomi pojat eiks niin.


    • Raosu

      Ei ole tapahtunut yhtäkään, vaikka tämä tietty ryhmä maalasi pitur seinille heti, kun turvapaikanhakijat tuli. Eiväthän nämä palstatilalliset muuhun tosin pystykään.

    • onneksimökkikaaukana

      kyllä täällä on tapahtunut mutta siitä vaiettu ja koko ajan kytee kyselkää vaikka
      nuorilta naisilta mitkä olleet baarissa
      miksi me muka säästyisimme siltä mitä muualla vok paikoilla tapahtuu
      täällä kohta suomen eniten mutuja ja suomen vähiten virkavaltaa
      hyvää tulevaa kesää

    • Liftaa

      On tapahtunut baareissa nuorille naisille? Ja vaiettu? Ei viddu mitä puhetta

    • keksikääjomuuta

      Vetäkääs nyt trollit (vai onko tämä yksi ja sama henkilö?) hiukan henkeä tuossa ulkomaalaisvastaisuudessa ..tuo ei oikein toimi (=menee yli)

      Faktoja tiskiin by the way...eikä mitään mv lehden postauksia

      • Tiedänenunelmoi

        Mitä maahantunkijoiden ovat tehneet esim. Saksassa? Lue jos osaat edes kieliä ja hakea netistä tietoa. Pikkulasten ja naisten raiskauksia. Katselee uutisia ja poliisin kuvaamia mellakoita. Turha mollata MV lehteä koska sen esille ottamia asioita kerrotaan muiden maiden medioissa.Viisas osaa epäillä ja tarkistaa juttujen taustoja esim. eilen YT tuli tyrkylle amerikkal video jota katsoessa tuli jo tietty käsitys miehestä ja hain ko. henkilöstä tietoa,joka vastasi käsitystäni hänestä,että on psykesairas ja julkihäirikkö eikä se kirkonmies mitä esittää olevansa. Suomessa valta Media ja tutkijat kertoo paljon tarkoitus hakuista puppua ja valheita.
        Jotkut vaan on niin helppoja uskomaan hyvää kaikesta ymmärtämättä olevansa naivi hölmö.


    • Läpinäkyvä

      Älkääs nyt hätäilkö sillä matuilla on vielä tutustumisvaihe päällä. Kun maltamme odottaa, niin kyllä talven mittaan ja viimeistään ensi kesänä partalapsille tulee aika pitkäksi ja toiminta alkaa. Naiset eivät ensimmäisenä valita saamastaan huomiosta sillä moni on suorastaan tyytyväinen ellei jopa antavainen. SIis malttia odotukseen mutta älkää unohtako, että rahaa palaa joka päivä miljoona tolkulla kiihtyvällä vauhdilla ja se on ongelma - iso ongelma. Siksi on tärkeää pitää politikkomme tietoisena siitä, että kansalaiset eivät hyväksy järjetöntä aikuisten ihmisten paapomista. Lapset ovat viattomia aikuisten sotiin ja terrorismiin, joten muistetaan kenen vastuulla maamme ja sen asukkaat ovat.

    • Isisoli17

      Keuruulla 570 pakolaista aamun Suur-Keuruun sanomien mukaan ja lisää tulee kun Juurikkaniemen sairaala loppuu.
      Alkaa suvaitsevaisuus olemaan kalkkiviivoilla paikallisella väestöllä.

    • Valfritt

      Älä yleistä, jos ittelläs panta kiristää.

      • valfrid

        Valfrittillä on ainakin valoisa tulevaisuus.


    • kristitty2
      • Voiteitä

        Kun tuossa epäilert YLE:n ja Keski-Suomalaisen puolueellusuutta, niin kerropas minulle, miksi tämä esittämäsi lähde kertoisi totuuden. Johtuuko se siitä, että tämän lähteen totuus tukee mielipiteitäsi? Kannattaa olla kriittinen sellaisiinkin lähteisiin, vaikka kuinka saisit sieltä mielipiteillesi tukea.


      • voivoivoi--

        Näinhän se on kun muslimi-(terroristi) tuee Suomeen siitä tulee heti mallikansalainen, vai tuleeko sittenkään?


      • Maailmansyleilijä

        Selvästikkin rassistien tekemiä feikkivideoita.


      • vaihtoehtojaetsien
        Voiteitä kirjoitti:

        Kun tuossa epäilert YLE:n ja Keski-Suomalaisen puolueellusuutta, niin kerropas minulle, miksi tämä esittämäsi lähde kertoisi totuuden. Johtuuko se siitä, että tämän lähteen totuus tukee mielipiteitäsi? Kannattaa olla kriittinen sellaisiinkin lähteisiin, vaikka kuinka saisit sieltä mielipiteillesi tukea.

        Ymmärsinkö oikein, että YLE ja Keskisuomalainen sinun mielestäsi uutisoivat puolueettomasti?

        Siinä olen kanssasi samaa mieltä, että omaa mielipidettä tukevaan uutisointiin (tai lähteisiin) pitää suhtautua kriittisesti. Minun mielestäni jopa kriittisemmin kuin niihin, jotka eivät omaa mielipidettä tue.

        Ikävää asiassa kuitenkin on se, että paikallisiin lähteisiin ei aina voi luottaa. Varsinkaan omaan Yleisradioomme. Itselläni tämä on johtanut siihen, että aina kun kuulen YLE:n mainitsevan sanan pakolainen, turvapaikanhakija, monikulttuurisuus jne. alan miettimään, että mikä on kyseisen "uutisen" todellinen tarkoitus. ...ja mistä löydän ne asiat, jotka jätetään mainitsematta.


    • tttiiii

      sunni muslimien opetus video kristityille
      tuohon on vaan alistuttava kun hallitus näin haluaa

      • VUOKKO4

        Punaisen Ristinjohtaja oli tässä pari aamua sitten televisiossa ja sanoi että Suomi ei tule koskaan enää olemaan se joka on ollut. Näitä pakolaisia nyt on tullut ja tämän asian kanssa me tulemme elämään.


    • rästivästitsaatana

      PUNAINEN RÄSTI tulee maksamaan Suomalaisille eniten kaikista suvakkikerhoista!

    • oikeuspuolustaaisänmaata

      Suvakeille tiedoksi: Meidän tulee suvaita väkivaltaa , jota kamelinpaskat tuo tullessaan, meille niin kuin muihinkin kaupunkeihin euroopassa. Vastuu siis kuuluu näille vähä-älyisille, mutta muistakaa: pitää hyvväksyä myös, jos se kohdistuu suvakkeihin!

    • Servdel

      Entä jos se kohdistuu rasisteihin? Pitääkö sitäkin sietää?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe