Miksi Tesoman puukottajia ei löydy?

Lenkkeilijä3

On outoa, että pienellä alueella lyhyessä ajassa on tapahtunut neljä puukotusta, eikä tekijöitä löydetä. Vaikuttaa kuin kyseessä olisi kuitenkin kaksi eri henkilöä. Eikö olisi syytä miettiä tunteeko Länsi-Tampereen asukkaat ketään aiemmin esimerkiksi nuorena teräaseella uhkailevia mieshenkilöitä, jotka sopisivat ulkonaisesti annettuihin tuntomerkkeihin. Usein ,kun henkilöt jäävät lopulta kiinni, käy ilmi, että heidän käytös on pitkään jopa jo teini-iästä asti ollut aggressiivista ja teräaseilla uhkailevaa. Käytökseen on liittynyt usein myös huumeet. Puukottajat/puukottaja on joko henkilö, jota ei osata epäillä tai henkilö joka pysyy tavallisesti omissa oloissaan piilossa Entä sormenjäljet teräaseessa, niitähän oli kolmet. Murhaajia kuitenkin kaiketi vain yksi, eli oikea DNA ei riitä todisteeksi vaikka löytyisikin yksi henkilö, jonka sormenjäljet sopivat.

19

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkulaiska

      Ei löydy koska Tampereella on salailun ja suojeluksen pelikenttä.

    • 7ytghb

      Noniin. Käyhän sitten jo ratkaisemassa nuo tapaukset. Tai ainakin mene jo Hervantaan opettamaan, jotta tulevaisuudessa rikostutkijat osaavat paremmin. Ethän anna erinomaisen tietotaitosi valua hukkaan vain länkyttämällä Suoli24:ssä?

      • Lenkkeilijä3

        Ei ole tarkoitus arvostella poliisin työtä, vaan pohtia miksi ei tässä tapauksessa aseen omistajaa tai käyttäjää löydy, ei myöskään viimeistä ilmiannettua henkilöä, joka nähtiin kyseisenä yönä murhapaikan läheisyydessä. Onko tekijä kadonnut maasta tai maan alle? Ihmisten ja kyseisen henkilön oman turvallisuuden takia olisi parasta asioiden oikealla tavalla ratkeaminen. Jos kyseessä on sekopäinen huumeiden käyttäjä, hän pääsisi hoitoon, ennen uusia rikoksia ja Tesoman ja lähiympäristön lenkkeilijät saisivat ulkoilla rauhassa. Samoin kyseisten epäiltyjen läheiset ja tutut. Jos kyseessä on huumekauppa ym., saattaa uhrinkin läheiset olla vaarassa.


    • pikkulaiska

      Ongelmat halutaan laikaista maton alle, systeemiin kuuluu juristit, ulkomaalaisten ja kirjastotyyppien omien suojelu.
      Lisäksi sosiaalibisnes.

    • etsiijaetsiieikälöydy

      Tesoman puukotukset eivät ratkea sen takia kun Tesoma sijaitsee Tampereella ja siellä toimii Tampereen poliisi. Oman persreikänsä löytäminenkin on niille ylivoimainen haaste.

    • dkdkjsjs

      Juristit suojelee kultapojuja, nuoriso vaikenee, onneksi sentään saatiin Aarnio pois sieltä säätelemästä.

    • kenkäleikki

      Jos löytyi kenkä jostakin? Tapaus, henkirikos, jossa on kenkä/kenkiä ei koskaan selviä, vaikka olisi itse murhaajan kengät.

      • aikamontalöytyy

        Karoliina Kestin tapauksessa löytyi keltainen kenkä lammesta, mutta ei ruumista. Kyllikki Saaren tapauksessa oli kenkään työnnetty vielä sukkakin, ja Tampereella oli se joku homomurha, jossa löytyi kokonainen murhaajan kenkäparikin, ja vastaavasti Bodomissa oli piilotettu kengät. Onko vielä muita?


      • vai_oliko
        aikamontalöytyy kirjoitti:

        Karoliina Kestin tapauksessa löytyi keltainen kenkä lammesta, mutta ei ruumista. Kyllikki Saaren tapauksessa oli kenkään työnnetty vielä sukkakin, ja Tampereella oli se joku homomurha, jossa löytyi kokonainen murhaajan kenkäparikin, ja vastaavasti Bodomissa oli piilotettu kengät. Onko vielä muita?

        Ilmeisesti myös Ulvilan uhrin kengät olivat kateissa?


      • onsekummaa
        aikamontalöytyy kirjoitti:

        Karoliina Kestin tapauksessa löytyi keltainen kenkä lammesta, mutta ei ruumista. Kyllikki Saaren tapauksessa oli kenkään työnnetty vielä sukkakin, ja Tampereella oli se joku homomurha, jossa löytyi kokonainen murhaajan kenkäparikin, ja vastaavasti Bodomissa oli piilotettu kengät. Onko vielä muita?

        Käyttikö kaikki murhatut ja itsemurhaajat kenkiä, ei uskoisi.


    • ei.ihme

      Jukka S. Lahden puukottajaakaan ei ole saatu kiinni. Sellaista on poliisityö Suomessa.

      • Pikkulieska

        Mikä meitä suomalaisia vaivaa, että olemme valmiita peittelemään toisten vääriä tekoja syyttömien ihmisten kustannuksella?


      • isompilieska
        Pikkulieska kirjoitti:

        Mikä meitä suomalaisia vaivaa, että olemme valmiita peittelemään toisten vääriä tekoja syyttömien ihmisten kustannuksella?

        Ei minua ainakaan vaivaa mikään. Yhtäkään merkittävää väärintekoa en koskaan ole peitellyt sivullisen kustannuksella.


      • kohtaonkiinni

        KO pistää auerskan lukkojen taakse kun ei hovinarreista siihen ollut.


    • 8888888888888

      Jopas jotakin, Tampereella on saatu tappaja kiinni poliisin toimesta. Aivan käsittämätön uroteko Tampereen poliisilta, varmaan mitallisadetta luvassa.

      Aavistuksen tosin tapettu auttoi, kertomalla tappajansa nimen ennen kuin kuoli. Ja jo vuorokauden kuluttua veriteosta Tampereen ylivertainen poliisipartio löysi itsensä Nokialta kiinniottamassa tappajaa.

      Jos joudutte Tampereella henkirikoksen uhriksi, niin ennen kupsahdusta olisi tärkeää saada tappajasi nimi selville, tai pyytää tappajasi selfieen kanssasi. Kun olet selfien tai nimen toimittanut Tampereen poliisille 3 kappaleena niin voit kuolla pois. Mutta mikäli nimen saanti tai selfie ei onnistu niin tappajaasi ei saada koskaan kiinni vaikka hän seisoisi 2 viikkoa tappopaikalla puukko tai pistooli kädessään.

      • ysiysiysiysiysi

        Saatiin kiinni kun Tamperesuojelus petti, uhri kerkesi kertoa virkavallalle tekijän nimimerkin.


    • saatnanhinttarit

      Te vitun kusipäärunkkarit jotka vatkaatte kyrpänne ohella sitä Ulvila paskaa niin menkää nyt vitun uuvatit niille varatuille runkkusivuillenne.

      • kohtalotovereja

        Ymmärrän, että sulla paloi hihat. Mulla on ollut jonkin aikaa sama ongelma.


    • Lenkkeilijä3

      Oudointa Tesoman tapauksessa on se, että vaikka ase löytyi ja aseessa kolmen henkilön jäljet, aseen omistajaa saati tappamiseen asetta käyttäjää ei. Aluksi alueella nähdyistä henkilöistä kukaan ei ilmoittautunut. Lopulta heidän henkilöllisyys oli selvillä, mutta näytteet eivät sopineet murha-aseeseen tai ainakin heidät todettiin syyttömiksi. Entä murhapaikan läheisyydessä pitkä laiha mustiin pukeutunut huppupäinen mieshenkilö, jonka polvinivelet olivat ylinotkuvat. Onko hän ilmoittautunut tai hänen henkilöllisyys poliisin tiedossa. Ellei niin todennäköisesti kaikki tuntomerkiltään häneen sopivat pysyvät kai piilossa ja pelkäävät että heidät todetaan syyllisiksi, kunnes oikea henkilö antaa näytteensä ja todetaan joko syylliseksi tai syyttömäksi. Teräasetta ei edes lain mukaan saa kuljettaa mukanaan, kuitenkin puukotukset ovat yleistyneet. Eikö olisi jo tarpeen pitää ulkona liikkuvien teräase ratsioita ja aseratsioita liikenneratsioiden lisäksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe