Asuntolassa tapahtuu osa 2

henryxavier

Edeltävät tapahtumat luettavissa:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/13915338/asuntolassa-tapahtuu
*
*
*

Ensimmäinen seksihetkemme ei saanut jatkoa aivan heti. Ihan kuin meitä olisi jotenkin nolostuttanut vodkan rohkaisema tekomme. Emme siitä edes puhuneet ja kumpikin hoiti seuraavan reilun viikon ajan pussien tyhjennykset omin voimin. Sellaista eroottista värinää oli välillämme kyllä koko ajan ja kai kumpikin arvasimme, että kauan ei näin voi jatkua. Pian räjähtää ja pidätelty himo kun saa vallan, silloin tapahtuu.
*
Havahduin aamulla, kun Ville laittoi valon omalle puolelleen. Huomasin hänen poistavan herätyksen kännykästään ja muutenkin Ville yritti olla varovasti, ettei herättäisi minua. 

- Huomenta Ville. Sullahan on aikainen lähtö tänään...

- Ai sä oletkin hereillä. Yritin olla hissun kissun kun tiesin ettei sun tartte vielä nousta. No jatka unia. Mä käyn suihkussa ja haukkaamassa jotain.

Kuulin suihkun alkavan kohista ja nukahdin uudestaan. Kun taas heräsin, Ville oli jo pukeutumassa. Nousin vuoteen laidalle istumaan. Eihän tästä mitään tule, että yksin tuhertaa, kun miellyttävä kaveri on samassa huoneessa jatkuvasti. Päätin tehdä varovaisen aloitteen ennen Villen lähtöä. Hänen vetäessään housuja jalkaansa, nousin ja menin aivan liki ja painoin kämmeneni hänen alushousujen peittämälle perseelleen. Ville pysäytti liikkeensä ja katsoi minua kysyvästi. Hieroin pakaraa varovasti. Tunsin alushousujen kankaan läpi karvojen kääntyilevän käteni alla.

- Sulla on niin ihanan lihaksikas perse. Annatko mun vähän puristella sitä?

Hetkeäkään miettimättä, Ville kiskaisi minut kiinni itseensä ja tarttui pakaraa hierovaan käteeni. Nosti kättäni, ja johdatti sen alkkariensa kauluksesta sisään. Pulssini kiihtyi, kun tunsin paljaan, karhean karvan peittämän kiinteän pakaran. Työnsin kättäni alemmaksi ja päästyäni reiden ja pakaran yhtymäkohtaan, hyväilin ja puristelin pakaran kaarta ja sivua. Villen hengitys kävi katkonaiseksi. Hivutin sormet jalkojen väliin ja sormieni hieroessa välilihan karvoitusta, pyörittelin peukalollani Villen pyllyrusinaa. Olin tarttumassa toisella kädellä Villen kaluun, kun stoppi tuli.
Ville tempaisi käteni pois alushousuistaan ja hyvin käheällä äänellä kuiskasi:

- Ei perkele nyt ehdi eikä voi, vaikka tekee ihan sairaan hyvää. Mä tykkään susta, Julle, ja jatketaan myöhemmin. Mä myöhästyn luennolta, jos nyt yhtään enää jatketaan. 

Ymmärsin Villen tilanteen. Itselläni ei ollut vielä kiirettä tunnille. Irtauduin Villestä. Katselin, kuinka Ville yritti saada villisti seisovaa jäykkäänsä farkkujensa kätköön. Lopulta sen sinne sai ja heitettyään takin harteilleen ja nostettuaan repun olalle, siirtyi ovelle. Peruutti vielä ovelta luokseni ja antoi kevyen halauksen. Kokeili etumustani ja nyökkäsi hyväksyvästi.

- Tämäkin hoidellaan myöhemmin. Nyt et sitten runkkaa, kun mä lähden. Säästä paukut iltaan!

Nyökkäsin ymmärtäneeni. Vaikeaa se tulisi kyllä olemaan. Kaluni tykytti siihen malliin ja kankaankin läpi tunsin kaluni kärjen kosteuden. Päätin kokeilla rauhoittavaa kylmää suihkua. Se auttoi.
*

7

2024

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *
      *
      *
      Sen illan lentopallopelit oli peruttu salin ollessa muussa, kuin urheilukäytössä. Villen tultua kämpille, houkuttelin hänet lenkille. Teimme tasavauhtisen reilun kymmenen kilometrin lenkin ja sen lopussa loppukiri ratkaisi, kumpi saa mennä ensin suihkuun. Annoin Villen voittaa. Villen tultua suihkusta ja pyöriessä alastomana huoneessa, mieleni teki tarttua häneen. Jälkihien nostamat rinnan karvojen pisarat ikään kuin huusivat tulla nuolluiksi. Ja Villen kumartuessa ottamaan laukustaan vaihtovaatteita, hänen pyllistävä takamuksensa oli saada minut tolaltaan. Aivan varmasti Ville tuon tiesi ja hän viivytteli laukkunsa kaivamista tarkoituksella.

      - Etkö sinne suihkuun olekaan menossa, vai mitä tuijottelet? - virnisteli Ville taakseen vilkaistuaan.

      - Sun persettä tässä jäin tuijottamaan, sen myönnän. Mun on myönnettävä sekin, että tuollainen karvainen ja lihaksikas peppu on mun mieleen. Itselläni kun on tällainen lähes karvaton. Saat vaan arvata mitä mä tuolle sun pepulle haluaisin tehdä.

      Näytin kyrpääni ja tein muutaman naintiliikkeen. Ville nauroi ja komensi minut suihkuun. Olihan se mentävä kun käskettiin. Jynssäsin itseni huolella jokaista koloa myöten ja palattuani huoneeseen, näin Villen edelleen alastomana. Ei hän sitten niitä vaihtovaatteita vielä tarvinnutkaan...

      Ville istui jalat sängylle nostettuina seinään nojaten. Lihaksikas ylävartalo näytti houkuttelevalta, mutta alavartalo oli vieläkin houkuttelevampi. Ville piti oikealla kädellä kiinni peniksestään ja vasemmalla hän haroi kiveksiään. Kivesten alta paljastuva pakaraväli oli tumman karvan peitossa. Paloin halusta nähdä tuon vaon kokonaan.

      - Ville! Nyt kyllä näytät mulle peppus ihan kunnolla!

      Ville valutti itseään sängyllä hiukan alaspäin nostaen samalla jalkojansa koukkuun. Levitettyään jalkojaan, avautui näkymä kivesten alta pakaravaon salaisuuksiin. Karvoituksen välistä pilkistävä pinkki pyllysilmä sai kiimani nousemaan taivaisiin. Mieleni teki päästä Villen sisään mahdollisimman nopeasti.

      - Ottaisitko mun munan sisääsi? Nyt heti. Voisin liukastaa vaikka hierontaöljyllä sun holen ja tunkee kullini sun sisään. - Hämmästyin itsekin kiimaista puhettani.

      - Ehkä. Joo. No varmasti. Mut ei ihan vielä. Kyllä haluaisin sua sisäänikin, mut vielä enemmän haluaisin itse työntää kyrpäni sinun pikkuiseen pyllyyn, - tunnusti Ville.

      - Kyllä sekin käy. Kaikki käy, - sanoin ja olin jo valmiina hyökkäämään Villen kimppuun.

      Mihin tuosta olisi pian päädytty, se jäi nyt sillä kertaa näkemättä, kun naapurihuoneen kokkipojat kolistelivat ulko-ovesta sisään keskeyttäen puuhamme. Kohta huutelivat meitä keittiöön iltapalalle.

      - Pikku hetki. Tullaan kohta, - huikkasin vastaan ja aloin vetää vaatteita nopeasti päälleni.
      College-housuissani pullotti vielä kovahko kalu. Jospa se siitä kohta laskisi, toivoin. Löysä, housujen päälle yltävä swetari, sai toimia kalun piilottajana. Ville puki alushousut ja verkkarit. Ylävartalonsa peitti kaksi numeroa liian isolla T-paidalla. Pienen odotuksen jälkeen kiihkon punakin oli vähentynyt poskiltamme ja uskaltauduimme keittiöön.

      - Tehtiin tänään opetuskeittiössä kahdenlaista kiusausta ja tota kinkkukiusausta jäi niin paljon, että teillekin riittää, - tuumasi Santtu, se suulaampi naapuri kokkipoikien kämpästä.

      - Kiitos vaan kutsusta. Kyllä kiusaus aina maistuu, - tuumimme ja aloimme mättää ruokaa lautaselle.
      Pojat olivat tuoneet salaatinkin keittiöltä ja näin säästyimme iltapalan tekemisen vaivalta kokonaan. Kiitimme poikia hyvistä eväistä ja lupasimme jatkossakin auttaa heitä sellaisten tuhoamisessa.
      - Me lähetään elokuviin nyt. Laittakaa loput kiusauksesta jääkaappiin mitä ette jaksa syödä, sanoi Santtu ja kävi huikkaamassa huonekaverinsa Keken mukaansa.

      *

    • uteliassi

      miten kävi

    • *
      *
      *
      Palasimme huoneeseemme ja Ville laittoi varmuuden vuoksi oven lukkoon. Jonkin aikaa lepäilimme kumpikin omilla vuoteillamme ruokaa sulatellen. Ville nousi ja vinkkasi minut vuoteelleen, johon hän oli noussut istumaan selkä seinää vasten.

      -Tuus nyt, Julle tänne Ville-pojan kainaloon!

      Ehdotus ei tuntunut lainkaan vastenmieliseltä ja siirryinkin sinne heti. Kallistin itseni Villen sängylle selälleni, pääni painoin Villen syliin. Katsoin ylöspäin. Ville silitti hiuksiani ja kysyi hymyillen:

      - Onkos sulla Julle hyvä olla siinä?

      - Mjoooh. Mikäs tässä. Kivan kaverin sylissä. Hyvää murinaa sun massu pitää muuten.

      Korvani oli Villen vatsaa vasten ja kuulin niitä pieniä murahduksia, joita jokaisen vatsa pitää. Painoin korvani vieläkin tiukemmin vatsaa vasten ja minua alkoi naurattaa se meteli.
      Nauru sai pääni hytkymään ja se hytke vasten Villen verkkareitten peittämää kalua, sai tuon kalun heräilemään. Tuntiessani tämän, hieroin kiusoitellen takaraivoani jäykistyvää kalua vasten. Pian tunsin sen jäykistyneen kovaakin kovemmaksi. Villen katse muuttui himokkaaksi ja hän pyysi minua kääntymään. Pyörähdin mahalleni ja nyt Villen jäykistyneen kalun tekemä pullotus oli naamaani vasten. Oma kalunikin jäykistyi jälleen.

      - Haluisitko tehdä mulle tai tolle jotain? - esitti Ville melko turhan kysymyksen.

      Kyllä halusin. Halusin kaivaa Villen kullin sieltä housuista, painaa vasten kasvojani ja haistaa sen makeaa tuoksua esinahan vetäytyessä pois kostean terskan päältä. Halusin tuntea paljastuneen terskan sileän pinnan huuliani ja kieltäni vasten. Halusin maistaa kiimatippojen suolaisuutta terskan alapinnalta ja halusin nuolla kalua koko varren matkalta. Halusin Villen vikisevän kiimasta nuollessani hänen isoja karvaisia kiveksiään, painellessani samaan aikaan välilihaa ja peräaukon reunoja sormillani. Halusin tuntea tuon tykyttävän kalun syvällä suussani, painautuvan kitalakeeni ja poskieni sisäpintaan. Halusin Villen painavan käsillään päätäni kyrpäänsä vasten. Halusin tuntea Villen peräreiän seudun supistelut sormissani vartalonsa jännittyessä, kyrpänsä tyhjentäessä lastinsa sykäyksittäin syvälle suuhuni. Halusin näyttää Villelle, kuinka paljon hänestä tykkään. Halusin Villen huomaavan, kuinka mielelläni hänen liemet nielen. Näitä kaikkia halusin. Tyydyin kuitenkin vain sanomaan:

      - Jos tahdot, voisin mä suihin ottaa.

      - No sitten otat. Huomasitkin varmaan, että se peto alkaa olla suihinottokunnossa, - naurahti Ville hiukan katkonaisella äänellä.

      Nostin päätäni. Ville työnsi ensin verkkarit ja sitten alushousunsa polvitaipeisiin. Huomasin hänen vaaleansinisten alushousujen etumuksessa kiimaliman kasteleman tumman läikän. Esiin ponnahtava kyrpä heilahteli kasvojeni edessä odotellessaan toimenpiteitäni. Yritin muistella, mitä juuri hetki sitten halusinkaan.

      Villen kaluhan ei ole pienimmästä päästä, mutta nyt tuo kyrpä näytti aivan valtavalta katsoessani sitä kymmenen sentin päästä. Tartuin kourallani sen paksuun varteen, vetelin muutamia runkkausliikkeitä ja annoin ensimmäiset nuolaisut terskan alle. Ensimmäisen kerran olin huulineni näin läheisessä kosketuksessa Villen kaluun, mutta homma tuntui tutulta, koska useita kertoja runkatessani olin tuon tilanteen mielessäni kuvitellut.
      Nuollessani kalun alapintaa, kurotti Ville kättään collegehousujeni kauluksesta sisään pakaroilleni ja ison käden pitäessä kiinni pakarasta, se käsi peitti pakaran melkein kokonaan.

      - Voi vittu, Julle, miten hyvä ja kiihottava perse sulla on. Olen sen sulle aiemminkin sanonut. Se on niin pieni ja niin pehmeä, lihaa just sopivasti. Mä todella haluaisin nuolla ja nussia sitä oikein huolella. Tuollaisesta perseestä mä tykkään enemmän kuin mistään, - tunnusti Ville pakaroitani silitellessään.

      Tuo tunnustus tuntui hyvältä, vaikkakin hiukan pelottavalta.
      *
      Kiihkomme kasvoi entisestään ja päätäni painava käsi alkoi rytmittää kalun liukumista suussani. Ville kävi kuumana, sen huomasin touhutippojen kiihtyvästä erityksestä kielelläni. En ollut itse yhtään viileämpi. Painoin pääni hitaasti Villen syliin. Liukas kalu voiteli huuliani terskan painuessa syvemmälle suuhuni.

      Ville haroi persettäni ja puristeli vuorotellen kumpaakin pakaraani. Päätin auttaa Villeä ulottumaan paremmin kohteeseensa ja työnsin vapaalla kädellä colleget ja alushousuni nilkkoihin. Kohotin takamustani ylöspäin ja nyt vatsaa vasten painunut kalunikin pääsi vapauteen. Ville tarttui siihen, veteli muutaman kerran sen jäykästä varresta. Sitten hän työnsi kätensä vatsani alta kivespussin ohi pakaravakooni alkaen etsiä reikääni. Tunsin sormien pyörivän reikäni ympärillä. Ville kostutti sormiaan suussaan ja yritti työntää sormea sisälleni. Imin Villen kullia niin hyvin kuin osasin. Nyt annoimme himoillemme vallan aivan kokonaan.

      *

    • *

      - Seis Julle! Nyt lopeta se imeminen tai roiskuu kohta. Nyt nimittäin katsotaan vielä, miten hyvin mä mahdun sun sisään, eikö katsotakin?

      Ville veti mulkkunsa suustani pois. Olisin imenyt vaikka loppuun asti, mutta Villellä oli muuta mielessä.

      - Jos niin haluat. Mitä mä nyt sit teen? - kysyin.

      - Kohta näet ja tunnet, mitä minä teen, - sanoi Ville tarttuen minuun.

      Nosti minut kevyesti ilmaan, käänsi mahalleni sängyn päälle. Painoi pääni alas, nosti peppuni ylös. Siinä olin kuin tarjottimella. Enää ei Ville kysellyt, mitä saa tehdä ja mitä ei. Hän painoi päänsä pakaroitani vasten. Tunsin parransängen liikkuvan perävaossani ja lämpimän kielen lipaisut hellivät vakoani koko sen matkalta. Ville kohotti päätään ja kun vilkaisin taakse, sanoi Ville minulle:

      - Tämän mä halusin tehdä sulle heti, kun eka kertaa näin tään sun upean pepun.

      Ville painoi päänsä takaisin ja pitäen pakaroistani isoilla kourillaan, antoi kielensä vaellella joka puolella urassani. Kaluni valutti kiimalimaa päiväpeitteelle. Kun Ville vielä venytti kiveksiäni taaksepäin, nuollen niitä ja vakoani vuoron perään, olin viittä vaille valmis laukeamaan.

      - Jos panna meinaat, niin pane jo! Hierontaöljy on alalaatikossa siellä paperipyyhkeiden vieressä, - neuvoin.

      Ville lopetti nuolemiseni ja otti öljypullon käteensä. Valutti öljyä pakaroitteni yläosaan ja levitti sitä pitkin persvakoani. Valutti lisää ja työnteli sormellaan sitä sisälleni. Vaikka Villeä kovasti halusinkin sisääni, pieni pelko kävi mielessäni, että jos sormikin jo noin tuntuu, miltä tuntuu sitten Villen paksu kalu. Sitä minun ei tarvinnut kauaa enää miettiä.

      Ville öljysi kullinsa ja painoi sen peräaukkoani vasten. Tiesin, että minun pitäisi rentoutua, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Tuntui siltä, että aukkoni on vain nuppineulan pään kokoinen. Ville yritti tehdä tilaa sormellaan, mutta kun hän työnsi toisen sormen sisääni, parahdin:

      - Ei taida tulla mitään. Sattuu vietävästi. Mutta jos kokeillaan vielä niin, että käyt selällesi, niin mä sovittelen itse sitä sinne? - Ehdotukseni sopi Villelle ja hän kävi sänkyyn selälleen. Tuki kaluaan juuresta ja tuumasi:

      - Julle on hyvä ja istuu nyt Villen aisalle.

      Asetin jalkani kahta puolta Villen kylkiä ja peruutin kohti öljyistä parrua. Kun aukkoni alkoi vähä vähältä antaa periksi, peruutin lisää ja kohta öljyinen terska venytti sulkijalihastani jo oikein kunnolla. Pysähdyin totuttelemaan siihen hetkeksi. Ville tarttui kyrpääni ja siitä kiinni pitäen yritti työntää minut istumaan perille asti. Yhtäkkiä sulkijani antoi periksi ja kalu upposi sisääni lähes kokonaan. Tunne oli outo. Sattui, mutta teki hyvää.

      - Voi jeeveli kun on tiukka, voi kun on tiukka, - huokaili Ville ja pyrki nostamaan lantiotaan ylöspäin.
      Myötäilin liikkeitä. Jonkin ajan kulutta kipua ei enää tuntunut ja aloin varovasti ratsastaa Villen päällä. Vauhtimme kiihtyi. Saimme hyvän rytmin keskenämme ja se rytmi ei voinut päättyä kuin räjähdykseen.

      - Multa taitaa tulla, - huokasin Villen aisan möyriessä sisälläni ja ison kouran runkatessa kyrpääni.

      Ville kumartui eteenpäin suu auki ja spermaani ryöpsähti paineella vasten hänen suutaan ja kasvojaan. Ville nuoli huuliltaan spermaroiskeitani ja pumppasi patukallaan persettäni kuin raivon vallassa. Sitten työnsi lantionsa ylöspäin kaarelle ja antoi kyrpänsä suihkuttaa terveisensä perseeni perille.

      Olimme hiestä märkiä ja kun hetkisen päästä painauduin Villen rintaa vasten omien syöksyjeni päälle, tunsin kun Ville luiskahti ulos minusta. Äsken täytettä saanut perseeni tuntui nyt tyhjältä.

      - Kyllä sulla Julle oli sitten tiukka perse. Ihme, että kestin panna sitä noinkin kauan. Mitäs muuten tykkäsit siitä, kun mä nuolin sitä?

      - Ei kai mikään niin hyvää ole koskaan tehnyt. Toi paneminen kyllä sattui aluksi. Milloinkas mä saan sua panna?

      - Heti kun nuolet mua samalla lailla kuin mä sua, - nauroi Ville.

      - Susta voisi saada karvoja kieleen, mutta ei se nyt ihan mahdoton ajatus ole. Pitäiskö mennä nyt suihkuun?

      - Joo. Mennään yhdessä, niin säästetään vettä.

      Suihkun alla saippuoimme toisiamme kalut puoliseisokissa. Saippuoin erityisellä huolella Villen persettä ja Villen, pyynnöstäni kumarruttua, huuhtelin hänet sieltä käsisuihkulla. Tarkistin pesujäljen levittämällä pakarat erilleen ja märkien karvojen peittämää persevakoa katsellessani ajattelin, että kyllä tuolla Villen antamalla ehdolla voisin häntä pannakin.

      Santtu ja Keke tulivat sopivasti sisään, kun tulimme pyyhkeet vyötäisillämme suihkusta. He vilkaisivat toisiaan.

      - Säästettiin vettä. Nyt on köyhät ajat...

      Huoneeseemme päästyämme nauroimme kippurassa ja rojahdimme päällekkäin sänkyyn suutelemaan.

      - Olenkos sanonut? Mä tykkään susta, Julle.

      - Minä taas taidan olla vähän rakastunut suhun, Ville.

      Ville suuteli minua uudemman kerran ja sanoi vielä:

      - No tuollaista mä vähän itsekin tarkoitin...

      *
      The End

    • Konosen_Norre

      Bravo! Sä oot kyllä hämmästyttävän tuottelias, laadusta tinkimättä! :)

      • Pallotyttö

        Juu, kyllä seisois jos olis mikä seisois !! : ) Hyvä Henry !! Mukavaa joulun aikaa sinulle ! Ei muuta ku sumpit pihisemään ja piparia tarjolle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe