Eikö tuota häirikköä voisi jo OIKEASTI bannata?

ddshshshsjdjd

Täällä ei ole aikoihin voinut kysyä enää mitään ilman, että häirikkö tulee sinnekin purkamaan pahaa oloaan. Tämä palsta on täysin pilalla ja iso osa järkevistä ihmisistä on jo kaikonnut tuon takia. Miksi ihmeessä täällä saa joku yksi häirikkö pilata kaikkien muiden keskustelupalstan?

8

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kipeää

      Miksi sinä jankutat koko ajan tuollaista. Etkö anna rauhaa kirjoittaa. Ymmärrän, että väkivalta on sinusta pahaa ja ottaa johonkin herkkään kohtaan sinulla. Olet ehkä itsekin joutunut välivallan kohteeksi, kun vaikutat noin traumatisoituneelta.

      Mutta sijaisperheessä kasvavat lapset ovat erityisen haavoittuvia ja ovat erityisen paljon toisten armoilla. Varsinkin, jos joku sairas sijaisvanhempi eristää heitä metsän keskellä - ja kaltoin kohtelee. Kamalaa, jos perheen omat lapset eivät puutu vanhempiensa pahoinpitelyihin, jotka kohdistuvat viattomiin sijoitettuihin lapsiin. Tuossakin perheessä omilla oli paljon enemmän oikeuksia ja etuja (esim. ruoka) kuin sijoitetuilla. Se voi todellakin olla kipeää luettavaa. Mutta valitettavan totta.

      • kyllästynytniin

        Joo mutta jos nyt joku haluaa kysyä täältä mitä tahansa neuvoa ja tulet mussuttamaan jok ikiseen ketjuun Raisiosta, Adidaksesta ja aikuisista tyttäristä niin oikeasti alkaa jo pikkuhiljaa vituttamaan. Täällä ei enää yksikään sijaisvanhempi voi rauhassa kysyä _mitään_, ilman, että ahnehdit ketjun itseesi päin. Voit vuodattaa surkeaa sijaisvanhempikokemusta ihan omassa ketjussasi, jos kysyn jotain mihin se sinun kokemuksesi ei liity _millään tavalla_. En ole se sinun tuntema sijaisäiti eikä kukaan muukaan täällä, anna joskus tilaa muillekin.


    • Jukni

      Niin miten sinä luokittelet järkevä ? Valitettavan usein "järkevä"on vain se joka komppaa vain samaa mieltä/ajatusta kuin esim. Sinulla on muut on väärässä

      • Suurstrumffi

        Tämä paikka on keskustelulle ja mielipiteille, Jukni. Sinä olet sanottavasi sanonut jo loputtoman monta kertaa. Jos sinulla ei ole muuta sanottavaa, etsi itsellesi uusi harrastus. Jos et kykene normaaliin keskusteluun, olet täällä turhan takia.


      • tässäon

        Minulla sopii, että täällä voi sanoa monenlaisia mielipiteitä. Jos jonkun mielestä sijaisperheissä ei esiinny lainkaan väkivaltaa, yrittäköön rauhassa tuoda ajatustaan julki. Minun kokemuksen mukaan sijaishuollossa on paljon väkivaltaa, ja sitä pitää tuoda julki.

        Jos joku kolmas ei halua lukea tyhmiä kirjoituksia, kirjoittakoon uuden oman, tai etsiköön juttuseuransa muualta. Ei sekään ole hyvä, että joku tulee tänne pelkästään haukkumaan toisten kirjoituksia.

        Minä kirjoitan sijaishuollon väkivallasta, koska se on vakava ongelma. Mielestäni on väärin, että lapsia juoksutetaan rangaistukseksi talon ympäri pimeällä, lumella paljaina jaloin yms.


      • eihännämä
        Suurstrumffi kirjoitti:

        Tämä paikka on keskustelulle ja mielipiteille, Jukni. Sinä olet sanottavasi sanonut jo loputtoman monta kertaa. Jos sinulla ei ole muuta sanottavaa, etsi itsellesi uusi harrastus. Jos et kykene normaaliin keskusteluun, olet täällä turhan takia.

        Raision kaupungin "viranomaiset" ja sen perhepalvelu; lastensuojelu, lastenvalvojakaan kykene normaaliin keskusteluun valehdellessaan itse tuomioistuimessa lapsen olosuhteet, toiveet ja lausunnot asumisestaan tasavertaisesti molemmilla vanhemmillaan ja mitä oikeasti on tapahtu-nut; ei suostuta noudattamaan edes valvovien vieranomaisten/ avin päätöstä keskusteluajan järjestämisestä vieraannuttaessaan yhdessä äidin kanssa lapset tarkoitushakuisesti omasta isästään..


      • Jukni
        Suurstrumffi kirjoitti:

        Tämä paikka on keskustelulle ja mielipiteille, Jukni. Sinä olet sanottavasi sanonut jo loputtoman monta kertaa. Jos sinulla ei ole muuta sanottavaa, etsi itsellesi uusi harrastus. Jos et kykene normaaliin keskusteluun, olet täällä turhan takia.

        Niin muutaman kerran olen sanonut sijaiskodeista mielipiteeni ja nyt miniän kanssa ollaan haastamassa hänen sijais vanhempia oikeuteen ja jos se loukkaa sinua niin suksi sinä sinne tunnettuun paikkaan ;))


    • Hallelujaaaaaa

      Joko Raision häirikkö on bannattu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe