Miten Anna tupalaantui?

valkoinenkivi

Syntyi sievä tytteli lestaadiolaiseen kotiin Haukiputaalla vuonna 1969. Tyttelille anettiin yllätäen perinteinen nimi Anna.
Anna vietti lapsuutensa ja nuoruutensa perinteisellä lestadiolaisella tavalla, koko yhteisön miesten hyväksikäytettävänä. Se tietenkin vaikutti Annan psyykkeen tuhoisasti.
Kun Anna aikuistui niin hän oli tottunut jo pienestä pitäen saamaan kalua öin ja päivin. Annasta oli tullut kaluriippuvainen. Varhaisaikuisuudessa Anna saikin paikkakunnan peräkammarin pojilta säännölisesti kalua, välillä jopa useammalta joka reikäänsä.
Mutta kaikki ei ole ikuista, ja sen Annan sai kokea karusti. Aika oli tehnyt tehtävänsä Annan vartalolle ja kasvoille. Peräkammarin poikia ei enää kiinnostanut Annan huonolla hygienalla varustettu torttu yhtään, ja tästä Anna katkeroitti mielensä perinpohjin.

Meni vuosia että Anna ei saanut tarvitsemaansa sperma-annosta, kunnes tapahtui käänne.
Saapui SEURUE Haukiputaan peräkylälle ja kolkutti Annan ovea. Anna riensi ottamaan oven ruokista ja toivotti SEURUEEN sisälleen...ei kun sisälle.
Anna oli niin otettu kun sai vieraakseen komean SEURUEEN, eikä välittänyt vaikka ensimmäisenä hävisi piirongin laatikosta sosiaalituista säästetyt rahat ja joku SEURUEESTA kantoi Annan osamaksulla ostaman 19 tuumaisen Philips merkkisen käytetyn television ulos autoon.

Anna tunsi nenässään kiimatipan hajun joka tuntui tulevan SEURUEEN sekaisimmin olevan housuista. Anna tunsi jalkovälissään ihmeellistä kipunointia ja ajatteli että taasko ne satiaiset tanssii juhannuspolkaa siellä, mutta ei, Anna oli kiimassa.

Anna syöksyi SEURUEEN sekaisin olevan haaroihin kiinni kuten pesäpalloilija kolmospesälle. Hän sai kaivettua suonikkaan esiin housuista ja alkoi lutkuttamaan sitä kyynel silmäkulmasta valuen. Imettyyän suonikkaan vartaa aikansa niin Anna tunsi kuinka sprema täytti suun. Hän ajatteli että tässäkö tämä nyt oli. Vaan ei hätiä mitiä. Muut seurueen jäsenistä olivat syöneet Annan mielenterveyslääkkeet ja huuhtoneet ne Annan piilokiljun avulla mahaansa. He olivat jo aivan sekaisin ja päättivät antaa Annalle koko kirjastollisen kunniakansalaisia.
Tapahtuma kesti kaksi päivää ja kaksi yötä. Anna oli löytänyt uuden oivan rakkauden, mustalaiset. Heille kelpaa Anna, ja heitä yhdistää myös sosiaalituilla eläminen ja kiljun juonti.

Anna ajatteli mustalaisten tykkäävän iso perseisistä naisista, koska heidän omilla naisilla on leveät hameet isojen perseiden peittona. Anna tihrusi siansilmillään peiliin ja totesi että iso on perse. Siksipä Anna muuttikin nimensä annaannaksi. nyt annaanna olisi kovaa valuttaa kirtävien SEURUEIDEN keskuudessa. Ja kyllä annaannan luona kirjastoväkeä kävikin tyhjentämssä pussinsa ja samalla annaannan piironginlaatikosta sosiaalituet.

Nyt kun annaanna oli päässyt sperman makuun ja maahan alkoi tulla mustaa miestä ja hiekan värisiä kerubeja niin annaanna ajatteli olla myös heille vieraanvarainen ja laittaa kaiken levälleen. annaanna alkoi hoitamaan myös lootansa hygieeniasta suihkuttamalla sinne kerran viikossa Raidia. Eihän Raid nyt täysin hävittänyt eläinkuntaa annaannan jalkovälistä, mutta eivät ne enää lennä ihan valtoimenaan.

annaanna liftasi karja-auton takatilaan päästäkseen Ouluun. Oikeasti hän koetti päästä ohjaamoon kyytiin, mutta kuljettaja oli todennut että takana ne muutkin emakot ovat.
Niinpä annaanna pääsi lopulta Ouluun ja hakeutui välittömästi vastaanottokeskuksen liepeille ja laittoi lähipuskaan tavaransa tarjolle, jos vaikka jollekkin kelpaisi.



jatkuu............

29

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valkokivi

      Niin, ja onhan annaanna vasikoiden vasikka, sitä rotankin alapuolella olevaa kastitonta sontaa. Kuten huomaatte niin jatko jo vasikoitiin pois.

    • valkokivi

      annaanna oli hehtaariperse pystyssä kävelytielle päin, persvakoon annaanna oli laittanut 20 euron setelin houkuttemiksi, mutta vaikka neljännes Afrikan väestöstä kulki ohi niin kukaan ei tullut puskaan, vaan sylkäisivät puskaan päin.
      annaanna korotti panoksia ja laittoi 100 euron setelin persvakoon ja asettui taas tyrkylle, mutta ei taaskaan tuottanut tulosta. annaanna kipaisi pikaisesti sosiaalihuollosta hakemassa hätärahana 500 euroa ja laittoi sen persvakoon ja pyllisti kävelytielle päin.
      Ja nyt nappasi, 5 Afrikan koneinsinööriä tuli paikalle ja kysyi mitä pitää tehdä rahan eteen. annaanna kertoi toiveensa että heidän pitää täyttää jokainen kolo hänestä mustilla makkaroilla. Tähän koneinisnöörit totesivat että helpompi on pompata tasajalkaa kuuhun kuin täyttää annaannan aukot, ei vaikka pää edeltä niihin sukeltaisi.
      Siitäpä annaanna oivalsi että 5 koneinsinöörillä on vain 5 kalua, mutta 10 kättä. annaanna oli kuullut että oli joku vähäpätöinen tuomio annettu Helsingissä koneinsinöörioppilaille kun olivat väkisin porukalla sormipillua harrastaneet alaikäisen tytön kanssa, mikä lie mitätön tuomio.

      Asia kuitenkin kiihotti annaannaa niin valtavasti että suuri osa hänen satiaisistaan hukkui hänen valuvaan visvaansa.
      Hän sanoi näille savanien koneinsinööreille että hän haluaakin sormipillua jokaiselta ja heti.
      Koneinisöörit alkoivat työstämään annaannan hyytelöitynyttä läskikasaa löytääkseen sieltä sen haisevan reiän. Muutama sormi meni persreikään ja annaanna tunsi miten ihanalle serkku Tackleberystä tuntuu kun kulkee käsi perseessä.
      Koneinsinöörit vilkaisivat toisiaan valkuaiset mustassa naamassa ja nappasivat 500 euron setelin ja juoksivat nauraen pois. annaannalta pääsi iso itku ja valtava märkä pieru.

    • baserk

      Aika lähellä tuo juttu on sitä nilviäistä, oikeaa paskan jauhajaa. Se muuten on oikeasti mustalainen, mutta häpeää sitä ja heimoaan. Siksi se puolustelee mustalaisten ja mamujen juttuja minfossa.
      Voisihan tuota laittaa sen nimen ja yhteystiedotkin tänne, kun taidan tietää ne.

    • läskikasa

      Tuskin se nyt mustilainen on, johan nekin häpeäis sontiaista. Joku karvakäden panopatja se on. Muodoton läjä mikä ei sivistyneille ihmisille kelpaa niin siksi on karvakädellä patjana.

    • Tuplapaskiainen

      Aivan huippua, iso peukku tälle jutulle.

    • tuplasyöpä

      Eihän tupla ole mikään ihminen vaan murhainfon syöpä. Mistäköhän sian perseestä se on maailmaan tipahtanut. Joka tapauksessa sen sian perse pitää ommella kiinni ettei niitä enää maailmalle tipahda lisää.

    • kuona

      Peukkua täältäkin.

      • Vagisanpelastipäivän

        Peukkua Taran löysään vaginaan.


    • lutkuti

      Pitäisi tehdä elokuva tästä tupla annasta. Nimeksi kuvalle sopisi esimerkiksi Tupla ja mustan kullin lutkuttaja.

    • tyhmäkysymys

      Kuka tää Anna oikein on?

      • Tyydyttynyt

        Hän on banniansojen virittelijä. Ylivertainen siinä. Vähä-älyiset kävelevät suoraan virityksiin. Tunne vihollisesi on hänen mottonsa.

        Hän nauraa näille ukkorähjä-ärrkeleille, jotka koittavat sukupuolisuuden kautta häntä solvata. Itse he ovat koko ikänsä tuomittuja viettinsä takia. Järki ei kehity, ajatus ei kulje, mulkku vain hakeutuu käteen. Muuta ei elämässä ole. Jos joku jossakin raiskataan, pääse fantasioimaan alistamisesta. Kiihottumaan samaistumalla.

        Hän kykenee siirtämään keskustelua haluamaansa suuntaan ja saamaan haluamansa nikit banniin. Poistetuksi palstalta. Ja jopa palautetuiksi palstalle.

        Ylivertainen älykkyytensä on samankaltaista kuin kirjastoväellä, hän kykenee näkemään tilaisuuden ja tarttumaan siihen. Hänet tyydytetään, jos hän haluaa tulla tyydytetyksi. Hän valitsee työssä käytettävät kalut. Hänellä on valta. Hänellä on vulva.


      • kikkelis-kokkelis

        Kutakuinkin näin olen itsekkin hjummartanut tuplakakan toiminta tavan, lisättynyä ettei siedä pätkääkään poikittaista viestiä mitkä kolisee omiin mieltymyksiin.
        Selkokielellä sanottuna RAUKKIS! =D=D


      • Selväpeli
        Tyydyttynyt kirjoitti:

        Hän on banniansojen virittelijä. Ylivertainen siinä. Vähä-älyiset kävelevät suoraan virityksiin. Tunne vihollisesi on hänen mottonsa.

        Hän nauraa näille ukkorähjä-ärrkeleille, jotka koittavat sukupuolisuuden kautta häntä solvata. Itse he ovat koko ikänsä tuomittuja viettinsä takia. Järki ei kehity, ajatus ei kulje, mulkku vain hakeutuu käteen. Muuta ei elämässä ole. Jos joku jossakin raiskataan, pääse fantasioimaan alistamisesta. Kiihottumaan samaistumalla.

        Hän kykenee siirtämään keskustelua haluamaansa suuntaan ja saamaan haluamansa nikit banniin. Poistetuksi palstalta. Ja jopa palautetuiksi palstalle.

        Ylivertainen älykkyytensä on samankaltaista kuin kirjastoväellä, hän kykenee näkemään tilaisuuden ja tarttumaan siihen. Hänet tyydytetään, jos hän haluaa tulla tyydytetyksi. Hän valitsee työssä käytettävät kalut. Hänellä on valta. Hänellä on vulva.

        Ai silläkö on vulva???? Märkivä, haiseva matoja täynnä oleva reikä. Siinä on sen vulva.
        Ameba on Einstainiin verrattava olio, jos verrokkina on tuplapaska. Se siitä sen älykkyydestä.
        Miksi se on edes syntynyt? Isänäsä nai äitiään perseeseen ja sielläpä paskan seassa tuplapaska siksi.
        Äitinsä kävi paskalla nainnin jälkeen ja tuplapaska jäi kellumaan pönttöön huuhtelusta huolimatta. Sieltä se sitten aikojen saatossa ryömi pöntön reunoja pitkin lattialle ja alkoi kasvaa.


    • annaannakullilutku

      Kas tuplapaskakin on herännyt jostakin pusikosta sosiaalihuollon takapihalta.
      Saitko mustalaisen tai mutiaisen kyrpää yöllä?
      Ai et saanut kun ei ollut rahaa. Eikö sossu enää anna sulle panorahaa millä voisit ostaa mustalaisia tai mutiaisia panemaan?
      Oletko koskaan ajatellut yhteiskunnan etua?
      Sinun tapauksessahan yhteiskunnan edun edelle asettaminen edellyttäisi yksinaruista kiikkua kaulaan, sitä vasikan kiikkua.
      Tiedät sanomattakin että naru ei riitä, vaan pitää olla paksu köysi jotta se ei mene poikki kesken kiikkumisen 1000 kilon painosi takia.

      Onks muuten kivaa olla tuollainen läskihylkiö? Ystäviä tai kavereitahan sulla ei ole ikinä ollutkaan, ja kukaan ei jää kaipaamaan sinua, ei edes maan matoset.
      Vakavasti ajatellen tee se jo tänään, niin maailma paranee huomattavasti.

      • Nimitieto

        Etsi Anna Annala. Yksinkertainen kirjoittanut nimellään.


    • 12345654321

      Koska tämä ketju on henkirikoksissa niin johdonmukaista on todeta että kantaa otetaan AA:n puolesta tai vastaan.
      Ja yleinen syyttäjä nukkuu, valtakunnassako KAIKKI hyvin? Saatananpalvontasyyte kostaa. Tekemäänsä ei saa tekemättömäksi myöskään yleinen syyttäjä.

    • oikeuskuolla

      Yhteiskunnan syöpäläinen se on. Miksi sille on annettu oikeus elää? Torakatkin pyritään hävittämään mahdollisimman tehokkaasti vaikka ne on paljon arvokkaampia kuin annaanna.

      • 12345654321

        Niin, tarkoitit tietenkin yleistä syyttäjää.


    • frhhj

      Onkohan tuplapaskalla kivaa olla edes itsensä kanssa?

    • ruikkupaskat

      No täähän tuplaantui kun äitinsä oli ripulissa ja kävi kaksi kertaa samana päivänä ruikkupaskalla. Ne kaksi ruikkupaskaa yhdistyi ja niistä tuli annaanna.

    • 896

      Mustalainen joka käyttää mielenterveyslääkkeitä vaihtelevalla menestyksellä.
      Sen huomaa sen kirjoituksista oikein hyvin milloin se on täysin sekaisin, ja milloin edes vähän järjissään.
      Sen kirjoituksista suorastaan huokuu kuinka mielellään se olisi mutiaisen kullinlutkuttaja jos ne vaan huolisi, mutta ei ne huoli koska siitäkin saisi siltä taudin, tai pikemminkin kaikki mahdolliset taudit.

    • gsgsw

      Yksi mikä osui ja upposi, annaanna on lestadiolainen.

      • rouvaTappinen

        Jaa, siitä en ole saanut näyttöä, hänen kirjoituksistaan, kuitenkaan.

        Mutta tämä suuri ärtymys Annaannan ympärillä saattaa viitata Annaannan taipumukseen kyseenalaistaa valtalehtien jumittuneita käsityksiä muutamissa ristiriitaa aiheittaneissa keisseissä.
        Hykerryttävän hauska oli Annaannan "näky" että eräs rikostoimittaja nykyään esiintyy paperipussi päässä, Aarnion vapauttamisen jälkeen.

        Paperipussi on kokeiltu ja hyväksi todettu paniikkihäiriöiden rauhoittamisessa.


    • Tämä-on-tosi

      Ei se vittuuntuminen siitä johdu vaan ihan toisista syistä. Se istuu känsäisellä perseellä banninapin päällä aina ja jatkuvasti. Varsinkin jos jonkun kirjoitus ei sitä miellytä, vaikka mitään bannaamisen aihetta ei olisikaan.

      Ja se on totta että jos jonkun niin sen kirjoituksista huomaa milloin lääkkeet on jäänyt ottamatta. Eli kirjoittajana se on täysi turhake, ei sillä ole koskaan ollut mitään tuotavaa mihinkään keskusteluihin.
      Jopa Siru83 on tuonut paskamaisuudestaan huolimatta 1000 kertaa enemmän sisältöä sivustolle kuin tuplapaska.

      Viimeksi Tiina nimimerkki sai kokea tämän paskasäkin vittumaisuuden ja jätti palstan, kuten moni muukin hyvä kirjoittaja on tehnyt.

      Nythän murhainfo on tullut tiensä päähän aiheiden keskustelusivustona.
      Jäljellä on tollot jotka moderoivat trollien aivopieruja.

      • näinonmarjat

        Tänään on taas tuplakakka päästänyt täydet ripulikakat ja on laittanut yhden ei annelistin ikibanniin ei näemmä ole taas jutut sopineet annaannan piirtaan.
        Tosin se taitaakin olla rikollisten puolestapuhujien tarkoituskin että porukka vaikenee. Haluavat omia nettivallan.


      • djdjjdjjd

        Pakko koljata, se olikin annelistien keino saada liki samanlaisella nikillä kirjoittava ei annelisti pois tuplanikkeilyllä. Eipä onnistunut Buaahhahahhaahhahhahaaaaaa!!!!!!


      • AnnaAnnala

        Päättäkääs nyt olenko mustalainen, lestadiolainen vai mielenterveyspotilas. Tällä hetkellä odottelen hiilloksen hiipumista, jotta saan luukut ja pellit kiinni. Vailla sukua, Raamattua tai mt-lääkedosettia.

        Kun tunnutte kovin tarkkaan harvakseltaan kirjoittamiani viestejä lukevan Minfossa. (Mitä ihmettelen kauheasti). Niin luulisi olevan selvää, etten kuulu etniseen vähemmistöön, olen uskonnollisesti kiihottunut tai syö mitään lääkkeitä. Totta on sekin, ettei mun viesteissä voi olla kaikuja asiantuntijuudesta miltään alalta, kun on niin maailmoja syleilevät opinnot takana. Epäasiantuntija. Tarkkailuun perehtynyt.

        Banniasiat.
        Joo, huomasin sen Öppnäs här - nikin häätöyrityksen. En katsonut onko siltä alkuperäiseltä nikiltä poistunut Viimeksi vieraillut palstalla -tieto. Sirpalta ja muilta hiljaisuudessa poistetuilta näköjään on. Et siitä tietää onko joku nuin vaan poistettu.
        Ajattelin öppnäs härin yrittävän ehkä paluuta tai jonkun tehneen banniansan. EN VASIKOINUT.

        Tuollainen alhainen temppu tehtiin sille yhdelle armas sonnille vai mikä oli. En tykännyt. EN VASIKOINUT.

        En ole, aiheetta ainakaan, Tiinaa vasikoinut. Muistan hällä olleen jonkun banninarvoisen viestin kyllä. EN VASIKOINUT TYHJÄSTÄ, JOS VASIKOIN.

        Ne chätit siellä varmaan menee automaattisesti tietoon, ehkä jonkun viestin alhaisen merkkimäärän mukaan. Ihan perseestä toisinaan.

        Nää lutkuttajat ja peppupanot voi pysyä täällä, Minfossa mä vasikoin ne jatkossakin.
        Tämä on lupaus.

        Kaunis kiitos rva Tappiselle taas. Susannan kustannuksella nauraminen on hieman noloa, mutta korpeaa mm yksi taannoinen pääkirjoituksensa.
        Valtakunnan suurinta ei pitäisi noin käyttää omaan vendettaan. Langenneita toimittajia löytyy, en haluaisi todistaa kenenkään lankeamista.


      • kikkelis-kokkelis

        Minä ihmettelen todella jos alhainen merkkimäärä ratkaisee kaiken, muitakin osioita seurannut niin sieltähän saisi poistaa suurimman osan, vain rivin kirjoittajat.
        Kyllä se vain on niin että kun tuplalle ei kelpaa jos olet annelia tai Aarniota vastaan.
        Jos kirjoitat vielä nasevasti niin tuplalla kiehuu ylitte, niin saatanasti.
        Murhainfoa pitäisi siivota, - muita kirjoittajia haukkuvat, omaa pornoilua esille tuovat, keskustelun tuhoajat, henkilöspekulaatiot, henkilöitä koko nimillä kirjoittajat, laittoman materiaalin vuotajat.


    • Kuulemanmukaan1

      Hei Annan lääkkeiden ja muidenkin kulujen kuittaajaksi on ilmoittautunut joku Iisalmelainen hutsuntutsu perillisineen. Keep going. Allah armahtaa teidätkin, te typerykset ja loiset.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      1
      1156
    Aihe