TÄMÄ EI OLE NARSISMIA!!!

Jotaintolkkuakehiin

Se että joku on kaunis tai hyvä jossakin ei tee hänestä sen narsistisempaa kuin muistakaan! Hän on vain kaunis ja hyvä. hän saa olla vaikka millainen ELLEI TEE SITÄ PAINAMALLA TOISIA ALAS! Sen sijaan tällaisen kadehtijat ja sabotoijat ovat narsistisisia! Se menee näin päin! On olemassa hyvää ns narsismia jota edellinen on ja tuhoavaa joka on taas jälkimmäistä! Siispä aina kun toimitte. Kehen päin vain tuhoavasti olette narsismin asialla, vaikka se olisikin sitten ääripäässään se toinen narsisti!

8

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkjhgfdssdfghjk

      Oikeastaan olen samaa mieltä.

    • Kysynpä_vain

      Kysyisin tuohon että mikä on tuhoavaa toimintaa jos siellä ns. toisessa päässä on narsisti. Eli mikä toiminta narsistia kohtaan on sellaista, että sitä sitten itse vastoin kaikkien lähimpienkin odotuksia muuttuu narsistiksi.
      Muuttuminen narsistiksi on kyllä määritelmällisesti mahdotonta, koska narsistiksi tullaan jo varhaisina ensimmäisinä elinvuosina. Narsismista ei myöskään parannuta, vaan nph on siis jäykistynyt persoonallisuus, joka ei muutu.

      • Kysynpä_vain

        Vai mitä tarkoitit tuolla "narsismin asialla". Monikin mielellään haittaisi narsistin tuhoavaa toimintaa.
        Yleensäkin kun puhutaan narsismista, pitää unohtaa sellainen kaikenlainen tasoittaminen, kuin esim. että "kaikki me" "kaikille meille sattuu" "kaikki on tavallista"... Mitä järkeä edes? Narsismi on määritelmänsä puolesta suuresti poikkeavaa käyttäytymistä ja laaja-alaista vielä kaiken lisäksi.


      • jukslafjiojkofds

        Ai että joku toimii narsistia vastaan? Ottaisi mandaatikseen narsistin toimien sabotoinnin?

        On käynyt mielessä, mutta olen haudannut sen ajatuksen, koska se vie minut liiaksi ns. pahuuden tielle, enkä sinne halua. Tehkööt mitä lystää. Minä pysyn kirkkaalla tiellä tästedes.

        Mutta kiintoisa ajatus - että ottaisi lähipiirinsä narsistin asiakseen - niinhän minä tavallaan teenkin. Odotan iskua "aina valmiina" -asenteella ja ignooraan tai kiellän. Sillä lailla (olen huomannut) parhaiten haittaa narsistin agendaa ja pitää itsensä kiinni hyvissä elämänarvoissa.


    • pahransallansaa

      Ja ihminen on erehtyväinen ja ailahtelevainen ja huomionhakuinen ja sympaattinen, ja välillä kaikki pyörii oman navan ympärillä eikä se tee kenestäkään pahaa.

      Luen kauhulla noita IL-juttuja että ketä saa sanoa narsistiksi ja mitä tälläkin palstalla viljellään, että heti on ihmistä epäilemässä ilkeäksi, ja aijaa vanha juttu, oliko sunkin ex narsu?.

      Olen kokenut sellaisen päähieronnan, että koskaan koskaan ikinä en mene epäilemään kenenkään kokemuksia tai tahtoperää, niin uskomatonta sontaa sitä itse sai kokea. Luotan, kunnes toisin todistetaan. Faktat pöytään. Valoa tekemisillenne. En jaksa enää yhtään peliä vaan haluan suorasukaisuutta ja avoimmuutta.

      Elämä jatkuu, kehityn ihmisenä, ja luulen jopa että suhtaudun avarammin ja hyväksyvämmin kanssaihmisiin narsistin jälkeen (vaikka sitä helposti kiertyykin kerälle eikä ota kontaktia helposti). Nimenomaan siksi että en halua elää siinä maailmassa missä narsisti eli. Ja siihen toisten alaspainamiseen liittyi epäsuora puhe, liioittelu, salailu, vihjailu, kiertely, miellyttäminen ja toisaalta sitten kun olin pauloissa suora vittuilu, satuttaminen, arkoihin kohtiin iskeminen, sanojen pyörtäminen, jäkättäminen, naljailu, mitätöinti jne. Se on kaikki typerää peliä mistä olen sanoutunut irti, mistä kaikkien pitäisi sanoutua irti. Vilpittömyys :)

    • tunnettua

      Usein nimenomaan se kaunis ja hyvä joutuukin narsistin lokaamaksi ja alaspainamaksi.

    • ristomies

      Olen työpaikkakiusattu. Tiedän kiusaajan elämästä sen verran, että hyvin hänellä ei mene. Kiusaaja haluaa jostain syystä tietää kaikki asiani. Minä en ole kertonut hänelle oikeastaan mitään itsestäni. Tämä siksi, että tiedän jokaisen asian muuttuvan erilaiseksi, kun kiusaaja kertoo niitä eteenpäin.

      Käytökseni tietenkin provosoi kiusaajaa hieman lisää. Minulle ihan sama, en välitä. Kerron itsestäni ja elämästäni ihan avoimesti työpaikalla, harva kuitenkaan uskaltaa edes kysyä mitään, koska kiusaaja on leimannut minut rikolliseksi. Hän on onnistunut vakuuttamaan ihmisille, että pidän hyvin käyttäytyvän ihmisen kulissia yllä, ja että oikeasti olen paha, hyvin paha. Ihan murhaajatasoa. olen istunut linnassakin puheiden mukaan.

      Kiusaaja on kuitenkin ollut hämmentynyt ja loukkaantunut siitä, että olen kertonut itsestäni muille ihmisille. Nyt raukka sitten tuli valittamaan minulle, että ei saa minusta mitään otetta, eikä tiedä olenko lintu vai kala. Raukalla oli tippa silmässä.

      Miten tällaiseen pitäisi suhtautua?
      Onko kyse narsismista?

      • lkjhgfdswertyui

        En minä tiedä, mutta minuakin luullaan ihan miksi vaan hyvin laajalla skaalalla.
        Yhtäkkiä se on lakannut kiinnostamasta minua miksikä minua luullaan, kun ne luulot tuntuvat olevan jo niin kirjavat. Ei jaksa enää kiinnostaa.
        Melkein ilandun, kun jälleen kerran joku entinen tuttuni ei vastaa mitään, enkä tiedä syytä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe