Riittääkö valistus

höpötys

Turvapaikanhakijoita aletaan enemmän valistamaan,kuinka suomalaiseen naiseen pitäisi suhtautua.Ken tähän uskoo,itse toivoisin sen toki auttavan,epäilen kuitenkin.Verrannollisesti sanoisin:Sama kun koira vietäisiin lehmäaitaukseen ja sanottaisiin nyt sinä olet lehmä.Unohtaisi koiramaisuuden ja alkaisi tuottamaan maitoa.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • päsinlihaako

      Sinulle voi taas todeta seuraavaa. Turvapaikan hakijat ovat ihmisiä, niin kuin sinäkin. Ihminen näkyy olevan oppivainen lajina, siitä löytyy esim. koulu hyvänä esimerkkinä.
      Oppivaisuus toki vaihtelee yksilöllisesti, mutta asiassa voidaan kuitenkin yleistää tuo lajina, ihminen on oppivainen.
      Kulttuurierot ovat tässä asiassa isossa roolissa, kun monet turvapaikan hakijat tulevat ns. patriarkaalisista kulttuureista, niin lähtöisin oleviin käsityksiin vaikuttaminen on tässä asiassa oleellista. Se kuinka turvapaikan hakijat perehdytetään meidän yhteiskunnan tapoihin, se on asiassa oleellista. Sen viestin perille meno on tässä asiassa kaiken A ja O. Eli tämä meidän tarjoama kotouttamisprosessi, sen tehokkuus tullaan mittaamaan siellä katutasolla. Kaikissa kansoissa löytyy osa ihmisiä, jotka ei kykene elämään vallitsevien sääntöjen puitteissa. Heitä kutsutaan yleisesti rikollisiksi, niitä löytyy yksilöinä myös turvapaikan hakijoista. Heidät tullaan viimeistään tulevien tekojen myötä karsimaan pois, kun heille ei tulla myöntämään oleskelulupaa.
      Säännöt kun tulevat tiukkenemaan kaikissa EU-maissa.

      • höpötys

        Kulttuuri erossa se suuri ongelma juuri on.Uskonto isoin.Jos heidän uskontonsa ei naisia pidä minään.Silloinhan Suomea voitaisiin pitää aivopesu valtiona.Kun rupeavat kouluttamaan toisin.Mutta toki ollaan kaikki ihmisiä ja eletään ihmisiksi.


      • niinvvo
        höpötys kirjoitti:

        Kulttuuri erossa se suuri ongelma juuri on.Uskonto isoin.Jos heidän uskontonsa ei naisia pidä minään.Silloinhan Suomea voitaisiin pitää aivopesu valtiona.Kun rupeavat kouluttamaan toisin.Mutta toki ollaan kaikki ihmisiä ja eletään ihmisiksi.

        Mitä tekemistä siinä on uskonnolla, kun hormonit hyrrää?
        Voisivat Suomen tytöt itsekin katsoa vähän eteensä eikä mennä liian lähelle.


      • 123sym

        Mutta kun heidän uskontonsa salii raiskauksen.Suomen laki taas kieltää sen.Suuri on kulttuuri ero.


      • höpötys

        "Kotouttamisprosessi"on sanana kovin lämmin ja kodikas.Avaisitko sanaa hiukan,mitä tarkoittaa käytännössä?Minkä takia tavallinen kaduntallaaja on hän,joka kärsii ja maksaa,kun edesvastuuttomat ja vähän typerätkin pättäjät kokeilevat asioita?Vielä noihin rikollislöydöksiin.Niitä myös löytyy erinlaisista amattiryhmistä ja edustajista,siksi pitäisi kyseenalaistaa heidän työnsäjatko onko se mahdollista,ainakin jälkinmäisistä.Minkäs teet, hyväveli verkosto toimii.Harmi kolutuksesta,kun myös leikataan.Kaikellahan on myös hyvätpuolet.Jospa ihmiset alkaisivat käyttämään omia aivojaan,eivät uskoisi ihan kaikkea mitä lukee.Se on nykymaailmassa oppi arvokkain.


      • Julkisuusmomentti

    • tuonluusitietävän

      Kotouttaminen, valistus, tai miksi asiaa halutaan kutsua. Luulisi olevan aika selvä asia kaikille. Toisista kulttuureista tulevia ohjataan maan tavoille, kuinka tässä yhteiskunnassa kuuluu elää ja olla. Siinä se on kaikessa yksinkertaisuudessaan. Käytännössä sellainen on kova koulu, kun yksinkertaisetkin asiat on osalle opetettava.
      Löytyykö siihen tarvittavat varat ja henkilökunta, siitä kait se kiinni on.

    • irmakannis

      Kysymys ei siis ole pelkästään siinä miten mamut kohtelee Suominaista vaan naista yleensä.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/112920-valtaosa-maahanmuuttajanaisista-vakivallan-uhreja

      "– Arvioisin jopa, että yli 90 prosenttia kaikista Suomessa asuvista maahanmuuttajataustaisista naisista on kokenut väkivaltaa jossakin muodossa, Nurmi sanoo.

      Nurmen arvio perustuu siihen, että iso osa naisista tulee ns. kolmansista maista, joissa väkivalta ei ole rikos. Paremmassa tilanteessa ovat EU-maista muuttaneet."

      "Turvakodin asukkaista reilut 33 prosenttia on maahanmuuttajataustaisia, kertoo Pääkaupungin turvakodin toiminnanjohtaja Karola Grönlund.

      Avo- ja asumisyksikön asiakkaista vastaava luku on 65–70 prosenttia."

    • duuunarinari

      Mamu naiselle on uusi asia että pahoinpitelystä voi turvallisin mielin ilmoittaa poliisille.. Häpeä ja pelko(mitä sitten tapahtuu) on vieläkin liian monelle suuri este.

    • Lammaslauma

      Maahanmuuttajat tulevat islamilaisista maista.Näissä maissa sekä tytön että pojan sukupuolielimet käsitellään raakalaismaisella tavalla. Poika ympärileikataan ilman mitään puudutteita. Tytön alapäästä samoin leikataan osa pois ja sitten koko "pillu"harsitaan kiinni. Vähäinen reikä vain jää virtsaamista ja kuukautisvuotoa varten.Joskus näin ommeltu tyttö raiskataan. Vasta avioliitossa ja synnytyksessä ommelta avataan. Vaikka hallitus kieltäisi tavan, kansa ja perhe jatkavat käytäntöä. Tyttö ei pääse naimisiin jos tätä ei tehdä. Pitää myydä ehtaa tavaraa. Avioliitto on kauppa. Naisen ei ole lupa nauttia seksistä, siksi herkin osa tuhotaan. Islaminuskoisella miehellä saa olla neljä vaimoa. Saattaa olla islamissa, vierasuskoisen saa raiskata, ja sitä sitten tehdään Euroopassa nyt naisille. Nämä raiskaajat eivät ole median jutuista päätellen syyrialaisia. Vai onko täällä yhtään syyrialaista. Eli todellisia sotapakolaisia. Kaikki muut ovat "muka pakolaisia " eli Syyrian tilannetta hyväksi käyttäviä. Siis nämä takaisin vain omiin maihinsa. Syyrialaiset jääkööt!

    • tandem

      Tarkoituksella raiskaavat noin 14-vuotiaita.Ehtuuden toivossa.Sillä myös on tavoite heidän maailmassa.Luulevat saavansa vaimon ja Suomen kansalaisuuden.

    • höpötys

      Milloin valistus rupeaa näkymään täällä katutasolla?

      • vartinmuna

        Näytetään 15min video "säännöistä"
        Ei mee kauan :-)


    • aikaaseuraava

      Mikä on" kotuttamisessa"mennyt pieleen?Kun yksittäistapaukset, ovat muuttuneet epidemiaksi. Kuinka monta joukkoraiskausta on vielä pimitetty.Vai onko tarkoituksena totuttaa Suomalaiset näihin?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe