Lihava nainenko?

Miumauminä

Mitä mieltä olette minusta. Painan 100kg ja pituutta on 164. Mitä mieltä olette, olen 40v. Voinko olla miesten silmään kaunis näin vai pitääkö minun laihduttaa. Mielestäni olen ihan ok. Vastatkaa rehellisesti. Pidättekö miehet mieluummin isommista vai pienistä naisista?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JottajooJoopajoo

      Lihavat on viehättäviä monien mielestä, useampien ei. Kaikille löytyy ottaja mutta kukaan ei ota ketä tahansa. Luulisi että se on nelikymppiselle jo valjennut. Minä pidän enemmän lihavista eli mun kohdalla se on hyvä lähtökohta. Niistä pulskista sitten valitsen sen joka muuten viehättää ulkonäöltään ja persoonaltaan. Vaikka pidän lihavista naisista ei se tarkoita että kaikki lihavat on automaattisesti viehättäviä. Eihän nekään jotka tykkää hoikista, pidä jokaista hoikkaa viehättävänä.

    • Mies30v

      No ajattele vaikka että olet muodokas tai naisellinen.Mies tosin olisi ällöttävä kaljaa kittaava ja roskaa mässyttävä läski jonka pitäisi heti dietata tuosta 30kg pois.. ;)

    • lihavanainennn

      Minä olen saman pituinen ja 20kg kevyempi ja lasken kyllä itseni lihavaksi. 7kg olen jo laihduttanut pois, 20kg vielä pitäisi saada lähtemään, niin sitten olen painossa, johon olisin tyytyväinen. Mulla alkaa jo polvissakin tuntua tämä nykyinen paino, joten vaikea olla tyytyväinen. Mutta hienoa, jos itse olet sinut painosi kanssa.

    • luolamies88

      Lähes joka kolmas suomalainen painaa tuon 100kg ainakin ja lihomme koko ajan. Mielestäni ei sinun tarvitse laihduttaa vaan löytää sellainen mies joka arvostaa sinut sellaisena kun olet, niitä kyllä löytyy.

    • täyskäännöspäinuutta

      No ei sinun varmaan niitten miesten mieliksi tarvii laihduttaa, mutta mieti omaa terveyttäsi, itsesi kannalta.

      Itse olen 173cm mies. Paino on alimmillaan ollut 63kg aliupseerikoulun jälkeen (12vuotta sitten), ylimmillään 112kg viime keväänä.

      Talven tavoitteena polttaa läskit pois ja tällä lihasmassalla päästä johonkin 85kg, eli siis bissellä ja epäsäännöllisellä syömisellä, stressillä ja pitsalla hankittu "kokovartalomiehen" vatsa pois.

      Vettä, liikuntaa, kanaa, vesimelonia, avokaadoa jne ruokavalioon. Hiilareita myös sopivasti, mutta pastan ja perunan tilalle ennemmin parsa-ja kukkakaalia jne.

      On aikaa kun on työttömänä, kyllä pitäis keväällä olla eri näköinen ja paremmin voiva ihminen taas vaihteeks.

      Olen kyllästynyt olemaan näin raskas. Siis jotain 100kg paino varmaan tällä hetkellä. Ei nivelet tykkää, nyt alkaa remontti.

    • Oletomaitsesi

      Mullakin paino on noilla samoilla lukemilla, tämän vuoden aikana paino noussut aika reippaasti. Stressi ja ahdistus pistänyt syömään liikaa. Tympäisee itseäni, selkäkin oikutellut ja sekin on rajoittanut lisää liikkumista. Jospa jossain vaiheessa pystyn ottamaan itseäni niskasta kiinni ja saamaan painoa hilattua alaspäin.
      Aloittajalla on oikea asenne itseään kohtaan, ei tarvi miettiä muitten mielipiteitä vaan kuunnella itseään. Luulis miehiä kiinnostavan elämäniloinen nainen, joka on sinut itsensä kanssa. Tsemppiä sulle.

    • Ilopillerilihavat

      Ajattele että joka ilokilo on kantamisen arvoinen ja kilot ovat minun voima pesäni.. heh.he. minä painan 147,00 KG eikä yhtään haittaa.

    • Miumauminä

      En olisi ikinä arvannut, että saan näin ihania vastauksia. Kiitos. Minulla on itseasiassa mies, mutta halusin kysyä mitä lihavista ajtellaan. Laittakaaospite mihin voi s postia teille laittaa. jos kaipaatte naispuoliset samanhenkistä ystävää.

    • Repejee

      Aika jytky mun makuuni mutta epäilemättä voi olla sellainen muheva pakkaus, mikäli vartalonmalli on sopiva kilomäärään nähden.
      Ensimmäinen ajatus on "Ohhoh". Yks tykkää pienestä ja toinen paksusta. Näimpä se menee.

      Terveyden kannalta tuo on liikaa. Sitä ei voi kääntää hyväksi millään. Siskotyttö oli samoissa mitoissa suurinpiirtein ennenkuin ohitusleikkauksella alkoivat uhkailemaan. Nyt on jotain 80.

    • Muotoa_makuuni

      Lihavuudessa ei mitään pahaa ole minun mielestäni. Rehevämpi parempi!
      -20 nuori lihavien ystävä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe