Kaikki tietävät että Stubb valehtelee

Korruptiosssuomi

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/832571/Stubbin anteeksipyynto ei pysayttanyt arvostelua

Kaikki tietävät että Stubb(kok) valehtelee eduskunnassa ja mediassa, mutta tämähän on normaali SSSuomen tapa. Ennen suoranainen valehtelu hallituksessa johti eroon, mutta ei enää SSSuomessa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KokomustaSuomi

      Kaikkihan tietää että kokoomus valehtelee aina, joten Alexander Stubbin valheet on vain jatkumoa tälle. SSSuomi on moraaliton kuten Björn "Nalle" Wahlroosin yritys.

      • SSSuomi_taas_vauhdissa

        Tutkija: VM:n virkamiesten tavoitteena oli vaihtaa keskustelun näkökulma
        http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195008219854/artikkeli/tutkija vm n virkamiesten tavoitteena oli vaihtaa keskustelun nakokulma.html

        "Virkamiesten ei pitäisi pyrkiä vaikuttamaan poliittisiin asiakysymyksiin, arvioi Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä. Hän viittaa Aamulehden uutisointiin, jonka mukaan valtiovarainministeriö yritti ohjailla huomiota pois hallintarekisterin kielteisistä vaikutuksista ja valikoida tiedotusvälineitä kertomaan lainvalmistelusta. Aamulehti http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195008140067/artikkeli/muistio hallintarekisterista vm halusi huomion pois omistustiedoista ja valikoi toimittajia.html kertoo saaneensa haltuunsa ministeriön viestintäosastolla syksyllä laaditun muistion, josta asiat käyvät ilmi. Myös STT on saanut ministeriöltä käyttöönsä saman muistion.

        Toiminnalla pitäisi olla valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) siunaus, Jokisipilä sanoo.

        - Jos asiantuntijamateriaalista lakaistaan maton alle osa, joka ei sovi virkamiesten tavoitteisiin, silloin ollaan edustuksellisen demokratian kannalta epäilyttävässä ja arveluttavassa tilanteessa, Jokisipilä sanoo".
        -
        Uskomatonta että Suomen hallinnon VM:n virkamiehet manipuloivat dataa oikeistolaisen ideologian mukaiseksi, vaikka heidän pitäisi toimia Suomen edun mukaisesti ei rahavallan. Ilman muuta nämä VM:n virkamiehet on laitettava virkakieltoon ja toimitettava oikeuden eteen. Nyt ei ajeta Isänmaan etua vaan lobataan kokoomuksen ja rahavallan laskuun.


    • SSSValehtelijoidenKlubi

      Näkökulma: Sipilän hallituksen ministerit valehtelevat suomalaisille päin naamaa
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml
      "Nykyinen hallitus - ja pakko jälleen kerran muistuttaa, että elämme vuoden 2015 Suomessa emmekä vuoden 1987 Nicaraguassa - on ottanut aseekseen valehtelun ja suoranaisen kusetuksen.

      Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) on asiasta erinomainen esimerkki. Hän on, ja otetaanpa tähän "satunnainen valinta", puhunut jatkuvasti täyttä paskaa - eli kauniimmin todettuna muunneltua totuutta - hallintarekisteristä. Torstainen valehtelu siitä, että "90 prosenttia viranomaisista puolustaa ja ymmärtää hallintarekisterilakia" oli vain pieni osa Stubbin järjestelmällisestä harhautusprojektista.

      Toki, kun Stubb jäi kiinni valheesta, hän myönsi "virheensä" ja selitti käyttäneensä kansanedustajien ja kansan edessä "vääriä lukuja".

      Vaatii aikamoista väärinymmärrystä ja matematiikan omaperäistä tulkintaa saada 90 prosenttia viranomaisista kannattamaan hallintarekisteriä kun todellisuudessa 90 prosenttia viranomaisista vastustaa hallintarekisteriä".

      • SSSEKvalheidenverkko

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml
        "Meillä suomalaisilla onkin tällä hetkellä hallitus, jonka ministereistä pelottavan suuri osa valehtelee silmiä räpäyttämättä vasten kansalaisten naamaa.

        Jossain länsimaisessa oikeusvaltiossa tilanteeseen olisi jo puututtu".

        Täyttä asiaa!


      • PakkaseenSukilla
        SSSEKvalheidenverkko kirjoitti:

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112820745174_uu.shtml
        "Meillä suomalaisilla onkin tällä hetkellä hallitus, jonka ministereistä pelottavan suuri osa valehtelee silmiä räpäyttämättä vasten kansalaisten naamaa.

        Jossain länsimaisessa oikeusvaltiossa tilanteeseen olisi jo puututtu".

        Täyttä asiaa!

        Nämä kolme iloista SSS-rosvoa varastavat jopa kengät köyhän jalasta.


      • UskomatonMeno

        Näin SSS-rosvojoukko vaatii muilta mutta lisää omia etujaan:

        Palkkamalttia vaatineen Sipilän lähimmälle avustajalle yli 10 prosentin palkankorotus - uusi palkka 7 530 e/kk
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015112520719050_uu.shtml
        "Pääministeri Juha Sipilän (kesk) poliittinen erityisavustaja Riina Nevamäki, 40, sai elokuussa yli kymmenen prosentin palkankorotuksen".

        Kansanedustajille 900 euroa vuodessa lisää?
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111920697145_uu.shtml
        "Kansanedustajilta poistuvat työttömyysvakuutusrahastomaksut, mikäli hallituksen esitys menee läpi.
        Jos lakiehdotus menee läpi, ei työttömyysvakuutusmaksua peritä enää luottamustehtävissä toimivilta henkilöiltä. Esimerkiksi pääministeri Juha Sipilän (kesk) palkka on 11 742 euroa kuussa. Näin ollen hänelle jäisi vuodessa käteen 2 113,56 euroa enemmän.
        Uuden lain arvioidaan astuvan voimaan vuodenvaihteessa.
        -
        ..ja näitäkin tuloja entinen kansanedustaja saa vuosikausia pestin loppumisen jälkeen, kun tavallinen ihminen jää ansiosidonnaiselle jonka kestoa SSS-porvarihallitus lyhentää:

        Sopeutumiseläkettä nostavilla entisillä kansanedustajilla kovia tuloja – jopa 100 000 euroa vuodessa
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sopeutumiselaketta-nostavilla-entisilla-kansanedustajilla-kovia-tuloja-jopa-100-000-euroa-vuodessa/5567696


    • rkp

      ????

      PUHUIKO STUBB PALTURIA ????

      KUKAPUHUUPOTASKAA

      4.11.2015 16:27

      Pitkän farssin lopputulos: Stubbin "juurta jaksain" tehtyjä selvityksiä ei löytynyt

      KOTIMAA JULKAISTU 03.11.2015 MTV

      stubb ja laki

      Valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) mainitsemia selvityksiä hallituksen työelämäpaketin perustuslaillisuudesta ei ole löytynyt.

      Hallitus tiedotti syyskuun alkupuolella heikentävänsä työntekijöiden etuja, kuten sunnuntai- ja ylityökorvauksia ja palkanmaksua sairauslomalla. Pian sen jälkeen heräsi keskustelu siitä, voivatko uudistukset olla perustuslain vastaisia.

      MTV Uutiset pyysi tuon jälkeen valtioneuvostolta tietoa siitä, keitä perustuslain asiantuntijoita asiassa oli kuultu. Lisäksi toimitus pyysi saada haltuunsa kopiot heidän lausunnoistaan.

      "Voiko ministeri puhua mitä sattuu?

      Tietopyyntöä edelsi ministeri Stubbin radiohaastattelussa esittämä lausunto. Ylen Ykkösaamun toimittaja oli ottanut esille kysymyksen siitä, voisiko perustuslaki estää uudistukset.

      – Me kävimme tottakai läpi juurta jaksain virkavastuulla sekä työ- ja elinkeinoministeriön työlainsäädäntöammattilaisten välityksellä että sitten myös perustuslakiprofessoreiden ja muiden kanssa sen kokonaisuuden, että me toimimme tässä lain puitteissa, Stubb vastasi tuolloin.

      Ministeriöt pallottelivat MTV:n tietopyyntöä keskenään yli puolitoista kuukautta. Nyt on varmistunut, että mainituista selvityksistä tai käytetyistä asiantuntijoista ei ole mitään mustaa valkoisella.

      "Siirrettiin meille vastoin tahtoamme"

      Reilu viikko MTV:n tietopyynnön jälkeen valtioneuvoston kanslia ilmoitti, ettei sillä ole hallussaan mainittuja dokumentteja. Asia siirrettiin valtiovarainministeriölle.

      Kun toimituksesta tiedusteltiin tietojen perään viime viikolla, valtiovarainministeriö ilmoitti siirtäneensä asian työ- ja elinkeinoministeriöön. Eilen työ- ja elinkeinoministeriöstä puolestaan ilmoitettiin, että tietopyyntö palautetaan valtiovarainministeriöön.

      Samalla kävi ilmi, että asia oli aiheuttanut kiistelyä ministeriöiden välillä.

      – Valtiovarainministeriö on siirtänyt asiakirjan aikanaan työ- ja elinkeinoministeriöön vastoin ministeriön asiassa ilmaisemaa näkemystä. Työ- ja elinkeinoministeriöllä ei ole tietoa siitä, ketä asiantuntijoita ministeri tarkoittaa ja hän tai puolueensa on kuullut, hallitusneuvos Kari Mäkinen totesi.

      "Luottamuksellisia taustakeskusteluita"

      Myöhemmin eilen valtiovarainministeriöstä annettiin vastaus, jonka mukaan asiantuntijoiden nimiä tai heidän lausuntojaan ei ole saatavilla. Ministeriön mukaan ministeri Stubb oli ilmeisesti viitannut luottamuksellisiin taustakeskusteluihin virkamiesten ja asiantuntijoiden kanssa.

      – Näistä keskusteluista ei ole valtiovarainministeriön tiedon mukaan saatu asiantuntijalausuntoja tai muita kirjallisia lausumia. Valtiovarainministeriössä ei ole edellä mainitun keskustelun pohjalta laadittu asiakirjoja, budjettiosaston sihteeri Paula Penttilä toteaa.

      Molemmat ministeriöt pahoittelivat toimituksen tietopyynnön käsittelyn venymistä. Julkisuuslain mukaan tietopyyntöihin tulisi vastata mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa.


      Ilmianna
      Jaa

    • Sipilästä

      Stubb ei ole todellakaan se penaalin terävin kynä.

    • valeitavain

      Valheilla valtaan ja vallassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe