Joulu saapui Nashvilleen

PhallusImpudicus

Saiko Nashville Predattors ennenaikaisen joululahjan? Löytyikö ratkaisu joukkuetta vaivanneeseen maalivahti ongelmaan kenties lähempää kun kukaan olisi arvannut?
Joukkueen edellinen peli Buffaloa vastaan käänsi ongelmaan ratkaisua Cartter Huttonista etsineiden asiantuntioiden, minun mukaan lukien silmät maalilla huikean pelin pelanneeseen Juuse Sarokseen.
Silloin kun maalivahtipeli toimii, muu joukkue voi pelata vapautuneesti omaa peliään.
Buffaloa vastaan joukkue esitti parhaan pelinsä tällä kaudella. Hyvä Saros!!
Nashville sai nyt kenties sen kipeästi kaipaamansa voittavan maalivahdin, jonka turvin joukkue voi yltää aina pudotuspeleihin.
Mikä tärkeintä nashville Predattors voi kamppailla pudotuspeleissä voitoista.
Sitä mahdollisuutta sillä ei vuosiin ole ollutkaan, heikosta maalivahtipelistä johtuen.
Joulu saapui Nashvilleen tänä vuonna hieman etuajassa.

13

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RinnevillePredators

      Saros tosiaan hoiti tämän välipelin nuorisojoukkue Sabresia vastaan. Samalla ne, jotka osaavat laskea yhteen yksi ynnä yksi - ei siis pelkkä 1, mikä olisi yksinkertaisempaa -, uumoilevat jo julkistusta viime aikoina symboliarvoon arvaamattomaan nousseen Carter Huttonin siirrolle kriisijoukkue NY Rangersin pahoja maalivahtiongelmia paikkaamaan.

      Tässä kauppakuviossahan vastikkeena olisi se, että pahoin Madison Squares' Gardenin yleisön epäsuosioon viime otteluissa joutunut porilaismaalivahti Antti Ranta olisi siirtymässä frangeja vuolemaan Sveitsin liigaan.

    • RinnevillePredators

      ...Lisätään tähän vielä, että Nashvillen edustamassa kivenkovassa Keskisessä divisioonassa on näin asiantuntijain silmin edullisempaa pysytelläkin alkukaudesta tarkkailuasemissa ja peluuttaa myös kakkos- ja kolmosmaalivahteja, eikä niinkään satsata loka-marraskuisiin voittoputkiin ykkösmaalivahtia hapoille väsyttäen, kuten vaikkapa New Yorkissa on perinteisesti ja taas tälläkin kaudella tehty. Kausi on pitkä, ja myös talven tullen pitäisi jaksaa jonkun torjua kiekkoja ja mättää maaleja esim. Philadelphian kaltaisia, kovaa ja fyysisesti hyökkääviä ja puolustavia kilpailijoita vastaan.

      Kevään tullen käy kuitenkin selväksi, että kaikkien asiantuntijoiden katseet kääntyvät väistämättä entistäkin yksipuolisemmin Keskiseen divisioonaan, josta myös tuleva Stanley Cup voittaja eittämättä tulee löytymään. Vasta silloin, koko liigan puolustuspelaamisen tiivistyessä kohti tosipelejä on kuinka ollakaan myös Pekka "M. Jennings" Rinteen johtaman Nashville Predatorsin aika taas astua esiin yhtenä vaikeimmin voitettavista playoffs-joukkueista, kuten tunnettua.

      Is This the Year?

      • PhallusImpudicus

        Toivottavasti olet oikeassa. Sitä minäkin Nashvillen kannattajana toivon. Järki ja faktoihin perustuvat tosiasiat kuitenkin puhuvat aivan muuta.
        Korjattokoon nyt kuitenkin vouhotuksesi Chicago Blackhawksien maalivahti ongelmista.
        On kylmä fakta että joukkue jonka maalin vartiointi vastuu kuulu miehille joista toinen on maailman tämän hetken arvostetuin maalivahti ja toinen torjui viime kaudella Chicago blackhawksille stanley cupin, emme vielä tässä vaiheessa pysty puhumaan kovinkaan maatakaatavavista maalivahti ongelmista.
        Heitän kylmän faktan. NY rangerssin kannattajat tulevat näkemään ensi keväänä joukkueensa taistelemassa maailman halutuimmasta ja arvostetuimmasta urheilumaailman palkinnosta, stanley cupista.
        Se mitä vouhotit frangijen vuolemiseta euroopassa. Saanottakoon siitä että silloin kun stanley cup voittaja palaa eurooppaan, hänen paikkansa ei ole euroopan toiseksi kovin sarja sveitsin liiga.
        Stanley cup voittajan arvolle sopiva liiga on NHLln kanssa kilpaileva ja saman tasoinen KHL.
        Suomalaisista seuroista kysymykseen voisi tulla maamme ainut urheilun suurseura ja seuroistamme kaikista menestynein, Helsingin jokerit.
        Mutta emme mene asioiden edelle.


      • änärimies

        KHL ei todellakaan ole saman tasoinen sarja kuin NHL. Ja Jokerit ei ole lähelläkään menestynein Suomalais-seura.


      • PhallusImpudicus

        Itseasissa monet asiantuntijat pitävät khllää jopa nhll kovempana sarjana. Isossa kaukalossa vauhdit ovat kovemmat ja peli ei ole samanlaista neppailua kun nhllässä mutta mene ja tiedä.
        Jokerit on menestynein suomalainen jääkiekko ja urheilu seura. Se on myös ainut suomalainen urheilun suurseura.
        Suurseurojen menestys mitataan ainoastaan kansainvälisellä huippu tasolla. Eurokentät ja khl voivat toimia ainoastaan tälläisinä mittareina. Sm-mitalit eivät ole riittävä tason mittari kun puhutaan suurseuran menestyksestä. Toki hyviä saavutuksia nekin.
        Esimerkiksi Potkupallossa köyhän espanjan suurseuran real madridin menestystä ei mita sen voittamissa umpisurkean espanjan liigan mestaruuksissa.
        Real Madridin menestys mitataan sen voittamissa mestareidenliiga eli seurajoukkueiden euroopan mestaruuksissa.
        Helsingin jokerit on ylivoimaisesti menestynein jääkiekko ja urheilu seura maassamme.


      • RinnevillePredators

        Aloit nyt aivan suotta vouhkottaa ent. Helsingin, nyk. Kremlin Jokereista ja muista irrelevanteista asiaankuulumattomuuksista: tämä on kivenkovaa NHL-keskustelua, ja aihe koskee Nashvillen joulun prospekteja. Euroopan sarjat liittyvät siis asiaan ainoastaan sikäli, että Antti Rannan huhutaan olevan siirtymässä pelaajakauppojen myötä Sveitsin kakkosliigatasolle, koska kriisiin ajautunut NY Rangers haluaa vahvistaa maalivahtiosastoaan. Rannan sijalle on asiantuntijapiireissä esitetty kovempia maalivahtinimiä, joista esim. juuri Nashvillen yllättäen suosiota saanut Carter Hutton on ollut esillä arvioissa täälläkin, kuten tiedämme.

        Tuoreimmat ottelutilanteet NHL:ssä kielivät tarkkanäköisille samoista seikoista: Kriisijoukkue Rangers kohtaa paikallistaistossa suvereenin dynastiajoukkue NY Islandersin ja on hyvin epäiltävästi ottamassa rumasti käkeensä. Ja mitä tekee Ranta? No ei mitään: istua jäpittää penkillä. Lähes ainut mahdollinen selitys tälle käsittämättömälle tilanteelle on, että Ranta on hyllytetty, koska hänet aiotaan ns. "treidata". Muutenhan Rangers käyttäisi paikallisottelun hyväkseen joukkueen herättelyyn kriisissä peluuttamalla kokenutta kakkosvahtiaan eikä Kung Henrik Lundqvistia, joka on muutenkin ylikuormituksesta väsynyt.


      • PhallusImpudicus

        On hieno asia suomalaiselle urheilulle ja jääkiekolle että maassaamme on seura joka pelaa huippukovalla khl tasolla.
        Kyllä asia voidaan ottaa esille nhl keskusteluissakin. Et itsekkään pysy aina asiassa. Sotket joka keskusteluun heikosti kautensa aloittaneen pekka rinteen. Katsotaan keväällä kuka oli oikeassa.


      • Sannni81

        Monet perähikiän eräkammarinpojat tuntuvat ottavan sen raskaasti: )


      • RinnevillePredators

        Jokerit on putinlaisittain ns. "vieraan vallan agentti", ei siitä sen enempää.

        Tämä keskustelu koskee kuitenkin jääkiekkoa, pohjois-amerikkalaista urheilulajia, johon nämä Jokerien siirrot Moskovaan ja muut sellaiset perääntunkeiluaiheet eivät kuten todettua liity mitenkään.

        Suomen paras, maailman parhaassa liigassa pelaava ykkösmaalivahti, johtava pelaaja ja antiraantalainen antistatisti Pekka Rinne taas on aiheiden ydintä.


      • RinnevillePredators

        Kuten muuten aavistelin, Halak ja Islanders kaatoivat suvereenilla esityksellä paikallis-pikkuveli Rangersin. Näin ollen penkki Antti Rannan alla tärisee yhä raisummin. Tai kenties se on yhä vakaampi ja suorastaan liimattu, sillä nyt Ratsupoliisit kaipaavat voittoja, ja niiden saamiseksi on annettava ykkösmaalivahdin, Ruotsin Kuningas ja Poliisimestari Henrik L:n hoitaa torjuntahommat. Ranta ei nyt pääse kaunistelemaan tilastojaan, mikä on tietysti valitettavaa, but this is Hockey.


      • PhallusImpudicus

        Asia on loppuun käsitelty. Katsomme keväällä kuka oli oikeassa.


    • HelpMeRhonda

      Ei kiinnosta vähääkään, mutta onko ketään muuta naista, kenellä kasvaa karvaa persuksissa, mikä on aika harvinaista naisilla, ja vielä mustaa?

      Itselläni, ja se on TODELLA kiusallista..

      Ei siis pakaroissa, vaan niiden välissä, niinkuin miehillä.. Pelästyttäisin varmaan poikaystäväni kuoliaaksi. Ja sieltä on niin helvetin vaikea poistaa karvat.

      Itselläni on kasvanut jo 13-vuotiaasta asti sieltä karvat, ja olen aina hävennyt niitä, enkä voi käydä oikein uimassakaan julkisissa kylpylöissä, koska häpeän niin paljon. Yritän niitä kyllä poistaa, mutta kuten sanoin, todella vaikeaa.

      Ja pelkään karvoituksen vain leviävän, johtuuko jo kamala karvoitus persuksissa asti siitä, että kun mie kehityin liian nuorena sanoisinko, enkä silloin vielä tajunnut, että niitä karvoja ei kannata saksia? Vai onko tuo vain myytti, että karvojen kasvu kiihtyy, jos saksilla leikkaa.

      Joku hengen heimolainen? Someone, can you help me?

    • Anonyymi

      Saros on hyvä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe