ostatteko ennakkoon vai menettekö fiiliksen mukaan

fjeifdkjs

Elikäs kysymys koskee ruokailua. Oletteko te turkin reissuillanne ostaneet ruokailun ennakkoon jo varauksen yhteydessä. Esim: aamiaista tai all inclusivea. Vai tykkäättekö ennemmin paikan päälle Testailla eri paikkoja?

Sit en ole ennen turkissa ollut, mutta ekaa kertaa menemme keväällä. Onko alanyassa missään ravintolassa buffatyylistä, jos joskus haluaisi testata? Mitä edullisia ja hyviä ravintoloita suosittelisitte?

6

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alanyassalevollista

      Rohkea ja liikkuva kokeilee eri paikkoja, mutta vältä pufeeta terveyssyistä, jos olet matkalla kuumaan aikaan. Alanyassa on subtrooppinen ilmasto, joten kannattaa ostaa juuri valmistettua kuumaa ruokaa ja aloittaa kotona maitohappobakteerin nauttiminen ja pitää kuuria yllä reilusti matkan ajan. Ketsuppiakin eli mitä tahansa, mikä saattaa olla seissyt lämpimässä kannattaa välttää etelässä, jos haluaa säästyä vatsataudin riskiltä. Alla inclusive lienee edullisin lomapaketti, mutta elämyksellisyys vähäistä. Lokantesit, joissa paikallisia tarjoavat aitoa ruokaa. En ole missään nähnyt niin paljon ruokapaikkoja kuin Turkissa, täällä riittää valinnan varaa. Itse pidän xperia Grand Balin pufeesta, mutta jos matkabudjetissa joustoa, ottaisin pelkän aamiaisen majoituksineen. Helposti hotellista ostettu ruokailu sitoo matkaajan paikalleen ja se onkin sopivin aurinkolomalaiselle, jos haluaa vain paistattaa päivää, mutta kokemuksia hakevalle ei aamupalaa enempää.

    • voevoi

      Olen kokeillut kumpaakin vaihtoehtoa.
      Oma ohjelmanumeronsa on, kun lähtee illalla etsimään mieleistä ruokapaikkaa. Valinnanvaraa kyllä löytyy. Kalleimmat satamassa ja pääkadun lähellä. Mahtavia paikkoja ja hyvää ruokaa löytyy. Kun viitsii kävellä vähän matkaa pääkadulta ylöspäin (siis vuorille päin ts. pohjoiseen) niin mahtavaa, edullisempaa ruokaa tarjoavia ravintoloita vierivieressä.
      Pari kertaa olen kokeillut myös All Inclusiveä ihan keskikaupungilla, pääkadun varressa olevassa hotellissa. Hyvää oli ruoka, vaihteli jokin verran päivittäin. Viikossa nyt ei ehdi kyllästyä, vaikka olisi suurimmaksi osaksi samojakin ruokia. Niitä kun oli pöydässä kymmeniä eri lajeja.
      Kiva oli ottaa lasillinen punkkua ruuan kans. Samoin illalla, kun lähdettiin kaupungille, oli lystiä ottaa parit konkakkipaukut iltaa siivittämään. Ja kaikki kun sisältyi hintaan. Samoin tuli joskus poikettua iltakonjakilla nukkumaan mennessä, kun palattiin kaupungilta. Näppärää. Oli muuten edullisempi hotelli All Inc kun muutama lähellä oleva aamikahvimajoitushotelli.
      Sen vuoksi käytiin monena iltana syömässä myös "kaupungilla", vaikka oli maksettu täysihoidosta.
      Eikä tullut vatsavaivoja, vaikka ruuat olivat valmiiksi katetussa tarjoilupöydässä

    • voevoi

      Ja vielä pieni jatko: En ole koskaan syönyt maitohapponappeja reissuissani. Ja lähes kaikkea olen syönyt, mitä vastaan on tullut. Eikä ole ollut merkittäviä vatsavaivoja.
      Normaali käsihygienia, riittävästi pullovettä. Myös hampaiden pesu pullovedellä. Se on auttanut. Tai hullun hyvä tuuri
      Reissuja on ollut kymmenittäin, en ole enää pitkään aikaan niiden lukumää.rää laskenut

    • taberman

      Muistakaa sitten ihmiset se että nämä all inclusive hotellit syövät paikallisilta työpaikkoja. Houkutteleva vaihtoehtohan se on hintansa puolesta, mutta? Niitä edullisia ravintoloita kyllä löytyy. Ja oli hyvin sanottu että onhan se yksi matkustamisen hienouksia, ohjelmanumero kun etsit sen paikan. Joskus tulee pettymyksiä vastaaan, mutta harvemmin Turkissa.

      • araratt

        Taas on joku kurdinhuora huolestunut baarin busineksistä, jossa poikaystävä blockailee laseja pöydistä. On se niin eksoottista ja Memokin on niin hellyyttävän ihku, kun on köyhä.


      • Alayanassakävin

        Omalla lomallani aina hotellista pelkkä aamiainen. Illallinen etsitään paikan päältä, ravintola, jossa on hinnat kohdallaan, näkyy myös paikallisia, näkyy paljon asiakkaita, Buffeepaikoissa en ulkomailla käy, ruuissa paljon pöpöjä, turistiansoja. Rahat voi mennä kankkulan kaivoon, jos huomaa all inc. hotellissa, että ruoka on skeidan makuista


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe