Kannabis ja paniikki

Pelokastyttö

Hei olen 19vuotias nuori olen polttanut noin 6-8krt elämäni aikana, eilen poltin huomattavan määrän pilveä ja meni hetku kunnes alkoi ahdistus, en saanut kunnolla henkeä,sydäntykytti ja olin peloissani mitä se on. Aamulla ahdistus jatkui mutta huomattavasti lievempänä, mutta se jatkuu yhä, mistä se johtuu? Oln kovin peloissani.

10

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sauhuttelijaaa

      polttele lisää vaan, niin tulee rento, ja hyvä olo.. :)

      • hutyyghvbhjb

        Hyvä ehdotus ;) ;D


    • Jiipoos

      Vaikuttaa kannabiksen yliannostukselta. Käytä vähemmän.

    • Nopea-apu

      Hei, kannabis vähentää kehossa GABA:n toimintaa, eli vaikuttaa päinvastoin kuin bentsodiatsepiinit tässä asiassa, eli ison annoksen vaikutus on ahdistusta lisäävä. Aine vaikuttaa kehossa runsaasti annosteltuna parikin päivää, joten ahdistus voi sen pari päivää kestää vähitellen häviten. Jos siihen lääkehoitoa haluat niin esimerkiksi yksi Opamox (rauhoittava) pilleri poistaa ahdistuksen. Lääkäri niitä voi kirjoittaa. Kuitenkin ahdistus menee itsestään ohi. Ja kun nyt Suomessa eletään, niin kaupasta saa kaljaa, joka myös poistaa ahdistusta, joten ostappa Prismasta 2 olutta, ovat siellä halpoja.

      • Nopea-apu

        Muita ahdistusta lievittäviä aineita, joita saattaa löytyä lääkekaapista, reseptivapaana apteekista, tai luontaistuotekaupasta: valeriaana, Panacod, tai Resipect, melatoniini (nukkumiseen, hyvät unet poistaa ahdistusta), mirtatsapiini, mikä hyvänsä bentsodiatsepiini. Ketiapiiniin suhtautuisin varauksella, mutta toimii jos pitää saada nuijanukutus. Jatkossa tee itsellesi palvelus ja polta pienempiä annoksia, koska nykyaikana kannabis voi olla hyvin vahvaa ja aiheuttaa paniikkihäiriötyyppisen tilan, joka menee kyllä ohi. Eikä sitä ole pakko polttaa, kaikille se ei vain sovi.


    • kannabis_psykoosi_iskee

      Psykoosi se siellä vaan ilmoitteli tulostaan.

      • Youojik

        Höpö, höpö. Kannabis liika-annosteltuna voi nostaa sykettä ja herkästi ahdistuvalle tehdä ahdistuneen olon. Psykoosi ilmoittelee silloin tulostaan kun vastapäisen kerrostalon naapuri katselee sinua seinän läpi röntgenlaseillaan ja pistorasioista tulee radioaktiivisia hiukkasia, joita voi käyttää vakoiluun ja hanavesi on myrkytettyä. Psykoosiin joutuminen vaatii paljon ja se on tilana niin raju että maailma muuttuu täysin kummalliseksi. Jos ahdistaa niin se on terveen merkki. Ketäpä ei nykyään ahdistaisi kun on nämä ISISit ja meressä kelluu hukkuneita pakolaislapsia ja maahanmuuttajanuoret raiskailee jne.. Tottakai nykyään kaikkia ahdistaa.


    • HilariusHentomielinen

      Paniikkikohtaukselta kuulostaa. Paniikkiherkkyys ja päihteet eivät valitettavasti sovi yhteen. Ei se mikään psykoosi ole, älä sitä pelkää. Harkitse vakavasti kannabiksen jättämistä pois.

      Liian suuret annokset kannabista laukaisee paniikkikohtauksia. Sativat on pahempia ja liian aikaisin kaadetut vielä pahempia.

      Lueskele lisää tuosta paniikkikohtauksesta. Itsekin muutaman kohtauksen elämässäni saaneena. Mun paniikkikohtaukset oli melko lieviä, vaikkakin ensimmäisellä kerralla ambulanssi tulikin tilattua. Nyt kun tietää että tollainen asiakin on olemassa, niin sitä tiedostaa, että paniikkikohtauksestahan siinä on kyse. Tärkeintä kuitenkin muistaa, että keho reagoi säikähtämiseen, mikä pahentaa kohtausta.

      Jos pelottaa, niin asiasta voi puhua asiantuntijoiden kanssa. Ja kyllä se kannattaakin jos asia kaihertaa tai ei mene kokonaan ohitse ylihuomiseen mennessä. Omasta kokemuksesta vielä sen verran, että kyllä siinä muutama päivä meni ensimmäisen paniikkikohtauksen jälkeen, ennen kuin olo oli taas täysin normaali. Tietämättömyys ja pelko aiheutti pelkoa vaikka itse kohtaus olikin mennyt ohitse.

      • Huhhutt

        Nämä "huumevalistajien", pitäisi sanoa huumepelottelijoiden psykoosipuheet aiheuttavat ihmisille psykoosin pelkoa, joka voi jopa laukaista herkällä ihmisellä mielenterveysongelmia. Kannabis aiheuttaa yhtenä vaikutuksenaan ahdistusta, jos jostain syystä ahdistaa. Minä itse en edes polta koska minua ahdistaa kroonisesti muutenkin. Eikä kannata polttaa jos tuntuu että aina ahdistaa. Psykoosipuheet voi jättää omaan arvoonsa.


      • että_tiedoksi
        Huhhutt kirjoitti:

        Nämä "huumevalistajien", pitäisi sanoa huumepelottelijoiden psykoosipuheet aiheuttavat ihmisille psykoosin pelkoa, joka voi jopa laukaista herkällä ihmisellä mielenterveysongelmia. Kannabis aiheuttaa yhtenä vaikutuksenaan ahdistusta, jos jostain syystä ahdistaa. Minä itse en edes polta koska minua ahdistaa kroonisesti muutenkin. Eikä kannata polttaa jos tuntuu että aina ahdistaa. Psykoosipuheet voi jättää omaan arvoonsa.

        Minä poltan 3 grammaa päivässä (jos poliisi suo tässä valtiossa) lääkärin määräämänä. Ahdistukseen ja muutenkin. Parempaa lääkettä en ole nähnyt. Bentsot koukuttavat enemmän kuin luonnontuote.

        Psykologin testissä ahdistuspisteet 12/12 vaan tietyn terapeuttisen annoksen jälkeen (itselläni huimat 3g päivässä) ei enää ahdista yhtään!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe