2050 suomalaisia ei enää synny

1018

No niin, nyt tulee hiuksia nostattavaa tekstiä. Suomessa syntyvyys on laskenut koko ajan. Meillä tarvittaisiin 2.5 lasta/pariskunta jotta kansakunnan väkimäärä pysyisi vakiona. Nyt suuret ikäluokat ja sodanaikaiset kuolevat pois.

Meillä on ~390 000 20-29 vuotiasta nuorta naista sekä ~400 000 20-29 vuotiasta nuorta miestä. Tällä hetkellä syntyvyys on 1.7 lasta/pariskunta ja Pirkanmaalla niinkin alhainen kuin 1.5 lasta/pariskunta. Pariskunnalla ei tarkoiteta naimisissa olevia ja/tai yhdessä asuvia pareja, vaan niitä pariskuntia jotka voisivat muodostua samanikäisestä väestöstä.

Ja sitten!!! Jos syntyvyys laskee tasolle 1.3, kansakunta kuolee sukupuuttoon. Kansakunta ei selviä tuollaisesta tasosta. Vaan kuolee pois.

Tällä hetkellä meille tuodaan noin 200 000 20-29 vuotiasta nuorta miestä jotka sekoittavat jo ennestään huonoa suomalaisten ennustetta. Suomalaisia on vuonna 2025 ~3.9 miljoonaa kappaletta (kuolleisuuden ja syntyvyyden pysyessä nykyisellä kaarella), vuonna 2045 suomalaisia on noin 2.7 miljoonaa ja suonna 2075 noin 2.1 miljoonaa.

Kun otetaan huomioon luonnollisesti syntyvät sekaliitot sekä niistä syntyvät ei-suomalaiset lapset, sekä heidän sekaliitoistaa syntyvät jälkeläiset, voidaan matemaattisesti mallintaa että vuonna 2050 Suomeen ei synny enää yhtään suomalaista lasta. EI YHTÄÄN SUOMALAISTA LASTA.

Saksaa uhkasi vuonna -46 kansantuho. Amerikan presidentti Rosevelt halusi Churchillin kanssa tappaa saksalaiset viimeiseen henkilöön. Kaikki saksalaiset naiset oli tarkoitus steriloida. Ja sitäkautta suorittaa lopullinen ratkaisu saksalaisongelmassa. Saksalaiset olivat kuitenkin sen verran fiksua kansaa, että ymmärsivät puhaltaa yhteen hiileen. Kaikki naiset olivat välittömästi raskaana ja sen jälkeen kansakuntaan syntyi niin monta tyttölasta, että nykyinen kansa on ja pysyy vahvana. Tosin, miehitettynä maa-alueena Amerikkalaiset käskyttävät yhä sen mitä Saksassa saa tehdä.

Nyt olisi suomalaisten vuoro ryhtyä toimeen. Sen sijaan että marmatetaan kotona ja seistään toreilla osoittamassa mieltä, pitää tehdä lapsia. Vaikka nyt on tiukkaa, niin miettikääpä mitä se tarkoittaa taloudelle jos yhtäkkiä syntyy 100 000 lasta normaalia enemmän? Tarvitaan 100 000 äitiyspakkausta enemmän, 100 000 lastenratasta, paljon enemmän ruokaa, kuljetuksia, sairaanhoitajia, kätilöitä, hoitotätejä, ... Talous elpyy. JA IHAN ILMAN SIPILÄÄ SEKÄ HÄNNYSTELIJÖITÄ.

Meidän pitää vain ottaa se ensimmäinen askel. Ja parin vuoden päästä nykyinen lama ja heikko talous on muisto vaan. Suomessa on nousukausi eikä mikään maahanmuuttaja sukupolvi uhkaa meitä seuraavaan kahteen sukupolveen. Eikä EU voi sanella sääntöjä.

Minä en ole vuonna 2050 varmaankaan näkemässä tilannetta. Mutta sen von sanoa, että nuorten (alle 40:sten) pitää alkaa harrastamaan tuloksellista seksiä, jos he haluavat että eläkeiässä heillä on asunto jossa asua. Tai että joku vaihtaa heidän vaippansa kun he ovat likuntakyvyttömiä. Maahanmuuttajat eivät hoida suomalaisia vanhuksia. Eivätkä ne välitä kuoletko kylmään tai missä asut. Heille oma napa on tärkein. Kaikki muu on toisarvoista. Myös me suomalaiset.

Muistakaa tämä.

18

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 838383

      Valtio tekee kaikkensa että perheen perustaminen olisi nuorille vaikeaa. Kilpailu työpaikoista, asunnoista, naisista ym. tulee vaikeutumaan entisestään tämän massamaahanmuuton takia. Koita siinä nyt sitten rakentaa perhettä kun ei ole pohjaa mille rakentaa. Maahanmuuttajiahan ei haittaa ollenkaan etteivät he pysty perhettään elättämään, kyllä sossu maksaa ja mitä enemmän lapsia, sitä enemmän rahaa tippuu tilille. Pitäisikö suomalaistenkin opetella sama asenne?

      • 1602

        Minä olen tukenut kaikkia lapsiperheitä riippumatta siitä voatko omia tai eivät. Joko ihan rahana tai sitten tavarana. Jokainen meistä pystyy auttamaan lapsiperheitä. Ei suurella summalla koska niillä yleensä lähdetään lomamatkoille, mutta pienillä esim. 50e kaupan lahjakorteilla. Niillä saa ruokaa. Ja se on jo paljon se.


    • ei_keskiluokkaa_2030
    • Suomiolijo

      Handu pumpulle...kuka tänne haluaa lasta tehdä. Suomesta on tullut paska maa. Vie lapsesi kouluun taikka tarhaan, jossa valtaosa on möliseviä apinoita ja koko yhteiskunta alkaa olla rakennettu maahantunkeutuneiden puoliapinoiden tarpeisiin ja tottumuksin.

    • Hyviäkinpuoliaon

      Vanha sanonta on, että tyhjillä tiloilla on taipumus täyttyä. Kyllä täällä elämä jatkuu jos on siihen edellytyksiä. Ja lapsiakin syntyy, voi olla että muoti siinä suhteessa muuttuu.

      Jatkuvaa muutosta on menossa , väestö keskittyy taajamiin, siirtolaisia ja paluumuttajia tulee ulkomailta. Lehdissä näkyy kommentteja kuinka Suomea omalla tavallaan pidetään hyvänä ja viihtyisänäkin verrattuna maailman metropoleihin.

      Ei syytä huoleen, kyllä täällä jonkinlainen asutus säilyy.

      • entinendemari

        Mutta ei suomalaisia. ilmeisesti meillä ei ole väliä. vasemmisto rakastaa kolmatta maailmaa ja oikeisto omaa pientä osakkeita omistavaa iilimato luokkaansa.


    • mamuveneessä

      Ei hätää, maahanmuuttajat sikiävät tehokkaasti ja syrjäyttävät kantasuomalaiset. Somaliasta tulee jatkuva virta uusia asukkaita, siinä uskonnossa naisen paikka on kotona ja lasten synnyttäminen tehtävä nro 1.

    • juoppokos

      Olen terve viriili kantasuomalainen mies, naimisissa ollut 10v ihanan aasialaisen
      naisen kanssa, emme hanki lapsia.

      Nettomaksaja, 1990 lamassa oli mukava alkaa rakentaa Suomea,
      motivaatio oli hyvä ja päällä tekemisen meininki,pitkiäduuni päiviä yms...
      2008-2009 motivaatio lopahti, nykyään moni avanut firmansa viroon,
      Suomen lähivuosien tulevaisuus ei vaikuta kovin lupaavalta.

    • synkät.näkymät

      Afrikan väkilukuhan kaksinkertaistuu tuohon ajankohtaan, 2050, mennessä. Nykyisillä maahanmuuton määrillä sieltä Suomeen vaikutus Afrikan väkilukuun on marginaalinen. Silti sekin maahanmuutto tulee kestämättömäksi rasitukseksi suomalaisille. Varsinkin kun maahanmuuttoa halutaan kiihdyttää ja tuon ennusteen mukaan kantasuomalaisten eli tuottavan väestön osuus laskee. Näiden lukujen valossa on jo nyt selvää että peli on menetetty.

    • sdges534

      Valkoinen rotu tuhotaan tarkoituksella. Naisia ei enää kehoteta kotiäideiksi, aborttia ylistetään, perinteinen "miehen rooli" tuhotaan, lapsien tekoon ei kannusteta valtion toimesta, yms yms..

    • hah_hah_hah

      Mamut teitä paskavaippaisia nytkin hoitavat, kun ei hienoperSulle duuni kelpaa.

      • fdhgdr65

        Pistätkö vähän tilastoja kehiin, kuinka hyvin mamut on työllistynyt hoiva-alalla suomalaisiin verrattuna?


    • KehoitusLisääntyäHETI

      No niin kantasuomalaiset miehet nyt se vaimo kainaloon ja sänkyyn MARS!

      • entinendemari

        kuka haluaa feministiä?


    • genetics

      Ehkä ongelma korjaantuu näin: kohdunvuokrauksen yleistäminen lainmuutoksilla, adoptiot helpommin kantaväestölle mukaanlukien samaasukupuolta olevat joihin täytyy määrätä 50-50 kiintiöt. Eli moni nuori 16-30 vuotias voisi vuokrata kohtunsa, siittiöitä jakoon lisää ja jos lapsen haluava pari haluaa munasolusta geenikartoituksen niin sitten saavat vain sellaisen munasolun, jonka luovuttaja sallii tiedot. Eihän kaikkia tarvitse heteroiden kantaa :) Näin myös heteropari, jolla vaikeus saada lapsia, voisi saada sen vaikka lesbon munasolulla homomiehen hedelmöittämänä. Jos eivät sellaista hyväksy niin jää yksi lapsi vähemmän ellei sitten kolmas homopari halukin sellaisen lapsen. Luo myös työpaikkoja sekä lisää kansantaloutta. Kannatatteko?

    • mamucui

      20- vuotta. Mamut hoitaa tämän yhteiskunnan. Niin teidän vanhuutenne kuin arvonne.

      • burarabu

        Joten kannattaa ottaa burkha käyttöön jo ajoissa.
        Varsinkin naisihmisten.


    • 11plus5

      Tämä on kyllä vahvaa tekstiä nyky ajan sexistä suomessa. Olen itse 25-30v nuori mies. Sexin saaminen on vaikeaa. Tunnen saman ikäisiä lapsi perheitä ja lapsi perhe elämä on heille todella vaikeaa. Suomi on kumminkin metsästäjä-keräiliä kansaa nykypäivänä ja sitä ei pidä unohtaa koska muuten joudumme sotaan ja uuden maailman järjestyksen kovan käsittelyn kohteeksi. Toivon että me tähdätään tähän nykypäiväivän metsästäjä-keräilijä kansan kehittämiseen. Tokin parempiakin mahdollisuuksia olisi jos kaikki hengittäisi oikeaoppisesti ja olisi rajalla kiväärien kanssa. Kumminkin lapsia ei saisi tulla liikaa myöskään. Suomi olisi hyvä metsästäjä-tutkia-keräiliä kansa. Tutkiminen on iso osa suomalaisuutta. Ja se mistä se tulee niin on vain minun tiedossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe