Taas Uusi Tapaus

Kurtlindt

Taas uusi tapaus. Tekijöinä ulkomaalaisporukka. Tyttö lähtenyt Easyfit-kuntosalilta, jolloin miesjoukko oli napannut autoon ja raiskannut. Tästä voimme lukea lisää valtamediasta n. kuukauden kuluttua, tuskin paikallislehdistä.

11

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 34awersf

      Onko tämä oikeasti totta? Kyseessähän on taas joukkoraiskaus.

    • IsoCEE

      Pietarsaaren sanomilta ainakaan turha odottaa enää mitään negatiivista tai kriittisyyteen viittaavaakaan uutisointia. Se paikallislehti on nyt kesytetty ihan lopullisesti.

    • kukassddfss

      Mitä helvettiä!

    • hmhmhm

      Juurikin näin, media vaikenee ja suomalaiset kärsii.

      Onneksi "nakkikioskijonoissa" vielä sana leviää.

    • ewrewerew
    • faktaaPrkele

      paskapuhetta. Vaikka en pakolaisia yhtään tänne halua, ei nämä perättömät paskapuheet silti ole mistään kotoisin!

    • calle06

      neljä karvakättä raiskasi taas 14 vuotiaan

    • mitähelvettiä

      mikäs tämä 8 vuotiaan raiskaus oli toissapäivänä??

    • Apinalaumary

      Ei jumalauta heti kun täällä tapahtuu YKS raiskaus nii koko ajan tulee juttua fb:ssä ja joka puolella että siellä ja täällä on nähty sitä sun tätä ota asioita selvää äläkä kirjottele huhu puheitas vitun pelle

    • Pietarsaarelainen

      Easyfitin luona on todellakin mamujen kyttäyspaikka. Yksi tyttö oli päässyt niiltä karkuun ja äitinsä tehnyt rikosilmoituksen.

      Mitäs niille mahtaa, osa tullut paperittomina maahan kun kerran rajan yli pääsee. Eikä asioille voi mitään.

      Easyfittiin ne meni samalla avaimella laumana, jolloin siellä jouduttiin tehostamaan valvontaa.

      Poliisi on kädetön. Kyttää autoilijoita jotka ajavat norminopeutta.

      Itsekin jouduin puhaltamaan nollat kaksi kertaa itälässä hakiessani tytärtäni. 5 min. väliajalla. Sanoin poliisille että juurihan puhalsin nollat että ei kai nyt taas, maksaahan nuo pillitkin. Poliisi vain tuumasi että tehdään tämä nyt vaikka statistiikan vuoksi ja taas puhalsin nollat. Siellä niillä oli aikaa kytätä sivukadulla muutamia autoilijoita. Eivät taida enää poliisit uskaltaa matuja jahdata. Näin olen kuullut ihan aitiopaikalta.

      12 v. Tytär kysyi apukuskin paikalta että olisikohan hänkin saanut puhaltaa. Sanoin että ensikerralla kysytään sitten että sinäkin haluat puhaltaa.

      Asumme Itälässä jossa mamut on vallanneet Castreninkadun ja tytärtä ei uskalla enää edes kauppaan yksin päästää. Mamu oli lähennellyt kauppareissulla ja tytär oli juossut karkuun. Mamu oli nauraa hohottanut perään kun ei saanut kiinni.

      Viereisessä metsässä oli tämä julkisuuteenkin noussut lenkkeilijätytön raiskaus tapahtunut.

      Eikä tämäkään riitä, mamut on perustamassa moskeijaansa Siwan kanssa samaan puljuun.

      Tytär tuli yhtenä päivänä kotiin päiväaikaan ja sanoi että joku mamupoika ahdisteli tiellä. Mieheni lähti katsomaan ja siellä poika oli eikä piitannut miehestänikään mitään. Alkoi kiusaamaan vaan muitta mutkitta tyttöä uudelleen.

      Mies oli kädetön, jos olisi käynyt poikaan käsiksi olisi joutunut varmasti juttu lehteen. Sen jälkeen ei tyttöä ole enää yksin päästetty minnekään. Koulustakin haetaan autolla tai vipparilla.

      Uimrannalla ollessamme karhusaaren rannassa joka on ihan vieressämme, kuulin erään tädin kertovan puhelimessa kuinka he eivät voineet ottaa erästä hoidossa olevaa matu poikaa mukaan rannalle koska poika kivittää kaikkia eikä ymmärrä ettei Suomessa saa kivittää ihmisiä kun omassa maassaan on saanut.

      Että sellainen Itälä tämä, tervetuloa tänne asumaan.

      Kyllä matutytötkin riettaita ovat, eivät väistä esim. Jalkakäytävällä ja kun pyysin tietä, alkoivat nauraa ja räkättää.

      Sama kävi kun tulin iltavuorosta töistä. Lauma n. 20 kpl matunuorisopoikaa tuli tiellä vastaan ajaessani pyörällä. En päässyt ohittamaan mitään kautta ja kun sanoin "tööt,tööt", huusivat perään "huga huga".

      Lidlissä on kauheaa asioida välillä kun siellä on suuri lauma matu miehiä jotka huutavat suureen ääneen, eivät väistä ja kävelevät päälle ellei väistä.

      Maksavat ostoksensa aina 50. € seteleillä joita näyttää olevan iso nippu lompakossa. Kiva sitten käydä ostoksilla kun itsellä juuri ja juuri rahat riittävät.

      Kassalla matu nainen tiskillä nosti vaan kylmästi ostoskassinsa minun ostokseni päälle vaikka siinä on puomi välissä erottamassa asiakkaiden ostoksia. Hirveällä metelillä asioivat.

      Ihmettelimme miehemme kanssa kun matumies joukko tuli vastaan reilusti kantaen 24 pakkisia kaljakasseja. Saavatko muslimit juoda kaljaa ja kenen rahoilla juovat.

      Poliisi kyllä kiertää tienoota ja ehdin 10 min. Pysäköidä väärälle puolelle katua, hakeakseni kotoa unohtuneen lompakkoni. Sillä välin oli jo sakkolappu ikkunassa että silleen. Matukadulla saa kyllä pysäköidä kumallepuolen katua huvittaa, ainakin siltä näyttää, sakot maksaa tietysti sossu.

      • AhmedAhneOmaNapa

        Muutettiin talvella JeppisMogadishuAvenuelle ja ajattelin notta eihän täällä mitään matuinvaasiota ole. Kah annas olla kun kevät koitti ja ensimmäiset lämpimät. Johan alko molotus ja mustien miesten ryömiminen koloistaan. Huutelevat toisilleen apinasta piirun verran kehittyneemmällä kurkkuäänellä jotta ihan naurattamaan pukkaa kun sitä kuuntelee. On se vaan hyvä kun veroja maksavalle kansalle löytyy vielä "ilmaisia" sirkushuveja omalta partsilta seurattuna. Leipä maksaa maltaita mutta kyllä sen maksaa kun pääsee eläinpuiston touhuja ihan livenä seuraamaan!
        Mitä noihin ahdisteluihin ja raiskauksiin tulee niin mitäs läksit. Monikulttuuri-ihannetta pukkaa ja tyttölapset eivät osaa käyttäytyä vieraanvaraisesti pukeutumalla jätesäkkiin ja pysyttelemällä sisätiloissa silloin kun herra isoherra mustaMIES harrastaa sosiaalista kanssakäymistä julkisilla paikoilla. Voi voi, kyllä tuleva kesä tuo lisää värinää monikulttuurisuuteen ja poliiseillekkin muutakin tekemistä kuin ainaisia parkkisakkoja kirjoitella.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe