eronneet ukot

sivustaseurannu

kun suomalainen eroaa niin heti on venakko maisemisa,suomalainen nainen ei ala luuseria elättään eikä kattomaan,vanäjällä riittää naisia "vaihtopenkille,huvittaa kattoa kun isomahanen ukko kävelee venakko nuorikon kanssa ei tosiaankaan suomi nainen on arvonsa tunteva.

18

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vai_Niin

      No niin..kestokyky ylittyi ja vuosikymmenien kyrvänpuutteessa riutuvan ränkyttäjän oli ihan pakko kirjoittaa tuo aloitus.
      Äärimmäisen suurella todennänäköisyydellä "sivustaseurannut" täyttää itse nuo mainitsemansa ominaisuudet ja jos on joskus onnistunut jonkun urpon saamaan satimeensa, niin se yhteiselo ei varmasti ole kovin kauaa kestänyt. Kukapa nyt jaksaisi kestää tyhjänpäiväistä, sosiaalihuollon elättinä olevaa pers`jalkaista lyllertäjää jolla on ameeban aivot ja lärvi kuin paviaaninpersiistä.
      Luonnollisesti myös mielenterveysongelmat vaivaa "sivustaseuraajaa" jonka vuoksi laturiin kuljetus suoritetaan säännöllisin väliajoin, eli piuhat päähän ja varpaisiin niin "sivustaseuraaja" selviää jollain lailla taas pariviikkoa jonka aikana täyttää elämänsä päämäärää ja tarkoitusta, eli internettiin itkemisen lisäksi syö ja paskantaa.

    • mahaaon

      Toivottavasti sivusta seuraava ei ole katkera omalle elämälleen jos on sattunut käymään näin myös sinun kohdalla,olen kyllä huomannut sen suomalainen nainen on arvonsa huomannut,kun katsoo tilastoja ,mutta en mainitse niitä tässä, koska saatat vain ärsyyntyä.....

    • sorpakylan-narkki-lutka

      On kyllä niiiiiiin säälittäviä virityksiä nämä möhömaha-kannunuamat venäläisine osa-aika ilotyttöineen, että oikein ja lujasti käy sääliks.

      Kokeilkaapa kokeeks iskee saman ikänen suomalainen nainen? Ehhehehe

      "Aitoa rakkautta" ilmassa buahahah

    • Eisieltä

      Pohjois-Karjalassa ja Savokainuussa on sellaisia naisia suurin osa, jotka mummoutuvat jo kolmikymppisenä. Ei ihme, jotta venakoilla on kysyntää.

      • eimummouduta

        Elä yleistä. Täällä yli kuuskymppinen nainen, eikä yhtään mummoutuneen näkönen.


      • hupilootaa

        No nythän näille kauneille pitkään kärsineille riemu repes, on näitä komeita nuoria partasuupoikia, niinkutsuttuja maahan tulleita, jotta eikun sekstaamaan kyllästeen, eikä sitten tulla jälkeenpäin itkemään, kun kylmästi kohtelivat.


      • Kiteenkirkas
        hupilootaa kirjoitti:

        No nythän näille kauneille pitkään kärsineille riemu repes, on näitä komeita nuoria partasuupoikia, niinkutsuttuja maahan tulleita, jotta eikun sekstaamaan kyllästeen, eikä sitten tulla jälkeenpäin itkemään, kun kylmästi kohtelivat.

        Taitaa Kiteelläkin olla noille matuille tarjolla nuorta pimuakin, joten mummoille ei riitä, elleivät tee "syrjäläisiä" ja tuota kuntaan tuhatkunta lisää.


      • hupilootanloota
        Kiteenkirkas kirjoitti:

        Taitaa Kiteelläkin olla noille matuille tarjolla nuorta pimuakin, joten mummoille ei riitä, elleivät tee "syrjäläisiä" ja tuota kuntaan tuhatkunta lisää.

        Just, turjakkeet saakin mennä venäjälle ja kaikki ovat tyytyväisiä.


      • Kiteenkirkas
        hupilootanloota kirjoitti:

        Just, turjakkeet saakin mennä venäjälle ja kaikki ovat tyytyväisiä.

        Eikös aloittaja valittanut, että ne upeat venakot sulostuttavat liikaa Kiteen katukuvaa. Putinlandiassa käydään vain tankkaamassa. Ei sinne jäädä.


      • Onko_Noin
        eimummouduta kirjoitti:

        Elä yleistä. Täällä yli kuuskymppinen nainen, eikä yhtään mummoutuneen näkönen.

        Laitahan kuvalinkki palstalle niin arvostellaan onko väitteessäsi totuutta.
        Joillain miespuolisilla yksilöillä saattaisi olla mielenkiintoa tutustua sen kaltaiseen harvinaisuuteen..nääs nääs..


    • VenäjälläParempaa

      Olisikohan aiheellista suominaistrn katsoa ensin peiliin ennen kuin käydään venäläisnaisia moittimaan.
      Kiteen kun kävelee läpi niin ei pahemmin tarvitse silmiä lepuuttaa kun katsoo paikallisia ''naisia''. Hyvin harva osaa käyttää meikkiä ja vielä harvempi käyttää korkokenkiä. Vaatetus on no, mummomaista.
      Vain muotitietoiset nuoret ovat jo menossa oikeaan suuntaan. Jospa uusi sukupolvi on enemmän eurooppalaistunut ja seuraa maailman trendejä enemmän?
      Kyllä naisen pitää olla naisellinen myös ulkoisesti. En ihmettele yhtään jos mennään rajan toiselle puolelle etsimään onnea.
      Täällä eletään vain kerran, niin kukapa itseään kunnioittava mies haluaisi herätä hinisen Tarjan vierestä aamuisin joka ei anna muuta kuin lapsia tehdessä?

      Vaan ei siinä, on Kiteellä muutama poikkeuskin ja se on hyvä!
      Suurinosa on tosin päästänyt itsensä hoitamisen rappiolle.

      Ja venäläisnaisista vielä sen verran, että ovathan monet muut maat tunnistaneet heidät useaan otteeseen maailman kauneimmiksi. Samoja titteleitä ei ole suomineidoille tippunut. Suomessa kauneus taitaa olla polkkatukka, muutama ylimääräinen kilo läskiä ja komenteleva asenne.

    • Rakastunutryssiin

      Joskus kymmenkunta vuotta sitten tuttavani sanoi, että mene Kesälahdelle mansikanpoiminta- aikaan. No minähän otin kahden viikon loman ja vuokrasin mökin. En ole eläessäni nähnyt niin paljon kaunottaria. Ja mikä parasta, ei niihin tutustuminen tuottanut vaikeuksia. Pimut olivat mielissään, kun saivat ryhmämajoituksen sijaan yöpyä luksusmökissä. Lieneeköhän vielä sama tilanne.

    • sorvankylänpastoriii

      Rakkaus ei katso kansalaisuutta ,jos rakastuu,myös pettymykset kuuluvat elämään,toivon aloittajalle parempaa tuuria ja pidä jalat ristissä,jumala mielessä....mutta käy ensin katsomassa treffipalstaa on enemmän miehiä kuin yksi.....

    • venäläinenakkaonparempi

      Suomalaiset akat ovat yksiä höttelöitä. Toellaan mummoutuvat 30v ja perse leviää kuin uretaanivaahto. Ja kaiken lisäksi pitävät ihteänsä jonkin sortin hottiksena..ja annappa olla sitte avioeron koittaessa niin ukosta imetään viimeisten pennien lisäksi vielä pennutkin ja kunnan höttötantat puoltaa jokaista älynväläystä mitä tämä Pohjolan matonna saapi päähän. Ja mitä tulee näihin pakolaisiin niin pakkoaviolaki pystyyn ja joka ikinen sinkku mamu avioon Pohjolan matonnan kanssa niin eiköhän ala paluulippu kiinnostamaan elatusmaksu laput takataskussa ja diatzepami purkki käessä.

    • Observaattori

      Suuria rakkaustarinoita... Naapurin maatuskarouva kertoi eroavansa heti kun saa kansalaisuuden. Isännät vaahtoavat maahanmuutosta ja kotona on Venäjältä haettu mamu.

      • WeWantMore

        .

        Just just..varmaan on kertonut..ja ihan varmasti niin!
        Erittäin uskottavaa.
        Olikohan vielä jotain muuta "maatuskarouvan kertomaa" jota haluaisit tuoda esille?
        Anna vaan tulla kaikki kerralla mikä mieltä painaa, niin ei tarvitse vähitellen niitä herutella pitkin palstaa.


    • yhyyyyy

      No esim. mulla oli työkaverina venäjält tuotu nainen. isot häät laitatti nainen täällä . Näin sitä naista parin vuoden kuluttua ja kysyin, mitäs kuuluu? No eronnut oli jo.

      • Voi_Voi_

        Voi hirmuista, vai niin teki nainen!
        Kyllä tuo on jo sen verran harvinaisen tapaus että siitä kannattaa kirjoittaa ihan useampaankin kertaan tällä palstalla. Suomalaisethan ei milloinkaan eroa "parin vuoden kuluttua" kuin enintäin kuolemantapauksen sattuessa, jos edes silloinkaan.
        Mitäpä jos minä, tai joku muu kertoisi esimerkkejä venäläisistä tai muun maalaisista naisista, jotka aikoinaan avioituivat tässä maassa ja ovat vieläkin naimisissa saman suomalaisen ihmisen kanssa. Vaan antaa olla, sillä turhaa on yksinkertaisille mitään selittää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe