Joko suvakkien silmät avautuneet,

silmätauki__

Ai, pakolaisista ei ole ongelmia, ei saa yleistää oli suvakkien mielipide heistä, eikä
kuulemma tule ongelmia!
Mites nyt on, muuta ei olekaan kuin ongelmia pakolaismiehistä!
Suvakit oletteko vieläkään heränneet?

245

764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkentaa

      Mitä ongelmia aiheuttaa just sinulle. Kerro.

      • En voi enää liikkua vapaasti, syödä ulkona, käydä uimahallissa, joudun aina kuskaamaan lapsia harrastuksissa, kaupungillamme ei ole varaa infran ja sosiaalitoimen ylläpitoon. Tässä nyt päälimmäiset.


      • ongelmayleinen

        En kirjoita itsestäni, kun seuraa euroopan tilannetta, niin ongelmia heistä tulee kaikille tavalla tai toisella, vai oletko eri mieltä? mitä mieltä itse olet? Onko sinun suhtautuminen pakolaisongelmiin se, pääasia kun ei itselle satu mitään viis muista?
        sinäkin olet uhri, välillisesti vai etkö ole?


    • Hommoo

      Pää kylmänä nyt. Ei mitään ylilyöntejä eikä provosoitumista. Emme saa muutamassa kuukaudessa muuttua eläimiksi.

      • tyyiiik

        Seuraa vähän mitä Euroopassa tapahtuu, se on muutamassa kuukaudessa muutunut täysi helvetiksi.


      • ketkähaluunemaksaakoon

        Ei me eläimiä olla me ollaan vaan kriittisiä, ja ihan asiasta.
        Eu:n päättäjät tämän kaaoksen on alulle pannut, ja me maksetaan
        kalliisti. Onko vapaamatkustajat eläimiä?


    • krsfgjk

      Mutta jos ei henk kohtauksesta ole mitään järkeä tulisi joku toinen kerta sitten vaan kun on se aika paljon.

    • jhgjhgjhg

      Ei kukaan ole sanonut, etteikö ongelmia olisi. Totuus kuitenkin on, että pakolaisista vähemmistö touhuaa mitään pelottavaa.

    • FAKTAA

      EU pitäs ottaa yhteinen linja , nämä rötöstelijät sitä mukaa kun kiinni saadaaan lähettää tunnisteiden ottamisen jälkeen kotimaahansa. Sillon siitä kärsisi vähiten syyttömät pakolaiset. Muuten puolen vuoden päästä , tilanne yksin kertasesti RÄJÄHTÄÄ käsiin niin suomessa kun euroopassa.

    • ikäväilmiö

      Kyllä nuorten naisten ja lasten puolesta pelottaa. Pakolais miehet kulkevat laumoissa Pieksämäelläkin. Minkä niille yksin liikkuva nuori hento tyttö, tai nainen voisi jos piirittäisivät ja raiskaisivat.

      • Hyviäpoikia

        Mutta kun ne on niin suloisia ja poikia pitää ymmärtää, suomalaiset ovat niin juttuja että heti ollaan huutamassa jos pojat haluavat vähän leikkiä.


      • ymmärtääpitää
        Hyviäpoikia kirjoitti:

        Mutta kun ne on niin suloisia ja poikia pitää ymmärtää, suomalaiset ovat niin juttuja että heti ollaan huutamassa jos pojat haluavat vähän leikkiä.

        Olen aivan samaa mieltä. Ei suomalaisen juntin pidä kuulla eikä nähdä mitään ,kun tytöt kansainvälistyy. Eikä suomalainen juntti osaa erottaa milloin on ääni on lemmen, milloin tuskan huutoa. On aivan oikein että junttien ei anneta kävellä "kuuntelemassa"kaduilla ,kun tyttömme ovat niin kansaivälisiä ja hyväntahtoisia.


    • suvakinpaskaa

      Ei voi kun ihmetellä suvakkien typeryyttä. Suvakin silmät eivät avaudu vaikka koko eurooppa on kaaoksessa ja kauhunvallassa. Tulisivat nyt vihdoinkin sieltä paskatynnyristä, missä asuvat, ulos ja katsoisivat totuutta. Minun tekisi mieli muurata suvakin silmät umpeen oikein konkreettisesti, on ne niin tyhmää porukkaa.

      • muutuu

        Olen täysin samaamieltä. Kuitenkin jokainen suvakki tietää kylmän totuuden, että kusessa ollaan. Tänne kirjoittavat suvakit taitaa olla vain teinipentuja, jotka eivät ole työelämässä, kyllä käsitys asioista muutui kunhan pääseevät työelämään ja elättämään tätä loislaumaa.


      • nimim.erkki

        En minä ole huomannut mitään kaaosta tai kauhunvaltaa. Kyllähän media yrittää parhaansa mukaan paniikkia lietsoa, mutta kyllä täällä Pieksämäellä elämä on täysin normaalia. Hiljattain kävimme rouvan kanssa Keski-Euroopassa lomareissulla, emmekä huomanneet sielläkään mitään epänormaalia. Olen työssäkäyvä, korkeastikoulutettu ja valkoihoinen heteromies.


      • dfgjkk
        nimim.erkki kirjoitti:

        En minä ole huomannut mitään kaaosta tai kauhunvaltaa. Kyllähän media yrittää parhaansa mukaan paniikkia lietsoa, mutta kyllä täällä Pieksämäellä elämä on täysin normaalia. Hiljattain kävimme rouvan kanssa Keski-Euroopassa lomareissulla, emmekä huomanneet sielläkään mitään epänormaalia. Olen työssäkäyvä, korkeastikoulutettu ja valkoihoinen heteromies.

        Sinä vaan kiltisti haluat elättää tätä loislaumaa. Media kertoo vain totuuden .


      • seärsyttää

        Oneksi on tämmöinen palsta mihin voi tuntojaan purkaa.
        Melkein aina kun kirjoittaa yleisesti jostain asiasta, niin vastaajista löytyy aina
        joku valopää joka äityy haukkumaan kommentoijaa, ja itse asia unohtuu.


      • näinseon
        nimim.erkki kirjoitti:

        En minä ole huomannut mitään kaaosta tai kauhunvaltaa. Kyllähän media yrittää parhaansa mukaan paniikkia lietsoa, mutta kyllä täällä Pieksämäellä elämä on täysin normaalia. Hiljattain kävimme rouvan kanssa Keski-Euroopassa lomareissulla, emmekä huomanneet sielläkään mitään epänormaalia. Olen työssäkäyvä, korkeastikoulutettu ja valkoihoinen heteromies.

        Minä en ole korkeastikpuluutettu Pieksämäeltä, enkä matkustele noin vaan frouvan kanssa pitkin keskieurooppaa. Mutta silti ison eron huomaan päivittäin kotikaupungissani tapahtuneen.,Siihen ei tarvitse olla korkeastikouluutettu, että sen huomaa.

        Hyvin lähellä on katu minkä kautta nämä 35000 muukalaista pääasiassa miehiä, on
        kävellen Suomeen saapunut.Kun ne laumat konkreettisesti omin silmin näkee tulevan maahan se on erilaista , kun jos vain jostaki lukee siitä kansainvaelluksesta.

        Sitä paitsi tämä kansainvaellus alkaa uudesti heti, kun ilmat lämpiävät.
        Turha kuvitella että se oli nyt tässä.

        Presitentti Niinistöki on kouluutettu mies,hänkin oli syvästi huolissaan tästä kansainvaelluksesta. Ja tuskin sanoikaan ihan kaikkea puheessaan suomalaisille,
        kuinka huolissaan hän todellisuudessa on.Hänen asemassaan olevan ei aina kaikkea sovi sanoa julkisuuteen mitä ajattelee.


    • minasuvak

      Ihmistä pitää arvostaa yksilönä ja hyväksyä kulttuuriset eromme. Onhan monissa kulttuureissa seikkoja joista emme välttämättä pidä erityisesti mm. naisten ympärileikkaus. Yhtälailla nämä miesjoukon tekemät raiskaukset ovat kulttuuri sidonnaisia asioita ja sitä on vain yritettävä ymmärtää. Huom he raiskaavat myös tummaihoisia, eivät vain vaaleita suomalaisa. Hekin hyväksyvät meidän tapamme ja kulttuurimme.

      • Ei_roistoja

        tarvitse arvostaa. Kaikki takaisin jotka hävittäneet paperinsa. Siihen on ollut joku syy ja arvaan että mikä.


      • kulttuurinvuoksi

        Onhan niitä ymmärrettävä jos kulttuurin takia raiskaavat ja sentäs tasapuolisesti tummia ja valkosia :)


      • LIIANPAKSUA

        Ei jumakauta nyt menee suvaitsevaisuus LIIAN pitkälle, että pitää ymmärtää raiskauksia,
        MINUN MIELESTÄ RAISKAUKSIA EI PIDÄ YMMÄRTÄÄ.
        Et voi olla tosissasi että hyväksyt naisiin/poikiin kohdistuvat raiskaukset
        he eivät ole hyväksyneet meidän tapoja eikä kulttuuria.


      • Pullottaa

        Helevetin jätkät. Tämähän on selvä provo, ja te puhisette silmät pullollaan.


    • Khhk

      Tyhmiä ovat ne jotka koettavat rikollisia ymmärtää. Peli tulee muuttumaan kovemmaksi ja brutaalimmaksi. Ei näköjään nk. sivistys kykene luomaan "sivistynyttä" yhteiskuntaa vaan ajaa systeemin kaaokseen. Oppi ei ole mennyt perille vaikka tämä sivistynyt tärähtäneistö niin kuvitteleekin. Maalaisjärkeä ja käytännön ajattelua tarvittaisiin päätöksentekoon.

    • Hyyrärit

      Ahdasmielisistä yhteisöistä irtaantuvien ihmisten ensimmäinen vaihe on uuteen ympäristöönsä sopeutuminen, joka on usein vaikeaa. Pakolaiset eivät ole kultuuriasia, vaan yhteiskuntaamme sopeutumisasia. Vapaaehtoiset ovat tänne tulee ja vapaaehtoisesti voivat poistuakkin. Maa elää tavallaan ja vieraat kulkekoon ajallaan. 700 000 on nälkäkuoleman partaalla syyriassakin, siellä riittäisi avustustöitä pakolaisillemme.

    • Suvak

      Laittakaa Kiitos!-hupparit ja Leijona-korut päälle ja ulos partioimaan. Niin ne tekee muutkin huonon itsetunnon omaavat, keskinkertaisesti koulutetut älykääpiöt ympäri Suomen.

      • udkopois

        Olipa aivoton vastaus. Kuvitteletko itse säästyväsi tältä sirkukselta. Sinä pentuhan se olet korkeasti koulutettu. Kyllä ne loiset käy sinunkin pussilla kunhan työelämään siirryt.


      • pieksämäelläkinon

        Nämä kiitos huppari/ leijona koru /hihatonpaita"MIEHET" on kyllä valitettavasti itse niirä naisten ja lasten hakkaajia useasti. Ollaan kyllä muuten niiiiin isänmaallisia että.


    • olensuvakkijaylpeäsiitä

      Tästä nyt taas kerran voisi kysyä palstan klassisen kysymyksen: miten nämä puheenvuorot liittyvät Pieksämäkeen?

      No, kommenttien perusteella, kun täällä on taas tätä paska, paska, paska -juttua.

      Mutta asiaan:

      Luetelkaa kymmenen (10) tapausta, joissa Pieksämäellä on ollut ongelmia maahanmuuttajista. Esittäkää myös lähde. Ei mitään, että saattaa tulla ongelmia ja siskon kummin kaima oli lukenut MV:stä.

      Jos meillä on pari sataa vierasmaalaista tullut lyhyen ajan sisällä, varmasti noita pelättyjä ongelmia löytyy. Siis kymmenen (10) todistettua tapausta. Mielellään viranomaisten tai muun luotettavan tahon todistamia.

      Yläristin 200 kantasuomalaista asukasta saa varmasti aika lyhyessä ajassa aikaan tuon 10 rikosilmoitusta.

      Odottelen...:)))

      • mietis

        Eikö se ole jo ongelma, että pakolaiset maksaa,nyt jo loisia elätetään velkatahoilla. Vaikka eivät tekis yhtä ainutta rikosta tai mitään muutakaan . Meille ei ole minkäänlaista hyötyä näistä, aina vaan maksut nousee, kohta alkaavat vaatia parempia asuntoja. Että mitä nopeemmin päästään eroon aina parempi meille.


      • ihanoikeaeinaroinen

        Pieksämäellä toimii vielä aamupäivisin psykiatrian poliklinikan puhelinpäivystys. Sinne kun soittaa ja kertoo, että paskaa tulee silmistä ja korvista, pääsee varmasti hoitoon. Sopivat napit saa ja keskusteluapua. Numero löytyy painetusta luettelosta ja kaupungin webbisivuilta. Rohkeasti vain rimpauttelemaan.


      • 11111huokaus

        Idiootti


    • K.rpäotsasuvakki

      Suvakin kirjoituksessa paljastuu typerä sinisilmäisyys. Ensin pitää tapahtua, ennen kuin uskotaan ja sittenkin kiistetään. Johan noita uimahallitoljottelijoita on ollut ja osa vahtii apinan laippa uimahallin ikkunoista. No tuli pakkaset, niin tilanne alkoi rauhoittumaan. Myös suuri SPR valistus kampanja vaikutti vähäksi aikaa asiaan. Kunhan kesä tulee, niin saa Pieksämäenkin tytöt olla varuillaan, mikäli ymmärtävät.

      • järjestettyjuttu

        20.000 tuhatta syytä, meidän kaikkien Pmk kukkaroilla käydään nyysimässä.
        pakolaiset saa kaiken ilmaiseksi ja kantasuomalaiset maksaa korotettuina maksuina, ja kiitokseksi pakolaiset häiritsee, raiskaa, varastaa, ahdistelee käyttää yhteiskuntaa hyväkseen ym.
        MIKSI.. MIKSI.. MIKSI.. Kysymys päättäjille.
        Menisivät omaan maahansa laittamaan asiat kuntoon.
        Suvakeille kysymys miksi pakolaisia otetaan Eu maihin elätettäviksi???????????


      • SuvaitsevainenRealisti

        Meillä on siihen moraalinen velvollisuus. Yhteiskuntamme pohjaa (yhä) kristittyihin arvoihin, joihin kuuluu mm. lähimmäisen auttaminen. Lisäksi länsimaat ovat vaurastuneet köyhien maiden kustannuksella. Esimerkiksi ilmastonmuutos iskee pahiten juuri Lähi-Idän ja Afrikan maihin. Ilmastonmuutos olikin yksi Syyrian sodan alkutekijöistä.

        Täällä monet pelottelee ihmisiä pakolaisten aiheuttamalla lisävelalla, ja että se velka jäisi lapsiemme maksettavaksi. Maailmassa on käsittääkseni yksi valtio, joka on joskus ollut velaton, ja se on Romania. Siinähän onkin hieno esimerkki meille suomalaisille.

        Velkaa on aina ollut ja tulee aina olemaankin. Ihmiset ovat samanarvoisia ihonväristä tai synnyinmaasta riippumatta.


      • khhk

        HÖLMÖ. Muidenkin planeettojen lämpötila on noussut. Ilmastonmuutoksella puijataan vaan nerokkaasti hölmöiltä rahat pois. Kannattaisi opiskella hieman enemmän ja myös elämää silmät auki.


      • rtyuko
        SuvaitsevainenRealisti kirjoitti:

        Meillä on siihen moraalinen velvollisuus. Yhteiskuntamme pohjaa (yhä) kristittyihin arvoihin, joihin kuuluu mm. lähimmäisen auttaminen. Lisäksi länsimaat ovat vaurastuneet köyhien maiden kustannuksella. Esimerkiksi ilmastonmuutos iskee pahiten juuri Lähi-Idän ja Afrikan maihin. Ilmastonmuutos olikin yksi Syyrian sodan alkutekijöistä.

        Täällä monet pelottelee ihmisiä pakolaisten aiheuttamalla lisävelalla, ja että se velka jäisi lapsiemme maksettavaksi. Maailmassa on käsittääkseni yksi valtio, joka on joskus ollut velaton, ja se on Romania. Siinähän onkin hieno esimerkki meille suomalaisille.

        Velkaa on aina ollut ja tulee aina olemaankin. Ihmiset ovat samanarvoisia ihonväristä tai synnyinmaasta riippumatta.

        Jos meillä on moraalinen velvollisuus elättää kaikki jotka maahan pyrkii. Eikö näillä.maahanmuuttajilla ole minkäänlaista moraalista velvollisuutta omaa perhettään kohtaan, sinne vaan lapset ja naiset jätetään oman onnensa nojaan .Syyriassakin on naiset ja lapset nälkäkuoleman partaalla, täällä hyysätään nuoria kollia, onko oikein . Ei velkarahaakaan kannattasi ihan kankkulan kaivoon laskea. Ihmisten pitäis olla samanarvoisia, mutta eikä partalapsetkaan niin ajattele.


      • PÄÄTTÄJIENSIRKUSTA

        Kerro miten Suomesta voisi tulla velaton kun koko ajan otetaan pakolaisia nuoria miehiä joilla ei ole hätää, vaan he ovat karkuria, heidän pitäisi olla omaa maataan puolustamassa.
        perheet, vanhukset, lapset ovat kotimaassaan ?? autatteko heitä ja miten??
        miten he voivat tällä hetkellä onko suvakeilla heistä tietoa??


      • huimaterotlämpötilassa
        SuvaitsevainenRealisti kirjoitti:

        Meillä on siihen moraalinen velvollisuus. Yhteiskuntamme pohjaa (yhä) kristittyihin arvoihin, joihin kuuluu mm. lähimmäisen auttaminen. Lisäksi länsimaat ovat vaurastuneet köyhien maiden kustannuksella. Esimerkiksi ilmastonmuutos iskee pahiten juuri Lähi-Idän ja Afrikan maihin. Ilmastonmuutos olikin yksi Syyrian sodan alkutekijöistä.

        Täällä monet pelottelee ihmisiä pakolaisten aiheuttamalla lisävelalla, ja että se velka jäisi lapsiemme maksettavaksi. Maailmassa on käsittääkseni yksi valtio, joka on joskus ollut velaton, ja se on Romania. Siinähän onkin hieno esimerkki meille suomalaisille.

        Velkaa on aina ollut ja tulee aina olemaankin. Ihmiset ovat samanarvoisia ihonväristä tai synnyinmaasta riippumatta.

        Meillähän tämä ilmastonmuutos on parhaillaan!?


      • MIKSI_____
        SuvaitsevainenRealisti kirjoitti:

        Meillä on siihen moraalinen velvollisuus. Yhteiskuntamme pohjaa (yhä) kristittyihin arvoihin, joihin kuuluu mm. lähimmäisen auttaminen. Lisäksi länsimaat ovat vaurastuneet köyhien maiden kustannuksella. Esimerkiksi ilmastonmuutos iskee pahiten juuri Lähi-Idän ja Afrikan maihin. Ilmastonmuutos olikin yksi Syyrian sodan alkutekijöistä.

        Täällä monet pelottelee ihmisiä pakolaisten aiheuttamalla lisävelalla, ja että se velka jäisi lapsiemme maksettavaksi. Maailmassa on käsittääkseni yksi valtio, joka on joskus ollut velaton, ja se on Romania. Siinähän onkin hieno esimerkki meille suomalaisille.

        Velkaa on aina ollut ja tulee aina olemaankin. Ihmiset ovat samanarvoisia ihonväristä tai synnyinmaasta riippumatta.

        Ei käytännössä samanarvoisuus toteudu pakolaisasiassa, missä on naisten, vanhusten, sairaiden ja lasten samanarvoisuus pakolaisasiassa.
        Suvakki anna tähän kysymykseen vastaus? ja miksi miehet on täällä?


      • itkijäreetat
        SuvaitsevainenRealisti kirjoitti:

        Meillä on siihen moraalinen velvollisuus. Yhteiskuntamme pohjaa (yhä) kristittyihin arvoihin, joihin kuuluu mm. lähimmäisen auttaminen. Lisäksi länsimaat ovat vaurastuneet köyhien maiden kustannuksella. Esimerkiksi ilmastonmuutos iskee pahiten juuri Lähi-Idän ja Afrikan maihin. Ilmastonmuutos olikin yksi Syyrian sodan alkutekijöistä.

        Täällä monet pelottelee ihmisiä pakolaisten aiheuttamalla lisävelalla, ja että se velka jäisi lapsiemme maksettavaksi. Maailmassa on käsittääkseni yksi valtio, joka on joskus ollut velaton, ja se on Romania. Siinähän onkin hieno esimerkki meille suomalaisille.

        Velkaa on aina ollut ja tulee aina olemaankin. Ihmiset ovat samanarvoisia ihonväristä tai synnyinmaasta riippumatta.

        Arabit ovat hakanneet sademetsänsä jo kaun sitten ja alue on aavikoitunut sen johdosta. Viisimijoonaa suomalaista ei pysty elättämään miljardia muslimia. Ilmaston muutoksella ratsatetaan joka asiassa. Media myy jo äärisäätiedotteilla lehtiäkin. Joutavan vetkuttajat juoksentelevat edestakaisin vaukoina kuin päälle kusut muurahaiset ääri-ilmiöiden perässä. On myrskybongareita, puihinkietoutujia, maailmanparantajia, julistajia, maahanmuutajia ja kaikki hakee maailmanlopun merkkejä kiivaasti, jotta saisi osansa "kultaryntäyksestä". Toistaiseksi meitä ei uhkaa mikään, kun pidämme omasta kansasta huolta.


      • mikskristittyihinmaihin
        SuvaitsevainenRealisti kirjoitti:

        Meillä on siihen moraalinen velvollisuus. Yhteiskuntamme pohjaa (yhä) kristittyihin arvoihin, joihin kuuluu mm. lähimmäisen auttaminen. Lisäksi länsimaat ovat vaurastuneet köyhien maiden kustannuksella. Esimerkiksi ilmastonmuutos iskee pahiten juuri Lähi-Idän ja Afrikan maihin. Ilmastonmuutos olikin yksi Syyrian sodan alkutekijöistä.

        Täällä monet pelottelee ihmisiä pakolaisten aiheuttamalla lisävelalla, ja että se velka jäisi lapsiemme maksettavaksi. Maailmassa on käsittääkseni yksi valtio, joka on joskus ollut velaton, ja se on Romania. Siinähän onkin hieno esimerkki meille suomalaisille.

        Velkaa on aina ollut ja tulee aina olemaankin. Ihmiset ovat samanarvoisia ihonväristä tai synnyinmaasta riippumatta.

        Niinpä, muslimit ryntää kristittyihin maihin? Miksi tänne? Onhan niitä rikkaita muslimimaita vaikka kuinka monta. Miksi eivät mene sinne?

        Onko kristillisyydessä kuitenkin jotakin tavoittelemisen arvoista, vai mistä on kyse?


    • khhk
    • VeiVei

      Mun perssilmä aukes juuri, sinne näyttää eksyneet jonkun tumman miehen etusormi

    • Kätensänostanut

      Olin yksi niistä harvoista jotka nostivat Pieksämäen pakolaisinfossa kätensä ylös kysymykseen "kuka vastustaa valepakolaisia?".

      Viime vuoden turvapaikanhakijoista neljännes näyttää saaneen myönteisen päätöksen. Kielteisen sai joka viides. Puolet hakijoista on perunut hakemuksensa tai ovat vain "haihtuneet".

      http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2016011320954132_cm.shtml

      Näiden lukujen mukaan Pieksämäen parista sadasta hakijasta, joista puolet peruu hakemuksensa tai "haihtuu", ja myönteisen päätöksen saa jäljelle jäävistä sadasta hakijasta neljännes, jäisi Pieksämäelle n. 25 myönteisen päätöksen saanutta maahanmuuttajaa. Ainakin joksikin aikaa.

      Suurin osa näihin maahanmuuttajiin kohdistuneista työstä, avustuksista, huolenpidosta, ruokahuollosta, majoituksesta, siivouksesta, opastuksesta, vartioinnista, kuljetuksista, tulkkauksesta, paperisodasta, lääkäripalveluista, viranomais- ja kunnallisista palveluista oli ja on siis aivan turhaa.

      Hyvää harjoitusta tämä silti on ollut isompien katastrofien varalle. Huomattiin, että montaa asiaa ei oltu juurikaan mietitty kun suuret väkijoukot lähtevät liikkeelle. Valmiutemme jatkossa onkin jo paljon parempi.

      Kanadassa asiaa ajateltiin juuri sitä taustaa ajatellen mikä oli tähtäimessä Pieksämäelläkin: saada lisää nuoria asukkaita. Kanada noutaa ilmavoimiensa koneilla pakolaiset, jotka on valittu suoraan pakolaisleireiltä. Etupäässä perheitä, naisia ja lapsia. Kone kun laskeutuu Kanadaan, transit-hallin toisesta päästä tulee pakolaisia ulos Kanadan henkilöpaperit kädessään, lääkärintarkastuksen läpikäyneinä, ruokittuina, huollettuina ja puettuina.

      http://yle.fi/uutiset/kanada_aikoo_ottaa_25_000_syyrian_pakolaista/8485427

      Nostan käteni edelleenkin kysyttäessä: "kuka vastustaa valepakolaisia?".

      Ketjun otsikkoon "joko suvakkien silmät avautuneet" en tiedä vastausta.

      • janoinen3

        Hyvä olet rohkea, niin kauan vastustetaan ja kritisoidaan kun päättäjät
        rehellisesti informoi ja kertoo totuuden kansalle joukkoliikkeen alulle panosta,
        syy ei ole ISIS se on ihan jotain muuta mitä kansalle ei kerrota.
        Siksi ei hyväksytä tapaa millä päättäjät hoitavat pakolaisasiaa.


    • masuvakki

      Kysymykseen miksi pakolaismiehet ovat täällä ja naiset ja lapset sodan jaloissa vastaus on kulttuuri. Samoin siihen joukkoraiskaus asiaan. Miksi ette voi ymmärtää ja hyväksyä sitä. He elävät niinkuin heitä on opetettu elämään. He saattavat ihmetellä miksi lauantaina mennään saunaan? Mutta he hyväksyvät sen, eivätkä estä meitä menemästä saunaan. Ymmärsittekö, täytyy suvaita ja otta heistä mallia.

      • tosieinaroinen

        No on se helevetti että pitää vaan suvakkien mielestä kulttuurin takia raiskaukset hyväksyä?! No pitäskö noilta loisilta vielä kysyä saako mennä saunaan, nii ja miten ne sen estäis, arvon suvakinkyrpelö, tulemalla kotiini vai? On sulla kans jutut. Tietääköhän loiset mitä saunan takana voi tapahtua?


    • khhk

      Pakolaismiehet ovat täällä koska meillä täällä on näitä suvakkeja. Muualla kun ei oikein suvaita näitä elintasopakolaisia eikä sosiaaliturva ole näin hyvä, niin miksi mennä muualle kuin tulla tänne. Tyhmät suvakit vielä puhuu matujen puolesta. No miksi ei.

      • oikeakhhk

        Älä käytä toisen nimimerkkiä.

        Avaruudesta löytyy rajattomasti ihan omia: rasistipöljä, ensaaikinänaista, eiperuskoulutodistusta, nevieämmät, jne

        Keskustelupalstoilla ei oikeasti ole mitään niin noloa kuin kirjoittelu toisen nimimerkillä. Mikä khhk:ssa niin hirveästi pännii?


      • oikeakhhk

        No lapsukaiset. Magneettimedia on pohjanmaalaisen hörhön julkaisu, joka on jo aiheuttanut boikotteja. Persu Kärkkäinen menettää bisnestä koko ajan.

        MV-lehti on joutumassa vahvaan boikottiin myös. Se on venäläisten trollia. Oletteko te kaikki oikeasti Putinin talutusnuorassa? Sääli.


      • Khhhhhhk

        Pussatkaa matuja, pus minä pussaan.


    • ullakolla

      Kuoleman jälkeen vasta olemme tasa-arvoisia. Meidän moraalikasvatus pohjautuu kristinuskoon raamattuun ja muslimipakolaisten koraaniin. Muslimien mukaan emme pääse heidän paratiisiin ja kristinuskon mukaan muslimit eivät pääse taivaaseen. Suvakkien pitäisi selvittää perusasia: Missä jonossa tuonpuoleiseen siirryttäessä seisoo, vain ovatko he sarvipään lähettiläinä? Tähän perus kysymykseen on tuhra sekoittaa elämänkatsomusoppeja, koska ateismi on oma aatesuuntayus, samoin kuin ekoilu. Esim. ekoilijat mittaa ihmisten syntejä päästöinä ja hiilijalanjälkenä.

    • Lattialla

      Tosessa jonossa tönitään jo maanpäällä? Mihin joukkoon suvakkien mielestä jonosta tönityt kuuluu tai pitäisi kuulua?

    • olensuvakkijaylpeäsiitä

      Pyysin kymmentä tapausta, joissa pakolaisista olisi aiheutunut Pieksämäellä ongelmia.

      Vielä ei ole tullut yhtään. Mitähän tämä todistaa?

      • Höpöt

        Suomessa on vaitiolovelvollisuus rikosepäilyistä ja pakolaisten osalta lähtömaan tilannetta ei tiedetä. Lähes kaikki ovat osallisia ihmisten salakuljettajien kanssa. Maailma ei tomi siten, että ensin odotetaan rikoksien tapahtuvan, vaan kansalliseen turvallisuuteen kuuluu rikosten ennaltaehkäisy. Suvakien toimita tulisi tutkia, ovatko he syylistymässä turvallisuutemme vaarantamiseen? Muualla maailmassa kansalaisten turvallisuuden rikkomisen suunnittelusta tai tukemisesta voi saada syytteet.


      • SuvaitsevainenRealisti
        Höpöt kirjoitti:

        Suomessa on vaitiolovelvollisuus rikosepäilyistä ja pakolaisten osalta lähtömaan tilannetta ei tiedetä. Lähes kaikki ovat osallisia ihmisten salakuljettajien kanssa. Maailma ei tomi siten, että ensin odotetaan rikoksien tapahtuvan, vaan kansalliseen turvallisuuteen kuuluu rikosten ennaltaehkäisy. Suvakien toimita tulisi tutkia, ovatko he syylistymässä turvallisuutemme vaarantamiseen? Muualla maailmassa kansalaisten turvallisuuden rikkomisen suunnittelusta tai tukemisesta voi saada syytteet.

        Väitteen esittäjällä on todistusvelvollisuus. Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Näin ollen se on teidän rasistien velvollisuus esittää ja todentaa ongelmat, joita pakolaiset ovat Pieksämäellä aiheuttaneet.


      • höpöt
        SuvaitsevainenRealisti kirjoitti:

        Väitteen esittäjällä on todistusvelvollisuus. Jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Näin ollen se on teidän rasistien velvollisuus esittää ja todentaa ongelmat, joita pakolaiset ovat Pieksämäellä aiheuttaneet.

        Todisteet on julkisestikkin todettu. Luvatta ovat tulleet maahan. Ilman viisumia tai passia matkustaminen päätyy monissa maissa sakkoihin, säilöön tai putkaan. Suvakit voisivat myös esittää todisteet, ettei olisi tehneet mitään? Eli turha väittää rasistiseksi ketään. Kritiikki ja kansallisesta turvallisuudesta huolestuminen ei ole rasismia. Mitä tulee katupartioihin, niitä on ollut asukastoimikuntien toimesta jo 90-luvulta asti. Eli lähiöissä on kierrellyt öiseen aikaan tarkailijoita, jotka ilmoittavat suoraan virkavallalle ja he poistavat häiriökäyttätyjät ja ilkivallantekijät. He valvovat yleistä turvallisuutta poliisiviranomaisen kanssa yhteisesti. Monilla on myös järjetyksenvalvojan koulutus. Nämä valvojat eivät osallistu mitenkään operatiiviseen toimintaan ja erottele tekijöitä etnisen taustan mukaan.


      • AESXYT

        Tällä palstalla on kirjoitettu jo haitoista, koskee Pieksämäkeä ja koko Suomea,
        haitta on kun kaikilta nyysitään korotettuina maksuina, ja vastaavasti pakolaisille
        kustannetaan ilmaiseksi kaikki, lue lehtiä ja uutisia ylpeä suvakki sieltä saat tietoa.
        SUVAKKI KERRO 10-HYVÄÄ ASIAA MITÄ PAKOLAISET ON SUOMESSA SAANEET AIKAAN.


      • oikeakhhk
        Höpöt kirjoitti:

        Suomessa on vaitiolovelvollisuus rikosepäilyistä ja pakolaisten osalta lähtömaan tilannetta ei tiedetä. Lähes kaikki ovat osallisia ihmisten salakuljettajien kanssa. Maailma ei tomi siten, että ensin odotetaan rikoksien tapahtuvan, vaan kansalliseen turvallisuuteen kuuluu rikosten ennaltaehkäisy. Suvakien toimita tulisi tutkia, ovatko he syylistymässä turvallisuutemme vaarantamiseen? Muualla maailmassa kansalaisten turvallisuuden rikkomisen suunnittelusta tai tukemisesta voi saada syytteet.

        "Kansalliseen turvallisuuteen kuuluu rikosten ennaltaehkäisy."

        Tällä perusteella Yläristin ja Vekseliperän Haka-asunnot pitäisi kaikki tyhjentää ja panna ihan kantasuomalaiset asukkaat "ennaltaehkäisevästi" linnaan. Ei tulisi kilikali-keikkoja, raiskauksia, ei-toivottuja au-lapsia eikä muutakaan poliisia ja sossua työllistävää.

        Tätäkö te nyt tarkoitatte? Kokoomuslaisille ja osalle kepulaisista vapaa liikkumaoikeus ja muut häkkiin? Saksa 1938?

        No suvakki kertoo nyt myös hyviä asioita. Suomea uhkaa valtava työvoimapula. Se on ihan kapitalistisen tutkijan havainto. Meille tulee riuskoja työntekijöitä, jotka tekevät myös sellaisia töitä, joihin suomalaisen kermaperseen selkä ei taivu.

        Näin se meni 60- ja 70-luvulla Ruotsissakin. Suomalaiset tekivät raskaimmat ja paskaisimmat työt. Myöhemmin tilalle tuli väkeä Balkanilta, Irakista ja mistä milloinkin.

        Maahanmuuttajissa on valtava potentiaali. Sieltä tulee älykkäitä lapsia, jotka kouluttautuvat ja saavat paljon aikaan. Voi olla, että seuraava suomalainen nobelpalkittu on joku Mohamed tai vastaava.

        Oikeasti noita Pieksämäellä ilmenneitä haittoja ei kukaan ole onnistunut kaivamaan yhtään. Kyllä väitteissä ollaan aika heikoilla jäillä.


    • SuvaitsevainenRealisti

      Suvakit ovat siitä tyhmiä, että eivät ymmärrä mitä on tapahtumassa. Heitä ei kannattaisi paljoa kuunnella. On parempi ennaltaehkäistä kuin odottaa tapahtumia, jolloin on jo myöhäistä. Kyllä sitä nyt huudellaan, kun on pakkasta. Odotellaanhan kesää, niin sitten alkaa tapahtua.

      Johan nuo Pieksämäenkin uimahallissa tarkkailivat koulutyttöjä eivätkä meinanneet poistua ennen kuin valvoja puuttui peliin.

      Varoittavia esimerkkejä on maailma pullollaan.

      http://youtu.be/eZnbvByJxVg

      http://mvlehti.net/2016/01/13/krp-tiedottaa-esitutkinnasta-kun-epailty-suomalainen-siirtolaisraiskaajilla-taas-erityissuoja/

      Näitä eläimiäkö suvakit tänne haluaa?

      • Hkkkkhkhhhkkhhk

        Mustat apinannäköiset matut pois Suomesta.


      • khhk
        Hkkkkhkhhhkkhhk kirjoitti:

        Mustat apinannäköiset matut pois Suomesta.

        Hieno kommentti. Sivistystä ihan tihkuu.

        Tuntemattomassa sotilaassa oli tällainen kohtaus, jossa Lahtinen totesi, että kyllä kapitalistinenkin tiedemies on sen uskonut, että ihminen periytyy apinasta.

        Nykyinen ihan yleismaailmallinen tiede on yhtä mieltä siitä, että ihminen on lähtöisin Afrikasta. Sieltä meidän suomalaistenkin esi-isät ovat vaeltaneet vuosituhansien aikana tänne Pohjan perukoille. Nahka on vaalentunut, kun näillä leveysasteilla ei tummasta pigmentistä ole hyötyä tai tarvetta.

        Jos tänne tulee somali, irakilainen, syyrialainen tai kuka tahansa, ihan samaa sukua se on kuin suomalainen rasistikin. Ei yhtään sen vähempiarvoinen eikä parempi. Kaikki me olemme samaa tasa-arvoista ihmiskuntaa.

        Suomalaiset, siis nyt sellaisiksi kutsutut, ovat vallanneet jääkauden jälkeen maan saamelaisilta. Heillä olisi oikeus sanoa: suomalaiset pois Suomesta. Alkuperäiskansalle se, mikä sille kuuluu. Meille koittaisi paluu jonnekin tuonne Volgan mutkaan, Venäjänmaalle.


      • hklenkki
        khhk kirjoitti:

        Hieno kommentti. Sivistystä ihan tihkuu.

        Tuntemattomassa sotilaassa oli tällainen kohtaus, jossa Lahtinen totesi, että kyllä kapitalistinenkin tiedemies on sen uskonut, että ihminen periytyy apinasta.

        Nykyinen ihan yleismaailmallinen tiede on yhtä mieltä siitä, että ihminen on lähtöisin Afrikasta. Sieltä meidän suomalaistenkin esi-isät ovat vaeltaneet vuosituhansien aikana tänne Pohjan perukoille. Nahka on vaalentunut, kun näillä leveysasteilla ei tummasta pigmentistä ole hyötyä tai tarvetta.

        Jos tänne tulee somali, irakilainen, syyrialainen tai kuka tahansa, ihan samaa sukua se on kuin suomalainen rasistikin. Ei yhtään sen vähempiarvoinen eikä parempi. Kaikki me olemme samaa tasa-arvoista ihmiskuntaa.

        Suomalaiset, siis nyt sellaisiksi kutsutut, ovat vallanneet jääkauden jälkeen maan saamelaisilta. Heillä olisi oikeus sanoa: suomalaiset pois Suomesta. Alkuperäiskansalle se, mikä sille kuuluu. Meille koittaisi paluu jonnekin tuonne Volgan mutkaan, Venäjänmaalle.

        No johan khpöljä älähti! mutta apinoita ne silti on ja mölöttäviä!


      • khhk
        hklenkki kirjoitti:

        No johan khpöljä älähti! mutta apinoita ne silti on ja mölöttäviä!

        Niin kuten totesin, apinoita olemme kaikki. Niin kuin vanhassa joululaulussa: porsaita äidin oomme kaikki, oomme kaikki. Sinä ja minä, sinä ja minä.

        Katsopas hklenkki peiliin. Eikö sieltä jonkinmoinen simpanssi kurkista vastaan?


    • vinksin

      Olisi hyvä tietää kansankin mitä tällä Lähi-idän kansain vaelluksella haetaan,
      jos valtiot tosissaan haluaisivat vaelluksen lopettaa, niin sitä ei olisi edes aloitettukaan.
      Onko tässä islamin kulttuurin hajottamisesta kyse pitkässä juoksussa, vai
      länsimaisen kulttuurin hajottamisesta kyse?

    • Tri_Outolempi_

      Suvakkien haarat ovat kuitenkin auenneet. Buahaahaaa, mitä sakkia!

    • Kulkurit

      Suomen ei pidä osallistua muslimien uskonoppineiden tukemisiin ja riitojen ratkomisii. millään tavalla, ei edes pakolaisia hyysäämällä. Pakolaiskeskuksissa on ollut jo useita tappeluita taven aikana, koska sama rettelöinti alkaa täällä, kun saavat vähän jalansijaa oven väliin. Suvakkien mielestä he ovat turhautuneita. Turhautuneita he ovat olleet lähtömaansa oloihinkin, ei se kannettu vesi ei suvakkien kaivossa pysy.

    • khhk

      Täällä kysyttiin esimerkkejä ongelmista, joita maahanmuuttajat ovat Pieksämäellä aiheuttaneet. Yhtään esimerkkiä ei ole löytynyt, vaikka huutamista riittää kosolti. Näin se aina tuppaa olemaan.

      Tässä on rintaman eri puolilla kaksi ryhmää: toisella suvakit ja toisella vajakit.

      Mitä pakolaiset ovat Suomessa saaneet aikaan? Aika paljonkin. Jaa muut mamut päälle. Mamu Berner istuu ministerinä ja lakkauttaa Itä-Suomesta kaiken julkisen liikenteen.

      No asiaan: eilen oli Ylessä ohjelma, jossa haastateltiin kolmea maahanmuuttajaa. Yksi oli nyt lääketieteen kandidaatti, vaikka kertoi, etteivät opettajat häntä kannustaneet opiskelemaan. Oli tullut ruotsinkieliselle Pohjanmaalle pakolaisena ja opiskellut suomen kielen vapaaehtoisesti. Yritteliäs nuorimies.

      Toinen oli taustaltaan kurdi. Hän työskentelee Helsingissä toimittajana ja hänellä on myös oma yritys. Täydellistä suomea puhuu ja esitti fiksuja mielipiteitä.

      Kolmas oli tullut Irakista. Hänen miehensä ja muut sukulaisensa oli tapettu. Nainen oli opiskellut suomen kielen ja työskentelee kouluavustajana.

      Kaikki haluavat työllä elättää itsensä. Yksikään maahanmuuttaja ei halua tänne sosiaaliturvan perässä. Kaikki haluavat antaa oman panoksensa yhteiskunnan hyväksi.

      Näin se menee. Ihminen turhautuu joutenoloon, kuten tälläkin palstalla näkyy. Menkää ihmiset töihin. Suomessa on kova työvoimapula. Nyt pitää lapioida lunta, kun sitä tulee. Pois neljän seinän sisältä, hus hus.

      • väärättiedot

        Tutkimusten mukaankin työttömyys ja joutenolo vaivaa kaikkein eniten ulkomaalaistaustaisia ja heitä on suurin maastamme sotimaan lähteneistä. Miksi kantaväestölle pitää esitellä esimerkkeinä sellasia yksilöitä, jotka eivät anna kokonaiskuvaa asioista? Asiat ovat todella huonosti, kun valtiojohtoinen tiedotusväline peittelee asioiden todellisuutta? Itänaapuria kyllä syytetään väärän totuuden julistuksista ja Pohjois-Korea taitaa johtaa tällaista toimintaa valtioiden joukossa.


    • fhjkll

      " Yksikään maahanmuuttaja ei halua tänne sosiaaliturvan perässä" no nythän vitsin murjaisit, sitä ne on kaikki. Mistä voit tietää että partalapset puhuu totta, kaikkihan ne on korkeesti koulutettuja. Ei ole ongelmia, kyllä jokainen päivä maksaa näiden elättäminen. Suomessa on pulaa työpaikoista ei työntekijöistä. Lumenluonnilla ei perhe elä, työstä pitää saada sellainen palkka jolla pärjää jokapäivä. Ei parin tunnin työllä elä, tälläistä työtähän on tarjolla, mutta mitä hyötyä siitä on kenellekään.

      • khhk

        Yllä kerroin kolmesta tapauksesta. En yleistänyt. Eikä pidä yleistää.

        Maahanmuuttajissa on lähelle samanlainen kirjo kuin suomalaisissakin, vain sillä erotuksella, että ihan orvot onnettomat eivät lähde liikkeelle. Siis maahanmuuttajat ovat keskimäärin fiksumpia kuin suomalaiset kanta-asukkaat.

        Ihminen tarvitsee tahtoa ja älykkyyttä, kun lähtee tarpomaan maasta toiseen paremman elämän perässä.

        Ihan sama tilanne oli silloin, kun suomalaiset lähtivät Ruotsiin. Nohevimmat lähtivät ja rupusakki jäi baareihin tuijottelemaan keppanatuopin pohjaa.

        Maahanmuuttajissa on valtava voimavara. Heillä on ennestään koulutusta ja vielä useammalla heistä on kapasiteettia hankkia oppia Suomessa.

        Ja missä ovat ne kymmenen ongelmatapausta Pieksämäeltä, jotka maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet? Ei ole tullut vielä palstalle yhtään. Pelkästään vajakkien ennakkoluuloja. MV:tä ei edelleenkään lasketa vakavasti otettavien joukkoon.


      • vajakkiolet
        khhk kirjoitti:

        Yllä kerroin kolmesta tapauksesta. En yleistänyt. Eikä pidä yleistää.

        Maahanmuuttajissa on lähelle samanlainen kirjo kuin suomalaisissakin, vain sillä erotuksella, että ihan orvot onnettomat eivät lähde liikkeelle. Siis maahanmuuttajat ovat keskimäärin fiksumpia kuin suomalaiset kanta-asukkaat.

        Ihminen tarvitsee tahtoa ja älykkyyttä, kun lähtee tarpomaan maasta toiseen paremman elämän perässä.

        Ihan sama tilanne oli silloin, kun suomalaiset lähtivät Ruotsiin. Nohevimmat lähtivät ja rupusakki jäi baareihin tuijottelemaan keppanatuopin pohjaa.

        Maahanmuuttajissa on valtava voimavara. Heillä on ennestään koulutusta ja vielä useammalla heistä on kapasiteettia hankkia oppia Suomessa.

        Ja missä ovat ne kymmenen ongelmatapausta Pieksämäeltä, jotka maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet? Ei ole tullut vielä palstalle yhtään. Pelkästään vajakkien ennakkoluuloja. MV:tä ei edelleenkään lasketa vakavasti otettavien joukkoon.

        "Maahanmuutajat on keskimäärin fiksunpia kuin suomalaiset kantaväestö" Mistä heidän koulutuksen tiedät, et mistään. Onhan ne fiksuja, kun osavat eurooppalaisten tyhmyytyä käyttää hyväkseen. " orvot ja onnettomat" tottakai ne jää sinne, kun nuoret kollit lähtee paremman elintason perästä. Mitäs naisista ja lapsista, kunhan nuoret miehet pääsee pois. Pitäskö niiden viellä aikeuttaa enemmän ongelmia, eikö siinä ole kylliksi että näitä paskasakkia elätetään. Mikä helvetin voimavara nämä kollit on , nehän nauraa takanapäin suomalaisten tyhmyydelle. Vajakki olet kyllä itse, jos et saa silmiäsi auki.


      • työperäinenmuutto
        khhk kirjoitti:

        Yllä kerroin kolmesta tapauksesta. En yleistänyt. Eikä pidä yleistää.

        Maahanmuuttajissa on lähelle samanlainen kirjo kuin suomalaisissakin, vain sillä erotuksella, että ihan orvot onnettomat eivät lähde liikkeelle. Siis maahanmuuttajat ovat keskimäärin fiksumpia kuin suomalaiset kanta-asukkaat.

        Ihminen tarvitsee tahtoa ja älykkyyttä, kun lähtee tarpomaan maasta toiseen paremman elämän perässä.

        Ihan sama tilanne oli silloin, kun suomalaiset lähtivät Ruotsiin. Nohevimmat lähtivät ja rupusakki jäi baareihin tuijottelemaan keppanatuopin pohjaa.

        Maahanmuuttajissa on valtava voimavara. Heillä on ennestään koulutusta ja vielä useammalla heistä on kapasiteettia hankkia oppia Suomessa.

        Ja missä ovat ne kymmenen ongelmatapausta Pieksämäeltä, jotka maahanmuuttajat ovat aiheuttaneet? Ei ole tullut vielä palstalle yhtään. Pelkästään vajakkien ennakkoluuloja. MV:tä ei edelleenkään lasketa vakavasti otettavien joukkoon.

        Suvakkien tiedot ovat hevosmiesten tietotoimistosta. Suomessa oli töitä maa- ja metsätaloudessa silloin, kun suurimmat joukot muutti Ruotsiin. Ruotsissa pärjäsivät sellaiset, jotka olivat tottuneet tekemään kovaa työtä tuotantolaitoksissa. Suomalaiset eivät olleet pakolaisina Ruotsissa. vaan he olivat työperäistä muuttoa. Ruotsiin värvättiin Suomesta työntekijöitä. Se on sama asia, kun vätettäisiin, että Virolaiset ovat täällä pakolaisina. Mikään ei tue väitettä, että pakolaiset olisivat voimavara, vaan se perustuu olettamuksiin. Pakolaiset eivät ole työperäistä muuttoa. Missä ova kaksitoista urotekoa? Suvakkien ei pidä vedota sellaisiin asiohin joista ei edes viranomaiset voi antaa tietoja. Yleisellä tasolla tiedetään tutkimuksien perusteellakin, että ulkomaalaistaustaisten Suomessa asuvien keskuudessa on paljon työttömyyttä ja toimeentulovaikeuksia.


    • selväseon

      Eiväthän he ole pakolaisia, vaan laittomasti maahanmuuttaneita.

    • Omanonnennojassa

      EU:n ytimeen ei haluta laittomasti maahan muuttajia, eikä pakolaisia. Pääkaupunkiseudulle ei myöskään heitä haluta, koska ei ole asuntoja? Demokratia on enemistön ylivaltaa, jossa ongelmat työnnetään vahvemman oikeudella pois vaikutusalueelta. Aatelisyhteiskunnassa mustat lampaat työnnettiin siirtomaihin. Eurooppa on ajautumassa hallitsemattomaan ihmismassojen liikehdintään, jossa kantasuomalaisten kohtalo on hävitä kansakuntana kartalta. Suvakeilla ei ole ratkaisu asiaan, miten nykyisessäkään tilanteessa ihmismassat saadaan tehokkaasti sopeutettua yhteiskuntaan? Ruotsissakin kesti yhden sukupolven verran, että Suomesta muuttaneet saatiin toisen luokan Ruotsalaisiksi, vaikka kansakunnat eivät juurikaan poikkea toisistaan.

    • vaipanvaihtajat

      Kiintiöpakolaisia pitäisi sijoittaa väestömäärien mukaan kaupunkeihin. Helsinki saa suurimman osan pakolaisista hoidettavakseen, koska siellä on eniten asukkaitakin. Kaupungin sisällä vauraimmille alueille pitäisi sijoittaa eniten, koska siellä sopeutetaan parhaiten sivistykseen. Meidän pitää järjestää kiintiöpakolaisille parhaat yhteiskunnan palvelut ja sopeuttamispaikat. Taantuvat alueet eivät tarvitse juurikaan pakolaisia, muuhun kuin vanhusten hoitotyöhön.

      • yuioop

        Näitä loisivia pakolaisia ei tarvita suomessa mihinkään. Vanhusten hoitoon tarvitaan lisää rahaa, nyt kuntien rahan menee paskasakin elättimiseen.


    • khhk

      Tämä keskustelu lähti siitä, että pakolaisista on ongelmia. Ei voi käydä uimahallissa eikä ulkona syömässä.

      Täällä on kysytty kymmentä ongelmatapausta, jotka olisivat viranomaisten rekisteröimiä. Ei taida löytyä, kun mitään ei kuulu.

      Ottakaa selvää asioista. Älkää puhuko pelkästään ennakkoluuloista. Vajakit turvautuvat niihin, kun eivät kykene ottamaan vastaan faktoja.

      • ärväkeet

        Olet täysin nurkkaasi ajettu idiootti ongelmatapaushakuisuudellasi. Evääsi on syöty ja levysi pyörii samaa asiaa toistaen. Ennakkoluuloista ei suinkaan ole kysymys, vaan lähtökohtaisesti luvattomista maahanmuutajista, joita kaikki ovat myös Pieksämäen ns. pakolaiset. Toivottavasti kaikki on kirjattu jo Torniossa viranomaisten kirjoihin ja oikeilla henkillöllisyyksillä ja kuulustelut jatkuu ilmeisesti myös Pieksämäellä Poliisiauto liikenteestä päätellen. Kato käy luvattamaahan muuttajien joukoissa myös Pieksämäellä, kun heitä palautetaan takaisin. Terveyteen liittyviä ongelmatapauksia on heidän joukossa moneen lähtöön ja niitä tietoja ei kirjata virkavallan yleisiin rekistereihin. Registereissä ei näy myöskään viranomaisten lähtömaiden taustaselvittely, terorismiin liittyvä seuranta ja ihmiskaupan tutkinnat.


      • einaroinen
        ärväkeet kirjoitti:

        Olet täysin nurkkaasi ajettu idiootti ongelmatapaushakuisuudellasi. Evääsi on syöty ja levysi pyörii samaa asiaa toistaen. Ennakkoluuloista ei suinkaan ole kysymys, vaan lähtökohtaisesti luvattomista maahanmuutajista, joita kaikki ovat myös Pieksämäen ns. pakolaiset. Toivottavasti kaikki on kirjattu jo Torniossa viranomaisten kirjoihin ja oikeilla henkillöllisyyksillä ja kuulustelut jatkuu ilmeisesti myös Pieksämäellä Poliisiauto liikenteestä päätellen. Kato käy luvattamaahan muuttajien joukoissa myös Pieksämäellä, kun heitä palautetaan takaisin. Terveyteen liittyviä ongelmatapauksia on heidän joukossa moneen lähtöön ja niitä tietoja ei kirjata virkavallan yleisiin rekistereihin. Registereissä ei näy myöskään viranomaisten lähtömaiden taustaselvittely, terorismiin liittyvä seuranta ja ihmiskaupan tutkinnat.

        Tämä teksti on tuttua sille EU-parlamentissa esitetylle, johon tulkki totesi: mahdoton kääntää, ajatus puuttuu.


    • ajatelkaa

      Raha, eikö se ole tarpeeksi suurin, eipä yhdessäkään viestissä suvakit puhu rahasta,mikä helvetin järki on nuoria terveitä miehiä elättää. Ajatelkaa edes vähän heidän vaimoja ja lapsia heitä ei hyysää kukaan .

    • Körmyt

      Suvakkinaiset haaveilee lasta ulkomaalaistaustaisten miesten kanssa ja rouvat tekee 20 € seksinostotarjouksia nuorille pakolaispojille? Ja kaikki lesboista pimpoihin mollaavat suomalaisia miehiä? Ilmiötä ei voida selittää järkisyillä.

    • eivätuskototuutta

      Luulempa, että tämä naisten maksu seksistä on keksitty/suurenneltu juttu. Kyllähän nämä suvakkinaiset seksiä harrastavat näiden tummien miesten kanssa, jotka ovat kovassa kiimassa oltuaan hetken ilman naista. Ilmankos nämä miehet sitten raiskaavatkin, kun olettavat muidenkin naisten olevan yhtä kiimaisia/halukkaita.
      Suvakkius on uskonto eikä häidän ajatusmaailmaansa suuretkaan ongelmat kykene muuttamaan, aivan samoin kuin esim. viherpiiperrys tai hiilidioksiidi uskonto.

    • löydäomatapasiauttaa
    • limanaljuskat

      Uimahallissa altaassa karvakourat koprivat jalkojen välejä? Kato on käynyt altailla ja kuntosaleilla. Saksassa on asetettu porttikieltoja. Eivät vaikuta masentuneen turhautuneilta. Pyykkiä ei voi väittää ainakaan valkeaksi. Tavoitteena on selvästi yhteiskuntarauhan rikkominen.

      • uimarauhameni

        Pitäs porttikielto antaa täällä pieksämäelläkin matuloisille uimahallille, eivät tirkistelis enää naistenpuolelle! Jos oisin mies niin turpiin vetäisin noita paskiaisia, on ne kuvottavia!


    • einaroinen

      Jos olet käynyt uimahallilla, oletko tehnyt ilmoituksen valvojille?

      Jos joku kouri, oletko tehnyt ilmoituksen poliisille?

      Vai oliko tämä taas tätä siskon serkun kummin kaima on kuullut, että varmasti oli niin tapahtunut, kun kerran MV siitä kertoo.

      • eikkaonpösilö

        Otahan eikka lääkkees


    • khhk

      Siis edelleen odotan: yksi ongelmatapaus Pieksämäeltä.

      Ei mitään MV-paskaa, ei mitään siskon kummin kaima on kuullut Oulussa.

      Ihan Pieksämäeltä.

      Pakolaisista ollut ongelmia. Mitä?

      • khhk

        Ei suvakin odotteluja kannata jäädä seuraamaan. Sillon on jo liian myöhäistä. Realisti ymmärtää mitä on tulossa ja toimii ennakoivasti.

        Näitäkö haluat?
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011820975959_uu.shtml

        Eiköhän se kesä tuo nuo ongelmat, jos eivät siihen mennessä meidän verorahoilla loisivat matut ole vaihtaneet maisemia.


      • khhkseoikea
        khhk kirjoitti:

        Ei suvakin odotteluja kannata jäädä seuraamaan. Sillon on jo liian myöhäistä. Realisti ymmärtää mitä on tulossa ja toimii ennakoivasti.

        Näitäkö haluat?
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016011820975959_uu.shtml

        Eiköhän se kesä tuo nuo ongelmat, jos eivät siihen mennessä meidän verorahoilla loisivat matut ole vaihtaneet maisemia.

        Näillä palstoilla ei ole mitään niin noloa kuin se, että kirjoitetaan toisen nimimerkillä.

        Avaruus on täynnä vaihtoehtoja: tosiurpo, yläristinvajakki, eivalojayläkerrassa, eimuumejalaaksossa, jne.


    • karkkikauppiaat

      Suvakeille kaikki ulkomaalaiset uppoaa kuin kuuma veitsi voihin. Sosiaali- ja rakkaussuhteissa he ovat ensisijaisesti katkeroituneita kantaväestön miehiin. He toimivat kuin vanhat rokeat Reetat vanhoilla päivillä. He valittavat 80-vuotiaanakin lepotuoleissaan menetettyjä sulhasia, yksinäisyyttä ja elämän tyytymättömyyttä. Heille voidaan todeta, että onnellisuus alkaa omasta itsestä, eikä haihatteluista.

    • vankkurimatkalle

      2/3 osaa saa häädön luvattomasta maahan tunkeutumisesta. Oikeusasteemme ruuhkautuvat. Suvakit kannattaa kansainvälistä ihmiskauppaa ja siihen liittyvää lainvastaista toimintaa. Lopuille tulee ainoastaan määräaikainen oleskelupa palautusopimusten selvittyä. Suvakkivasureilla loppui eväät ja "pakolaisilla" Suomen sosialisoiminen jäi yritykseksi. Kiireesti pitää hakeutua raskaaksi, jotta pääsee palautuskuormaan hunnutetuksi morsiamiksi.

    • Einaroinen

      Suvakkien kirjoitukset ja ajatuksenjuoksu paljastaa, etteivät he kyllä ole ihan terävimpiä kyniä penaalissa. Harrastavat enempi sitä Havukka-ahon ajattelijan sarkasmilla höystettyä jälkiviisautta (olisi pitänyt, keskustellaan, miksi kukaan ei tehnyt mitään, mitä tästä opimme (suvakki ei opi mitään), meillä on varaa (suomennos velkaa), me tienataan tällä jne.).

      Huono homma, että vallan kahvassa on tällä hetkellä niin paljon perseen nuolija ammatti poliitikkoja, jotka ajattelevat vain omaa etuaan. Samaa typerää suvakki sakkia joidenkin Jani Toivottomien kanssa. Suomen etu on kakkos sijalla.

      • oikeaeinaroinen

        Mistähän keksit noin hienon nimimerkin?

        Kyllä te olette todellisia vajakkeja, kun käytätte toisten nikkejä.


      • Lapsenpää

        Opettele einari edes alkeet yhdyssannnoista. Nimimerkki: lasten päästä vedettävä sänky.


    • khhk

      Kun maahanmuuttajista nyt kuulemma on niin paljon ongelmia, odotan edelleen puolueetonta tietoa. Siis vaikkapa kymmenen poliisin rekisteröimää ongelmatapausta Pieksämäeltä. Onko tämä nyt niin vaikeaa?

      No taitaa olla. Ei näytä löytyvän yhtään.

      Siis odotellaan kesää, että jospa tulisi ongelmia? Voi tsiisus, mitä urpoja. Kesällä suurin ongelma on juopporemmi, joka mellastaa Lidlin parkkipaikan vieressä. Ei tavallinen veroja maksava kansalainen oikein viitsisi mennä kauppaan kaiken sen kusen ja paskan keskellä. Mustamaijan alle jääminenkin uhkaa.

      • hkkh

        Ongelma on siinä, ettei näitä matujen tempauksia tiedoteta julkisesti, vaan asia pyritään salaamaan mahdollisimman pitkään.

        Itse tiedän seuraavia tapahtumia Pieksämäellä:

        1. Varastaminen ABC:ltä. Myöhemmin SPR:n työntekijä käynyt maksamassa, ettei asia tulisi julki.

        2. Perseily uimahallilla.

        3. Poliisien vierailut Soiselän vastaanottokeskuksessa. Tästäkään ei ole tiedotettu mitään.

        Ja mitä muuta? Sitä voi vain arvailla, kun viranomaistiedotus on mitä on.


      • khhkseoikea
        hkkh kirjoitti:

        Ongelma on siinä, ettei näitä matujen tempauksia tiedoteta julkisesti, vaan asia pyritään salaamaan mahdollisimman pitkään.

        Itse tiedän seuraavia tapahtumia Pieksämäellä:

        1. Varastaminen ABC:ltä. Myöhemmin SPR:n työntekijä käynyt maksamassa, ettei asia tulisi julki.

        2. Perseily uimahallilla.

        3. Poliisien vierailut Soiselän vastaanottokeskuksessa. Tästäkään ei ole tiedotettu mitään.

        Ja mitä muuta? Sitä voi vain arvailla, kun viranomaistiedotus on mitä on.

        1. Lähde? Ja onko kukaan suomalainen koskaan varastanut mitään mistään?

        2. Perseily? Mitä se tarkoittaa? Eikös hallilla olla ainakin suihkussa ja saunassa ihan perseisillään kaikki?

        3. Lähde?


      • oikeuttasuomalaisille
        hkkh kirjoitti:

        Ongelma on siinä, ettei näitä matujen tempauksia tiedoteta julkisesti, vaan asia pyritään salaamaan mahdollisimman pitkään.

        Itse tiedän seuraavia tapahtumia Pieksämäellä:

        1. Varastaminen ABC:ltä. Myöhemmin SPR:n työntekijä käynyt maksamassa, ettei asia tulisi julki.

        2. Perseily uimahallilla.

        3. Poliisien vierailut Soiselän vastaanottokeskuksessa. Tästäkään ei ole tiedotettu mitään.

        Ja mitä muuta? Sitä voi vain arvailla, kun viranomaistiedotus on mitä on.

        nii ja karjalankadulla oli myös poliisit käyny viime vuoden puolella ja lähde on entinen talon asukki joka joutui muuttamaan kun matuloiset ei hiljenneet ennen puoltayötä, perkeleen yöeläjät! Kiva oli vanhuksen lähtee muualle asumaan 20 vuoden jälkeen pelkästään matujen takia. Ennen matuja sanoi ettei kyl muuta minnekkään, tykkäsi asua siellä. Mutta kuka sitä armotonta mölötystä kestää kuunnella ilmanvaihtokanavia pitkin... nekun molottaa täysillä viimeiseen asti! Muuallakin suomessa samanlaista että kerrostalot tyhjenee matujen takia, pitää meteliä kaiket yöt. Tulee samanlaisia matualueita kuin Ruotsissakin, kantaväestö karkuun lähtee! Että kivaa on!


    • Einaroinen

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1453189791954.html

      taharrus gamae

      Uusi hieno kulttuuritapa rantautunut Suomeen.
      Missähän matut järjestävät seuraavan kerran "tapahtuman" jotta suvakit pääsisivät osallistumaan. No kesä tulee ja mikäs sen mukavampaa kuin kauniina kesäiltana on mennä nauttimaan Suomen luonnosta.

      Herätys nyt pöljät!

      • oikeaeinaroinen

        Älä käytä toisen nimimerkkiä.

        Sillä osoitat vain oman pöljyytesi. Siis: olet pöljä. Pöljä.


      • oikeaeinaroinen
        oikeaeinaroinen kirjoitti:

        Älä käytä toisen nimimerkkiä.

        Sillä osoitat vain oman pöljyytesi. Siis: olet pöljä. Pöljä.

        einaroinen on aika hullu, tiiän varmuudella, oon sen kaveri.


    • tyyiop

      Montakohan suvakkimammaa on mahapystyssä kesään mennessä.

      • Tunnel

        Hehehe, käy laskemassa. Tiijätkö, että siinä jäykkä pippeli menee ikäänku sellaseen tunneliin?


    • Kikkelijumppaakuutamolla

      Lesbot, suvakit ja sinkun reijakkeet saavat varmaankin pian lapsia mitään pelkoa isyysvaatimuksia. Vahinkolapsibuumia pukkaa. Suomipoika on aisankantajana ja maksajana hehehe? Lapsien tekohan ei ole rikos ja nainen ei joudu kivitetyksi "siveettömyydestä" Suomessa.

    • nääs

      Ei aidoista pakolaisista ole ongelmia, mutta heitähän onkin vain muutama prosentti.
      Elintasopakolaisista ja muista pakolaisiksi tekeytyvistä on ongelmia.

    • khhk

      Missä ne perheet ovat? Pelkkiä nuoria miehiä (sotilaita?) vain näkyy.

      Eikö kello jo kilise.

    • jäkisinnussijat

      Epäjärjestystä ne ovat tänne tulleet lietsomaan. Maanasiat sekaisin ja sitten ja sitten otetaan valta pois. Malli on toiminut, Libyassa, Sunadissa, Syyriassa..... Afganistanissa. Täysin järjestäytynyt organisoiti on kaiken takana nyyhkytarinoita myöten. Eivät he ole tulleet tänne työperäisesti tai kamsainväliten avustusjärjestöjen kautta. Terorisoivat ja kiihottavat myös täällä vuosia siten turvapaikan saaneitakin ja yhteiskuntaan sopeutuneita. Opimme varmaakin tästä, että lyhyt käsittely ja ulos maasta.

    • Hittomitäpaskaaspr
    • einaroinen

      Siis ihan ilmastointikanavista on kuulunut älämölöä? Ei ole tarvinnut painaa juomalasia seinään kuunnellakseen?

      Kerrostalot tyhjenee? Joopa joo. Karjalankadulla ne ovat Vanhustentalosäätiön vuokrataloja. Hyvä, että mummut pääsevät uuteen osoitteeseen halutessaan. En kuitenkaan usko tätäkään huhua.

      Älkää levittäkö paskaa. Muistakaa lähdekritiikki. (Jos ymmärrätte, mitä se on).

      • ihanoikeaeinaroinen

        Tällä palstalla haisee suvakki. Siitä en kyllä välitä suvakinkaan vertaa. Kävin äsken suvakilla. Joskus on suvakkimainen olo. Toiset on joskus ihan suvakkeja. Suvakit minä siitä! Haistakoot ite suvakin!


      • khhk

        No kuuluu kyl seinien läpikin, vitun pösilö! Poliisitkin siellä oli kun viereisessä kämpässä pitivät sellasta meteliä viel puolenyön aikaan. Oli kämppä täynnä matuloisia viettämässä iltaa. Ja tosi on, suvakit karjalan todistaa sen. Ja todellakin niitä matualueita sit alkaa tulee kunhan muuttaavat oikeisiin vuokra-asuntoihin hakalle ym. Ei siinä tavan ihminen voi asua samassa talossa noiden kanssa, elämöivät kaiket yöt.


    • kivojamiehiä

      Itääkö kuppa, kun antaa kouria tahmeilla käsillä haarojen väliä komean tumman miehen? Tuntuu kivalta, kun nuoret miehet ovat huomaavaisia.

      • uusiystävärär

        Ei ole vielä mitään tuntunut mutta mukavaa kun nappisilmät jo täällä Naarajärvelläkin on päivystämässä.
        Ihania miehiä


    • oikeaeinaroinen

      Sori, menee vähän aiheesta ohi, mutta löytyiskö gay-seuraa?

    • IslamIsGay

      "Sori, menee vähän aiheesta ohi, mutta löytyiskö gay-seuraa?"

      KYLLÄ! Lähin VOKissa. Kaikki Islamilais miehet.

    • oikeaeinaroinen

      Voi helevetti, että te olette tyhmiä, kun kirjoitatte toisen nimimerkillä.

      Aleksis Kivi (tunnettu suomalainen kirjailija) kirjoitti näin: "Tyhmyydelle olen vihainen kuin rakkikoira. Mutta viisaus, sitä ei ole kaikille annettu". Pitää paikkaansa edelleen.

      Niin ja olen suvakki. Ja olen ylpeä siitä. Omaa sukuani kaatui Karjalassa sen takia, että Suomi on vapaa ja suvaitsevainen maa. MOT.

      • mikäeinaroinenoot

        Nii mikähän oot sukujasi ylväs suvakki?


      • oikeampieinaroinenkhhk

        Kyllä kuuluu kumu kirkkomaalla kun einaroisen-khhk:n suvun sankarivainajat pyörivät haudoissaan. HÄPEÄ!


      • einaroinen
        oikeampieinaroinenkhhk kirjoitti:

        Kyllä kuuluu kumu kirkkomaalla kun einaroisen-khhk:n suvun sankarivainajat pyörivät haudoissaan. HÄPEÄ!

        Ei kuulu, kun mitään sankarivainajia ei ole. Suvun asepalvelusikäinen ja -kuntoinen miesväki otti kommareina hatkat käpykaartiin ja piileskeli sodan loppuun saakka. Olisi ollut tyhmää taistella tovereita vastaan, jotka tulivat vapauttamaan Suomen.


      • Tätä_perinnettähän
        einaroinen kirjoitti:

        Ei kuulu, kun mitään sankarivainajia ei ole. Suvun asepalvelusikäinen ja -kuntoinen miesväki otti kommareina hatkat käpykaartiin ja piileskeli sodan loppuun saakka. Olisi ollut tyhmää taistella tovereita vastaan, jotka tulivat vapauttamaan Suomen.

        kommari, suvakkitrolli ja skitsofreenikko vapaamuurarisolvaaja Pia Rask jatkaa kunniakkaasti kaikessa missä se on vain mahdollista. Sellainen nykyajan desantti Raskin Pia on, katsokaa vaikka toimintaansa kaikessa. Kaikessa aina yhteisiä pelisääntöjä vastaan. Kulttuurimarxistina tärkein tavoitteensa on saada epäjärjestystä ja kaaosta aikaan yhteiskunnassa sosialistisen vallankumouksen edistämiseksi. Haaveiluksi sellainen taitaa jäädä kovasta yrityksestään huolimatta.


    • Nesteytys

      Uimalipputulot ovat romahtaneet koko maassa. Jotuneekohan tarttuntatauti peloista suvakit?

      • TurhaaToraa

        Omat vuorot noille ja veden vaihto ja desinfiointi se jälkeen. Jos ne jotka sen hallin ovat rakentaneet ja sen ylläpidon maksavat ei pääse rauhassa uimaan niin hallin voi sitten laittaa kiinni niin säästetään rahaa ja pahaa mieltä.


    • ABCpieksunsavunaamat

      Odottelevat tyttöpolot pakolaispoikia kun isä kielsi uimahallilla käynnin yhtäaikaa uikkarin venytyksessä.

    • einaroinen

      Tuolla aikaisemmin kysyttiin kymmentä esimerkkiä tapauksista, joissa maahanmuuttajat olisivat aiheuttaneet ongelmia Pieksämäellä. Eipähän näytä yhtään tulleen. Se niistä ennakkoluuloista.

      Uimalipputulot romahtaneet? Lähde? "Tarttuntatauti" peloista? No sitä näyttää tällä palstalla olevan liikkeellä.

      Tässä on myönteistä esimerkkiä:
      http://yle.fi/uutiset/leskirouva_linnea_palkkasi_irakilaisen_turvapaikanhakijan__ostin_alille_halal-lihaa_ja_toppapoksyt_han_karraa_minua_mieheni_haudalle/8613502

      Ottakaa opiksi.

    • etyyyui

      "Ottakaa opiksi" Et kyllä paljon ajattele mitä kirjoitat. Helppo on tehdä avustustyötä, kun itse ei tarvitse huolehtia mistään. Ei yksikään mummo pysty maksamaan sellaista palkkaa, että sillä pystys maksamaan kaikki kulunsa. Onhan työtä mielinmäärin, mutta kuka maksaa palkan. Siinä ongelma,turhaan on työttömiä haukkua. Itse en ainakaan uimahalliin mene,niin kauan kun musut saa siellä mellastaa. Kyllä suomalaisilla on pelko tulevaisuudesta, ei hyvältä näytä

    • oikearinaroinenkhhk

      Einaroinen on tyypillinen vihervasuri suvakki. Käsityskyky rajoittuu YLE/Hesari linjalle, eli kaikki mitä niistä tuuteista tulee on totta. Lähdekritiikki puuttuu kokonaan ja asioiden taustoilla ei ole mitään merkitystä.

      Valitettavasti kesän tullen tilanne huononee mutta silloinhan einaroinen häviää kirjoittelemasta (ainakin einaroisen nimimerkillä).

      • eikkajahkperseestä

        Einaroinen ja khhk on perseestä! Ihan sama mitä niille todistelis mutakuonojen huonoista puolista, mm. että niihin uppoaa kaikki rahat mitkä suomalaisetkin ois kipeästi tartteneet. Ja onhan noita huonoja puolia tänne kirjoiteltu vaikka miten mutta ei kelpaa näille pösilöille. Oliko esim. Karjalankadulta poismuuttanut papparainen Einarin ja hk:n mielestä hyvä asia? Jouti vielä muuttamaan vai?


      • oikeaeinaroinen
        eikkajahkperseestä kirjoitti:

        Einaroinen ja khhk on perseestä! Ihan sama mitä niille todistelis mutakuonojen huonoista puolista, mm. että niihin uppoaa kaikki rahat mitkä suomalaisetkin ois kipeästi tartteneet. Ja onhan noita huonoja puolia tänne kirjoiteltu vaikka miten mutta ei kelpaa näille pösilöille. Oliko esim. Karjalankadulta poismuuttanut papparainen Einarin ja hk:n mielestä hyvä asia? Jouti vielä muuttamaan vai?

        Tämä keskustelu lähti siitä, että pakolaisista on ongelmia. Mitään ei ole osoitettu toteen.

        "Mutakuonoihin uppoaa rahat, mitkä suomalaiset ois kipeästi tartteneet." Siis olet sossun asiakas. Onko sinun etujasi pienennetty? Eivätkö lait ole edelleen samat? SSS-miesten hallitus pienentää kaikkia etuja, mutta ei se maahanmuuttajista johdu. Se johtuu oikeistolaisesta politiikasta.

        Mistä on tämä tieto muuttaneesta papparaisesta? Ja muuttiko maahanmuuttajien takia? Soppii eppäillä.

        Niin että ihan ruvetaan ennustelemaan: kesän tullen varmasti tulee ongelmia. No varmasti tulee. Narkkarihörhöt pääsee linnasta ja alkaa rötöstellä. Juoppoja on tori ja Lidlin puisto mustanaan.

        Juuri oli lehdessä juttua, kun pieksämäkeläisten jengi on käräjillä huume- ja omaisuusrikoksien takia. Tämä porukka on ollut yläasteikäisestä lähtien yhteiskunnan riesana. Ei koulutusta, ei työtä. "Ura" pelkästään rikoksia. Yläristin kantasuomalaisia. Nykäsiä, Mannisia, Kääriäisiä, Koposia, Utriaisia ja kaikkia muita edustavia paikallisia sukuja. Ei ole yhtään ählämiä joukossa.


      • Totuus_tulee

        einaroiselle, khhk:lle ja savonlinnanukkelille eli Raskin Pialle Kansan Uutisista ja Tiedonantajasta, Pravdaa unohtamatta.


    • oikeaeinaroinen

      Täällä on pyydetty toistuvasti todistettuja tapauksia, joissa maahanmuuttajista on ollut ongelmia, kuten aloitus väittää. Siitä kai keskustelemme?

      No ei ole tullut yhtään. Kaikki kirjoitelmat ovat kirjoittajan korvien välistä omaa ennakkoluuloa ja sitä tukevia huhupuheita.

      Näin se valitettavasti tuppaa olemaan tässä mamu-keskustelussa. Jos yksi heittää asiallisen kommentin, kymmenen vajakkia huutaa heti omaa kärsimystään.

      Opetelkaa lukemaan. Niin kuin Donner aikanaan sanoi mainoksessa: Lukeminen kannattaa aina, dorka.

      Lukekaa erilaisia viestimiä. Lukekaa kirjoja. Suomessa on hyvä kirjastolaitos. Poleenista saa ikioman kortin, jolla voi lainata tuhansia kirjoja ihan ilmaiseksi. Onhan Suomi sentään sivistysvaltio.

      Lukekaa Suomen historiaa. Lukekaa Lähi-idän historiaa. Huomaatte, että siellä on ollut sivistynyttä väkeä jo silloin, kun Suomessa on vaellellut pelkästään poroja. Jos juotte kaljaa, muistakaa, että sekin on keksitty tuolla Kaksoisvirtain maassa, mistä nyt tulee pakolaisia. Suhteellistakaa. Miettikää. Älkää vain huutako.

      • Ota.lääkkeesi

        sillä vain otettu lääke auttaa.


      • ongelmiako

        Nää runkut kävelee keskellä autoteitä?


    • Einarinoinenonin
    • pullamössösorsat

      Kansa raataa velkaikeen alla ja luvattomat rattopojat viihdyttää ja kiihdyttää suvakkirouvia ankkalammikoissa.

    • Tarkkaile_tilannetta

      Seuraappa asemanpuistoa hämärän rajamailla puitten juurella.

    • oikeaeinaroinen

      No heippa. Tässä oikeaeinaroinen taas kirjoittelee iloksenne. Kiva.

      Tähän keskusteluun näyttää tulleen 134 puheenvuoroa. Monta kertaa on pyydetty tietoa pakolaisista Pieksämäellä aiheutuneista ongelmista. Yhtään ei ole tullut.

      Haluan siis tietoa. Ei huhuja. Ei sitä, että vaimon siskon kummin kaima on kuullut Kempeleessä jotain. Dokumentoitua faktaa Pieksämäeltä. Mielellään viranomaisten dokumentoimaa.

      Mitä ongelmia on ollut?

      • harrastus

        Onko tää oikeaeinaroinen homppeli kun aikaisemmin etsi gay-seuraa ?jos olet niin keskitys sinä vaan siihen omaan harrastukseesi


      • varmaatietoa
        harrastus kirjoitti:

        Onko tää oikeaeinaroinen homppeli kun aikaisemmin etsi gay-seuraa ?jos olet niin keskitys sinä vaan siihen omaan harrastukseesi

        Se on viherhomo, joka etsii seuraa palstoilta.


      • oikeaeinaroinen
        harrastus kirjoitti:

        Onko tää oikeaeinaroinen homppeli kun aikaisemmin etsi gay-seuraa ?jos olet niin keskitys sinä vaan siihen omaan harrastukseesi

        Se on näillä palstoilla valitettavasti tuo vajakkien tapa, että kirjoitetaan toisten nimmimerkeillä. Tuo oli noita trollauspuheenvuoroja.

        Tälläkin palstalla näkyy kansan jyrkkä kahtiajako: suvakit ja vajakit. Valitettavasti jälkimmäiset ovat äänekkäämpiä. Valitettavasti.


      • oikeaeinaroinen
        oikeaeinaroinen kirjoitti:

        Se on näillä palstoilla valitettavasti tuo vajakkien tapa, että kirjoitetaan toisten nimmimerkeillä. Tuo oli noita trollauspuheenvuoroja.

        Tälläkin palstalla näkyy kansan jyrkkä kahtiajako: suvakit ja vajakit. Valitettavasti jälkimmäiset ovat äänekkäämpiä. Valitettavasti.

        Ja minä olen yksi niistä äänekkäimmistä vajakeista. Se taas johtuu siitä, kun...no, tämä on nyt niin noloa kertoa tässä, että laitan linkin ja lukekaa itse: http://suomenkuvalehti.fi/jutut/tiede/aanekkaimmilla-molyapinoilla-pienimmat-kivekset/


    • suhmurasantrat

      Suomi on viimeinen EU-maa, joka tekee lain luvattoman maahan hillitsemiseksi? Kahdessa vuosikymmessä olemme hukuttaneet itsemme korvia myöten punaviherkakkaan. Siinä on pula-ajan maalaismummot menneet pesuvesien mukana, puihin kietoutumisesta on tehty hyväksytty hulluutta, on roikuttu laivoissa, Venäjän paskapuroja nuuskittu ja nyt värvätään julkisesti luvatta maahan muuttaneita joukkoihin. Järki älä jätä näitä poloisia raukkoja lankeemuksen edellä.

    • suvakkieinari

      Kolmatta viikkoa on tällä palstalla huudettu. On kysytty yksityiskohtaisia tietoja siitä, mitä ongelmia pakolaisista on aiheutunut.

      No. Yhtään tapausta ei ole tullut julki. Se siitä. Pelkkiä provoja, ennakkoluuloja, persujen trollausta ja muuta paskaa.

      Älkää nyt jaksako enää. Menkä sanomaan maahanmuuttajalle käsipäivää. Kysykää, voinko olla avuksi. Tuletko meille, jos tarjoan kahvit? Siitä se lähtee pahin pelko.

      • Alapäänkutinaako

        suuntaa antava kansanäänestys pitää järjestää asiasta tai nimilista eduskuntaan niin asiaan saadaan ratkaistua. Äänestystulos puhukoon puolestaan.


      • suvakkieinari

        Jäi yöllä kysymättä, että mikä on HIV? On lääkärin mukaan yleinen meillä homoilla.


      • oikeasuvakkieinari
        suvakkieinari kirjoitti:

        Jäi yöllä kysymättä, että mikä on HIV? On lääkärin mukaan yleinen meillä homoilla.

        Muista lääkkeet. Vain otettu lääke auttaa.

        Myös tuohon korvien välin outoon kutinaan.


      • oikeasuvakkieinari
        oikeasuvakkieinari kirjoitti:

        Muista lääkkeet. Vain otettu lääke auttaa.

        Myös tuohon korvien välin outoon kutinaan.

        Tosin minulle ei ole toistaiseksi löytynyt lääkettä "korvienvälivaivaan". Siksi sekoilen yökaudet täällä, vaikka järkevämpää olisi nukkua, sori. Koettakaa ymmärtää.


    • Älkää_välittäkö

      Pia Raskista ja sen sairaasta trollauksesta maahanmuuton edistämiseksi. Kaikki on suunniteltua sekasorron aikaansaamiseksi. Yksi ainoa sana, KULTTUURIMARXISMI, kertoo mikä on trollauksen taustalla. Mikäli joku ei vielä tiedä, lukekaa netistä Markus Janssonin blogikirjoitus aiheesta. Tapahtumat Suomessa noudattelevat juuri tuota blogissa kerrottua linjaa.

      • eijummarraei

        Tuo on silkkaa hevonpaskaa. Tiedät sen itsekin.

        Markus Jansson on oikea hevonpaskansuoltaja. Tiedät sen itsekin.


      • tiedätsenitsekin
        eijummarraei kirjoitti:

        Tuo on silkkaa hevonpaskaa. Tiedät sen itsekin.

        Markus Jansson on oikea hevonpaskansuoltaja. Tiedät sen itsekin.

        Että sinä khhk-einaroinen-ties mikä olet palstan pahin hevonpaskansuoltaja. Tiedät sen itsekin.


    • SPRMammaTuostaTuosta

      Teemu Selänne julkaisi keskiviikon ja torstain vastaisena yönä blogikirjoituksen, jossa hän kertoo ajatuksistaan keskiviikkona paljon kohua aiheuttaneiden twiittiensä jälkeen. Selänne tekee selväksi, ettei hyväksy rasismia missään olosuhteissa ja hän tekee myös selväksi, ettei hyväksy rikollisuutta ja raiskauksiakaan missään olosuhteissa.

      Turvapaikanhakijoiden tekemät seksuaalirikokset ovat kuohuttaneet Suomessa. Selännettä kohu on koskettanut henkilökohtaisesti. Hän paljastaa ystävänsä alaikäisen tyttären tulleen raiskatuksi turvapaikanhakijoiden toimesta.

      - Miten on mahdollista, että Suomessa alle puolet raiskaustuomiosta on ehdottomia? Yleisen oikeustajun mukaista on, että tällaisista teoista saa oikeudenmukaisen tekijälle tuntuvan rangaistuksen. Kun kuulin ystäväni alaikäisen tyttären tulleen raiskatuksi turvapaikanhakijoiden toimesta heräsi iso kysymys, missä menee raja auttamisen, suvaitsevaisuuden ja riskinottamisen välillä?, Selänne kirjoittaa.

      Selänteen mielestä raiskauksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat pitäisi heti karkottaa maasta.

      - Turvapaikanhakijoille annettua suojaa väärin käyttävien tekemien raiskauksien ja muiden rikosten tulisi mielestäni olla tarpeeksi iso syy maasta karkotukseen. Se, että 60-luvulla on tehty sopimus, joka estää tämän, ei ole enää tarpeeksi hyvä selitys tälle ongelmalle. Maailma on muuttunut noista ajoista ja tällaisia periaatteita on siksi arvioitava uudelleen. Mielestäni on hyvä, että rikokseen syyllistyneiden karkottamisen nopeuttamista ollaankin selvittämässä.

      • ThorinPoika

        Ketä kiinnostaa jonkun entisen jääkiekkoilijan horinat? Pidätkö Selännettä jonain auktoriteettina?


    • ihanoikeaEinaroinen

      Kyllähän sivistyneet ihmiset ymmärtävät, että historia on tulevaisuuden paras ennustaja ja kun Pieksämäellä ei julkistettuja raiskauksia ole tapahtunut, niin niitä ei tulekaan. Vuodenajoilla ei tietenkään ole asian kanssa mitään tekemistä. Muiden paikkakuntien tapahtumilla ei ole mitään tekemistä Pieksämäen kanssa. Meillähän on omat suvaitsevaiset (lue tärähtäneet), jotka ansiokkaasti suvaitsevat ja tulevat suvaitsemaan kaikki matujen tekoset maton alle.

      Onneksi suurin osa ihmisistä alkaa havaitsemaan näiden suvakkien tyhmän sinisilmäisen ajattelutavan. Etunenässä tällä hetkellä Teemu Selänne ottaa kantaa, ihan oikein, matupolitiikkaan.

      • seihanoikeaeneinaroinen

        On olemassa kahdenlaisia ihmisiä: suvakit ja heitä vastaan kirjoittelevat vajakit.

        Tämäkin puheenvuoro todistaa sen sataprosenttisesti.

        Ja älä nyt vajakki käytä toisen nimimerkkiä. Se on yksinkertaisesti noloa. Vaihtoehtoja löytyy bittiavaruudessa rajattomasti: olenpöljienpöljä, eiseperuskoulunapannut, elämänkoulustapäivää, roiskeläpälläpärjää, mammanmakaroonilaatikkoonnannaa, enikikämenetöihin, sossustasaahyvinfyffeä jne


      • einaroinen

        On olemassa kahdenlaisia ihmisiä: einaroiset ja saman asian ties monennenko kerran kirjoittelevat khhk:t eri nimimerkkimuunnelmineen.

        Tämäkin puheenvuoro todistaa sen sataprosenttisesti.

        Ja älä nyt käytä toisen nimimerkkiä. Se on yksinkertaisesti noloa. Itselleni olen varannut seuraavat: einaroinen, ihanoikeaeinaroinen, seihanoikeaeinaroinen, khhk, oikea khhk, ihanoikea khhk.

        Sekä yllämainittujen lisäksi olen varannut itselleni: olenpöljienpöljä, eiseperuskoulunapannut, elämänkoulustapäivää, roiskeläpälläpärjää, mammanmakaroonilaatikkoonnannaa, enikikämenetöihin, sossustasaahyvinfyffeä jne


    • seihanoikeaeinaroinen

      Vajakilla ihan kiehahtaa. Hyvä, hyvä.

      • tällätavallamaassa

        Kantasuomalaisten pitäisi valmistautua Venäjän rajalle vastaanottamaan ensi kesänä 150 000 luvatonta maahan tunkeutujaa. Suvakeilla ei ole käsitystä, kuinka paljon Venäjällä on rajoja valvottavana ja heidän apua tarvitaan ympäri Venäjän valtiota? Venäjä keskittää rajavalvontaa muaalle ja vasta oli myös mittavat potkut valtion viroista Venäjällä. Vapaaehtoisia ilmaisia suvakkiauttajia tullaan varmaakin tarjoamaan Venäjälle vaihtokauppana. Suomen raja on jäämässä Suomalaisten rajavartioiden vastuulle. Suvakkeilla on erittäin hyvät mahdollisuusdet osallistua kansainvaelluksien hoitoon Venäjän maalla, kun saadaan sopimus Venäjän kanssa. Vapaaehtoista ei tunnu olevan pulaa Suomessa. Punaisellä ristillä on yhteistyön sopimukset pian päivitetty avunanto tarpeisiin.


      • siunattuhulluus

        Einaroinen: Kysymme sinulta, minne olet menossa? Vastaa meille jos taidat. Sinä onnettomista onnettomin, kurjista kurjin. Vastaa siis meille jos taidat kun kysymme: Minne sinä olet menossa?


      • einaroinen
        siunattuhulluus kirjoitti:

        Einaroinen: Kysymme sinulta, minne olet menossa? Vastaa meille jos taidat. Sinä onnettomista onnettomin, kurjista kurjin. Vastaa siis meille jos taidat kun kysymme: Minne sinä olet menossa?

        Aika omalaatuinen kysymys. En ymmärrä alkuunkaan.

        Pienenä kun syntyy ja humalassa kuolee, ei tiedä pahassa maailmassa käyneensäkään. Tarkoitatko jotain tällaista vai syvempää pohdiskelua?

        Uskonto on oopiumia kansalle. Ei muuta johtajaa kuin kansa kaikkivaltias. Siinä olisi selitysmahdollisuuksia.

        Isä Lenin sanoi: luottamus hyvä, mutta kontrolli paras. Toinen käännös: luota ja epäile.

        Millä tavalla ajattelet minun olevan kurjista kurjin ja onnettomista onnettomin? Olet tainnut muutamalla muullakin palstalla levittää tätä samaa lietettä. Toivottavasti hulluutesi on siunattua.

        Minulla on säännölliset tulot, omistusasunto, auto, kesämökki, rotukoira ja aina sen verran maksukykyä, että voin halutessani lähteä Thaimaahan tai Karibialle. Kurjaa ja onnetontahan se tietysti on näiden palstojen omnipotenttien seurassa...


      • toveruutta
        einaroinen kirjoitti:

        Aika omalaatuinen kysymys. En ymmärrä alkuunkaan.

        Pienenä kun syntyy ja humalassa kuolee, ei tiedä pahassa maailmassa käyneensäkään. Tarkoitatko jotain tällaista vai syvempää pohdiskelua?

        Uskonto on oopiumia kansalle. Ei muuta johtajaa kuin kansa kaikkivaltias. Siinä olisi selitysmahdollisuuksia.

        Isä Lenin sanoi: luottamus hyvä, mutta kontrolli paras. Toinen käännös: luota ja epäile.

        Millä tavalla ajattelet minun olevan kurjista kurjin ja onnettomista onnettomin? Olet tainnut muutamalla muullakin palstalla levittää tätä samaa lietettä. Toivottavasti hulluutesi on siunattua.

        Minulla on säännölliset tulot, omistusasunto, auto, kesämökki, rotukoira ja aina sen verran maksukykyä, että voin halutessani lähteä Thaimaahan tai Karibialle. Kurjaa ja onnetontahan se tietysti on näiden palstojen omnipotenttien seurassa...

        Maahan soluttautujista on selvät merkit olemassa. Olemme menossa kohti yhä selvemmin sisäisten tarkastusten ja kulkulupien yhteiskuntaa. Jokapäiväinen liikkuminen vaikeutuu. Jokaisen on varauduttava ja oltava varuilaan. Pitääkö historian toistua julmalla tavalla psykopaattisosialismin toimesta. Poleniassa on vasemiston järjestämä maahan tunkeutujia koskeva kokous, jossa voi käydä valaistumassa.


      • OikeaEinaroinen
        einaroinen kirjoitti:

        Aika omalaatuinen kysymys. En ymmärrä alkuunkaan.

        Pienenä kun syntyy ja humalassa kuolee, ei tiedä pahassa maailmassa käyneensäkään. Tarkoitatko jotain tällaista vai syvempää pohdiskelua?

        Uskonto on oopiumia kansalle. Ei muuta johtajaa kuin kansa kaikkivaltias. Siinä olisi selitysmahdollisuuksia.

        Isä Lenin sanoi: luottamus hyvä, mutta kontrolli paras. Toinen käännös: luota ja epäile.

        Millä tavalla ajattelet minun olevan kurjista kurjin ja onnettomista onnettomin? Olet tainnut muutamalla muullakin palstalla levittää tätä samaa lietettä. Toivottavasti hulluutesi on siunattua.

        Minulla on säännölliset tulot, omistusasunto, auto, kesämökki, rotukoira ja aina sen verran maksukykyä, että voin halutessani lähteä Thaimaahan tai Karibialle. Kurjaa ja onnetontahan se tietysti on näiden palstojen omnipotenttien seurassa...

        Voi sinua Einaroinen. Pienellä palkallasi olet säästää kituuttanut niin, että voit käydä jopa Thaimaassa. Puske vaan ahkerammin eteenpäin velkaisen yhteiskunnan tarjoamassa urassa, joka vuosi vuodelta käy kapeammaksi. Kirjoituksesi paljastaa, että isosti ajattelemisen kykyä sinulla ei ole, joten miten voisit edes ymmärtää yhteiskunnan isompia ongelmia ja tulevaisuutta. Latu jota olet hiihtänyt on toisten tekemä ja sinä pusket sitä eteenpäin tyytyväisenä tavis murtsikoilla tajuamatta, että latu kohta loppuu ja tulee umpihanki.

        Tämä matuhässäkkä vie yhteiskuntaamme enempi rappiolle ja kiihdyttää velkaantumista, jota nyt hallitus yrittää kaikilla veroluonteisilla maksuilla hillitä.

        Ainoa keino on pistää virkamiehilä pellolle, ja yksinkertaistaa päätöksentekoa.

        Virkamiehissä on paljon suvakkeja eli vajakkeja. Suvakki=vajakki.


      • siunattuhulluus
        OikeaEinaroinen kirjoitti:

        Voi sinua Einaroinen. Pienellä palkallasi olet säästää kituuttanut niin, että voit käydä jopa Thaimaassa. Puske vaan ahkerammin eteenpäin velkaisen yhteiskunnan tarjoamassa urassa, joka vuosi vuodelta käy kapeammaksi. Kirjoituksesi paljastaa, että isosti ajattelemisen kykyä sinulla ei ole, joten miten voisit edes ymmärtää yhteiskunnan isompia ongelmia ja tulevaisuutta. Latu jota olet hiihtänyt on toisten tekemä ja sinä pusket sitä eteenpäin tyytyväisenä tavis murtsikoilla tajuamatta, että latu kohta loppuu ja tulee umpihanki.

        Tämä matuhässäkkä vie yhteiskuntaamme enempi rappiolle ja kiihdyttää velkaantumista, jota nyt hallitus yrittää kaikilla veroluonteisilla maksuilla hillitä.

        Ainoa keino on pistää virkamiehilä pellolle, ja yksinkertaistaa päätöksentekoa.

        Virkamiehissä on paljon suvakkeja eli vajakkeja. Suvakki=vajakki.

        Niinpä niin rakas einaroinen. Et selvinnyt kokeesta. Luokalle jäit.

        Paljon sinä einaroinen ehkä tiedät vaan mitään sinä et ymmärrä. Alykkyys jota mainostat ei ole viisautta sinulle suonut. Savolaisuus ja varsinkin huumori on sinulle einaroinen ihan vierasta. Tavarasta saatat sinä einaroinen tietää paljonko sen hinnan vaan et sen arvoa.

        Olet einaroinen niitä meidän herramme työmuurahaisia jotka aina vaan rakentaa ja rakentaa, toistaa ulkoa opittua ja ylhäältä annettuja viisauksia, mutta ei koskaan ajattele itse ja kysy: miksi?

        Nainen taitaa olla sinulle einaroinen sellainen pirunpiironki että vetäisitpä minkä luukun auki tahansa, niin aina sinua sieltä synti suoraan silmiin katsoo. Taisi tämän jo uskovainen äitisi sinulle kertoa?

        No. Meneehän se elämä kai noinkin. Vai mitä einaroinen?

        Avaahan einaroinen silmäsi. Hanki laajempi näkökanta. Ja ota se lehmä sängystäsi!


      • einaroinen
        siunattuhulluus kirjoitti:

        Niinpä niin rakas einaroinen. Et selvinnyt kokeesta. Luokalle jäit.

        Paljon sinä einaroinen ehkä tiedät vaan mitään sinä et ymmärrä. Alykkyys jota mainostat ei ole viisautta sinulle suonut. Savolaisuus ja varsinkin huumori on sinulle einaroinen ihan vierasta. Tavarasta saatat sinä einaroinen tietää paljonko sen hinnan vaan et sen arvoa.

        Olet einaroinen niitä meidän herramme työmuurahaisia jotka aina vaan rakentaa ja rakentaa, toistaa ulkoa opittua ja ylhäältä annettuja viisauksia, mutta ei koskaan ajattele itse ja kysy: miksi?

        Nainen taitaa olla sinulle einaroinen sellainen pirunpiironki että vetäisitpä minkä luukun auki tahansa, niin aina sinua sieltä synti suoraan silmiin katsoo. Taisi tämän jo uskovainen äitisi sinulle kertoa?

        No. Meneehän se elämä kai noinkin. Vai mitä einaroinen?

        Avaahan einaroinen silmäsi. Hanki laajempi näkökanta. Ja ota se lehmä sängystäsi!

        Hienoa, että oikein useammalla nimimerkillä herjaat. Alat oppia suoli-palstan käytänteitä.

        On kyllä niin omalaatuisia kommentteja näissä kahdessa puheenvuorossa, että vaikea on sanoa paljon mitään.

        Sen verran kuitenkin, että jos on kohtalaisen kokoisen asunnon, auton ja kesämökin pystynyt maksamaan, ei Suomessa voi olla ihan pienipalkkainen. Vai mitä?

        Minun näkökantani on kohtalaisen laaja. ÄO on todella päälle 140, mikä näyttää näillä palstoilla joitakin ärsyttävän ihan hirveästi. Mikähän siinäkin on? Toiset nyt ovat fiksuja ja toiset eivät.

        Ja tuo vertailu todellakin menee niin, että älykkäät ihmiset ovat suvakkeja ja toiset vajakkeja. Siis vähemmän älykkäät, vähemmän lukeneet, vähemmän maailmankuvaansa avartaneet, vähemmän matkustelleet, vähemmän kaikkea.

        Enkä kyllä ole rakas einaroisesi. Tuohon naisasiaan en kommentoi. Se on jo niin alhainen heitto. Taidat kuvata omia pelkojasi.


    • mallimaa

      Vapaaehtoisia tarvitaan luvatta maahan tunkeutujien saattajiksi lähtömaihin. Puolustusvoimat kutsuu pian siviilipalveluksen suorittaneet organisoimaan vapaaehtoiset suvakkisaattajat. Suomelle on eritäin tärkeää, että lähtömaihin palaajat pääsevät elämänalkuun ja ilmaisia suvakkeja tarvitaan heidän kotouttamiseen. Kantasuomalaiset jäävät vartioimaan rajojamme ja maatamme. Suomessa on osittainen sotatila ja kaikkien on osallistuttava rauhamme turvaamiseen. Sopimukset palauttamisista ovat pian valminna myös Venäläisten kanssa.

    • Isseeviskas

      Tästä keskustelusta havaitsee, että nk. suvaitsevaiset toistavat yhtä opetettua mantraa ja vastapuolella on omilla aivoillaan ajattelevia mm. lyyrisesti älykkäitä ihmisiä.

      Suvaitsevaisilta alkaa loppumaan paukut, mutta länkytys todennäköisesti jatkuu.

    • Vertaa_läski_itseäsi

      Nämä Pieksämäen tummat miehet tulee miljoonakaupunkien hienostokortteleista. Pieksämäen perseaukiset työttömät ja juopot ovat Bagdatin slummi tasoa. Enemmän niillä on rahaa kuin paikallisilla urpoilla. Katsokaa näiden miesten älypuhelimia, vaatteita, huippuleikattuja hiuksia. Ette te mammanpojat voi muuta kuin unelmoida äidin keittiön nurkasta samoista asioista.

      • hepsankeikat

        Kommentti rikaista tummista miehistä kuvaa hyvin suvakkien loogista älykkyyttä. Jos on rikas, löytyy asunto Dubaista, eikä kerrossängystä kylmästä pohjoisesta Pieksämäeltä.


      • teinipissishurmiota

        Älypuhellin, tukka, vaateet tekee suvallilogiikan mukaaan älykkäksi? Hetken hurmion on elämän turmio.


      • Taikun_spesiaal_pano

        Niin otti tumma suihin Cittarin pukukopissa kuin thailandissa aamukrapulassa pöydänalla ikään. Lentolippu säästyi eikä maksanut kuin kenttäveron verran 50€. Samanlaisia touboy palveluja sielläkin käytetään kun rahat ei riitä suomi pojilla oikeisiin naisiin.


    • einaroinen

      Tämä palsta alkoi keskustelulla siitä, onko pakolaisista ongelmaa.

      Nyt on tullut 170 viestiä kasaan eikä yhtään dokumentoitua ongelmaa ole osoitettu.

      Yksinäiset peräkamarin pojat huutavat naisenkaipuutaan kaikilla mahdollisilla palstoilla. Pelkkiä ennakkoluuloja, pelkoja ja vääriä käsityksiä ovat viestinsä.

      Ei luetun ymmärtämistä (peruskoulu jäi todennäköisesti vaiheeseen, taustana ns. elämämmkoulu, kuten sen useimmat kirjoittavat), ei suomen kielen taitoa, ei minkäänlaista sivistystä ylipäätään, ainoa luettu lehti on Seiska, telkkarista katsotaan paskasarjoja. Näitä vajakkeja kyllä riittää.

    • ihanoikeaeinaroinen

      No olipa einarois-rukalta hajuton ja mauton kommentti. Samaa asiaa kuin ennenkin. Ja minne unohtui einaroiselta mainita p...ska jota einaroisen mukaan valuu vajakeilta silmistä ja korvista. Muista einaroinen taso! Edes Mikkelin palstoilla!

    • einaroinen

      Koskaan en ole kirjoittanut tuollaista, että paska valuu korvista sen enempää silmistä kuin korvistakaan. Osoita taas kerran lähteesi. Tuo ei kuulu minun sanavarastooni.

      Ja älä nyt vajakki käytä toisen nimimerkkiä. Se on noloa ja osoittaa, että sinulla ei ole yläkerrassa kaikki kammarit lämpimiä. Hissi ei kulje ylimpään kerrokseen. Ymmärrätkö, mitä tarkoitan?

      En voi ottaa vastuuta siitä, että jotkut vajakit vääntelevät nimimerkkiäni ja kirjoittelevat sitten rasistista sontaa. Ne tekstit eivät ole minun tekemiäni. Ajatteleva ihminen kyllä osaa erotella helmen paskasta.

      • Paskastapuheenollen

        einarloisella taitaa olla kotonaan sama tilanne, kun kovasti kehumillaan, "korkeakulttuureista" saapuvilla, moniosaajillaan. Nämä eivät vielä kuukausienkaan harjoittelun jälkeen osaa käyttää vessaa, vaan paskovat minne sattuu. Siksi niille apinoille pitää suunnitella vessat, joita ne pystyvät käyttämään. Ehkä.


        "Saksan uudet monikulttuuriset vessat. Uusissa "monikulttuurisissa vessoissa" tarpeet voi tehdä sekä istualtaan että seisten.

        03.02.2016 22:16, 6680 lukukertaa

        InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

        Saksan uudet monikulttuuriset vessat

        Kuvaohjeista huolimatta monet pakolaisista eivät osaa käyttää länsimaisia vessoja, ja paskovat edelleen vessan lattioille ja suihkuhuoneisiin. Tästä syystä Saksassa joudutaan ottamaan käyttöön uudet “monikulttuuriset vessat.”

        Vaikka tämä saattaa kuulostaa vitsiltä, on se kuitenkin totta. Juuri nyt saksalaiset insinöörit suunnittelevat uusia vessanpönttöjä, ja ensimmäisestä mallista on jo uutisoitu saksalaisessa mediassa.

        Saksa otti viime vuonna peräti 1,1 miljoonaa turvapaikanhakijaa, joista monet eivät ole oppineet käyttämään länsimaista vessanpönttöä kuukausienkaan harjoittelun jälkeen, vaikka yksityiskohtaiset käyttö-ohjeet on annettu sekä kuvina että arabiankielisinä teksteinä.

        Monilla pakolaisista ei ole kokemusta WC-pöntöistä. Istuinten päällä on yritetty seistä istumisen sijaan, ja monesti ne ovat hajonneet. Myös suihkuhuonetta on erehdytty luulemaan vessaksi. Tarpeilla on käyty jokseenkin kaikkialla talossa sekä ulkona pusikossa.

        Erityisesti muslimeille WC:n käyttö on tuottanut ongelmia. Monet eivät tiedä, mitä vessapaperi on. Vain vasemmalla kädellä saa pyyhkiä, koska se on “likaisempi” käsi. Vessaa käyttäessä selkä ei saa olla Mekkaan päin, eikä lattia saa olla vihreä, koska se on islamin väri.

        14.10.2015 IS

        Uusissa “monikulttuurisissa vessoissa” tarpeet voi tehdä sekä istualtaan että seisten. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, koska ne saadaan käyttöön. Tarvetta niille olisi myös Suomessa, ainakin Helsingin Sanomien mukaan."

        http://mvlehti.net/2016/02/03/saksan-uudet-monikulttuuriset-vessat/


      • muisteleppaite

        ihanoikeaeinaroinen
        12.1.2016 23:50
        ".......
        Pieksämäellä toimii vielä aamupäivisin psykiatrian poliklinikan puhelinpäivystys. Sinne kun soittaa ja kertoo, että paskaa tulee silmistä ja korvista, pääsee varmasti hoitoon. Sopivat napit saa ja keskusteluapua. Numero löytyy painetusta luettelosta ja kaupungin webbisivuilta. Rohkeasti vain rimpauttelemaan."


      • einaroinen
        Paskastapuheenollen kirjoitti:

        einarloisella taitaa olla kotonaan sama tilanne, kun kovasti kehumillaan, "korkeakulttuureista" saapuvilla, moniosaajillaan. Nämä eivät vielä kuukausienkaan harjoittelun jälkeen osaa käyttää vessaa, vaan paskovat minne sattuu. Siksi niille apinoille pitää suunnitella vessat, joita ne pystyvät käyttämään. Ehkä.


        "Saksan uudet monikulttuuriset vessat. Uusissa "monikulttuurisissa vessoissa" tarpeet voi tehdä sekä istualtaan että seisten.

        03.02.2016 22:16, 6680 lukukertaa

        InstaCasino antaa uusille pelaajilleen huimat edut. Tarkista tästä!

        Saksan uudet monikulttuuriset vessat

        Kuvaohjeista huolimatta monet pakolaisista eivät osaa käyttää länsimaisia vessoja, ja paskovat edelleen vessan lattioille ja suihkuhuoneisiin. Tästä syystä Saksassa joudutaan ottamaan käyttöön uudet “monikulttuuriset vessat.”

        Vaikka tämä saattaa kuulostaa vitsiltä, on se kuitenkin totta. Juuri nyt saksalaiset insinöörit suunnittelevat uusia vessanpönttöjä, ja ensimmäisestä mallista on jo uutisoitu saksalaisessa mediassa.

        Saksa otti viime vuonna peräti 1,1 miljoonaa turvapaikanhakijaa, joista monet eivät ole oppineet käyttämään länsimaista vessanpönttöä kuukausienkaan harjoittelun jälkeen, vaikka yksityiskohtaiset käyttö-ohjeet on annettu sekä kuvina että arabiankielisinä teksteinä.

        Monilla pakolaisista ei ole kokemusta WC-pöntöistä. Istuinten päällä on yritetty seistä istumisen sijaan, ja monesti ne ovat hajonneet. Myös suihkuhuonetta on erehdytty luulemaan vessaksi. Tarpeilla on käyty jokseenkin kaikkialla talossa sekä ulkona pusikossa.

        Erityisesti muslimeille WC:n käyttö on tuottanut ongelmia. Monet eivät tiedä, mitä vessapaperi on. Vain vasemmalla kädellä saa pyyhkiä, koska se on “likaisempi” käsi. Vessaa käyttäessä selkä ei saa olla Mekkaan päin, eikä lattia saa olla vihreä, koska se on islamin väri.

        14.10.2015 IS

        Uusissa “monikulttuurisissa vessoissa” tarpeet voi tehdä sekä istualtaan että seisten. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, koska ne saadaan käyttöön. Tarvetta niille olisi myös Suomessa, ainakin Helsingin Sanomien mukaan."

        http://mvlehti.net/2016/02/03/saksan-uudet-monikulttuuriset-vessat/

        No olipas todella "luotettava" lähde, kun ihan MV-paskasta oli kopioitu.

        Itse asiassa tässä ovat monen "oudon" maan asukkaat oikeassa. Meillä kärsitään ummetuksesta, kun istutaan pöntöllä. Pitäisi kyykistyä. Se perinteinen reikä lattiassa on paljon terveellisempi tapa. Suoli tyhjenee reippaasti.

        Ja tämän on ihan länsimainen kapitalistinen tiedemieskin tunnustanut.


      • einaroinen
        einaroinen kirjoitti:

        No olipas todella "luotettava" lähde, kun ihan MV-paskasta oli kopioitu.

        Itse asiassa tässä ovat monen "oudon" maan asukkaat oikeassa. Meillä kärsitään ummetuksesta, kun istutaan pöntöllä. Pitäisi kyykistyä. Se perinteinen reikä lattiassa on paljon terveellisempi tapa. Suoli tyhjenee reippaasti.

        Ja tämän on ihan länsimainen kapitalistinen tiedemieskin tunnustanut.

        ei homona kärsi ummetuksesta, vaan suoli tyhjenee reippaasti tänne palstalle saakka. Ja jos jotain ummetukseen viittaavaa pääsisikin kehittymään, niin myhäilevä Mohamed mielellään "auttaa" einaroista.

        Lue niistä moniosaaja-apinoidesi vessoista sitten vaikka tuolta, jos osaat ja jos et, niin pyydä myhäilevältä Mohamedilta apua:

        http://newobserveronline.com/and-now-the-new-german-multicultural-toilet/

        http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/die-multikulti-toilette-ein-klo-das-jeder-benutzen-kann-14043644.html


      • oikeaeinaroinen

        Älä käytä toisen nimimerkkiä. Se antaa sinusta hyvin oudon kuvan.

        Tämä menee vähän jankkaamiseksi, mutta käykää ulkomailla. Se sivistää. Jos poikkeaa missä päin tahansa 100 kilometriä siitä pelkästään turisteille suunnitellusta slummista, reikä lattiassa on yleinen ratkaisu toiletissa.

        Ja se on biologian kannalta toimivampi kuin meidän pönttömme, jolla istutaan selkä suorana ja tikistetään.

        Suurempi ongelma koko maailmaa ajatellen on se, että hygienia on huonoa. Se aiheuttaa tauteja. Suomalainen vetää vuorokaudessa vessan pöntöstä alas juomakelpoista vettä enemmän kuin moni afrikkalainen saa eläissään.

        Meidän elintapamme ovat maapallon tulevaisuuden kannalta tuhoisia. Perinteinen ulkohuussi pitäisi palauttaa kunniaan.

        Ja tuohon keskusteluun tulijoiden olemuksesta vielä: arabikulttuurissa on loukkaus toisia ihmisiä kohtaan, jos esiinnytään homssuisena. Siis siistit vaatteet ja tukat ajeltuna, kun lähdetään reissuun. Niin se oli meillä Suomessakin ennen. Kun lähdettiin kylältä kirkolle, pantiin parempaa päälle.

        Katsokaa vaikka venäläisiä, jotka käyvät Suomessa. Naisilla on hameet ja korkokengät. Venakkoa ei näe hölkkähousuissa tai muovisandaaleissa. Se on kulttuurikysymys.

        Ja eikö aika monella suomlaisellakin jo ole matkapuhelin? Niitä jopa tehtiin miljoonittain Suomessa.

        On tämä kyllä kummaa keskustelua.


      • Sadbuttruettt

        Suomalaiset ämmät on ku ladon seinästä revittyjä. Varsinki Pieksämäellä. Naama norsunvitullaa ja hiukset kotivärjäyksellä pistetty paskaks. Ylipainoo kertyny pentujen pukkauksien välillä vähä liianki kanssa, kolitsihousut jalassa juorutaan muiden ämmien kans mite kuntosali on kirosana ja nettikirppari kledjut hyviä.
        Sit nää samat ämmät ihmettelee miks ukko lähti hakemaa namia vähä muualta.


      • HOMOLLE
        oikeaeinaroinen kirjoitti:

        Älä käytä toisen nimimerkkiä. Se antaa sinusta hyvin oudon kuvan.

        Tämä menee vähän jankkaamiseksi, mutta käykää ulkomailla. Se sivistää. Jos poikkeaa missä päin tahansa 100 kilometriä siitä pelkästään turisteille suunnitellusta slummista, reikä lattiassa on yleinen ratkaisu toiletissa.

        Ja se on biologian kannalta toimivampi kuin meidän pönttömme, jolla istutaan selkä suorana ja tikistetään.

        Suurempi ongelma koko maailmaa ajatellen on se, että hygienia on huonoa. Se aiheuttaa tauteja. Suomalainen vetää vuorokaudessa vessan pöntöstä alas juomakelpoista vettä enemmän kuin moni afrikkalainen saa eläissään.

        Meidän elintapamme ovat maapallon tulevaisuuden kannalta tuhoisia. Perinteinen ulkohuussi pitäisi palauttaa kunniaan.

        Ja tuohon keskusteluun tulijoiden olemuksesta vielä: arabikulttuurissa on loukkaus toisia ihmisiä kohtaan, jos esiinnytään homssuisena. Siis siistit vaatteet ja tukat ajeltuna, kun lähdetään reissuun. Niin se oli meillä Suomessakin ennen. Kun lähdettiin kylältä kirkolle, pantiin parempaa päälle.

        Katsokaa vaikka venäläisiä, jotka käyvät Suomessa. Naisilla on hameet ja korkokengät. Venakkoa ei näe hölkkähousuissa tai muovisandaaleissa. Se on kulttuurikysymys.

        Ja eikö aika monella suomlaisellakin jo ole matkapuhelin? Niitä jopa tehtiin miljoonittain Suomessa.

        On tämä kyllä kummaa keskustelua.

        Ja sinusta antaa ihan vitun oudon kuvan se, kun et näy tajuavan edes sen vertaa, että mikä on nimimerkki ja mikä lauseen aloitus. Rekisteröi se typerä einaroisesi tai joku muu niistä monista, käyttämistäsi, nikeistä, niin ei tarvitse itkeä täällä, kuin pikkulapsi. Ai, niin, ethän uskalla sitä tehdä. Noista jutuistasi muuten huomaa, ettet ole juuri käynyt Hirvensalmea pidemmällä. Ketä kuvittelet kusettavasi tuolla kehitysmaalaisista kertomallasi kiiltokuvapaskalla, jossa ei ole totuuden häivääkään? Minua et ainakaan.


      • oikeaeinaroinen
        HOMOLLE kirjoitti:

        Ja sinusta antaa ihan vitun oudon kuvan se, kun et näy tajuavan edes sen vertaa, että mikä on nimimerkki ja mikä lauseen aloitus. Rekisteröi se typerä einaroisesi tai joku muu niistä monista, käyttämistäsi, nikeistä, niin ei tarvitse itkeä täällä, kuin pikkulapsi. Ai, niin, ethän uskalla sitä tehdä. Noista jutuistasi muuten huomaa, ettet ole juuri käynyt Hirvensalmea pidemmällä. Ketä kuvittelet kusettavasi tuolla kehitysmaalaisista kertomallasi kiiltokuvapaskalla, jossa ei ole totuuden häivääkään? Minua et ainakaan.

        No kylläpä tässä lomakkeessa on ihan selvästi kolme osaa: tekstikenttä, nimimerkki ja lähetettäessä vielä kontrolloivat numerotehtävä. Näin on insinööri sen suunnitellut.

        Osoita yksi paikka, jossa olen maalannut kiiltokuvia. En usko, että löytyy.

        Tämä nyt on kuitenkin perusasia, että toisissa kulttuureissa huolehditaan omasta ulkonäöstä paremmin kuin meillä. "Legginsit" ovat oikeasti pitkät alushousut. Kun savolainen persjalkainen punkero pukee sellaiset päälleen ja lähtee kaupungille, on näky kamala.

        Pariisissa voi olla yli 30 astetta lämmintä, mutta shortseja käyttävät vain turistit. Paikallisen kaupunkiasu on suorat housut ja naisilla hame. Yläosassa tietysti lyhythihaista, mutta jos mennään uskonnollisiin rakennuksiin, olkapäät piiloon. Siis ihan kristillisissä rakennuksissa.

        Minä olen asunut suurimman osan elämääni Hirvensalmea pitemmällä Etelä-Savosta. Ja kyllä passit olivat aikanaan melko täysiä, kun niitä leimattiin vielä useimmissa maissa niin idässä kuin lännessäkin, Afrikassa ja Amerikoissa.


      • nojatuolimatka
        oikeaeinaroinen kirjoitti:

        No kylläpä tässä lomakkeessa on ihan selvästi kolme osaa: tekstikenttä, nimimerkki ja lähetettäessä vielä kontrolloivat numerotehtävä. Näin on insinööri sen suunnitellut.

        Osoita yksi paikka, jossa olen maalannut kiiltokuvia. En usko, että löytyy.

        Tämä nyt on kuitenkin perusasia, että toisissa kulttuureissa huolehditaan omasta ulkonäöstä paremmin kuin meillä. "Legginsit" ovat oikeasti pitkät alushousut. Kun savolainen persjalkainen punkero pukee sellaiset päälleen ja lähtee kaupungille, on näky kamala.

        Pariisissa voi olla yli 30 astetta lämmintä, mutta shortseja käyttävät vain turistit. Paikallisen kaupunkiasu on suorat housut ja naisilla hame. Yläosassa tietysti lyhythihaista, mutta jos mennään uskonnollisiin rakennuksiin, olkapäät piiloon. Siis ihan kristillisissä rakennuksissa.

        Minä olen asunut suurimman osan elämääni Hirvensalmea pitemmällä Etelä-Savosta. Ja kyllä passit olivat aikanaan melko täysiä, kun niitä leimattiin vielä useimmissa maissa niin idässä kuin lännessäkin, Afrikassa ja Amerikoissa.

        Vai sellaista olet telkkarissa nähnyt hirvensalmella. Mahtoi olla tuollaiselle peräkamaripojalle melkoinen kokemus katsella musta-valkotelkkarin lumisateen keskeltä vieraita kulttuureja? Melkein, kuin olisi ollut itse mukana ja myöhemmin niin aloit jo uskoakin.


      • oikeaeinaroinen
        nojatuolimatka kirjoitti:

        Vai sellaista olet telkkarissa nähnyt hirvensalmella. Mahtoi olla tuollaiselle peräkamaripojalle melkoinen kokemus katsella musta-valkotelkkarin lumisateen keskeltä vieraita kulttuureja? Melkein, kuin olisi ollut itse mukana ja myöhemmin niin aloit jo uskoakin.

        Olen siis americangay, you know?


    • reunalla

      Suvakit ovat ihmisiä, joilla näyttää olevan vaikeuksia yhteiskunnasamme. He tuntevat laumasieluisuutta vastavassa tilanteessa oleviin maahan tulijoihin. Samanlainen käyttäytymismalli on simpasellakin laumassa. Sivistykseksi suvakkien käyttäytymismalli ei voida pitää.

      • mustatlasit

        Suvakkien mukaan en tyttöni laske marjaan. Laumasielusuvakit laittavat karvakourat alaikäisten tyttöjen mättäitä sormittamaan.


    • Varo_mitä_puhut

      Poliisit ja vartijat ovat pakolaisten kavereita, kulkevat öisin kättäkaulaa.

    • Nyt.kaikki.suvakit
    • sihuuttajat

      Vasemmalla kädellä, jolla pyyhitään takapuoli, kätellään myös suvakkeja Suomessa. Suvakkien yllytyksestä ei pidä lähteä muslimien kiistojen osapuoliksi.

    • Einaroinen

      Suvakki = vajakki

      • oikeaeinaroinen

        Näin on.


      • ihanoikeaeinaroinen
        oikeaeinaroinen kirjoitti:

        Näin on.

        Jep, niin se menee.


      • Vajakki_parempi_panoissa

        Kuopion naistententansseissa kuultua naistenpuolelta. Mitä enemmän mies on älyä vailla oleva sitä isompi pora sillä on jalkovälissä. Kummasta on yhdenillan panoissa enemmän hyötyä. Tietysti valtavan isosto ulokkeesta. Sen verran on ainä miehellä älliä että osaa aamulla pois lähteä ettei jää asumaan.


    • hempukat

      Suvakkityypeillä on vaikeuksia löytää elämän kumppania ja he ovat jollakin tapaa outoja ja höpöjä.

      • Sekakäytön

        seurausta se outous on.


    • IhanoikeaeEinaroinen

      Vihervassarithan ovat tunnettuja mouhun poltostaan. Joillekin kyllä napitkin kelpaavat ja sitä myöden muu yhteiskunnallinen epäjärjestys. Sivariudesta luonnollisesti on etua noissa suvakki piireissä.

      • khhk

        Näin on.


      • oikeakhhk
        khhk kirjoitti:

        Näin on.

        Jep, niin se menee.


      • ihanoikeakhhk
        khhk kirjoitti:

        Näin on.

        Juuri näin.


      • ainoaihanoikeakhhk
        khhk kirjoitti:

        Näin on.

        Totta puhut.


    • simmerit

      Suvakkien luottoluokitus on miinuksella, koska maahan tunkeutujista ei ole kaalimaidemme vartioiksi. Emme myöskään tarvitse epärehellisin keinoin maahan tulleiden palveluja. Heidän avustusrahoittaminen kaikella tapaa pitäisi lailla lopettaa, koska rahojen päätymisestä ääriaineksille ei ole varmuutta. Järjestäyneillä joukkioilla, kun on tapana periä suojelurahoja/korruptiorahoja sellaisissa maissa, joissa ei ole toimivaa yhteiskuntaa. kansainvälisissä kehitystöissä törmätään päivittäin tällaisiin ongelmiin esim lapsia ei voi rokottaa ennen kuin on maksettu jokin summa paikalliselle taholle. Paillinentaho kiristää, koska tietää rokoteiden vanhentuvan ja ihmishengen arvo on olematon.

    • Iltasanomistalaainattu

      Egyptiläinen erikoislääkäri Ashraf Benyamin muutti 20 vuotta sitten Kairosta Kouvolaan. Nyt hän pelkää synnyinmaansa negatiivisten ilmiöiden tekevän tuloaan Suomeenkin – ja uskoo tietävänsä asiaan ratkaisun.
      Egyptiläissyntyisen Ashraf Benyaminin suomalainen vaimo ja kotona asuva tytär eivät ole viime syksyn jälkeen liikkuneet iltaisin yhtä vapaasti kuin ennen. Perhe on huolissaan mediassa kerrotuista ahdistelutapauksista, joihin jotkut Suomeen saapuneista turvapaikanhakijoista ovat syyllistyneet.

      Huolen syynä eivät ole ennakkoluulot ja tietämättömyys: 47-vuotias Benyamin tuntee Lähi-idän maiden kulttuuria hyvin, ja pari asui aikoinaan Kairossa kolmen vuoden ajan. Myös talvella mediailmiöksi noussut taharrush gamae, joukolla tehtävä seksuaalinen ahdistelu, on Benyaminille tuttu käsite.

      Benyaminin mukaan ilmiöstä on nähty merkkejä Suomessakin. Hän on huolissaan siitä, mitä tapahtuu, kun kesä tulee ja naisten pukeutuminen kevenee.

      – Puhuminen ei riitä. Toivoisin, että viranomaiset kuuntelevat ennen kuin on liian myöhäistä, hän painottaa.

      Benyamin on kertonut näkemyksistään aiemmin Kouvolan Sanomille.

      ”Voin vakuuttaa, että ilmiö loppuu kokonaan”
      Valistuksen sijaan Benyamin ottaisi tiukan linjan ja karkottaisi kaikki raiskauksista ja muista seksuaalirikoksista tuomitut ulkomaalaiset. Hän uskoo, että sana leviäisi ja ahdistelu vähenisi jo muutaman karkotuksen jälkeen.

      – Jos saadaan kymmenen tapausta, voin vakuuttaa, että ilmiö loppuu kokonaan, hän väittää.

      Benyamin on vapaa-ajallaan keskustellut monien Kouvolaan tulleiden turvapaikanhakijoiden kanssa.

      – Osa heistä on hyviä ihmisiä, jotka haluavat noudattaa tämän maan lakia ja tapoja. Mutta hekin ovat samaa mieltä siitä, että rikollisia on syytä rangaista kovalla kädellä. Rikolliset tahraavat kaikkien Lähi-idästä tulleiden mainetta.

      Benyamin arvelee, että seksuaalisen ahdistelun yleisyys hänen synnyinmaassaan johtuu naisten asemasta, joka on heikompi kuin Suomessa.

      – Sitä ei voi vähätellä eikä kiistää. Siitä varmaan on vuosien varrella kehittynyt tämä negatiivinen käyttäytymiskulttuuri, joka näkyy siellä päivittäin, hän pohtii.

      – Sanotaan, että suomalaisetkin raiskaavat. Mutta onko se oikea vastaus, että otetaan vielä lisää raiskaajia ulkomailta?

      ”Sopimuksia voi purkaa”
      Rikoksista tuomitun karkottaminen ei ole vain Suomen viranomaisten käsissä, vaan sitä säätelevät myös kansainväliset sopimukset. Ihmistä ei esimerkiksi voi karkottaa sellaiseen maahan, jossa hänen turvallisuutensa voi olla vaarassa. Sitä on Benyaminin mielestä vaikea ymmärtää.

      – Uskon siihen, että kansainvälisiä sopimuksia voi aina purkaa, jos ne uhkaavat oman maan turvallisuutta. Sopimus ei ole mikään Jumalan sana, vaan niitä voidaan muuttaa tilanteen mukaan, Benyamin kommentoi.

      Benyaminilla on tiukka asenne myös turvapaikkajärjestelmää kohtaan. Hän sulkisi rajat viisumittomilta tai usean turvallisen maan läpi tulleita hakijoilta ja ottaisi sen sijaan lisää pakolaisia kiintiöiden avulla.

      – Ne, jotka ovat todella hädässä, ovat jääneet surkeisiin oloihin pakolaisleireille. Heillä ei ole rahaa maksaa salakuljettajille eikä voimia lähteä monen maan läpi, Benyamin uskoo.

      Suomalaisten asenteet koventuneet
      Ashraf Benyamin muutti Kouvolaan vuonna 1996 yhdessä suomalaisen vaimonsa kanssa. Nuoren lääkärimiehen oli aluksi vaikea löytää harjoittelupaikkaa, mutta suomalaisten lääkärinoikeuksien myötä heltisi työpaikkakin. Benyamin alkoi pitää itseään ensin egyptiläis-suomalaisena, sitten suomalais-egyptiläisenä.

      Nykyään Benyamin työskentelee ylilääkärinä Pohjois-Kymen sairaalan naistentautien poliklinikalla ja pitää yksityistä vastaanottoa. Hän ei itse ole joutunut rasismin kohteeksi, mutta maahanmuuttajiin kohdistuvien asenteiden koveneminen on näkynyt ja kuulunut niin kaduilla, kaupoissa kuin sanomalehdissäkin.

      Benyamin on huolissaan siitä, että jos suomalainen yhteiskunta hyljeksii maahanmuuttajia, he eristäytyvät omiin oloihinsa. Silloin maahanmuuttajat voivat olla helppoa riistaa jopa terroristijärjestöjen värvääjille.

      – Nuoret miehet ovat kertoneet minulle, että suomalaiset vihaavat heitä eivätkä he enää uskalla lähteä pois vastaanottokeskuksesta. Ei sekään ole missään nimessä hyvä, Benyamin miettii.

      Hän itse sai hiljattain työtarjouksen ulkomailta. Perhe on miettinyt muuttoa vakavissaan.

      – Lähdimme Kairosta Suomeen, koska vaimoni ei sopeutunut Egyptin

      • ainoaoikeaeinaroinen

        Hyvä kommentti egyptiläiseltä. Tähän täysin hallitsettomaan maahantunkeutumiseen pitää viimein saada joku järki mukaan ja kaikki rikolliset turhapaikanhakijaloiset heti ulos maasta.


      • kulkurit

        Ei yksi pääsky kesää tee. Turkki, kun valloitti kyproksen 70-luvulla Kreikkailaiset pakenivat, Vietmanin venepakolaiset yms. on aivan eri asia kuin organisoitu kansainvaellus. Kenenkään etu ei ole, että uusia kansainvaellusaaltoja sallitaan Eurooppaan ja vielä vähemmän tänne Suomeen. Suomalaisten asenteet ovat kansainvälistyneet ja jalostuneet aikautta vastaavaan tilanteeseen. Paikka pitää ansaita, siinä yhteiskunnassa, johon muuttaa myös Suomalaisten. Nämä Arabikevään parhaassa auttamisiässä olevat nuoret miehet eivät ole avuntarvitsijoita, heidän jalkojen alla maa polttelee ja se on huomattu. Sopeuttamisesta tulee erittäin vaikeaa, koska kansakuntamme protestoi ja puolustaa olemassa oloaan.


    • Sirutunnisteet

      Onko suvakeilla kaikki oriit tallessa? Pian alkaa maakuljetukset Venäjän kautta lähtömaihin. EU-ottaa käyttöön sirutunnisteet passittomille tunkeutujille.

      • HITLERIHIrteen

        HAISTAKAA KAIKKI PIEKSÄMÄEN JUNTTIPASKAKANSA PITKÄ OKSENNUS RASISTISINE MIELIPITEINENNE PERKELEEN MASSAIHMISET!


      • oikeaeinaroinen
        HITLERIHIrteen kirjoitti:

        HAISTAKAA KAIKKI PIEKSÄMÄEN JUNTTIPASKAKANSA PITKÄ OKSENNUS RASISTISINE MIELIPITEINENNE PERKELEEN MASSAIHMISET!

        Jaahas ja taas yksi vihernarkki huutaa hulluuttaan huumepsykoosissaan. Sellaista se on narkin elämä.


      • alkulääke
        oikeaeinaroinen kirjoitti:

        Jaahas ja taas yksi vihernarkki huutaa hulluuttaan huumepsykoosissaan. Sellaista se on narkin elämä.

        Joutavan pyörittäjiä ovat nämä viherkaulussuvakit. Kentälle n. 5000 papereiden pyörittäjää valtion ja kuntien hallinnoista yksityiselle aloille töihin tai yksityisyrittäjiksi. Valtion talouden kannalta ja yhteiskunnan tarjoaman muutosturvan puiteissa sopeutumaan maahantunkeutujien kanssa tuottavaan työhön.


    • emät

      Suvakeilla ovat unohtuneet kotimaan kymmenet tuhannet syrjäytyneet. Olisi vapaaehtoistöitä tarjolla ja asunnuttomiakin olisi kotimajoituksiin tulossa. Suvakit ovat selvästikkin kaksinaismoraalin ytimessä hurmoksen tilassa.

    • suvakkipaniinniin

      Mitäpäs itse olet tehnyt kotimaan syrjäytyneiden hyväksi? Oletko tarjonnut majoitusta kotonasi, ruokaa tai edes saunomismahdollisuutta ja muutaman kympin taskurahaa?

      Haloo. Eipä taida kuulua vastausta.

      • emät

        Maksamme kritilliselle kirkolle veroja mm. kotimaan ruoka-apuun ja veteraaneille keräykseen olen aina osallistunut. Viikonloppuisin on meillä rikkinäisten perheiden nuoria majoituksessa. Neuvostoliiton hajottua osallituimme Karjalan avustustöihin. Auta lähellä, koska se on monin kerroin paremmin kohdentuu täysimääräisenä avustettavalle, on palkitsevampaa ja autaa enemmän turvallisuutemme. Maahantunkeutujat ovat mm. radikalisoituneita ja ovat tietyn tyyppisille suvakkipolitikoille polttoainetta omien intressien tavoitteluun.


      • einaroinen
        emät kirjoitti:

        Maksamme kritilliselle kirkolle veroja mm. kotimaan ruoka-apuun ja veteraaneille keräykseen olen aina osallistunut. Viikonloppuisin on meillä rikkinäisten perheiden nuoria majoituksessa. Neuvostoliiton hajottua osallituimme Karjalan avustustöihin. Auta lähellä, koska se on monin kerroin paremmin kohdentuu täysimääräisenä avustettavalle, on palkitsevampaa ja autaa enemmän turvallisuutemme. Maahantunkeutujat ovat mm. radikalisoituneita ja ovat tietyn tyyppisille suvakkipolitikoille polttoainetta omien intressien tavoitteluun.

        Kritilliselle kirkolle?

        Aika outoa.


      • kirkonkylät
        einaroinen kirjoitti:

        Kritilliselle kirkolle?

        Aika outoa.

        Kristillisillä arvot ovat olleet jo pitkään yhteiskuntamme perusta ja valtiollinen kirkkomme kerää veroa. Vinksahtaneita ovat suvakit, kun eivät tiedä, että ateismikin on uskonto nimeltään elämänkatsomusoppi.


    • imukuppaajat

      Maailmoja halailevat suvakit ovat messiaita, joihin ei pysty edes luuvalo. On avartavaa havaita, että pihtisynnytetty maailmankansalaisuus onkin hyvin rajoitteista ja omat pesät ui paskassa.

    • Hapsutukat

      Rajavyöhyke on miinoitettava "luikumiinoilla" ensi kesänä. Onneksi Suomella on kouluettuja reservejä käytettävissä paljon.

    • oikeaeinaroinen
    • uutispommi

      Juu korkeastikoulutettuja ja iso osa tulee hienostokortteleista miljoonakaupungeista... Osui yx päivä korvaan uutisista, että suuri osa pakolaisista ei osaa lukea. Kyllä pitää olla hyvä koulutus tuohon pystyäkseen...

    • hanurista

      Miltä se hurmio jälkiliukkailla tuntuu suvakit?

      • otettu

        Riettaaltahan se tuntuu ja samalla maailman valtiaalta?


    • einaroinen

      Lidlissä oli kassalla edelläni tuollainen syyrialaisen tai irakilaisen näköinen mies. Ostokset ihan tavallisia: spagettia, pari tonnikalapurkkia, tomaatteja, banaaneita, normaalia ruokaa. Ja sitten kymmenkunta purkkia vauvanruokaa ja pari pakettia vaippoja.

      Näitäkö meidän nyt pitää pelätä? Tavallinen kolmikymppinen perheenisä. Näitä asuu ympäri kaupunkia ennestään.

      • Hengenheimolaiset

        Vasemiston ihanne on yhteiskunnan piikkiin eläminen ja luvattamaahan tunkeutujien suojeleminen. On se hyvä, ettei työvoimasta ole pulaa matalapalkka aloilla, kun saadaan "selkärankaisia" nuoria miehiä töihin. Vilttikuumeisilla selkärangattomilla passivoituneella potkäaikaistyöttömällä ei ole pelkoa maahan tunkeutujien johdosta, että kutsu tulee työkokeiluun. Tähän se Einaroinen ajaa takaa, esittämällä mielikuvia itseään paremmista ehdokkaista matalapalkka-aloille töihin.


      • OikeaEinaroinen

        Hienoa katsoa kuinka Irakilaiset, Syyrialaiset perheet ovat alkaneet sopeutua Pieksämäelle. Lapset ovat leikkisiä ja iloisia sekä runsas lukuisten vaimojen kasvoilta loistaa tyytyväisyys kuin kevät aurinko. Paikallinen kauppias elämäkin vilkastuu ja rikastuu kun isät elättävät itsensä ja perheensä ja puskevat töitä koti, uskonto ja isänmaa hengessä. Aivan kuten Suomalaiset aikoinaan menivät Ruotsiin töihin, ihan sama juttu.

        Meillä on unelma.


      • äläviitsihöpistä
        OikeaEinaroinen kirjoitti:

        Hienoa katsoa kuinka Irakilaiset, Syyrialaiset perheet ovat alkaneet sopeutua Pieksämäelle. Lapset ovat leikkisiä ja iloisia sekä runsas lukuisten vaimojen kasvoilta loistaa tyytyväisyys kuin kevät aurinko. Paikallinen kauppias elämäkin vilkastuu ja rikastuu kun isät elättävät itsensä ja perheensä ja puskevat töitä koti, uskonto ja isänmaa hengessä. Aivan kuten Suomalaiset aikoinaan menivät Ruotsiin töihin, ihan sama juttu.

        Meillä on unelma.

        Mikä tuossa oli totta ja oikein? Vastaus, ei mikään, ei edes oikeinkirjoitus. Ota unelmasi ja mene.


      • OikeaEinaroinen
        OikeaEinaroinen kirjoitti:

        Hienoa katsoa kuinka Irakilaiset, Syyrialaiset perheet ovat alkaneet sopeutua Pieksämäelle. Lapset ovat leikkisiä ja iloisia sekä runsas lukuisten vaimojen kasvoilta loistaa tyytyväisyys kuin kevät aurinko. Paikallinen kauppias elämäkin vilkastuu ja rikastuu kun isät elättävät itsensä ja perheensä ja puskevat töitä koti, uskonto ja isänmaa hengessä. Aivan kuten Suomalaiset aikoinaan menivät Ruotsiin töihin, ihan sama juttu.

        Meillä on unelma.

        Ja miehetkin myhäilevät tyytyväisinä, kun ullatussexiä riittää näin talvellakin, puhumattakaan pian koittavasta keväästä ja kesästä. http://yle.fi/uutiset/maahanmuuttajien_korkeaan_raiskaustilastoon_ei_loydy_yhta_patevaa_syyta/7877771


      • Henkoset
        OikeaEinaroinen kirjoitti:

        Hienoa katsoa kuinka Irakilaiset, Syyrialaiset perheet ovat alkaneet sopeutua Pieksämäelle. Lapset ovat leikkisiä ja iloisia sekä runsas lukuisten vaimojen kasvoilta loistaa tyytyväisyys kuin kevät aurinko. Paikallinen kauppias elämäkin vilkastuu ja rikastuu kun isät elättävät itsensä ja perheensä ja puskevat töitä koti, uskonto ja isänmaa hengessä. Aivan kuten Suomalaiset aikoinaan menivät Ruotsiin töihin, ihan sama juttu.

        Meillä on unelma.

        Montako maahantunkeitujaa oikeaeinaroinen on palkannut töihin? Meille tuli tumma kansa kauan siten idästä ollen vailla kotia. Kansa lauloi ja ilakoi suruihi. Keirtelivät hevoskyydillänsä yö sijaa kysellen? Yhdelle perheelle luvan antoi, pian pihassa oli hevoskyytiläisiä kolonna yösijaa vailla. Kaun kestää kansojen sulautuminen, kun siihen ei riitä yksi vuosisatakaan. Kotouttaminen on vasta esiaste kansojen sulautumisesta.


      • PääHölömö
        OikeaEinaroinen kirjoitti:

        Hienoa katsoa kuinka Irakilaiset, Syyrialaiset perheet ovat alkaneet sopeutua Pieksämäelle. Lapset ovat leikkisiä ja iloisia sekä runsas lukuisten vaimojen kasvoilta loistaa tyytyväisyys kuin kevät aurinko. Paikallinen kauppias elämäkin vilkastuu ja rikastuu kun isät elättävät itsensä ja perheensä ja puskevat töitä koti, uskonto ja isänmaa hengessä. Aivan kuten Suomalaiset aikoinaan menivät Ruotsiin töihin, ihan sama juttu.

        Meillä on unelma.

        Ihkua


    • Menejohoitoonsaatana

      "Lidlissä oli kassalla edelläni tuollainen syyrialaisen tai irakilaisen näköinen mies. Ostokset ihan tavallisia: spagettia, pari tonnikalapurkkia, tomaatteja, banaaneita, normaalia ruokaa. Ja sitten kymmenkunta purkkia vauvanruokaa ja pari pakettia vaippoja.

      Näitäkö meidän nyt pitää pelätä? Tavallinen kolmikymppinen perheenisä. Näitä asuu ympäri kaupunkia ennestään."

      Latvaroso luulee jostain vitun jokapäiväisistä kauppaostoksista pystyvänsä päättelemään sen, että pitääkö jotain pelätä vai ei. Ei vittu, mikä PELLE.

      • Sinuakaivataanlataamossa

        Latvaroso luulee jostain vitun ihonväristä pystyvänsä päättelemään sen, että pitääkö jotain pelätä vai ei. Ei vittu, mikä PELLE.


      • einaroinen
        Sinuakaivataanlataamossa kirjoitti:

        Latvaroso luulee jostain vitun ihonväristä pystyvänsä päättelemään sen, että pitääkö jotain pelätä vai ei. Ei vittu, mikä PELLE.

        Näillä palstoilla on tämä omituinen piirre: kun joku esittää asiallisen kommentin, siihen tulee näitä latvastalahoja vastauksia. Omituista.

        Siispä toistan kysymyksen: pienen lapsen isä ostaa samanlaisia ostoksia kuin kuka tahansa suomalainen pienen lapsen isä. Miksi häntä pitää pelätä?

        Nämä vittu pelle ja muut vastaavat "älykkäät" kommentit eivät vie keskustelua yhtän eteenpäin. Ne voisi ihan hyvin jättää kirjoittamatta.

        Useimmat näistä "menehoitoonsaatana" ja "Sinuakaivataanlataamossa" -kirjoittajista ovat täysin hyödyttömiä yhteiskunnalle. Elättejä eli loisia. Työ ei kiinnosta, koulu ei ole napannut (tausta tämä kuuluisa elämämämmkoulu).

        Jokaisessa maahanmuuttajassa on enemmän potentiaalia kuin teissä Yläristin ja Naaran slummien yhteiskunnan eläteissä.


      • puliukot

        Uskottaan sitä vähemmälläkin, että einaroinen on maahantunkeutujien ns. ystävä ja saa jää mielipiteineen omaan arvoonsa. Hipit ja kukkaisihmiset elivät pilvessä, mutta heidän hierarkinen järjestelmänsä oli tiukempi kuin yhdenkään demokraattisen yhteiskunnan järjestelmä. Todellisuus yhteiskunnissa ajaan aina ohi olettamukset, joihin kuulluu ilmaisu "potentiaalia". Sellainen ihminen joka yhteiskuntansa jäseniä sanoo hyödyttömiksi ja muualta tulleita ylistää, on ristiriitainen väiteidensä kanssa. Tarkoituksenhakuinen yhteiskuntaamme eripuran kylväminen viittaa politiseen trolliin.


    • 12345670

      hei
      te ette tajua miten asia oikeasti on
      mamut yrittävät vallata suomen koska he haluavat perheensä tänne ja mamut ovat elintarvikepakolaisia jotka ovat enemmäkseen irakilaisia palkkatappajia eli päätelkää v,,,,,,,,,,,,,, pellet ja tajutkaa

    • einaroinen

      Mamut ovat elintarvikepakolaisia.... Siis riisiä ja tomaattia paossa? Nyt on keskustelun omalaatuisin puheenvuoro ehdottomasti..

      Keskustelun aihe on, onko pakolaisista ongelmia. Nyt on tullut kolmatta sataa puheenvuoroa. Yhtään virallisesti dokumentoitua ongelmaa ei ole esitetty.

      Pieksämäen asukkaista puolet on maahanmuuttajien eli evakkojen jälkeläisiä. Katsokaa kuolinilmoituksia. Syntymäpaikat ovat rajan takaisessa Karjalassa. Meillä on suvaittu maahantulijoita perinteisesti hyvin.

      Iso osa savolaisista joutui muuttamaan elintasopakolaisina Ruotsiin 60-70-luvuilla. Heitä siedettiin siellä hyvin. He antoivat panoksensa yhteiskuntaan.

      Ihan samalla tavalla tulee käymään Pieksämäellä. Moilasella Ahmed vääntää piirakkaa ja panee sitä pakkaseen paistopisteisiin toimitettavaksi. Abdullah istuttaa Partaharjussa kukkasipuleita ja pakkaa tulppaaneja Pirkka-pussiin.

      Päiväkodissa ystävällinen huivipäinen täti hoitaa valkoisia, hieman tummempia ja ihan tummia lapsukaisia. Kaikki sulassa sovussa.

      Liisa-kodissa vanhusta kääntää irakilainen tai syyrialainen. Vaalijalassa sama juttu: pyllyt pesee ja ruokaa suuhun tarjoaa Lähi-Idästä tullut. Näin se menee.

      Ja näin sen pitää mennä. Ihmisiä kaikki ovat. Kaikki haluavat itselleen ja lapsilleen turvallista elämää. Eivät maahanmuuttajat ole mitään terroristeja tai pahantekijöitä.

      Enemmän pelkään huumehörhöjä, joita päästetään aika ajoin linnasta ulkoruokintaan. Heillä ei ole mitään arvoja eikä tapoja. Taas oli Kontiopuistosta varastettu auto ja Jäppilästä kaikenlaista kamaa. Eivät maahanmuuttajat tätä tee. Onneksi suomalainen huumehörhö näytti jääneen kiinni.

      • Kamelienkokkareet

        Einaroinen voisi itse tehdä jotakin perustyötä ja jättää leukojen loksutuksen maahantunkeutujille. Ruotsiin menneet savolaiset olivat työperäistä muuttoa ja Ruotsi värväsi työvoimaan Suomesta silloin. Ei täällä ole työvoimapulaa. Pian täällä on mustapukuisia aseellisten maahantunkeutujien konepistoolimiehiä ilman tunnuksia joka kadun kulmassa. Maailma on muuttunut einaroiseni aivan toisenlaiseksi. Suomesta ei tarvitse tulla heimojen ja klaanien yhteiskuntaa, jossa vaimojen osa on kulkea viisi metriä miesten perässä ja neitsyt odottaa paratiisisssa.


      • einaroinen-geinaroinen
        Kamelienkokkareet kirjoitti:

        Einaroinen voisi itse tehdä jotakin perustyötä ja jättää leukojen loksutuksen maahantunkeutujille. Ruotsiin menneet savolaiset olivat työperäistä muuttoa ja Ruotsi värväsi työvoimaan Suomesta silloin. Ei täällä ole työvoimapulaa. Pian täällä on mustapukuisia aseellisten maahantunkeutujien konepistoolimiehiä ilman tunnuksia joka kadun kulmassa. Maailma on muuttunut einaroiseni aivan toisenlaiseksi. Suomesta ei tarvitse tulla heimojen ja klaanien yhteiskuntaa, jossa vaimojen osa on kulkea viisi metriä miesten perässä ja neitsyt odottaa paratiisisssa.

        einaroisen perustyö palstasekoilun lisäksi on ottaa mustaa meisseliä pakoputkeen, vaan meneehän se vajakin aika niinkin.


      • vellikellot

        Sarvipää tulee vielä jossain vaiheessa enaroiseni luoksesi ja kuiskii korvaasi tappamaan vääräuskoisia. Katajainen kansa ei mekkaan päin tule kumartelemaan ja maata suutelemaan. Pakkaset sai 1/3 osan poistumaan ja ensikesän hyttyset ja punkit vielä melkoisen osan. Loput hoidetaan yhteisellä passiivisella vastarinnalla.


      • ählämitpoismaastaheti

        olin citymarketissa kosmetiikkaosastolla kun huomasin ählämipariskunnan hyllyjen välissä. Mies availi ripsivärejä sekä rajauskyniä. Sanoin siitä lähellä olleelle myyjälle joka sanoi ettei niitä saa avata muttei hän tehnyt asialle mitään. Siinäpä sitten ostaa joku "avaamattomia ja uusia" tuotteita...


      • seidätyshoitoa

        Myrkyn lykkäsivät, kun päästävät kaupoihin ilman ohjaajia. Menikö seuraavaksi alusvaatteita sovittelemaan ja laittoivat takaisin hyllyyn? Kulttuurin mukaan elävä aavikkokansa käyttää vasenta keskisormea alapää puhdistukseen ilman vettä ja paperia. Avattujen alusvaate pakkausien kylkiäisenä voi saada kaupoista jarrutusjäljet. Suvakkien mielestä se ei ole varmaankaan ostopäätös, mutta suomalaiselle on tuomittavaa?


    • einaroinen

      Seli-seli ja vali-vali.

      Sitähän se on pieksämäkeläisten keskustelu.

      Nämä homofantasiat ovat asia erikseen. Jos ei Yläristillä ole koskaan pimppiä saatu, ei se ole minun murheeni.

      • yksinkertaista

        Voi einaroista pimppipetoa, joka Taimaassa elämänsä rakkauden rahoittaa. Ihanalta se tuntuu, kun kädestä pidetään kaukomailla ja paijataan. Seuralaisen kaipuuta jo lähtöä Taimaasta tehdessä podetaan ja surumielisenä rahaa seuralaiselle käteen laitetaan, kun hän sitä pyytää. Uusi lasti lemmenkipeitä lentokentällä jo rullaa seuralaistensa luokse, myös einaroista rikkaampi. Einaroinen joka vaikeroi lähtötarkastuksessa, haaveilee siitä päivästä, jolloin Suomalaiset vaihdetaan omaan kaukomaan lemmen kohteeseensa jota omaksensa halajaa.


    • itsestäänselvyys

      "Nämä homofantasiat ovat asia erikseen. Jos ei Yläristillä ole koskaan pimppiä saatu, ei se ole minun murheeni."

      Eihän se ole ennenkään pillun puute teitä HOMOJA vaivannut, joten miksi se nyt vaivaisi, hahahahaaa!

      • pimpulat

        Einaroinen se on irstas näky, kun peräsuoli on ulosvetäjällä juuri ulos vedetty. Näitä luikahduksiahan sattuu piireissä pienissä. Muutama rajan yli luiskahtanut antaa mukavaa vipinää muniin ja suvaitsevaa ajateltavaa tavallisille tallaajille.


    • einaroinen

      Siis keskustelun aihe on, onko pakolaisista ongelmia. Eipä ole aiheeseen liittyviä kommentteja juuri tullut. Surullista.

      Tuo itäinen maa kirjoitetaan Thaimaa. Noin sivuhuomiona.

      Ja edelleen nämä homo-, peräsuoli- ja muut perverssit fantasiat ovat outoja. Ei ymmärrä ei.

      Jos ei Yläristillä ja Naaralla ymmärretä pimpin päälle, se ei ole minun murheeni.

      • tiedetään_jo

        Onko lääkkeet taas ottamatta, kun levy jää noin päälle vai miksi änkytät samaa paskaa yhä uudestaan? Luetun oikein ymmärtäminen ei näy olevan vahvuuksiasi, mikä ei sinänsä yllätä, kun olet trolliksikin liian tyhmä. Ja joo, tiedetään jo, ettei se ole teidän HOMOJEN murhe, jos joku ei ymmärrä pillun päälle : D


    • Sähkökatko

      Einaroinen miltä se tuntuu, kun jokainen koirantaluttaja kusettaa koiransa kintuillesi? Et ymmärrä mitä tekstiviesteissä koirien lukee ja lemmikkien taluttajia, jotka kulkevat ohitsesi, kun säteilet yössä valoa. Ei se vaan yössä liikkuva kansa valaistu. Öinen sade pyyhkii viestit koirien, mutta aamu tuo uudet tekstiviestit kintullesi ja ilta ne vahvistaa. Yönsudet ovat ystäviäsi.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe