Saunalahti/Movika Call Media Oy

artistiko_maksaa

Luurissa Saunalahden huoleton 3G -liittymä. Minua alkoi askarruttaa silloin tällöin laskuissa esiintyvä maksunsaaja, joka on Movika Call Media Oy. Laskusta eikä ko. firman nettisivuilta selviä, mistä tämä minua laskuttaa. Onko kellään firmaan liittyvää ja asiaa valaisevaa tietoa. Sen verran toki tiedän, että kyseessä on lisämaksullinen palvelu. Olisiko kyseessä esim. jonkun yrityksen minulle lähettämä tekstiviesti, jonka maksun ko. yritys on "ujuttanut" minun maksettavakseni bulvaanin, eli Movikan kautta?

14

4357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ny_sony_man

      Esim. tuolta voit tutkailla oletko käyttänyt jonkin mainitun tahon viesti-ym.palvelua. Moni taho näyttää käyttävän palvelun toteuttajana ko. toimijaa. Luultavasti itse tiedät minkä tahon ( esim. viesti-) olet käyttänyt ?

      http://www.movika.fi/fi/callmedia.php

    • MIksi et pane liittymällesi viihde-estoja.

    • kuilunparras

      meillä ainakin nuo movikan veloitukset liittyvät telemarkkinointikieltoon jonka vuosimaksu hoidetaan vastaamalla tekstiviestillä movikan lähettämään tekstariin

    • Mokomamovika

      Minulla on Saunalahden Edukas eli siis Elisalta tulee lasku. Nyt oli ensimmäisen kerran laskussa kaksi 2,48 euron summaa juuri tuolle Movika Call Media Oy:lle.
      Ei ole aavistustakaan, mitä ne ovat. Molemmat siis samalta päivältä ja samalta minuutiltakin. En mihinkään tuntemattomiin palvelunumeroihinkaan ole soitellut.

    • jhjhjh

      Telemarkkinointikielto teki minullekin tuon saman. Tosin sen piti olla vain 6€ vuodessa. Sekin oli veloitettu. 2,48 tuli yllätyksenä. (ja taisipa tulla laittomastikin koska siitä ei ilmoitettu)

    • rfgd

      Samaa ihmettelin laskussa. Juu, semmoinen telemarkkinointikieto tehtiin joku aika sitten. Siihen liittyen tuli joku tekstari jossa pyydettiin pankkitunnuksia. No semmoisia ny tietenkään sinne lähetetty. Onko tuo puhelinlaskussa nyt sitten se laskutus. Kauppurit on kyllä silti soitelleet joten humpuukia taisi olla koko esto.

    • maxi19384

      Huijausta.
      Tuli 2 kertaa 3.- puhelinnumerolle, joka on varakäytössä eikä itse olekäytetty moneen kuukauteen

    • todennut_huijariksi
    • Saunalahtelaista

      Tutkailin netissä tätä telemarkkinointikieltoa, enkä edes tiennyt tilanneeni sitä, kun puh ilmestyi vahvistuspyyntö. No,inhoan puhmyyntiä melkomoisesti, joten ajattelin ottaa sen... MUTTA KUN SE ON AIVAN YHTÄ TYHJÄN KANSSA! Operaattorit myyvät asiakkaidensa numeroita, ellei huomaa ottaa markkinointikiellon sisältävää liittymää. Tyhmänä en tajunnut, ja nyt kun nro on myyty, ei kieltoliittymästä enää mitään apua ole, ja nroa en voi vaihtaa (yritystoimintaa).
      Mulla oli Movikan lisäksi vielä Arena Interactiven ja Gameleo Systemsin maksulliset txtviestit samassa laskussa. Tarkastelin yrityksien sivuja ja OLEN VARMA, etten ole kyseisistä puljuista mitään tilannut tms.
      Nyt yritän irtisanoa tän mitääntekemättömän "sopimukseni" tuon Movikan kanssa. Saas nähärä kuin käy...

    • pvm

      Hei!
      Viimeiseen Elisan puhelinlaskuuni oli lisätty 6 e (2 x 2,419). Noin 5 vuotta sitten otin Telemarkkinointikiellon, mutta lopetin sen 3 vuotta sitten, koska sillä ei ollut mitään vaikutusta. Telemarkkinointikiellon purkamisen jouduin tekemään kirjallisena. Mutta sehän ei riittänyt, jouduin soittelemaan monia puheluita. Eikä sekään ole vielä riittänyt, siis edelleenkin puhelinlaskuuni tulee heiltä lasku, vaikka en OLE SITÄ MILLÄÄN tavalla hyväksynyt. Olen ottanut tästä selvää: 1. Elisa yhtiö toteaa vain, että he vain rahastaa, heillä ei ole mitään muuta tietoa näistä yhtiöistä. 2. Movika call media oy kautta laskutetaan Telemarkkinointikiellot. 3. Media call media oy:stä kerrottiin, että heillä ei ole puhelinnumeroita, vaan he laittaa sähköpostia tähän johonkin yhtiöön, joka hoitaa Telemarkkinointikieltoja. Jään mielenkiinnolla odottelemaan, tapahtuuko tänä vuonna jotakin ja saanko siitä jonkun ilmoituksen.

    • TJM2

      Miksi minäkin joudun maksamaan kahden yhtiön välisen viestittelyn? Olen kuin vapaata kauppatavaraa ja kaikki kulut maksatetaan minulla. Kusetus saa mitä julkeimpia muotoja. Pripaid on entistä lähempänä.

    • Laskuntarkastaja

      Minulle tuli äskettäin veloitus puh.laskulla 2 X2,50e Movika Call Medialta. Netistä selvisi , että yritys on lakannut toiminnasta ja konkurssipesää hoitava as.ajotoimistokin löytyi Oulusta. Yritän selvittää mistä veloitus aiheutuu. Veloitus on siis 2 kertaa puolen minuutin sisällä. Samoin on tapahtunut monille v. 2016. Löytyykö vastaavia veloituksia muilta.

    • Confused90

      Itse huomasin juuri liittymälaskussani tuon Gameleon nimen ja heti aloin miettiä että mitä hittoa se on..... Kaupustelijat välillä soittelee, en yleensä edes vastaa, välillä tulee tekstareita vaateliikkeistä yms.... Mitään telemarkkinointikieltoviestiä tms en muista ikinä saaneeni, saati vastanneeni. DNA Rajaton 4G. Kaipa käyn liikkeessä kysymässä tietävätkö he asiasta lisää?

      • Confused90

        Ja juuri tarkistin esim pari viime laskua niin moista nimeä ei ollut siellä... :/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe