Muinaiselle

Pohdiskelevaepätietoinen

Katsotko saako mieleni rauhan ja onni ja ilo astuvat sydämeeni ja löydän "kodin sydämeeni" työelämää vielä edessä muutama vuosi ja haluan tehdä sitä myöskin yhtä motivoituneina kuin sen alojen aloittanut. Mitä näkyy polullani?

38

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei. Polullasi näkyy, että onni on puolellasi. Vaikka polullasi olisikin epäonnea matkassa niin älä pelkää jatkaa eteenpäin sillä lopulta iso pyörä pyörähtää eduksesi ja epäonni väistyy tieltä onnen vallatessa mieltäsi. Onni ja mielen rauha on siis saavutettavissasi vaikka sinusta tuntuisikin, että ne eivät ihan vielä kohdallesi olisi osuneet. Luota tulevaisuuteesi, sillä nämä asiat odottavat edessäsi.
      Työasioissa sinulta pyydetään malttia, rauhallisuutta ja päättäväistä mieltä. Ympärilläsi työssä näkyy ihmisiä, jotka tukevat sinua ja joihin pystyt luottamaan.

    • Pohdiskelevaepät

      Kiitos sinulle, olen lukenut viestejäsi ja arvostan niitä. Haluaisin vielä tietää saammeko sovun aikaiseksi ja onko mahdollista elää vielä yhdessä pitkäaikaisen tällä hetkellä entisen rakkaan kanssa. Mikä on suuri itku joka minua kohtaa vai onko sellaista

    • Kiitos sinulle palautteestasi, arvostan sitä suuresti. Teillä on mahdollista saada sopu aikaiseksi, mutta siihen vaaditaan teidän kummankin halua ja panostusta. Sinun suurin itku näyttäytyy kolmiosaisena. Sinun pelkonasi on energian menettäminen, heikkous ja itse-epäily, kun taas sinua vastaan toimivat voimat näyttävät olevan maltittomuus, sydämesi huomioonjättäminen sekä piilossa olevat tarkoitusperät. Nämä asiat voivat järisyttää maailmankuvaasi, kuten myös herättää kysymyksiä minäkuvastasikin. Muitakin muutoksia voi järistyksien takia olla luvassa. Toisaalta näiden asioiden kuuluukin muuttua vuosien saatossa iän kasvaessa ja ympäristön jossa elämme muuttuessa.
      Koska en kuitenkaan halua lopettaa ennustuksia liian synkästi vaan valaa sitä positiivista mieltä niin jatkan vielä, että tämä muutos/itku voi viitata esim työelämän päättymiseen muutaman vuoden päästä, jolloin yksi vaihe elämässä on tullut päätökseen, joka yleensä haukkaa suuren osan päivästä. Tämä seikka voisi omalla tavallaan järisyttää maailmankuvaasi ja pyytää sinua asettamaan tiettyjä arvoja ja näkökantoja uudelleen tulevaisuudessa. Tällöin menetät jotakin, mutta voit myös saavuttaa samalla rikkaamman elämän henkisellä tasolla keskittyen aivan uudella ajalla ja voimalla toisiin osa-alueisiin ja asioihin.
      Tämä toimii myös muistutuksena terveyden osalta, että muistathan pitää itsestäsi huolta. Niin henkisestä jaksamisesta, kuin kehon terveydestä. Tällöin vältyt suurimmilta järistyksiltä tällä osa-alueella.
      Ja viimeisenä voisi tätä tulkita sen rakkauden ja ystävyssuhteidenkin osalta, että muista pitää läheiset ihmiset lähelläsi, jotka tuovat iloa ja lohtua elämääsi vaikeampienkin aikojen yli ja jakavat kanssasi ne hyvät ja hauskat hetket. Välitä heistä ja anna sen näkyä heille saakka. Ystävät ovat tärkeä voimavara elämässämme, joita pitää pitää suuressa arvossa läpi elämän. Sama koskee myös rakkauttakin, että muista olla avoin ja rehellinen ja pidä mielessäsi mikä on rakkaudessa sinulle kaikkein tärkeintä.

      • Pohdiskelevaepätie

        Ihanaa kun jaksat katsoa minulle. Vielä olisin tietysti halunnut tietää näetkö haluaako puolen elämäni kumppani kanssani sovintoa, onko hän rakastanut minua ja onko mahdollista että saan elä hänen kansaan tulla onnelliseksi. Minulla ei kaiketi saisi nyt edes olla tällaisia toiveita, vaan tunteet nousevat fyysisinä kokemuksina häntä nähdessäni ja se tekee välillä tosi kipeää ja ylopääseminen sattuu. Kiitän sinua aiemmista kauniista ja rakentamista vastauksista


    • Hei. Sovinto on aina parempi kuin ei sovintoa, oli se sitten miten myöhään tehty. Joskus tilanteet voivat kuitenkin edetä sinne pisteeseen saakka, että sovinto ei tunnu enää mahdolliselta ja tällöin on parasta antaa vain ajan kulua, koska hyvin usein kun tarpeeksi aikaa on kulunut, on silloin myöskin sovinto jälleen kerran mahdollinen.
      Kumppanisi on rakastanut sinua hyvin paljon ja sen takia sanoisinkin, että mikäli sovinto ei tunnu tällä hetkellä onnistuvan, niin myöhemmin kannattaa kokeilla uudelleen, kunhan tarpeeksi aikaa on kulunut välissä. Kerrasta tai kahdesta ei vielä välttämättä kannata luovuttaa.
      Nämä ovat tuskaisia asioita ja kun kumppanin kanssa on viettänyt paljon aikaa, voi tuntua että osa itsestä puuttuu, kun kumppanikin puuttuu. Välillä tekee pitkään kipeää ja aina ei ole edes mahdollista päästä kokonaan yli, mutta onneksi tilanne helpottaa ajallaan, kivut vähenevät ja asian kanssa oppii elämään uudelleen mikäli niin tarvitaan.
      Tärkeää on käsitellä tunteitaan eikä yrittää padota niitä sisälleen tai olla välittämästä niistä. Mikäli tunteensa patoaa se voi auttaa hetkellisesti, mutta myöskin vaikeuttaa paranemista, kun samalla ei käsittele tunteitaan kunnolla.

      • pohdiskelevaepätietoinen

        Kiitos kaunista ja rakentavasta viestistä. Se on lohduttava, ja ilmeistä on ettei haaveestani Palata yhteen ole nyt näkyvissä minulle edullista ratkaisua. Kiitos siitä että osaat asettaa sanasi ja laitat ne niin jaksamista tukevaan muotoon kaikkea hyvää sinulle


      • pohdiskelevaepätietoinen

        jäi vielä pohdituttamaan näkyykö yhteistä elämää tulevaisuudessa myöhemmin


    • Kiitos taas sinulle palautteestasi. Sanoisin, että sillat, jotka ovat tuhoutuneet höyryävät vielä. Kun savu laantuu ja hiillokset tyyntyvät niin periaatteessa kaikki näyttävät hyvältä siltojen uudelleen rakentamisen kannalta. Siksi myös yhteinen elämä tulevaisuudessa näkyy mahdollisena vaihtoehtona.
      Tässä tosin voi hyvinkin kulua aikaa. Aika on periaatteessa erottava tekijä ja mitä pidemmälle kuljette tietänne pitkin, sitä kauempana olette toisistanne. Toisaalta samalla sanonta "aika parantaa haavat" pitää myös paikkansa eli aika näyttäytyy välillänne kaksiteräisenä miekkana, joka lähentää ja erottaa teitä samaan aikaan.
      Aika on siis kriittinen tekijä, koska tarpeeksi aikaa pitää antaa kulua, mutta samalla pitäisi tietää, että ei ole kulunut liikaa aikaa. Tuossa välissä näyttäytyy otollisin hetki teidän osaltanne mikäli ympäristö ei puutu kulkuun ennen sitä. Tässä tilanteessa ympäristö näyttäytyy epätodennäköiseltä puuttujalta, mutta ei täysin mahdottomalta. Valitettavasti tarkemmin en osaa sanoa.

      • pohtivaepätietoinen

        Kiitollisena saan siis toivoa elämääni. Kaikkea hyvää sekä voimia tämänkin lahjan käyttämiseen. Kiitos sinulle. Toivon saavani elää niin , että annan hyvän kiertää. Nyt koen , että sinä olet antanut voimaa ja laittanut hyvän kiertämään. Kiitos. Vahva tuntemukseni on että minäkin saan vielä sen mitä sydämeni on vailla. Kiitos sinulle.


    • Kiitos sinulle kauniista sanoistasi. Arvostan niitä syvästi ja ne antavat minulle voimaa omalla tielläni. Voima ja valo ovat niitä asioita, joita minä haluan ihmisille juurikin jakaa.

    • Pohtivaepätietoinen

      Täytyy ihailla sinun jaksamistani, kauniita ja rakentavia sanoja, sanan asettelua ja sitä lohdutusta mikä niistä huokuu, kun annat tämän lahjasi myötä myös neuvoja näkemisen lisäksi. Kirjoittaminen vie lisäksi tosi paljon aikaa. Luin tänään pitkää viestiketjua ja olipa kauniita sanoja joita olet valinnut.
      Minä olen saanut nyt jonkinlaisen rauhan ja varmuuden sydämeeni. Jo elämää nähneenä ja suuria ratkaisuja tehneenä, en kuitenkaan halua ketään loukata. Onko mahdollista vielä sinun katsoa, selviääkö työssä olevat hankaluudet nätisti vai aiheutuuko siitä hirveää hässäkkää ja miten voin parhaiten valmistautua siihen. Toinen kysymys olisi tähän suureen päätökseni reilu pari vuotta, näit että tullee otollinen aika sovinnolla ja minun johtopäätökseni siitä että mahdollisuus yhteiseen onneen miten huomaan sen ja haluaako toinen osapuoli edelleen yhteistä elämää vaikka minä tein hänen näkökulmastaan epäedullisen päätöksen.

      • Pohtivaepätietoinen

        Hei halusin tarkentaa, että jos nämä ovat liian tksityiskohtaisia kysymyksiä, voitko vain katsoa millainen vuosi minulla on edessä. Uskalsin vielä kysyä, kun luin viisaita vastauksia ja jollekin vastasit, että sinulle voi aina kirjoittaa. Se tuntui niin lohdulliselta ja auttavaiselta, kun henkilö selvästi oli hädässä. Kiitos kun olet tohtinut antaa vastauksia. Oikein ihanaa tätä vuotta sinulle itsellesi


    • Hei. Työssäsi olevat hankaluudet pystyt selvittämään nätimmin mikäli niin haluat. Mieti ennen kuin puhut/toimit ja asettele sanasi tarkasti niin se on parasta. Silloin kaduttavaa jää vähemmän ja tiedät tehneesi parhaimmat valinnat ja voit olla tyytyväinen itseesi.
      Tuohon otolliseen aikaan en osaa ikävä kyllä sanoa, että miten huomaat sen. Se on jotakuinkin silloin, kun toinen osapuoli on päässyt asioista yli ja saanut käsiteltyä tunteensa. Itse käyttäisin omaa sydäntäni oppaanani suuntaa antamaan, vaikkakin meissä ihmisinä on suuria eroja. Kun sinun sydämesi on toipunut, on aika alkaa asiaa miettimään uudelleen. Tämä ero on ollut sinulle kipeä, mutta varmasti myös hänelle.
      Kyllä, minulle saa aina kirjoittaa. Pyrin vastaamaan kaikille vaikka joskus onkin kiirettä. Jos tuntuu, että en huomannut niin viestiketjun nosto kannattaa sillä välillä minulta on mennyt jokin kokonaan ohi, koska välillä vauhti millä viestejä tänne tulee on kiivas.
      Vuoteesi mahtuu paljon onnellisia ja hyviä hetkiä, joista pystyt nauttimaan ja muistelemaan myöhemmin lämmöllä. Välissä on myös asioita, jotka stressaavatkin, mutta tulevaisuuteen kannattaa silti suhtautua avoimesti ja luottavaisesti sillä tulevaisuudella on paljon hyvää osallesi. Ole lämmin ja anna hyvän kiertää niin se löytää myös takaisin sinulle ja vuodestasi tulee henkisesti rikas.

    • Pohtivaepä

      Tuo työasia on olut tuollaista kun kuvasitkin aina on joutunut tarkasti miettimään miten sanansa asettaa ja silti on joutunut kummallisen valvonnan kohteeksi. Onneksi se on nyt näkyvää ja minua tuetaan. Henkilökohtaisella elämän puolella onnikin suuri kysymys joka pohdituttaa ja väliin kaduttaa omat päätökseni, vaikka en nähnyt muita vaihtoehtoja silloin ja kuitenkin kaiken pitäisi olla hyvin ja voin huonosti Saanko anteeksi ja jaksanko olla toiveikas. Kannattaako vielä lähteä opiskelemaan ylempää tutkintoa ? Miksi puolen elämän kumppanini tuli samalle seudulle minin kanssani saaden kaikki nousemaan pintaan minulla? Pitää odottaa kevättä ja valoa josko näkyisi valoa sydämenikin?

    • Pohtivaepät

      Edelleen ylläolevassa kysymykset pohdituttavat samoin työssä tuntuu vasta nyt tapahtuvan, mahdunko selvitä kunniallisesti ja ressaantumatta?

    • Opiskelu kannattaa aina eikä mene hukkaan. Välillä asiat voivat stressaannuttaa jolloin niille on hyvä yrittää hakea sitä vastapainoa millä pystyy purkamaan kuormitusta. Joskus asioihin voi hyvä myös yrittää ottaa vähän etäisyyttä, jolloin ne eivät tunnu niin henkilökohtaisilta ja niistä voi huomata uusia puolia niissä mitkä on aikaisemmin jättänyt huomioimatta.
      Pystyt selviytymään kunniallisesti, kunhan toimit parhaaksi katsomallasi tavalla ja pyrit ettet tekisi mitään mikä myöhemmin alkaisi kaduttamaan. silloin mikäli et kaikkeen olisikaan tyytyväinen niin tiedät, että teit parhaasi ja enempää ei voida pyytää, jolloin voit olla tyytyväinen suoritukseesikin. Itse näkisin tämän kunnialla selviämisenä, kun tietää tehneensä parhaansa. Pyri pitämään malttisi kaikissa tilanteissa ja tekemään harkittuja päätöksiä.

    • Pohtivaepät

      Kiitos viisaalta tuntuvista ohjeista ja lohduttavasti ohjeista. Puolen elämän kumppanini piipahti asian perästä luonani ja miten voikaan sydämen stä nouseva varma tunne, kuinka kuulumme yhteen. Jokin kuitenkin esti tekemästä minkään näköisiä ehdotuksia vaan olen jotenkin niin varma, että meidät on kaikesta huolimatta luotu toisillemme. Nyt tähän tarvitsen viisaita sanojasi, kiitos lohdutuksesta työasiansa. Olen tosi onnellinen jos vielä tätä asiaa viitsit katsoa

    • Hei. Tietenkin viitisin katsoa. Ehdotusten ja aloitusten tekeminen voi tuntua hankalalta, koska taustalla on torjutuksi tulemisen pelko. Ajatuksia kuten, että mitä jos sittenkin toinen torjuaa ehdotuksen niin millaiset vaikutukset sillä on teidän väleihinne? Niin kauan, kun et tee mitään niin sinulla on mielessäsi toivoa, että jotakin syntyisi ja mikäli tulet torjutuksi niin saatat pelätä että myös tuo toivo sinulta vietäisiin pois.
      Itse näkisin, että ehdotuksen asettelun kanssa tulisi olla hyvin varovainen, jotta se ei ole liian hyökkäävä ja pahimmillaan etäännytä teitä toisistanne pois. Parhaimmillaan se tietenkin johtaisi heti haluttuun lopputulokseen, mutta itse lähtisin miettimään sitä ihan vain pienenä ajatuksena teemalla "siemenen istutuksena ajatuksiin." Tällä tarkoitan sitä pientä ajatusta ja sen istuttamista toisen osapuolen mieleen, että olet hänestä yhä kiinnostunut, mutta hänen ei tarvitse sanoa tai tehdä mitään heti, vaan että kyseessä olisi juurikin "siemen" vain jonka haluat häneen istuttaa ja antaa sen rauhassa itää. Tällöin kun asian kanssa etenisi pehmeästi niin ei tulisi myös kovin suuria vastareaktioitakaan, mutta asiaa pystyisi mahdollisesti viemään eteenpäin.
      Ja vaikka siemen tulisikin ensimmäisellä kerralla torjutuksi, niin se kuitenkin antaisi hänelle ajattelemisen aihetta ja ehkä ajan kanssa se lähtisi itämään.
      Juuri nyt näkisin, että olette tietyllä tavalla toisistanne tietämättömiä, tai pikemminkin toistenne tunteistanne tietämättömiä. Ja tässä on riskinsä, että mikäli tämä tilanne jatkuu samana niin teidän välillännekään ei pääse välttämättä tapahtumaan mitään, mikäli kumpikaan ei halua/uskalla tehdä sitä aloitetta/ehdotusta ja tuoda omia tunteitaan toiselle hienovaraisesti vihjatuksi. Mitään suoria keinoja en suosittelisi käyttämään vaan enemmänkin epäsuorempia, joista toinen tajuaa sitä suuntaa.
      Nämä ovat ajatuksia mitä nousi mieleeni viestisi luettua ja toivottavasti ne auttavat sinua löytämään suuntaa mikä tuntuu sinusta oikealta.

    • Pohtivaepätietoine

      Ihanaa, kun saatat kirjoittaa katsantokanta. Kynnys on korkea lähestyä, en halua rasittaa vaan nyt on tapahtunut kaikenlaista ja kroppanikin jo reagoi erilaisilla tavoilla. Katsotko mitä näkyy tämän vuoden aikana. Töissä on edelleen hankalaa ja sydämenikin on levoton epätietoinen, eikä halua ketään loukata, vaan rakkautta ei voi väkisin tuntea ja kun rakkauden kohde on muualla kuin siinä, missä sen järjen mukaan pitäisi olla alkaa soppa olla valmis. Tosin minua kohdellaan kyllä erittäin hyvin. Haluan lähelläni oleville ihmisille kaikkea hyvää vaan tunteisiin vastaaminen on välillä mahdotonta. Miten tästä sotkusta selviän? Olen yrittänyt olla maltillinen ohjeesi mukaisesti. Jaksatko katsoa mitä kortit kertovat?

    • Haluaisin neuvoa sinua olemaan rehellinen itsellesi ja muille. Ole rehellinen myös omille tunteillesi. Kuuntele itseäsi ja mitä sinä haluat, huomioi itsesikin.
      Töiden osalta sanoisin, että tällaisilla jutuilla voi kestää toisinaan pitkäänkin selkeytyä ja välillä vaikka miten itse sovintoa yrittäisikin edistää niin muut voivat ruokkia negatiivista energiaa siitä huolimatta. Tällöin on hyvä yrittää suojella itseään siltä negatiiviselta energialta mahdollisuuksien mukaan ja huolehtia, että ei itse ruoki millään tavoin negatiivisuutta tai anna sen liiaksi itseensä vaikuttaa. Kun kaikesta huolimatta jaksaa hohtaa lämpöä muille ympärilleen, niin osa ihmisistä ympärillä siihen positiivisesti vastaa ja se itsessään jo voi auttaa jaksamaan.
      Tälläkin palstalla on ihmisiä, jotka tuovat positiivisuutta ja lämpöä ympärilleen, mutta myös ihmisiä, jotka sitkeästi yrittävät muita lannistaa ja kommenteillaan aiheuttavat pahaa mieltä ja negatiivisia reaktioita toisille. Toisinaan muiden positiivisuus voi jopa ruokkia ja yllyttää heitä jatkamaan, mutta lannistua ei kannata siitä huolimatta sillä silloin he olisivat saaneet tapettua sen positiivisuuden, jota he niin kovasti kadehtivat. Ja kuten täälläkin huomaat, positiivisuus luo positiivisuutta ympärilleen kaikesta negatiivisuudesta huolimatta, koska se on ihmiselle luontaista haluta positiivisuutta ja onnea ympärilleen.

    • Pohtivaepätietoine

      Kiitos sinulle, tuntuu kuin kirjoittaisi hyvälle ystävälle. Kiitos kauniisti muotoillusta vastauksesta. On totta, että en ole oikein oppinut sietämään puoleni pitämisestä syntyviä negatiivisia tunteita, joita syntyy muille ja tunnetilasta, joka silloin leijuu ilmassa.
      On totta, että pitää pyrkiä olemaan rehellinen itselle,vaan jospa tunteeni eivät olekaan totta, vaan kuvittelen rakkauden tunteiden olevan rakkautta, tosin ovat ne ihan kehossa tuntuvia tuntemuksia.
      Kiinnostaa vielä tietää mitä vuoteeni näkyy, vai näyttävätkö kortit mitään hyvää tulevalle vuodelle.
      Haluan olla rasittamatta sinua liikaa, vaan arvostan kirjoituksiasi ja näkemisiäsi. koen niissä olevan viisauden sanaa, jota otan pohdittavaksi tosissaa.

    • Pohtivaepätue

      Jos et vielä aio rauhoittaa ja jättää katsomista niin voitko katsoa minulle tulevaa yleisesti. Olet kyllä paljon kertonutkin vaan levoton olo jatkuu työpaikkakunnalla ja sopeutuminen hieman hankalaa täällä kotipaikkakunnalla vaan etäisyys auttaa, mitä on näkyvissä? Kiitän jo etukäteen

    • Hei. En ole aikomuksissa jättää katsomisia kokonaan, mutta tahtia olen jo vähentänyt. Tällä mennään nyt toistaiseksi eteenpäin ainakin alku vuosi. Vastailen mielelläni ja autan parhaani mukaan, mutta joudun rauhoittamaan tilannetta hieman.
      Sinulle näkyy, että asiat ovat helpottamassa tulevaisuudessa. Voi tuntua, että asiat lähtevät pyörimään sinun eduksesi viimeinkin. Edessäsi näkyy tosin konfliktiakin ja useampia teitä mitä pitkin pystyt kulkemaan. Useampikin näistä teistä näyttäytyy sinulle edullisena, joten sinulta pyydetään mietteliäisyyttä asioiden suhteen ja niiden suuntien suhteen mitä kohti haluat oikeasti kulkea. Joskus voi tuntua, että ensimmäinen mieluisa tie vie sinua poispäin toisesta tiestä mitä pitkin haluaisit myös kulkea. Tällöin sinun pitäisi miettiä onko mahdollista sittenkin kulkea samaan aikaan molempia määränpäitä kohti kaikesta huolimatta. Henkiseltä kantilta katsottuna tulevaisuus näyttää voimaannuttavalta.

    • Pohtivvaepä

      Kiitos. Arvostan todella ystävällisyyttäsi.
      Tällä hetkellä tuntuu kyllä raskaalta, kumppanini kiukuttelee jos en vastaa puhelimeen kun olen kertonut olevani jumpissa, hän ei muista sitä ja sitten heittäytyy vastaamattomaksi tai mykäksi. On mustasukkainen ja kiukuttelee pienen lapsen tavoin. Oma ikävänä muualle kasvaa. Minulta odotettiin kosintaa karkauspäivänä ja en sitä puhelimessa suostunut tekemään. Mitä tästä oikein tulee?
      Kaipaan entistä kumppaniani jonka kanssa elin puoli elämäni, miten osaan häntä lähestyä menettämättä kasvojani. Hän kuitenkin pyöräyttää sisuskaluni ympäri. Hän tulee uniini mitä minulle näkyy .?

    • Pohtivae

      Edelleen toivon sinun lukevan ja vastaavan

      • Jeesus_rakastaa_Sinua

        Raamatussa sanotaan:
        18. Mutta vanhurskasten polku on kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan sydänpäivään saakka.
        Jos lähdet seuraamaan Jeesusta, niin tuo Raamatunkohta kuuluu sinulle. Hän kuoli ristillä tähtesi ja sovitti syntisi. Sinun tulee siis tehdä parannus ja lähteä seuraamaan Raamatun opein Jeesusta. Hyvin yksinkertaista. En tahdo loukata ketään, mutta nämä ennustajat eivät voi tuoda rauhaa. Yksin Jumala siihen kykenee, koska hän on Luojamme.


    • Pohtivaep

      Muinainen, kiitän sinua, kun taas ehdit ja jaksat katsoa, niin edelleen toivon vastausta

    • Hei. Kumppanisi käytös voi olla seurausta useammastakin eri asiasta. Tässä olisi hyvä etsiä mitkä asiat siellä taustalla vaikuttavat. Mikäli niitä taustalla olevia asioita hän ei halua kehittää niin ne vaivaavat helposti useammassakin asiassa mukana.
      Entisen kumppanisi kanssa sinun pitää osata kohdata itsesi ja menneisyytesi. Tämä on hyvin tärkeä lause, mutta myös samalla vaikea. Aikaisemmin puhuin siitä miten aika ei välttämättä ole entisesi näkökannalta vielä otollisin. Nyt haluaisin sanoa, että sinun on hyvin tärkeä oppia ja pystyymään kohtaamaan itsesi sekä menneisyytesi myös, koska se helpottaisi sinua.

    • Pohtivaepät

      Kiitos, osuu suoraan sydämeen. Totta on, että asia on vaikeaa ja työtä joudun tekemään. Olisi helpompaa, jos en pohtisi niin paljon vaan on sitä tullut ajateltua ja jopa harjaannutettua uusi ajattelumalli ja näkökulma. Tiedostan, että menneisyyden hyväksyminen helpottaisi Kehoni reagoi stressiin, jonka olen käynyt läpi työssä ja itseni kanssa ja vanhojen asioiden pohtimisella . Löydänkö kodin, jossa viihdyn ja osaan asettua kantamasta tavaroitani edestakaisin näkisitpä onko se pohjoisessa vai etelässä. Kaikkea hyvää kevääseesi ja kiitos kaikista kauniista viesteistä

    • Pohtivaepät

      Hei muinainen, nyt on sydän täysi. Lapsellani on paha olla hänen perheessään kriisikokous tuli helle puun takaa. Omat murheet nyt pieniä selväähän lapseni perheen tilanne ja miten lapseni jaksaa. Olen tosi onnellinen jos ehdit ja jaksat katsoa ja auttaa.

    • Pohtivaepäti

      Muinainen katsotko miten lapseni ja hänen perheensä asiat menee miten oma tilanteeni kehittyy, nyt näkyy vain pilviä

    • Pohtivaepätiet

      Vieläkö katsot mitä kevät tuo eteeni paljon ehti tapahtua sekä suurta surua ja suurta iloa.

    • Pohtivaepät

      Jos ehdit ja jaksat katsotko mitä tulee kesääni ja kääntyykö tämä suru jo iloksi?

    • Pohtivaepät

      Nyt on tapahtunut niin paljon ja olen joutunut päästämään läheiseni enkeliksi. Ikävä on vaan itku ei tule.
      Sydän huutaa ikävää ja rakkautta olisi vaikka muille jakaa vaan osoite onko oikea. Mitä näet tulevaan näkyisikö jo iloa ja onnea ja mukavia asioita. Toki olen positiivisella mielellä vaikka on ollut niin paljon kaikkea. Kiitollisena odotellen

    • Pohtivaepätietoine

      Upp

    • Pohtivaepätietoine

      Mitä vuoteni minulle näyttää kokonaisuudessaan ? Kaunista kesää sinulle. Toivoen odotan katsantokanta

    • Pohtivaepatietoine

      Muinainen nyt on todella tapahtunut paljon niin iloisia kuin surullisia asioita. Isoja asioita on edessä , jaksatko katsoa miten selviän niista ja mitä on edessä

    • Pohtivaepätietoine

      Upp

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe