Valikko

muskottipähkinä??

Tä on varmaan tyhmä kysymys, mutta luokitellaanko muskottipähkinä huumeeksi? Sitähän myydään ihan tavallisten ruokakauppojen maustehyllyillä.. Onko totta että muskottipähkinä vaikuttaa samalla tavalla kuin huumeet? Onko muskottipähkinän käytöstä jotain haittaa? Ois kiva jos joku osais vastata x)

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

20 Vastausta..mukaan melko haitallista munuaisille.

Harvat edes tykkäävät muskottipähkinän päihdyttävästä vaikutuksesta.

Ja body load on hirmuinen muutenkin: Kuulemma paha krapula day after. Kannattaa jättää väliin.

Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Viesti on poistettu sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ja sana huume ei ole mikään muu kuin lakitermi laittomalle päihteelle.

Aika hurjasti sanottu; "Onko tota että muskottipähkinä vaikuttaa samalla tavalla kuin huumeet", katsos kun niitä huumeita on aivan hirmuinen määrä, ja jokainen vaikuttaa eri tavalla.

Alkoholi on vain yksi päihde (joka sekin oli joskus huume), ja jos poltat hamppua ja odotat siltä jotain vastaavaa sekavuutta kuin alkosta niin tulet pettymään pahasti.

Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Jeps. Jos tietämys on sitä tasoa, että kuvittelee huumeiden vaikuttavan samalla lailla, niin ehkä on parempi pysytellä erossa huumeista.

Ilmianna
Jaa

NO HAISTAS SINÄ NYT VAAN VITTU BUDI TIPAHTAA 100 KERTAA ENEMMÄ

Ilmianna
Jaa

Muskottipähkinästä löytyvät kaikki ne ominaisuudet joita löytyy joissain muodoissa jostain laittomista huumeista.

Onko muskottipähkinä huume?

Ei - koska se ei ole huumausainelistalla. Siispä muskottipähkinä on mauste tai huono päihde; kuinka asiaa sitten haluaa tarkastellakaan. Eli siis jos haluat tietää lisää muskottipähkinästä niin paremman "muut päihteet"-palstan puutteessa esim. alkoholi-palsta auttaa. Täällä puhutaan vain ja ainoastaan huumeista.

Tässä tapauksesssa muskotti siis on rinnastettava alkoholiin; ei huumeisiin.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Niin, muskottipähkinä ei todellakaan ole Suomen huumelainsäädännön (kiva sana tässä=> säädäntö, hih) alainen.

Koska sillä on kuitenkin päihdyttäviä ominaisuuksia kannattaa todellakin keskustella aiheesta osioissa elintarvikkeet (myös chili erittää elimistössä endorfiineja, morfiinin sukulaisia ja aikaansaa mielihyvän tunnetta), lääkkeet tai alkoholi.

Tai jos jossain on keskusteluryhmä jonka otsakkeena on päihteet, niin sinne vaan. Itseasiassa osotteessa: paihdelinkki.fi/keskustelut on aina sillon tällön esillä muskottipähkinä.

Ilmianna
Jaa

"luokitellaanko muskottipähkinä huumeeksi"

Ei kuulu huumausaineluetteloon, ei siis luokitella.

"Onko totta että muskottipähkinä vaikuttaa samalla tavalla kuin huumeet"

Muskottia voi käyttää päihtymystarkoitukseen. En kerro miten.

Arvon nuori, mikään ei "vaikuta samalla tavalla kuin huumeet". Jokainen päihde vaikuttaa omalla tavallaan.

"Onko muskottipähkinän käytöstä jotain haittaa"

No, ensinnäkin jo mainittiin munuaiset. Muita haittoja esimerkiksi rytmihäiriöt, hengityspysähdykset ja seuraavan päivän krapula (sen vertaista en ole koskaan kokenut). Sillä saa myös suht helposti aikaiseksi myrkytystilan.

Ehdottomasti suosittelen jättämään väliin. Ainoa mitä muskotti saa aikaiseksi on aivan totaalinen jumitus. Ei mitään kivoja värejä, ei trippiä, ei mitään. Ei edes nollaa aivoja. Krapulassa olo on vielä pahempi kuin päihtymystilan kestäessä, jumitus ei ole juuri sen lievempi, rytmihäiriöt vielä pahempia... kiitos, minulle mieluummin vaikka tärpättiä...

Ilmianna
Jaa

Opettele englantia ja klikkaa osoitteeseen www.erowid.org

Valtava määrä tietoa siellä.

Ilmianna
Jaa


Kokeiltu on ja voi vakuuttaa ettei kannata. Mitään positiivista ei siitä saa, ainoastaa yrjö-olon.

Ilmianna
Jaa

Muskottipähkinä on tappavan myrkyllistä liikaa otettuna. Siis aikuisten oikeasti sillä voi tappaa itsensä.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

Totaaaaa... Voi tietysti jos vedät kilotolkulla tai kolhit itseäsi trippaillessa, mutta jos sitä max. pari pussia vetää lärviin niin ei siitä mitään hengenvaaraa tule PAITSI JOS ON ALLERGINEN KO. AINEELLE!!

Ilmianna
Jaa

Haha :D. Roope Ankkakin vetää muskottia sarjiksissa. Tai oikeastaan se juo muskottipähkinä-teetä, en kyllä tiiä onko se sillä tavalla käytettynä yhtä voimakasta. Ei oo sillä näyttänyt vaikuttavan muuten kuin hikoiluna, tärinänä ja pakkomielteisenä himona hommata lisää aineen loputtua. Tällasta lapsille...

Ite en oo käyttäny ja toivottavasti en tuu ikinä käyttämäänkään.

Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:

heh :D Muskottipähkinä-tee, on yhtä voimakasta. Kuumaa vettähän siihen vain lisätään.

Ilmianna
Jaa

Muskotilla saa kivasti hengityskatkoksia, sumeen jumittavan olon ja kuolan valumaan suupieltä pitkin, hirveen hedarin ja kaameen krapulan seuraavana päivänä.

Ilmianna
Jaa

ainoat pähkinät mitä mies tarvitsee, on geleksit, niitä on vielä ihan laillista kantaa mukanaan

se muskotti raiskaa kroppaa ja jos jotain samanlaisia oloja haluat niin vedä piriä, tai älä nyt sitäkään tee, sekin nimittäin raiskaa sun kehon

no, juo 5 pannullista kahvia jos jotain muskottikokemuksia haluat

Ilmianna
Jaa


mun kaveri kokeili ja se sano et se näki jotain naamoja ja varjoja, sitten aamulla sillä oli hirvee krapula, 4 kertaa pahempi kuin alkoholikrapula. en suosittele :D

Ilmianna
Jaa

On niitä parempiakin laillisia aineita. Muskotin voi jättää sinne maustehyllyyn.

Ilmianna
Jaa

Sinänsä mielestäni on väärin että niitä vähempihaittaisia ja mukavampia aineita kielletään ja sitten sallitaan tämmöinen epäterveellinen paska. Suomen päihdelogiikassa on jokin vinksallaan. Olis se kratomkin saanut olla ihan laillista. Siitäkin olisi hyötynyt moni opiaattikoukussa oleva. Nyt ne reppanat ostavat sitten subua joka on ihan saatanasta koko huume.

Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Nooni 25g vedin eikä mitään vaikutusta ja oli eka kerta ... Tutulla sama juttu alkuun pienmuotoista päänsärkyä ei trippejä ....

Ilmianna
Jaa

tälläne kirjoitti:

Nooni 25g vedin eikä mitään vaikutusta ja oli eka kerta ... Tutulla sama juttu alkuun pienmuotoista päänsärkyä ei trippejä ....

Show more

Muskottipähkinää ei ole huume mutta jos sitä syö paljon aiheuttaa huimausta ja sekavuutta ja sitä ei saa raskaana oleville naisille eikä joilla on sydän ongelmia koska se nopeuttaa sykkiä' , sillä on hyvää tuoksu ja maku ruan js leivonta juttuihin .

Ilmianna
Jaa

Viesti on poistettu sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu