Ei koiraa kerrostaloon

omakotitalojakoiraok

Miksi koiraihminen asuu kerrostalossa? Kaikista koirista lähtee ääntä viimeistään silloin kun koira jätetään yksin. Jokainen joutuu myös jättämään koiran ajoittain yksin. Ei ole oikein naapureita kohtaan ottaa koiraa kerrostaloon, se onkin helpointapa tulla vihatuksi. Ei ole väliä onko koira pieni vai iso. Niin itsekäs ja ajattelematon ei saa olla. Jos sinun on saatava koira, paikkasi ei ole kerrostalossa piste! Siinä ei ole mitään seliteltävää. Kerrostaloon voit ottaa kissoista, jyrsijöihin, akvaarioeläimiin, pupuihin tai lintuihin. Kunhan hoidat eläimesi hyvin ja siivoat niiden häkit etkä päästä käärmeitäsi luikertelemaan viemäreihin. Vielä kerran että menee perille EI KOIRAA KERROSTALOON!!!!

32

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koirallinen_kerrostalos

      Nimenomaan! Onhan se koirallekin parempi asua jonkun juopon/narkin kanssa omakotitalossa, kuin selväjärkisen ihmisen kanssa kerrostalossa!

      • marica---

        Juopot ja narkit asuu aspan taloissa.kerrostaloissa.


    • ninnukainen

      Koirat eivät missäännimessä kuulu kerrostaloon. Ihmiset jotka ottavat koiran kerrostaloon ajattelevat vain itseään. Eivät muita ihmisiä eivätkä koiran etua.

      • koirallinen_kerrostalos

        Hyvin tuo luffe näyttää kt:ssa viihtyvän! Hän saa lihaisat ruuat päivittäin, ja käydäänhän myö 3 kertaa päivässä ulkoilemassa. Aamulla n. 1-2h, päivällä 1,5-3h, illalla 1-3h. Ja hieman rapsutusta vähänväliä. Rakas kultainen noutajani kiittää..... Soittakaapa vähä-älyiset eläinsuojeluvalvojalle.......


    • mieräkytänyöllä

      Koira ihminen on henkisesti jälkeenjäänyt. Yrittää päteä heikkoa omanarvontuntoaan viattoman tyhmän luontokappaleen kautta. Koira ei kuulu kaupunkiin, paitsi sokeitten opaskoirat tai poliisikoirat,nämä Ok. Rajavartijat, tulli , metsästäjät ja sotilaat tarvitsevat koiria, muut kansalaiset eivät tee niillä mitään. Hallussapito, eli omistaminen pitäisi lailla kieltää kaupunkialueella. Maaseudulla pihavahti on kyllä okkei.

      • ihmisetluuleeliikoja

        Millä perusteella hyväksyt opaskoirat ja sen sellaiset kaupunkiin, jos muitakaan koiria et? On ne sokeat yms. ennenkin pärjänneet ilman koiraa. ilmeisesti kuulut niihin ääliöihin, joidenka mielestä maailmassa ei saisi olla mitään muita eläimiä ihmisiä kiusaamassa ja, hohhoijaa, paskomassa ympäriinsä...?? ihmiskunta on paskaa... roskataan, paskotaan, kulutetaan, tapetaan huvikseen, kiusataan ja kidutetaan..........kyllä, myös minä kuulun tähän samaan paskaan nimeltä ihmiset. hävettää oikein..


    • Jomppeliyksinkertainen

      Opettelee meditoimaan kunnolla, ni pystyy nukahtaamaan aina vaikka keskellä meteliäkin, eikä vaadi mitään.

      • Jesuss

        Keskittyminen ei sitten ole sama asia kuin meditoiminen, keskittyvää voi häiritä koska siinä on erottelua miltä halutaan sulkea korvat, mutta meditoivalle koiran haukku ei eroa hiljaisuudesta mitenkään, se ei ole egon pienentämistä huomaamattomaksikaan, vaan kokonaan sen tunnistaminen olemattomaksi. Melua ei voi siis koskaan hiljentää sillä tavalla kuin oletetaan, mutta koiriakin kannattaisi ottaa vasta kun on ittesä saanut kuriin, en taida tuntea ku yhden koiran omistajan jolla on hyvin kasvatettuja koiria, mutta hänellä näyttää olevan koirille aikaa enemmän ku normi kansalaisella, kun on eläkkeellä ja ne on kuin lapsia joihin panostetaan ja on tekemistä.


    • Koiraihminenn

      Ai miksi koiraihminen asuu kerrostalossa, miksi kaltaisiasi vitun valittajia asuu kaipungilla? Muuta metsään jos häiritsee.

    • juuuuuuuu

      Jos asuu kerrostalossa eikä kestä meteliä, kannattaa hankkia korvatulpat tai muuttaa metän keskelle.

    • liisamäntyvaara

      Muutin Imatralata lappeenrantaa justiinsa sen v uoksi kun Imatralla asuu tolloja kusipäitä kerrostalossa räkyttävien rakkiensa kanssa,,jotka haukkuu ja vinkuu 24 /7... Mutta täällä LPR:ssa on sama paska edessä........... Muutan seuraavaksi Inariin.

    • ihmetyttää

      miksi ihmiset vihaa niin paljon koiria?

      • VIHAANRAKKEJA

        koira on t urha paskantelo kone joka vinkuu että pää halkeaa........................ YKSIKÄÄN RAKKI EI OLE OIKEUTETTU ELÄMÄÄN TUOTTAEN TUSKAA IHMISELLE---------


    • karvaherra

      Mene nyt jo baariin etsimään elämäsi naista...saattaa vaan olla vähän hiljaista, mutta tyydy kohtaloosi.

    • Puuteli

      Niin, ei koiria kerrostaloon jos ei pysty varmistumaan siitä ettei koira häiriköi haukkumalla ja vinkumalla silloin kun isäntäväki on poissa. Tämä ei ole oikein naapureita kohtaan ja osoittaa myös suunnatonta ajattelemattomuutta koiranomistajilta jotka näin eivät myöskään voi tajuta miksi koiranvihaajia on yhä enenevässä määrin. Nämä samaiset koiranomistajat vielä kehtaavat vielä itkeä palstoilla uudenvuodenaattona kun paukuttelu häiritsee heidän koiriaan. Sillä se jos mikä on oikein, edes sen yhden kerran vuodessa...!

    • tosiaisaon

      Tunnevammaiset ryhikset ottaa elukoita kun kukaan ihminen ei viihdy niiden kanssa. Haiseevatki kuselle koko porukkqa

      • jookopliis

        Ei nyt sotketa maahanmuuttajia tähänkin keskusteluun..


    • lepakkovintillähuuhuu

      Ei ihmistä kerrostaloon! Kaikista ihmisistä lähtee ääntä viimeistään silloin kun hän asuu huoneistossa.

    • tuutkopäälle

      Anteeksi vielä kerran, kun olen koiraihminen.

    • kjhtyuij

      Koira asuu koiran kanssa kun EI ymmärrä eroa IHMISEEN, yhdessä kalvaa luuta ja haukkuu liikkuvia kotiin tulioita.

    • Kusimirri

      Saatanan koirapummit eivät maksa edes koiraveroa paskovat joka paikan ja kuseksivat meidänkin tienhaaran keltaiseksi
      Hyi helvetti mitä luopioita

    • koiranilmejatavat

      koira pervous on sairaus, ne runkkaa koiria ja sen näkee naamasta..... ikävä kyllä

    • olettepahuvittavia

      :D :D :D :D :D :D

    • Koiratomakotitalon

      Olen alottajan kanssa sama mieltä.Ei kerrostalon koiria!!!

    • hknsinisenkokoisetlenkit

      Kunnan/kaupugin vuokrakämppissä, asuu eniten sellaisia ihmisiä, joilla pitää olla "lemmikkejä" huonosti kasvatettuja/hoidettuja koiria. YM. eläimiä. Niillä voi päteä, kohottaa "ekoaan". Pääsee/joutuu kerranpäivässä, nousemaan sängystä, ulkoiluttamaan, sätkäsuussa lemmikkiään.Joka paskantaa naapurin portinpieleen..Että,, sillai,,,menee...

    • Rufruf

      Jos ei pysty itse kerrostalossa asumaan äänien kanssa, on hyvä muuttaa jonnekkin metsään, keskelle ei mitääm, pieneen vuorattuun mökkiin. Pitäväthän myös lapsetkin meteliä kerrostalossa. Tämä ei kuitenkaan haittaa? Tai sitten jos naapuri päättää aloittaa isomman remontin. Tämäkin on ok? Mutta s**tana jos koira haukahtaa pari kertaa jollekin kolaukselle rappukäytävässä niin on piru irti. Itse asustelin aikoinaan koirani kanssa kerrostalossa, ja tällöinkin utelin aina naapureilta, että onko koira pitänyt meteliä poissaollessani. Ketään ei haitannut vuffen olemassaolo ainakaan tuossa talossa, sillä suuremman metelin aikaan siellä saivat erinäiset alkoholisoituneet ihmiset örvellyksineen.

    • isoeikoirille

      Mitään tyhmempää en tiedä kuin koiraihminen. Ja kaikissa kerrostaloissa pitäisi koirat kieltää jo järjestys säännössä. Koiraihmiset eivät maksa esim ylimääräistä vesimaksua rakistaan, vaikka läträävät karvojen kanssa jatkuvasti. Koirat sotkevat rappukäytävät ja lähistö on kusessa ja paskassa ym ym.

    • kklt0e

      Itselläni ei ole koiraa enkä asu kerrostalossa joten minulla ei ole omakohtaista kokemusta koirien häiriöistä naapureille.

      Tuttavani joka asuu kerrostalossa, jossa on parilla asukkaalla koirat, sanoi ettei häntä häiritse koirat lainkaan, enemmän häiritsevät säinänaapurina asuva pariskunta, jonka elämä on vuorokauden ympäri pelkkää juhlaa ja vieraita ramppaa jatkuvasti.

      Myös tupakointi parvekkeella aiheuttaa yläpuolella asuville huomattavaa terveydellistä haittaa.

      Jos jossakin talossa on häiritseviä koiria pitäisi niistä ilmoittaa esim. isännöitsijälle jonka tulisipuuttua asiaan.
      Jos koirat haukkuvat pitkin päivää ja yötä on se kyllä todellinen ongelma naapureille.

    • uliuliuli

      yksin jätetty koira ulisee. Se jos mikä saa naapurit vihaamaan sinua

    • tyhmätnuoret

      Useimmiten kerrostaloissa koiran ottaa nuoretparit, mitkä ei jouda kotona kuin käymään silloin tällöin. Koirat käytetään tarpeillaan rapun edessä tai sitten ne tekee käytävään kun pidetään liian pitkään sisällä.
      Napakka koiravero vaan takas ja koiranpitoon jonkunlainen ajokortti. Monella myös lastenhankintaan jonkunlainen koulutus.

    • Kissatkinosaa

      Kissat , useimmat rappukäytävät haisee kissankuselle. Kiimanen kissa huutaa ja möyryää ja parvekkeen kautta menee toisten parvekkeille vierailee. Ulkokissat kusee lasten hiekkalaatikot.

    • koiratonsöpöjä

      Hoh hoijaa..täytyy vaan ihmetellä kuinka hyvin on asiat teillä ruikuttajilla jos tämä koira asia on näin karvoja nostattavaa..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe