SINKUT HUOM!!

Autoilevanainen1

Mies, jolla EI ole BMW:tä EI OLE ihannemies. Muistakaas tämä! BMW:tä ajava on parempi jo ihmisenä muiden joukossa. Tottakai nainen haluaa sen paremman, EI sitä keskivertoa. Ei sellainen mies kelpaa, joksa ajaa jotain SKODAA tai VOLVOA?!? Ihan oikeasti! En nolaa itseäni istumalla minkään halvan Skodan etupenkillä! HALVENTAVAA! Miehellä PITÄÄ olla rahaa!

Toinen asia, työpaikka.

Ihannemiehen tulee olla OIKEISSA töissä. Ei_mikään_REKKAKUSKI! Kuka sellaisesta ala-arvoisesta paskastakin ikinä kiinnostuu?! Halveksun heitä, ketkä ovat yhdessä jonkun REKKAKUSKIN kanssa?!?! Alentavat oman arvonsa moisen SIAN kanssa!
Miehellä pitää olla KORKEA-ARVOINEN asema! Toimitusjohtaja tai muu vastaava!

Ihannemiehellä pitää myös olla ISO!

TÄMÄ ON IHANNEMIES!



Jos ehdokas ei vastaa edellämainittuja, hän ei ole naisen tai minkään suhteen arvoinen. Hän on ala-arvoisinta paskaa, joka ansaitsee kuolla yksin vaikka heti.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyotöathöatha

      Jos automerkin mukaan valitsee miehen, niin ei joku bemari ole yhtään mitään. Lamborghini tai jopa Mersukin on sentään auto verrattuna teinibimmereihin.

      Itse nimenomaan kartan bemari"miehiä", pitää todellakin paikkansa, että niitä ajavat kääpiöt joilla on pieni mulkku. Lisäksi usein ovat yli-ikäisiä ja luulevat että joku nuorisoauto tekee nuoremmaksi. Hyh. Mikä sen pahempi kuin 40-vuotias roikkokasvoinen setä, jolla bemska ja teinivaatteet. Siinä iässä olisi jo pitänyt ajat sitten vaihtaa sekä auto että vaatteet parempiin, jotta käy flaksi naismarkkinoilla.

      • Audikuski on paljon pahempi tapaus. Vaikka siinä olisi vag 1.4l haista paska moottori, niin sillä sikaillaan liikenteessä ihan miten huvittaa ja samalla nyprätään älypuhelinta sekä ollaan somessa. En yhtään ihmettele tyyppejä jotka vetävät puukolla audin pelleistä läpi ja puhkovat renkaat.


      • 164cmM kirjoitti:

        Audikuski on paljon pahempi tapaus. Vaikka siinä olisi vag 1.4l haista paska moottori, niin sillä sikaillaan liikenteessä ihan miten huvittaa ja samalla nyprätään älypuhelinta sekä ollaan somessa. En yhtään ihmettele tyyppejä jotka vetävät puukolla audin pelleistä läpi ja puhkovat renkaat.

        Täytyy vielä sanoa kun kävin koeajamassa uusinta koppaa olevan TT:n Laakkosella, niin automyyjä puhutteli tuota autoa häneksi. Siis HÄN. Voi jumalauta.


    • Trolololololilol

      Feikki. Tää on sama urpo sinkut palstalta joka kärsii riittämättömyyden tunteesta. Viljelee noita capseilla kirjoitettuja sanoja sinne tänne.

      • 7plus5

        Joo, selvää toki. Kukaan nainen ei kirjoita noin, sekä tietty sisältö, ei kukaan nainen ole tuota mieltä. Kyllä ne bmw-miesten mahdolliset naiset häpeävät miehensä fiksaatiota.


    • Autoilevanainen1

      Ei. Olette kaikki väärässä. Olette kaikki ala-arvoisia paskoja keiden ei kuuluisi edes elää. Löysitte kirjoitukseni, jossa haukuin teidät helvettiin ja nyt purkaatte tässä pettymystänne kun rahkeenne eivät riitä naisen saantiin. Hahhah.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe