Caruna kuppaa kansaa ja maksaa 1,6% veroa

Ettäs_kehtaavat

Tähän vie meidän hallituksemme Suomea, mitä iso edellä, sitä pienet perässä.
Tarkoitan noita Sipilää ja Berneriä, heidän oppejaansa käyttää nämä Carunat ym.
Uutisissa sonottiin juuri, että Caruna on maksanut 50milj.€ liikevoitosta veroa Suomeen 1,6%. Eiköhän Sipilä armahda heidät siitäkin?
Nyt on hyvä kupata kansalaisilta 30% korotettua hintaa, hävytöntä, kuinka tämä sallitaan?

47

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vilkee

      Kaikki, kantaverkoista alkaen ulkomaisessa omistuksessa. Alkaa olla tilanne,viimeinen lähtijä sammuttaa valot.

      • totuustämä

        SDP:n tekosia viime hallituskaudelta turha syyttää tätä hallitusta. SDP:n tekosia mukana vihreät ja kooomus.


    • Aika_raivostua

      Nyt sitten ihmetellään että meillä on kovat palkkaverot, kun yritykset eivät maksa edes niitä alennettujakaan veroja tänne. Eikö hallitus voisi alkaa miettihän näitä asioita sen sijaan että koko ajan kehitetään uusia maksuja eläkeläisille ja sairaille.

    • Olkaa.hyvä

      VITUN SIPILÄ.

    • KMSkeput

      Mtk-kepu myy keinottelijoille valtion yritysten kannattavat osat jakaakseen rahat tukiaisina suurmaanomistajien pohjattomiin laareihin.

      • Pysy_tuossa

        Muistat vain toistaa vähintään kaksikymmentä kertaa päivässä.


    • perusasiaeimyynnissä

      Hallitus tuhoaa Suomen.
      Lisää kuormaa maksettavaksi koko ajan.

    • dv8

      Päätöksen asiasta teki Kataisen hallitus 2013. saittitrollaajat eivät tunne asioita, kunhan itkevät

      • Maammemyyjät

        Mistä puolueesta olikaan valtiovarainministeri? Aivan demari.


    • kepumaista

      Onkohan kepuloiset omistajina?

      • Berneri

        Berneri


    • JutanperseestäIsosta

      Ei mutta demarit petasivat halituksessa Carunan hämäräpelin.

      • tyuuyttthhhh

        Kokoomuksen touhuja. On ihan helvetin vaarallista suomelle yrittää kääntää tätä asiaa, koska kokoomus on nytkin hallituksessa kuppaamassa suomea. Jos tosiasioita ei tunnusteta tulee kokoomus kuppaamaan tätä maata aina ja iankaikkisesti.

        Kokoomus oli pääministeripuolue ja kuten sipilästä voi huomata, on pääministerillä liikaakin valtaa.


    • dv8

      Vihreät taisivat olla omistajaohjauksesta vastaavia. Tietysti päätöken takana oli SDP/KOK

      • siinäpäsekin

        Vihervasurit tämänkin takana ja kokoomus tietysti. Ruotsissa on joukkopako demareista käynnissä kansa on tajunnut siellä kusettajan. Kaikkien näiden takaa löytyy SDP vuokrankorotuksienkin.


    • Se_on_varmaa

      Luultavasti tämä hallitus siirtää tuon 1,6% pienituloisten ja lapsiperheiden maksettavaksi. Lapsilisistähän ne voisi vaikka leikata, sillä päivähoitomaksujahan jo nostettiin.

    • duunarittappolistalla

      Olkoon kenenkin päätös myydä valtion yritys yksityiselle yritykselle, jolla on vielä monopoliasema. Kyllä yritys siis Caruna, toimii aivan keskustaministerien oppien mukaan eikä maksa käytännöllisesti katsoen lainkaan veroja Suomeen vaan siirtää kaikki varansa veroparatiisisaarelle. Bernerin oppien mukaan suuryritykset voivat tehdä laillisen verosuunnittelun ja olla maksamatta veroja suomeen. Otetaan rahat palkansaajilta ja annetaan vanhukset maata paskavaipoissaan, eihän se rikkaita kiinnosta. Palakaa keskustaporvarit helvetin tulessa.

      • sdpkok

        Jauhat paskaa, kataisen hallitus teki päätöksen ja sen aikana myynti toteutettiin. Miten kuvittelet että sen kaupan saa purettua?


      • duunaritappolistalla

        Mitäpä luuseri jos vaikka lukisit uudelleen kirjoitukseni. Vaikka luetun ymmärrys tuntuu olevan kehno.


      • Mikä_vitun
        duunaritappolistalla kirjoitti:

        Mitäpä luuseri jos vaikka lukisit uudelleen kirjoitukseni. Vaikka luetun ymmärrys tuntuu olevan kehno.

        hullu sinä olet ??


      • duunaritappolistalla
        Mikä_vitun kirjoitti:

        hullu sinä olet ??

        Minä en ottanut kantaa siihen, ketä teki päätöksen myydä sähköverkkoyhtiö Carunalle. Sen teki edellinen hallitus ja se oli todella huono päätös. Pointtini kirjoituksessa oli laillinen veronkierto jonka suomen laki sallii ja keskustaministereistä ainakin Berner ja Sipilä ovat liputtaneet sen puolesta, kokoomuksen lisäksi.


    • Mitäänkaasujaenää

      NIIN KUPPAA HELEN KIN MAAKAASULLA OTTAKAA VESIVOIMALOISTA .

    • kepukusettaa

      Kyllä yhteiskuntasopimus kannattaa tehdä, pitäähän veroparatiisi yhtiöiden kilpailukyky pitää yllä.

    • KuulemaRinnekinvie

      Paljomko SDP ay-siipi rahasta Carunasta.

      • kievari

        Ei näistä sinun kommenteissa ole päätä ei häntää. Mitähän tuokin tarkoitti? Pistä nyt se kiljutonkka jo pois.


    • Sopimusseontuokin

      Tää on sitä yhteitä yhteiskunta sopimista,toiset makaaa muutaman ton ni palkoista 30 pinnaa veroo jaoiset miljoonista 1,6 prossaa. Tasan käy onnnenlahjat ja vielä pitäisi duunarin ottaa lisää osaa

    • Karveliapina

      Miksi suomalaiset hyväksyvät tämän veronkierron jossa omistus kierrätetään Alankomaiden kautta ja voitot kierrätetään veroparatiisien kautta. Miksei SAK ilmoita että huomenna vihelletään veronkierto poikki ja työläiset jäävät kotiin pohtimaan veronkierron menetyksiä, jatketaan sitten työntekoa kun rehellinen veronmaksu maistuu tälläisille Carunoille. Ps. Tämä ei taida onnistu täällä koska suomalaiset pelkkiä nöyristeleviä perseennuolijoita ja pelokkaita lampaita.

    • verivirtaa

      Jos tämä kartelliryöstö pienissäkään määrin menee tässä yhteiskunnassa läpi niin on verenvuodatuksen aika. On aika käydä raivon vallassa valtaa pitävien kimppuun.

    • hansut

      Kepulainen yhteiskuntasopimis, rahat veroparatiisiin ja kansa maksaa.Eipä ihme kun hallituksessa on bernerin ja Sipilän kaltaisia veronkiertäjä.

    • nautimme_porkkanaa

      Suomen kasvu-ura ideologi-politiikot ja yritysjohtajat tuntevat vallan hyvin veromaltin omalta kohdaltaan. Nämähän puhuvat vain duunarien palkkamaltista.

      Nämä kestävyysvajemussuttajat eivät tahdo puhua asioista oikeilla nimillä. Heidän pakko on kepittää duunari- ja eläkeläisporukkaa riittävästi oman salatun talouskasvun vuoksi veroparatiisissa.

      Keppiä teille ja porkkanaa meille on talouskasvun motto.

    • maksa_ole_hyvä

      Karua on olla Carunan asiakkaana. Kotitalous sähkönkuluttajan elämä on tehty varsin karuksi.
      Kotitaloudet maksaa kannattamattoman suomalaisen teollisuuden sähkönsiirron.

      • tarkkanäköinen

        Kovasti moitittin kataisen ja urpilaisen hallitusta saamattomuudesta, liikaa ne .erkeleet silti ehtivät, kuten tämän kaupan hyväksyntä todistaa, yksi "hauska" juttu johon tuo ko. teho hallitus puuttui on lasten kukkalaitteiden hinnan vähennys oikeuden poisto perunkirjoituksessa, kyllä ne verorahat jotka ulkomaille luovutetaan tuossa tuokiossa takaisin saadaan näillä keinoin.


    • Tämähän_oli

      nähtävissä, kun Käteisen hallitus antoi Fortumille luvan myydä siirtoverkot ulkolaisille rahastosijoittajille. Nyt on sitten paska syvällä housun puntissa ja kaikki on Sipilän syytä, ainakin tämän saitin kirkujien mukaan.

      Silloiset vastuuministerit selittivät valvovansa sähkönsiirtoverkkojen hinnoittelua ja estävänsä lailla ryöstöhinnoittelun. Mahtoikohan tälläinen laki koskaan syntyä?

    • tarkkanäköinen

      Kyllä se oli sama paskasakki joka myi katsastus toiminnan ulkomaille, pistäen vielä viiden vuoden rakennus kiellon kilpaileville yrityksille........ pöyristyttävää ,kaupan arkkitehtinä toimi kimmo sasi sdp:n ja rkp:n, näiden ääri isänmaallisten ryhmien avustamana. Ja peli jatkui seuraavaksi parhaan pisneksen kimpussa (sähkö), saman paska sakin johdolla. Postilaitos kuuluu tähän rupusakkiin niin ikään, postilähetysten hinnat nousee tuo saman 30% ,rahat kierrätetään ( olkoonkin valtion yhtiö vielä) veroparaatiiseissa ,uskomatonta!!!!!!! Aivan omaan kastiinsa lukeutuu tämä RKP:läinen DEMARI mikael lilius joka kuppasi fortumista 11 miljoonaa euroa per vuosi . Nyt tämä sama hurri pelle johtaa Terveystalo konsernia luxenburgista käsin jossa on tämän puljun pääkallo paikka , pian hinnat nousee sen 30%, VEROJA NÄMÄ PASKAFIRMAT EIVÄT SUOMEEN MAKSA SENTTIÄKÄÄN. Nämä kaikki rahat on pois Suomen talouden pyörittämisestä, kyllä nyt olisi päättäjien aika herätä ja korjata nuo pääasiassa hurrien eli RKP:läisten ja isost SDP:n ja Maltillisen kokoomuksen tekemät kusetukset . Suomalaiset on rauhallista porukka ,siksi tämä on kaikki mahdollista , suuri syy on myös hurrien saastuttamalla YLE:llä koska asioista ei puhuta . se on pääoman ja Suomen kuppajien etu. YLE:llä on nyt työ sarkaa ,pelkkä MOT ei nyt riitä tosiasioiden julki tuontiin ,ottakaa myös huomioon ,että tämä kaikki pimittäminen tapahtuu laitoksessa , jonka huijattu kansalainen maksaa.

      • Onko_Osmo

        ollut jo pitempään aamuisin päänsärkyä ??


      • Väärin-meni

        tarkkanäköinen.

        Liliuksen kohdalla . Forttumin hallitus kokoontui ja päätti tarjota Liliukselle eläkettä joka on kirjoittamasi summa . Hallituksessa istui muistaakseni silloin Vanhasen hallituksen oikeusministeri Leena Luhtanen ja Liisa Jaakonsaari jotka tarjosivat eläkkeen . Lilius otti vastaan sen minkä nämä tarjosivat . On eri asia onko se moraalisesti oikein .
        Tuskimpa monikaan kieltäytyisi saamastaan tarjouksesta. Lisäksi Lilius maksaa saamastaa eläkkeestä verot Suomeen on sekin jotain.


      • tarkkanäköinen
        Väärin-meni kirjoitti:

        tarkkanäköinen.

        Liliuksen kohdalla . Forttumin hallitus kokoontui ja päätti tarjota Liliukselle eläkettä joka on kirjoittamasi summa . Hallituksessa istui muistaakseni silloin Vanhasen hallituksen oikeusministeri Leena Luhtanen ja Liisa Jaakonsaari jotka tarjosivat eläkkeen . Lilius otti vastaan sen minkä nämä tarjosivat . On eri asia onko se moraalisesti oikein .
        Tuskimpa monikaan kieltäytyisi saamastaan tarjouksesta. Lisäksi Lilius maksaa saamastaa eläkkeestä verot Suomeen on sekin jotain.

        LILIUS EI MAKSA VEROJAAN SUOMEEN , ETTÄS TIEDÄT.


      • tarkkanäköinen
        Väärin-meni kirjoitti:

        tarkkanäköinen.

        Liliuksen kohdalla . Forttumin hallitus kokoontui ja päätti tarjota Liliukselle eläkettä joka on kirjoittamasi summa . Hallituksessa istui muistaakseni silloin Vanhasen hallituksen oikeusministeri Leena Luhtanen ja Liisa Jaakonsaari jotka tarjosivat eläkkeen . Lilius otti vastaan sen minkä nämä tarjosivat . On eri asia onko se moraalisesti oikein .
        Tuskimpa monikaan kieltäytyisi saamastaan tarjouksesta. Lisäksi Lilius maksaa saamastaa eläkkeestä verot Suomeen on sekin jotain.

        Oikein meni 11 miljoonaa euroa oli yhden vuoden boonukset(optiot) demari luhtasen mies jäi vapaaehtoisesti pois fortumin hallituksesta . Leena luhtanen kun putosi pois eduskunnasta jopa ministerin vakanssilta ,mutta ei hätää .hylätyllä demarilla on nyt paikka fortumin hallituksessa, et silleen nämä Suomea kuppaavat sossut toimii.


      • tarkkanäköinen
        Onko_Osmo kirjoitti:

        ollut jo pitempään aamuisin päänsärkyä ??

        Otan osaa pipin pääsi johdosta . älä menetä epätoivoasi


      • Väärin-meni
        tarkkanäköinen kirjoitti:

        LILIUS EI MAKSA VEROJAAN SUOMEEN , ETTÄS TIEDÄT.

        Lilius saa eläkettä 175 000 kuukaudessa josta hän maksaa verot suomeen


    • world_wide

      "Olkoon kenenkin päätös myydä valtion yritys yksityiselle yritykselle, jolla on vielä monopoliasema. Kyllä yritys siis Caruna, toimii aivan keskustaministerien oppien mukaan eikä maksa käytännöllisesti katsoen lainkaan veroja Suomeen vaan siirtää kaikki varansa veroparatiisisaarelle."

      Tää on alkusoittoo sille mitä SOTE RATKAISU TUOTTAA.

      • SDP.naikaansaannos

        Demareiden Carunan kaupalla ei ole mitään tekemistäSoten kanssa.


      • world_wide

        Eikö olekkaan? Ja mä kun luulin ett kaikk terveyspalvelut yksityistetään MYYMÄLLÄ NE CARUNALLE.


      • assssdssddffdff
        world_wide kirjoitti:

        Eikö olekkaan? Ja mä kun luulin ett kaikk terveyspalvelut yksityistetään MYYMÄLLÄ NE CARUNALLE.

        Siinähän sitä kilpailukykyä kerrakseen. Tähän päälle vielä palkanalennuksista johtuva veronmaksukyvyn alennus, niin Kreikassa ollaan. Tai oikeastaan syvemmällä.


    • Älkääs-nyt-kuulkaas-nyt
    • Itseämme_verotamme

      Meinaat siis, että pitäisi maksaa enemmän veroja? Sitten pitää korottaa hintoja vielä enemmän. Asiakkaaltahan ne verot lopulta otetaan.

    • JUHAkUOLE

      Palautetta voi antaa

      Minna Sipilä, maanpetturin vaimo, islamisaation Suomeen tuonut Juha "Paskakasa raiskarien puolustaja, verorikollinen ja kusipää.

      puh. 35840 586 8048

      Tai muille perheen veronkiertäjä-maanpettureille, nimet

      Juho, Mikko, Hanna-Maaria, Timo ja Tuomo Sipilällä riittää jaettavaa.

      Tuomon paska kuoli, oikein meni.


      PS TÄÄ PASKA EI LOPU, ENNEN KUIN JUHA TAPETAAN SISÄLLISOTAAN MENNÄÄN MUUTEN. VALITKAA, JUHA TAI SUOMI PASKAKSI.

      ITSE TAPPAISIN JUHAN POIS KULEKSIMASTA, ENNEN KUIN SUOMEN TUHO.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe