ilmainen pentu

hiipe

kevät tulee monet harkitsevat kissan = ystävän hankitaa. harkitkaa pitäkää ystävästä hyvä huoli. itse v2000lokakuussa sain kivan ystävän ilmaiseksi oli ilm. kaupan ilm.taululla. ystävä nukkui ikiuneen 18.12-15. sai virtsavaivoihin diettiruokaa. n3v ajan. lopulta kai maksa petti ja ystävä sai levon oli eutanasia. kissa on sitova ja vastuullista hoitoa kaipaava. ei leikkikalu. näitä hiipen ex omistaja

12

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hiipe

      jatkan hiipe oli maatiaiskissa.

    • hähhähhäh

      Mitä sitten?

    • vainhyväänkotiin

      Kissan omistajille kirjoittaisin, että älkää antako kissaäidin lapsia kenellekään ilmaiseksi! Juuri se pitää kissan arvoa alhaalla, kun niitä ilmaiseksi jaellaan!Katsokaa myös tarkkaan, kenelle pennun annatte! Tuleeko se lasten leikkikaluksi, yksinäiseksi, opiskelijan pieneen kämppään, joutuuko juoppojen kiusattavaksi ym.Muistuttakaa, että kissa saattaa elää yli 20vee, tarvitsee paljon rakkautta ja huolenpitoa.

      • hiipe

        ei ratkaise kissan maksu tai ilmaiseksi saaminen. vaan kissan hyvä ja vastuullinen hoito . kiitos viestistä kissoille hyviä koteteja toivotaan.


    • vainhyväänkotiin

      Jos kissasta otetaan kunnon maksu, niin ostaja harkitsee, kannattako ostaa! Jos niitä saa ohi kulkiessa, hetken mielijohteesta, ilmaiseksi, niin tulos on usein huono! Eli, kyllä ratkaisee!!

    • niinpäni

      No ei välttämättä hinta kuule ratkaise, tiedän perheen joka antaa kalliin rotukissan juosta ulkona vapaana... jos kissaan KYLLÄSTYY niin maksetulla hinnalla ei ole jälkikäteen mitään merkitystä.

      • ihanaperhe

        Siinäpä kissan parasta ajatteleva esimerkillinen perhe. Yleensä rotukissojen omistajat pitävät kissaansa näyttelykapineena ja/tai hyvänä tulonlähteenä pennutukset mielessä.


      • korjataanpa
        ihanaperhe kirjoitti:

        Siinäpä kissan parasta ajatteleva esimerkillinen perhe. Yleensä rotukissojen omistajat pitävät kissaansa näyttelykapineena ja/tai hyvänä tulonlähteenä pennutukset mielessä.

        Suurin osa rotukissoista ei käy näyttelyssä koskaan. Suurin osa ei myöskään saa yhtään pentua. Suurin osa rotukissoista on pelkästään lemmikkejä.

        Aika harvassa ovat kasvattajat, joille pennutus on merkittävä tulonlähde.


    • jyrsijäthelpompia

      Monet ihmiset ei osa huolehtia kissoistaan, joka vuosi yli 10 000kissaa päätyy löytöeläintaloihin, niitä ei omistajat hae, eikä kaipaa .
      Sen lisäksi, varmasti ainakin saman verran kissoja kuljeksii luonnossa, etsimässä ruokaa suojaa, ja parempaa kotia.Jotkut löytävät auttajan,jotkut kodinkin, mutta monet kisat myös kuolee liikenteenvuoksi, nälkään ja luonnoneläinten tappamina.
      Suomessa teetetään nykyään pentuja yli tarpeiden.Ei ole kissoista pulaa, jos noin paljon joka vuosi niitä ylimääräisinä hylätään.
      Kannattaa leikkuuttaa kissat, ja lopettaa se pentujen jatkuva tehtaileminen huonoihin, vastuuttomiin,ja kissoille sopimattomiin oloihin.

      Jos kissa päätyy löytöeläintalolle, katoaa, karkaa, jää auton alle, on sen kissan pidossa jotain pahasti vialla.Uutta kissaa ei pidä ottaa kadonneentilalle/liikenteeseen menehtyneen jne.tilalle.Uudella kissalla voi olla ihan sama surullinen kohtalo.

      Mielummin joku helpompi lemmikki, josta osaa huolehtia.
      Akvaario ja lyhytikäiset jyrsijät ovat moniin lapsiperheisiinkin kissaa parempi, ja helpompi vaihtoehto.Niistä saa tietoa netistä, ja lemmikkieläinliikkeistä.

      Kissoilla pitää olla vastuullinen omistaja, joka huolehtii siitä koko sen pitkän iän.
      Kissat voivat elää yli 20vuottakin, jos niistä pidetään hyvää huolta.

    • miamur

      No minkähän takia ihmiset eivät ole valmiita maksamaan kissasta? Maksaa se maatiaiskissankin ruokkiminen ja matokuurit. Siitäkin huolimatta pentuja ollaan vailla hintaan, joka ei kata edes ylläpitokuluja. Röyhkeää ja epäeettistä.

      • surullinenkohtalo

        Maatiainen otetaan usein jo tarkoituksena jättää se ulos kuljeksimaan.Halpahinta on tärkeä, koska on suuri riski,että kissa katoaa, tai menehtyy ulkona kulkiessaan.Kun kissa on halpa, ei menetä paljoa kun sen jättää pihalle yksin.Ja jos se katoaa, seuraavan halvan vaan ottaa tilalle.Niin se menee useiden maatiaisten kanssa, ei niistä oikeasti välitetä.


    • kissaaeiarvosteta

      Kissoja on jo suomessa ihan liikaa, niitä ei pidä teettää helpon rahanhimossa lisää, kissat siinä vaan kärsii.Niitä jätetään heitteille ja hylätään, eläinlääkärille hoitoon ei viedä, madotuksia ei hoideta jne.
      Kauhea kohtalo ihmisen "lemmikille".


      http://www.ksml.fi/kotimaa/Keski-Suomessa-tuhansia-villikissoja-–-Yhden-talon-pihapiirissä-jopa-60-eläimen-laumoja/744080


      http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Kissa-häviää-arvostuksessa-koiralle-silti-yleisempi-lemmikki/745615#cxrecs_s

      Omistajat ei oikeasti välitä ulkokissoistaan....
      "Suomalaisille eläinlääkäriasemille maaliskuussa tehty kysely paljastaa, että 83 prosenttia eläinlääkäreistä kohtaa työssään kissoihin kohdistuvaa piittaamattomuutta, kuten hallitsematonta lisääntymistä sekä rokotusten ja loishäädön laiminlyöntiä.

      Kuluttajatutkimus osoittaa, että hankintahinnaltaan arvokkaampiin rotukissoihin satsataan monella tapaa enemmän kuin kotikissoihin. Vain kuusi prosenttia vastaajista on valmis laittamaan kissaansa rahaa juuri niin paljon kuin tarvitsee."


      Australiassa on vielläkin suuri irtokissaongelma, joka johtaa miljoonien kissojen lopettamiseen....onneksi meillä suomessa, otetaan irtokissoja kiinni, ettei jouduta noin massiivisiin toimenpiteisiin.

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/australian-hallitus-on-julistanut-sodan-villikissoja-vastaan-kaksi-miljoonaa-kissaa-lopetetaan/5230916

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe