Unijukalle

Mitäminullenäet

Voisitko kiitos katsoa millaisena avioliittomme ja parisuhteemme tulee jatkumaan? Toivoisin joskus jotain muutosta, tuntuu vain että emme kohtaa sillä tasolla ja tavalla mitä toivoisin ja haluaisin. En haluaisi tyytyä vain keskinkertaisuuteen ja haudata omaa romanttista ja tunnerikasta persoonaani, ei se puoli vain taida voida enää hyvin tässä suhteessa näin monien vuosien jälkeen. Vai onko vain tyydyttävä kirjoihin, leffoihin ja musiikkiin ja haettava sieltä se kipinä sydämeen jota kaipaan?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unijukka15

      Eli tähän liittoonne liittyy puolustautumista, jonka voisi kääntää kyllä intohimoksi ja innostumiseksi uuteen. Elämää ja energiaa ei pitäisi käyttää vain torjumaan asioita.
      Sinulla on haaveita liittonne täydentämisestä, esteettisillä ja romanttisilla arvoilla.
      Kyse on nyt siitä miten toisen osapuolen saisi osallistumaan sekä mukaan näihin muutoksiin. Jotka sitten muovaisivat liittoanne jopa itsekseen. Se riippuu tietenkin hänen haluistaan ja persoonastaan. Ketäänhän ei voi "pakottaa" muuttumaan.
      Mahdollisuuksia olisi kyllä ja sinäkin ne näet, mutta kyse on liiton tästä toisesta osapuolesta, ja myöskin siitä suostuuko hän jollakin keinoin tällälailla kasvamaan.

      • Mitäminullenäet

        Niin, se tuntuu joskus ikävältä että asioista joista on puhuttu ja sovittu tehtäväksi ei sitten oikein konkreettisesti tule mitään ellen minä ole aina se joka laittaa asiat tapahtumaan. Toinen kai vain niin vähään tyytyväinen vaiko laiskuutta / saamattomuutta, en tiedä.
        Siksi olisin kiinnostunut tietämään näkyykö jossain tulevaisuudessa meille molemmille jotain muuta kuin yhteinen taival. Taustalla minulla eräänlainen ystävyys ihmiseen, joka tavallaan on saanut minut näitä asioita enemmän miettimään ja ajattelemaan. Hänen kanssaan ei mitään yhteistä tulevaisuutta ole, mutta aivan kuin se ihminen olisi elämääni tullut jollain tavalla "herättämään" minut. Tai ehkä vähän molemmin puolin herättelyä on tapahtunut. Liekö sitten positiivinen vai negatiivinen asia....


    • Unijukka15

      Pysy kiireettömänä ja realistisena. Mieti mitä haluat ja työskentele vähitellen sitä kohti. Rauhallinen kulkeminen eteenpäin johtaa tässä asiassasi muutokseen !

      • Mitäminullenäet

        Kiitos taas vastauksestasi. Niin, tuntuu vain turhauttavalta, kun tämä tilanne on tavallaan jatkunut jo vuosia. Kiireettömyys ja realismi - eli taidan siinä vaiheessa olla jo eläkeiässä ennen kuin mitään tapahtuu. :-) Viime aikoina on herännyt ajatukseen että vuodet vain vierii ja kiitää ohi.... Ikää kun on jo sen verran että sitä todennäköisesti on enemmän takana mitä edessä.
        Näkyykö meidän taloudelliseen tilanteeseen mitään muutosta? Töissä ollaan molemmat, mutta kaikki rahat menee asumiseen, elämiseen ja lapsiin. Aina on leipää kaapissa, mutta joskus harmittaa ettei ole varaa laittaa mitään sellaiseen mikä voisi ehkä vähän tuoda sitä romantiikkaa ja kahdenkeskistä laatuaikaa. Olen jopa miettinyt lisäansion hankimmista, onnistuisiko se vai karkottaisiko meidät pariskuntana vain entistä viileämpiin väleihin?


    • Mitäminullenäet

      Nostan jos Unijukka sattuisi olemaan "kuulolla" ja jaksaisi vielä kommentoida tähän.

    • Mitäminullenäet

      Nostoa, jos Unijukka15 vielä jaksaisit kommentoida...

    • Unijukka15

      talous

      Elämässä kuuluu kokea asioita. Ei romantiikkaan tarvita paljon rahaa, oikean tunnetilan saa vähälläkin sijoittamisella aikaan.
      Edelleen tulee vastaan se, että liittoonne liittyy jotakin "puolustautumista". Ehkä mahdollisuuksien mukaan olisi hyvä miettiä romantiikan lisäksi arkeakin, mitä halutaan oikeasti. Oikeista, hyvistä asioista kuuluu myöskin olla kiitollinen.
      Elämän periaate on myöskin monella tavoin se, että sitä saat mitä "annat maailmalle", ei siis kannata myöskään olla liian vähään tyytyväinen ...
      Sinun on saatava yhteys sisäiseen johdatukseen, lopulta itsessäsi on kaikki vastaukset siihen mitä voi todella elämässä saavuttaa. Käytä mielikuvitustasi ja mieti tosiaan myös sitä mitkä asiat tekevät sinut tyytyväiseksi elämään. Kyllä, lisäansioitkin varmasti olisivat mahdollisia. Sinun on vain nähtävä ne mahdollisuudet.

      • Mitäminullenäet

        Kiitos taas vastauksestasi. Olenkin hirveän kiitollinen ja onnellinen siitä kaikesta mitä minulla on, lähes joka ilta siitä kiitän Taivaan Isää. Asiat on todella hyvin, verrattuna moneen muuhun täällä maan päällä.
        Tuota puolustautumista täytyy jäädä miettimään ja pohtimaan, sen tarkoitusta.
        Niin, ei rahalla voi romantiikkaa ostaa, mutta se voi luoda tilanteita jotka edesauttaa romantiikassa. :-)
        Näinhän se on, onni ilo ja rauha löytyy sieltä omasta sydämestä, joskus se vain voi olla vähän kateissa ja hukassa. Pitää vain antaa ajan kulua ja yrittää löytää se sisäinen rauha, väkisin sitä yrittämällä ei asiat etene.
        Kiitos ja sielunrauhaa haluan toivoa niin sinun kuin kaikkien muidenkin elämään, niin arkeen kuin juhlaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe