Niinistön puhe valtiopäivillä epäonnistui täysin.

tikapuuaivotpettivät

Kryptisestä puheesta ei ottanut se kuuluisa Erkkikään selvää. Joutui itse seuraavana päivänä selittelemään mitä tarkoitti.
Puheen tulkinnalle oli monia vaihtoehtoja. Jopa persut Sampo Terhon johdolla keuhkosivat Niinistön siirtyneen persujen linjoille maahanmuuttoasioissa.
Eikö kukaan älykkäämpi tarkistanut puhetta ennen sen pitämistä. Ei varmaan. Siksi puheen sisältämät sammakot pääsivät eetteriin ja sai persutkin hyppimään sammakoiden lailla.

24

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EpärehellisetMediat

      Niinistö teki todella ison mokan, mutta kokoomusmedia hyssyttelee.
      Tässä nyt nähdään miten isoa uutista pimitetään.

    • C1R

      Puhe, josta puhutaan, on hyvä puhe. Suomalaisten enemmistö on tuon puheen takana. Kauhuissaan olevat suvakit yrittävät nyt laimentaa puheen sisältöä älyttömällä ymmärrysvajeellaan.

      • kaikki_ymmärsivät

        Kaikki muut ymmärsivät paitsi kryptinen-Tuomioja


      • nyt.joku.mättää

        ohhoh, mutta miksi itse puheen pitäjä sitten peruu ja selittelee puhettaan.
        persut/hommaforum pitäytyvät alkuperäisessä, korjaamattomassa puheessa?


      • C1R
        nyt.joku.mättää kirjoitti:

        ohhoh, mutta miksi itse puheen pitäjä sitten peruu ja selittelee puhettaan.
        persut/hommaforum pitäytyvät alkuperäisessä, korjaamattomassa puheessa?

        Suvakeille nuo selitykset olivat, muut ymmärsivät ilmankin. Suvakeille ei vaan tahdo sanoma edes selityksien kera menevän jakeluun.


      • kelkka.meni.jo
        C1R kirjoitti:

        Suvakeille nuo selitykset olivat, muut ymmärsivät ilmankin. Suvakeille ei vaan tahdo sanoma edes selityksien kera menevän jakeluun.

        haha, nythän sä putosit kelkasta. kannatat puhetta jota ei ole enää olemassakaan.


      • ylen_areenassa--
        kelkka.meni.jo kirjoitti:

        haha, nythän sä putosit kelkasta. kannatat puhetta jota ei ole enää olemassakaan.

        Kyllä se pitäisi edelleen löytyä Ylen areenasta etsi vaikka


      • sori.ny.vaa
        ylen_areenassa-- kirjoitti:

        Kyllä se pitäisi edelleen löytyä Ylen areenasta etsi vaikka

        areenassa on se versio josta on leikattu niinistön itsensä töpeksimät osuudet pois. itse niinistö myös pyysi ne pois leikattavaksi.
        eli just se osio joka sai hommaforumin idiootit sekaisin onnesta. eli ei oo enää areenassa mitään iloittavaa persuparoille.


      • Kyl_ne_on_palautettu
        sori.ny.vaa kirjoitti:

        areenassa on se versio josta on leikattu niinistön itsensä töpeksimät osuudet pois. itse niinistö myös pyysi ne pois leikattavaksi.
        eli just se osio joka sai hommaforumin idiootit sekaisin onnesta. eli ei oo enää areenassa mitään iloittavaa persuparoille.

        .

        "Kyl ne puuttuvat osat on palautettu oikeille paikoilleen"

        Koska yle sai palautetta sensuroimisesta

        .


      • suvakkihuorayms

        Muukalaisvihamölisijät "ymmärsivät", muut eivät. Se mikä Niinistön intentio oli, selvinnee ajan myötä. Takuulla ei vahingossa pitänyt puhetta, jonka seuraavaksi selitteli täysin toisenlaiseksi, jopa vastakkaiseksi vireeltään ja ydinviestiltään.


    • delta00

      Kyllä Niinistön puhetta nyt on tulkittu kuin piru raamattua, jokainen omalta kantiltaan edullisimmin.
      Sanoma oli aivan selvä ja selkeä, mutta ymmärtämisessä tuntuu olevan paljonkin puutteita. Miten lienee tuon koulutuksen laita tänä päivänä, opetetaanko siellä lainkaan ymmärtämään kuulemaansa ja lukemaansa vai meneekö se enämpi sinne minä, minä puolen painotukseen.

      Keppihevostelijat voisivat ihan kokeeksi monikulttuurisuustaitojen kartuttamiseksi mennä kokeilemaan näiden matujen lähtömaihin, kuinka siellä rajoilla tämä asylum tuo etuoikeuksia kantaväestöön nähden.
      Tarjoaako se ilman muuta hotellitason täysylläpidon henkilökohtaisine hoitajineen ja lomarahoineen. Ja onko siellä ylläpidon maksajat sitä mieltä, että keppihevostelijat voivat käyttäytyä täysin oman kulttuurinsa ja lähtömaansa lakien mukaisesti, valittaen ruokatarjoitusta ja muista palveluista kuin itsemaksava hotellituristi ikään?

      Ja jos ei, niin voivatko keppihevostelijat ihan vapasti lähteä kaduille ja toreille aiheuttamaan häiriöitä ja uhkailuja vaatimustensa katteeksi?
      On onni, että meillä on suurin osa kansasta kuitenkin presidentin takana, pienen vähemmistön omien etujen ajaminen ei voi eikä saa tuottaa maalle ylivoimaisia vastuita kamelikuskien eikä muidenkaan helpon ja mukavan vastikkeettoman elämisen suojapaikkana.

    • hyyysäriressut

      Onko hyysäritollot noin tyhmiä, että eivät tajunneet hyvin suunniteltu puhetta! Vai vittutaako hysäyksen arvostelu ja kyseenalaistaminen?

      • säästäjovihavammailusi

        Eikun sä olet se tollo. Melko giganttinen. Samoin kuin vitutukses. Ole siis hyvä ja pura lapsellinen kiukkusi vaikka itseesi.


    • Oikee_libertaari

      Puheen motiivit ihmetyttävät minua mutta se oli maahanmuuttoa koskien todella hyvä kannanotto. Se että puhe meni Stubbin ja Orpon linjausten vastakohdaksi on kummallinen juttu, mutta ehkäpä sekin vielä selviää.

      • tolkun.kaksinaisuudet

        Todella epämääräinen ja kyseenalainen "kannanottohan" se oli niin itse muotoilujen, ympäröivän yhteiskunnallisen kokonaistilanteen kuin etenkin välittyvien oheisviestien ja tunnelmien kannalta.

        Kaiken suunnilleen päälaelleen kääntänyt selitys oikeastaan vain vahvisti epämääräistä ja kyseenalaista vaikutelmaa.

        Tällainen puhe presidentiltä ei takuuvarmasti ole mikään vahinko tai muotoilun huolimattomuutta. Seuraavaksi voinee odottaa mitä tahansa ja sen jälkeen päinvastaista? Taitaa olla presidenttinäkin kunnon Vatuloija, ei vain hallitus täynnä niitä...


    • hihnakunluistaa

      Nyt selvis hyysärien tyhmyys! Ne ei tajua mamutuksen seurauksia. Eivät voineet tajuta Niinistön puhetta!

      • näköjään.niin

        Onko tämä mökellys kaikki, mihin "maahanmuuttokriitikko" pystyy?

        On.


      • tollosuvakit
        näköjään.niin kirjoitti:

        Onko tämä mökellys kaikki, mihin "maahanmuuttokriitikko" pystyy?

        On.

        Siinä sinut kuvattiin ja juuri vahvistit sen oikeaksi!


    • tarkkanäköinen

      Enemmän ja selkeämmin olisi voinut ottaa kantaa islamistien ja suvakkien pahuuteen ja niiden uhkaan demokratialle ja niin ikään yhteiskunnalle. Ymmärrämme kyllä että Niinistö ei saanut näin suoraan sanoa , koska hänen henkeään olisi nämä tahot välittömästi uhanneet.Tälläistäkö nämä keppihevos pellet ELI vasemmisto anarkistit haluatte, yhteiskuntaa jossa kaulat katkeaa , tai kivitetään kuoliaaksi jos mielipide poikkeaa keppihevos pellen ja tai islamisti terroristin ja tai rkp:n mielipiteestä. Tavoite näillä tahoilla on valtaan pyrkiminen ohi normaalin vaali järjestelmän,soluttautumalla, lahjonnalla , kuten syndikaatit toimii ,ostamalla tuomarit ,poliisit ,tiedon välityksen ja poliitikot, joka ikinen voi miettiä mikä teurastamo tämä valtakunta olisi , ennen pohjois -korean malliin päätymistä. RKP" thureineen" näivettyy terroristit palautetaan hurrilaan ja anarkistit ja pellet syövät keppihevosensa jonka jälkeen yhteiskunnassa kaikki on hyvin , yle puhdistuu ikään kuin itsestään siinä samalla.

    • Kokoomus.Saa.Mokailla

      Tämä Niinistön surkea ja epäonnistunut puhe ei tietenkään Taloustutkimus Oyn mukaan vaikuta kokoomuksen kannatukseen mitenkään?

      • VesaKaitera

        Ensinnäkään Sauli Niinistön puhe on saanut varsin monilta kiitosta. En usko, että tuon puheen nimittämisellä surkeaksi ja epäonnistuneeksi olisi laajojen kansalaispiirien tukea. Toiseksi jos tuo puhe johonkin vaikuttaa, niin se tapahtuu nykyisen presidentin omaan kannatukseen, ei Kokoomuksen kannatukseen. Niinistö piti tuon puheen presidenttinä, eikä minkään puolueen nimissä.


    • seuraaja

      Puhe oli selkeä ja rohkea, ennen kaikkea maassa jossa tärkeintä on mitä MUUT ajattelee.

      • itkupersuraivari

        Persujohtajat jos joutuisivat vastaavan puheen pitämään, siinä olisi itkussa pitelemistä. Lähinnä kylläkin se olisi surullista kuultavaa. Ja lopuksi vielä heilattaisiin!


    • SiirräSähköäJyrki

      Vanha Erkki tässä. Niinistön puhe oli hyvin ymmärrettävä ja älykäs. Puheen tarkoitus oli saada "ylisuvakitkin" ymmärtämään että näin ei voi jatkua.... joku tolkku pitää tulla "pohjolanmatkailuunkin" ! Minä lähden nyt paskalle ! Gamla Erkki.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe