Ilkkala kusessa

hfhfghfghfghg

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016021021097012_uu.shtml

Sen siitä saa kun vittuilee tarpeeksi! Ihan oikein mielestäni. Tämä oli Hämeenlinnalle hieno mahdollisuus mutta vain yksi pelle tarvittiin tämänkin hankkeen kaatamiseen.

75

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EtsiväWaakkusenJuonia

      Etsivä Waakkusella on vanhoja lehtimiesyhteyksiä, joita nyt säälittävä sairas mies sitten käyttää säälimättä hyväkseen. HäSan piti tehdä oikein oma lehtijuttu Wiikistä, jossa hän valitteli elämänsä kovuutta ja olevansa kovin kovin rehellinen mies. Säälipisteitä ei jaeta, kun oikeudessa jaetaan tuomioita Waakkunen!

    • imeldansatacarshoes

      Kaikki lukemaan oppineet tiesivät että sambian ex-pressan vaimon(vai sen kälyn .serkun kaverin,ystävän) rahat oli lontoossa odottamassa siirtoa suomeen...vaikka ei ollutkaan missään pankissa.

      Mikäli Kari tuomittaisiin tästä tiedonvälittämisestä, sanbian mediaan-kansalle niin, rikos oli? aisaakin onnettomin pesuzydeemi menossa ja parin muun.
      Ilmoitan täten sambiaan että rahoja joita ei ole, käytetään scc autiotalon rakentamiseen, vai oliko se kenkätehdas ja menikö naiset imelasta lähtien sekaisin, heh heh hee

    • Hidasälyinenkö

      Jumalauta, eikö täällä hitaassa Hämeessä vieläkään tajuta mikä pelle tuo Ritaluoma on. Nyt sille annetaan mediatilaa jossa hän yrittää pestä mainettaan. Sillä jätkällä ei ollut yhtä ainoaa selväjärkistä rahoitusideaa hankkeen toteuttamiseen. Ja nyt sitten itkee sen perään, että joku paljasti nigerialaishuijauksen.

      Nyt olisi HäSan aika tehdä miehen työ ja kertauksen vuoksi kertoa mitä kaikkia epämääräisiä rahoituskuvioita Ritaluoma aikoinaan esitti. Taitaa olla turha toivo kun Iisakki oli yhtiön hallituksessa ihastekemassa näitä kauniita rahoituskuvioita.

      Ritaluomana olisin hyvin noloa poikaa ja erittäin hiljaa ja pysyisin kaukana Suomesta.

      • Kll

        SAMAA MIELTÄ!


      • sirkuspellejä

        Ei se Suomeen kehtaa tulla.Kunhan pelaa uhkapeliä eli uhoilee. Eihän sillä ole ahaa edes matkalippuun.


    • NopeaÄlyinen

      Jumalauta, eikö täällä hitaassa Hämeessä vieläkään tajuta mikä pelle tuo Ilkkala on. Nyt sille annetaan mediatilaa (mm. HäSa) jossa hän yrittää pestä mainettaan. Sillä jätkällä ei ole ollut yhtään selväjärkistä ideaa tämän kaupungin taloustilanteen parantamiseksi ja nyt se itkee sen perään, että joku haastoi hänet oikeuteen kh:n luottamuksellisten keskustelujen paljastamisesta (rikos).

      Nyt olisi HäSan aika kertoa näistä paljastuksista ja siitä miten Ilkkala aiheutti sunnattomat tappiot Ritaluomalle ja SCC:n rahoituskuvioihin (sekä Hml:n kaupungille). Ilkkalana olisin hyvin noloa poikaa ja pysyisin kaukana Suomesta. Lähtisin vaikka Key Westiin, vaihteeksi, nuolemaan näppejäni.

    • säälittäväähöpinää

      Ritsku keroo hesarissa; Aiemmasta tapauksesta, jossa hän sai takaisin väärennettyjä seteleitä lähes sadan tonnin verran, yhtiö on tehnyt tutkintapyynnön. "Toimitin ne avaamattomina pankkiin." 6.11 2014

      Mistähän sai taalat, selvitettiinkö? Hämeenlinnassahan liikkui 90-luvulla paljonkin vääriä taaloja.

      • säälinhöpinää

        Koittakaa nyt persut pysyä nahoissanne ja antakaa viranomaisten tutkia Ilkkalan töppäilyt. Ei kannata puolustella yhtään.


      • LouerM

        Koitakaa KOK/DEM ääliöt rauhoittua, sillä Sambiasta tai mistään ei koskaan ollut edes tulossa rahaa, joka oli peräisin presidentin leskelä. SCC hanke oli kaatunut omaan mahdottomuuteensa jo ennen Ritakuonan Sambian kusetusyitystä.

        Korvausvaateet ovat todella naurettavia, sillä Ritakuonan olisi todistettava, että rahaa ei tullut siitä syystä, että Sambialaisessa lehdessä oli juttu ja siihen Ritakuona ei koskaan pysty.

        Ritakuona yritää paikata pahoin kolhiintunutta mainettaan ja se niin läpinäkyvää, että vain typerykset uskovat, että rahaa oli tulossa Suomeen.

        Ilkkalalla ei ole huolen häivää, mutta Ritakuonalla todella onkin. Mies ei uskalla edes tulla Suomeen selvittämään sotkujaan ja miljoonavelkojaan. Surkea tapaus. Rätkyttää merten takana ja puhuu paskaa minkä ehtii.


      • utsija

        Mistä Ritakuona tiesi, että avaamattomassa kirjeessä on väärennettyä rahaa, ellei itse sitä bulvaanin avulla Suomeen lähettänyt? Voiko mies olla noin tyhmä?


      • SanktioDem-Sekoomukselle
        säälinhöpinää kirjoitti:

        Koittakaa nyt persut pysyä nahoissanne ja antakaa viranomaisten tutkia Ilkkalan töppäilyt. Ei kannata puolustella yhtään.

        Sekoomuksen ja Demulien juonia koko juttu, kysykää Kierongilta, se tietää mitä SSC:n taustoilla tehtiin kun oli HALLITUKSEN JÄSEN mainitussa yhtiössä!


    • karittaja

      Elämäni onnellisin päivä heti sen jälkeen kun Kari kärähti ! Nyt juhlitaan ! Oikeustaistelut ovat aina rankkoja ja rahaa palaa juristin palkkioihin. Vaikka ei Ilkkala häviäisikään (uskon että tuomio tulee) niin kaikkia kuluja ja varsinkaan aikaa ja vitutusta ei vastapuolelta saa korvattuna. Siis kuohujuomaa esiin ja Key Westin matkaoppaat ! Nyt Karia viedään ! Jes !!!

      • LouerM

        Hävinnyt maksaa viulut, eikä se ole Ilkkala. Ritaluomalla ei ole edes varaa mennä oikeuteen, eikä yksikään juristi ala hoitamaan pa. Ritaluoman asiaa. Ilmaista oikeudenkäyntiä ei noin "rikas" varmuulla saa, mutta ilkkala saa. Korvausvaateet ovat roskakamaa, sillä niille ei löydy mikäänlaisia perusteita.


    • IdolinKuvaTöhrittynä

      Nimimerkki karittaja istuu nyt varmaankin kotona sängyn reunalla ja masturboi paikallisen Stasin uberfuhrerin kuva kädessään. Muista pyyhkiä kuva puhtaaksi ennen kuin laitat sen takaisin seinälle.

    • kukakukakukakuka

      Älkää nyt innostuko tästä Ritaluoman touhusta.Se on ihmeellistä että miehelle ei saatu toimitettua jotakin kirjettä moneen kuukauteen,mutta nyt parissa viikossa saatiin esiin.Ettei vaan joku kukkak..... ole ollut asialla.

    • Tosiasiat

      No älkää nyt pullaanne tukehtuko, mutta tosiasiahan on, että Ritsku ei tätä ikinä oikeuteen asti vie. Se on ihan varma.
      Suomeen, jos Ritsku nyt tulis, niin raudat on heti ranteissa.

      • tosikuvesi

        Kuten ennenkin...lähitulevaisuudessa ;)


    • tämäkintosi

      Samalla lailla Ritaluoma höynäyttää iltalehteä kun höynäytti osaa kaupungin päättäjistä.

    • Järkihemmo

      Kumma kyllä Ritsku pakeni mestarillisesti haastemiehiä jenkkilään ja tuli välittömästi esiin tämän käänteen jälkeen. Puhtaana kuin pulmunen tietysti. Miehen omista kupruista ei sanottu jutussa sanaakaan.

    • Kim_il

      Kyllähän se on kiistaton tosiasia, että Ilkkala aiheutti SCC-hankkeen peruuntumisen. Joten Ritaluoma on oikeutettu kunnon korvauksiin. Ilman Ilkkalan touhuja, SCC:n rakennustyöt olisivat täydessä vauhdissa. Tämän päivän Kaupunkiuutisissa kerrottiin lisäksi, että Ilkkalan toimet aiheuttivat Siemensin Suomen johtajalle potkut tehtävästään, eli sinnekin joutunee maksamaan korvauksia.

      • Kim-iL

        Ompa tuossakin lapsenuskoinen ja lapsellinen satuilijakirjoittaja tuo edellinen. Miten joku pösilö voi uskoa edelleenkin että SSC:stä olisi noussut jotakin muuta kuin iso kupru....
        Autokauppa tänne Hämeen savipellolle, vieläpä Euroopan suurin ja tähän taantumaan vielä kun ostohalukkuus on jo venytetty olemattomaksi taloudellisista syistä.

        Sekin on Kunniaa Karille, että esti suurempien aineellisien tai henkisten tappioiden syntymisen kun saattoi asian oikean tilan julkisuuteen.
        Mitä tulee Siemensin johdon mahdolliseen vaihtumiseen, tuskin ikinä mitenkään liittyy Kariin, ehdottomasti yritys toteuttaa omaa liikestrategiaansa ilman jonkin yksittäisen ihmisen luomaa mielikuvaa vastaan.

        Autokauppa oli kuollut unelma jo syntyessään mutta, jostain aina löytyy noita höynäytettyjä jotka edelleen uskoo unelmiin.


    • Kuvaus_kamerat

      Kunhan saadaan tämä juttu tutkittua, ovat oikeat kuprut ehtineet kumma kyllä vanhentua.

    • pkh

      Olen tavallinen Erkki kun luin ekan kerran tän SCC jutun lehdestä. Sanoin ja näytin vaimolle sen lehtijutun.Tämä ei tule KOSKAAN toteutumaan.Oli niin MAHDOTON SUUNNITELMA et tavallinen Pulliainen haistoi tässä suurta hulluutta ollakseen TOTTA.

      • aina-mun-pitää

        Samoin minä sanoin heti lukiessani ensi kertaa SCC:stä, että ei mitään järkeä tällaisessa suunnitelmassa: Euroopan suurin autotalo Hämeenlinnaan! Ja nyt kaiken huippuna syytetään Ilkkalaa siitä, ettei tuo utopistinen unelma toteutunut. Jollain viiraa päässä ja pahasti, jos ikinä uskoi tuon hankkeen toteutumiseen. Huomasitteko muuten artikkelista, että Ritaluoma vaatii Ilkkalalta korvauksena kaksinumeroisen luvun? Eli maksimissaan 99 €. Ei ihme, että bisnikset menee persiilleen, kun ymmärrys on tätä luokkaa. kannattiko tätä pazkakasaa alkaa vielä tonkimaan?


    • Hanke oli alunperin täysin epärealistinen. Tapahtui tai ei vuotoa, SCC ei siihen todellakaan kaatunut. Täydellistä humpuukia.

    • kärsiköönSeuraukset

      Jos hanke olikin humpuukia, niin humpuukiksi ei voi sanoa sitä, että yksi persu vuotaa luottamuksellisia tietoja ulos KH:sta. Eli Ilkkala tosiaan kusessa nyt!

      • d-uh

        Syytön kunnes toisin todistetaan. Niin, ja mikäs rikos se nyt sitten ylipäätään olisi? Etenkään Ritaluoman kannalta?


      • hetiliikkeelle

        Mistä tiedät että vuoti tietoja.Uskotko jonkun entisen kuvaajan puheita.Voi sinua ressua.Antaa nyt Iisakin ja poliisien yhdessä tutkia tämä asia.Vanhaksi se kumminkin menee.Tai voidaanhan se nopeastikkin tutkia kun kyseessä ei ole demari.


    • Ritaluomalla ei ole mitään hätää. Ei varmaan lain eikä moraalinkaan kannalta.

    • HuijarinHullutPäivät

      Tietovuodon merkitystä hankkeen kaatumiselle on yliarvioitu todella pahasti. Siinä vaiheessa, kun herra Ritaluoma oli valtuuston kokouksessa kertonut hakevansa rahoitusta Sambian kansalta ryövätyistä varoista, olisi hanke Ritaluoman kanssa pitänyt keskeyttää välittömästi.

      Jokaisen terveen älyn ja moraalin omaavan kaupunginvaltuutetun olisi pitänyt päätyä välittömästi johtopäätelmään, että yrittäjä Ritaluoma on nyt todella epätoivoivoisilla ja täysin moraalittomilla vesillä kalastelemassa rahoitusta hankkeelle. Jos rahat olisivat tulleet Chiluban leskeltaä, kyseessä olisivat olleet Sambian valtiolta varastetut varat. Tässäkin tapauksessa Ritaluoman ilmoittama hankerahoitus osoittautui pelkäksi ns. nigerialaishuijaukseksi, eli mitään todellista rahoitusta ko. osoitteesta ei ollut edes saatavilla, vaikka Ritaluoma Afrikkaan pariin kertaan lähettikin noin puoli miljoonaa euroa "etumaksuna".

      On siis todella mautonta, että paikallisessa lehdistössä edes annetaan puhemahdollisuus huijari Ritaluomalle, joka mielestään menetti Sambia uutisoinnin takia rahoituksen hankkeelle. Todellisuudessa hän menetti rahoitusmahdollisuudet jo silloin, kun hän julkaisi täysin elinkelvottoman hankeidean jo monta vuotta aiemmin. Ritaluoma ei saanut rahoitusta kasaan ennen tietovuotoa monen vuoden aikana, vaikka hän oli kiertänyt kaikki mahdolliset rahoitusinstanssit alkaen Suomesta ja päätyen lopulta Afrikkaan.

      • KukaOikeastiRikollinen

        Niin mutta Ilkkala teki rikoksen, Ritaluoma ei. Omien rahojensa hassaaminen tai suuret unelmat ei tietääkseni ole rikos.


      • KukaOikeastiRikollinen
        KukaOikeastiRikollinen kirjoitti:

        Niin mutta Ilkkala teki rikoksen, Ritaluoma ei. Omien rahojensa hassaaminen tai suuret unelmat ei tietääkseni ole rikos.

        Minkäköhän rikoksen hän teki?
        Voisitko kertoa?????


      • EttäsTiedät

        KH:n tietovuoto on aika raskas rikos.


      • DemulienPaskapuheet

        Onko Ilkkala todettu ja tuomittu syylliseksi tietovuotoon oikeudessa vai HML demulien toverioikeudessa? Turpa kiinni niin kauan, kun oikeustuomio on saanut lainvoiman.


      • d-uh
        EttäsTiedät kirjoitti:

        KH:n tietovuoto on aika raskas rikos.

        Näytätkö lainkohdan?


    • tietovuotaja

      Ilkkala on sekä kusessa että paskassa vehkeilynsä vuoksi.

      • tietovuotaja

        Lapsellista puhetta taas Kok/Demulikuorosta, sitähän sieltä riittää :(

        Miten he jaksaakin jatkaa tuota samaa veisuutaan, ihme sakkia.


    • Persausaukinen

      Yksikään kirjoittajista ei tunnu muistavan sitä että Karppinen kritisoi silloisen Viikkouutisten palstoilla ensimmäisenä toimittajana koko SCC-hankkeen maanrakoon ja yhdisti ensimmäisenä asiayhteydet HPK-H.Hietanen-M.Ritaluoma ja tämä oli aikaa ennen kuin yksikään persaus oli koko asiasta edes vihillä. Kannattaa muistaa siis historiaa ja katsoa mitä kukin toimittaja kirjoittaa eli Häsä on aina ollut puolesta mutta Karppinen on sentään ollut selvillä asiayhteyksistä eikä yksi juttu huijarista sitä asiaa muuta. Tai tietysti muuttaa näiden avopersauksien mielissä joilla ei ole ajatteluvälineitä vaan pelkkiä valitusvirsiä tuottavia täysin ilmeettömiä robotteja joko parralla tai ilman.

      • OnkohanNoin

        Kiitos tiedosta, Karppinen!


      • NotkeaSelkä

        Minulta myös. Esiintyminen on turhaa koska Karppisella ei ole tiskirätin arvoa kun isotpojat määrää. Raha selittää.


      • UusiHerjaavaKarppinen

        Väitteesi on törkeää valehtelua. Ritaluoman ja Hietasen sekä HPK keskinäiset vehkeilyt on tullut esille Kari Ilkkalan tuutista. Kaupunkiuutiset on toki aiemmin kirjoitellut kriittisesti SCC:sta, mutta ei ole uskaltanut kirjoittaa näiden tahojen yhteenkoplauksesta koskaan yhtään mitään.
        Karppinen käänsi kelkkansa Ilkkalan vastaiseksi vasta reilu vuosi sitten, jostain mysteerisestä syystä. Epäilen, että HäSan konehuoneesta ja lehden merkittävän omistajan eli HML kaupungin puolelta on laitettu vikuroiva päätoimittaja ruoruun ja annettu käsky alkaa kirjoittelemaan mahdollisimman paljon persuja mollaavia juttuja. Karppinen kävi sitten tuumasta toimeen yhdessä Kierongin kanssa ja he kirjoittivat Kaupunkiuutisiin heidät oikeuteen vievän herjausjutun Lulu Ranteen perheen asioista.
        Tällöin tehtiin selkeä linjanmuutos HäSan ja Kaupunkiuutisten keskinäisen linjan suhteen: HäSa on maksullisena lehtenä yrittänyt siitä lähtien pysyä jutuissaan hieman neutraalimpana ja Kaupunkiuutiset on ottanut siitä lähtien törkeän roolin kok-sd klikin vastustajien raivoisalla ja jatkuvalla parjaamisella ja häpäisemisellä.


    • pysytääsAsiassa

      Niin mutta ketjun asianahan on se, että Ilkkala on kusessa. Älkää menkö sivuraiteille.

      • inhimillistä.sekin

        Niin että otetaan vastaan vain tietoa, joka sopii uskomukseen,


    • Nilkka

      Näkyy ranteita pakottavan....

    • PERUTTAJA

      Kari siellä valmistelee jo tuomiotaan " en pysty todistamaan itseäni syyttömäksi". Eihän syyttömäksi itseään tarvitse todistaa vaan käräjäoikeus tuomitsee syyllisen. No se vähempiosainen kansanosa, joka äänestää persuja uskoo kyllä tuomionkin jälkeen syyttömyyteen. Ei muuta kuin syytetään ajojahtia ja Kari saa jatkaa ihmisten kiusaamista poliittisella urallaan.

    • hyviäveljiäpaljon

      Luuleeko joku tosiaan että tämä menee oikeuteen asti,älkää naurattako.Juttu kerkii vanhentua moneen kertaa.Ainoa minkä takia sitä voidaan noputtaa on että nyt syytettyjen penkillä ei ole demari.

    • jatulinen

      Eihän täällä Hämeenlinnassa taida olla muita oikeita tiedonvälittäjiä kuin Karppinen ja Wiik

      • jatulinen

        Mihin unohdit DEMULIPÄIVYSTÄJÄN, sen suu vaahdossa paasaavan Demulitrollin?
        Eikö sekin ole tiedonvälittäjä, vaikkakin väärän tiedon...... mutta tietoa se sekin on, väärämielisille uskottaviksi!


    • jatulinen

      Mihin unohdit BerziikkiPÄIVYSTÄJÄN, sen suu vaahdossa paasaavan Berzuikkitrollin?

      Eikö sekin ole tiedonvälittäjä, vaikkakin väärän tiedon...... mutta tietoa se sekin on, väärämielisille uskottaviksi!

    • jatulinen

      Mihin unohdit DEMULIPÄIVYSTÄJÄN, sen suu vaahdossa paasaavan Demulitrollin?

      Eikö sekin ole tiedonvälittäjä, vaikkakin väärän tiedon...... mutta tietoa se sekin on, väärämielisille uskottaviksi!

      • ProffanVieree

        Hei perziikki Heini. Nukkuu.


    • psykologiaa

      Kari Ilkkala tunnusti ilmiselvästi syyllisyytensä tietovuotoon (ks. ilme, asento, eleettömyys, vaivautuneisuus) pönttöpuheessaan valtuustossa 15.2. Myös puheen sisältö oli niin kaukaa haettu, että sai kierrettyä ja kaarrettua itse asian.

      • SyyllisenNäköinenIlkkala

        Erimielisyys on hyväksyttävää silloin, jos se erimielinen ei kuvittele aina yksin olevansa oikeassa, niin kuin Ilkkala ja Ranne kuvittelevat olevansa, ja muut väärässä.


    • NäkeehänTuon

      Ilkkala istuu jo kaakinpuussa. Katsokaa sen kuvaa Yle Hämeen sivulta. Ihan kuin raastupa olisi jo lukenut tuomion. (vaikka Lulu ei vielä sitä uskokaan)

    • yököttää

      Persuille lähtö kh:sta on ihan oikein. Niin paljon ovat paskaa heitelleet muitten niskaan (enemmistöpuolueet ja virkamiehet), että nyt on oikein saada tämä persukaksikko vihdoin ulos hidastamasta kaupungin kehitystä ja riitaa haastamasta. Pelkkää solvausta olivat Lulun puheet valtuustossa. Ihan hävytöntä!

      • HyiLulu

        Lulu syyttelee lehdessä muita persujen mustamaalauksesta ja kiusaamisesta. Heh, kuinkas asia nyt noin päin kääntyi? Tähän asti on ollut ihan niin päin, että persut on olleet niitä pahimpia kiusaajia ja mustamaalaajia.


    • MustamaalaajaLulu

      Jos Ilkkala on kusessa, niin Lulu menee siinä samassa keltaisessa nesteessä!

      • LopetaJoLulu

        Lulun lausunto HäSassa 16.2. oli kyllä pahinta mustamaalausta ja riidanhaastamista, josta ei näytä loppua tulevan.


      • KauheetaKatsottavaa

        Persujen olisi syytä "mennä itseensä" niin kuin sanotaan! Olin ällistynyt persujen pilkkapuheista valtuustossa (video 15.2.)


      • apuaPikaisesti

        Kas kun Ilkkala malttaa olla kommentoimatta täällä. Onko se nyt ihan lamassa ja masentunut noista vuotosyytöksistä? Vähän näytti siltä tuossa Yle Hämeen kuvassa.


      • MustamaalaajaLulu
        LopetaJoLulu kirjoitti:

        Lulun lausunto HäSassa 16.2. oli kyllä pahinta mustamaalausta ja riidanhaastamista, josta ei näytä loppua tulevan.

        Lulu syyttää muita mutta on itse törkeä mustamaalaaja!!!


    • yöööök

      No kusessahan se kusipää on ilmiselvästi, ainakin siltä näytti valtuustossa. Olisi ollut rehti MIES, jos olisi ymmärtänyt pitää kiinni eropäätöksestään ja tunnustanut tekosensa. Nyt se on pahimmanlaatuinen luuseri ja sanansasyöjä. Törkyturpa, valehtelija, valittaja, paljastelija, rikollinen!!! Varmaan vielä persut äänestävät edelleenkin hurmiossaan tuota hylkiötä seuraavaankin valtuustoon. Äklöttää!

    • Kaikkikaupunkilaiset

      Ei enää ikinä Ilkkalaa valtuustoon!!!

    • NegatiivinenEnergia

      Huomaatteko itse kuinka itsevarmoja ja puusilmäsiä te olette ja miten provosoitte toisianne, aivan huvittavaa seurata juttujanne!

      • PositiivinenEnergia

        Te persut olette aika itsevarmoja ja puusilmäisiä, aika huvittavaa seurata juttujanne!


    • juoruämmien_touhuja

      Palstalla tuntuu olevan supertuomareita. Oikeudenkäyntiä ei ole käyty ja tuomioita julistetaan. Millä rahalla teiltä saisi ennakkopäätöksiä??

    • Juoruäijä

      Saat satasella ennakkopäätöksen karin syyllisyydestä.

      • sitä-minulla-on

        Ei ennakkopäätökseen rahaa tarvita vaan ihan järkeä.


    • SelvästiVuotaja

      Ilkkala tunnusti jo viime valtuustossa. Kattokaa sen ilmettä.

    • tippuvat

      Kaikki persut on kusessa, siksi Ilkkalalla ja Lululla on paniikki. kannatus ei enää riitä seuraavaan valtuustoon.

    • mikromanagerit

      Mietityttää valtuuston rooli paikkakunnalla, että mikähän se oikein mahtaa olla. Pari mikromanageria ja mikrosäätäjää näyttäisi riittävän melko kaikkeen.

      Ei varmaan niin pientä asiaa ole olemassa, jota eivät kokisi asiakseen säädellä.

      • manageerit

        Osui. Kari ja Lulu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1198
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe